Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

hayırdır inşallah. ne zamandır görüyosun bu tarz rüyaları

anlami yokmu bunun cnm?

bende rüya gördüm yine bende..datlıcadu canm yorumlarmısn :)tvden ünlü bi kadının bebek doğurdugunu gördüm bende.kadına bi iğne yapıolar iilk önce,,ben sanıorumki sancısı gelecek öle doğuracak,,ama kadınla konusurken bi bakıorum dr, bebeği bacaklarından tutmuş çıkarmış baş aşagı,,sarıp temizlemeye götüryor.ama bebeğin cinsiyetini görmüorum..aaa diorum hani sancı falan çekmedi hiç kadın nasıl oldu ya ne güzel böle diorum..okadar soora uyandımm:)

Hayirli cumalar
Canim benim rüyamida yorumlarsan sevinirim..
Kendimi yakinlarimda misafirlikte görüyorum rahmetli amcamin yazmis oldugu karti buluyorum ablasina yazmis sözde ama isimi tuttmuyor neyse ben kartin üzerine bisiler cizip yaziyorum sonrada üzülüyorum yapmamaliydim diyorum kendime.

hadi bunuda yazmadan gecmim birde bundan önceki gün gördügüm rüyada ise görüsmedigim bi arkadas var onu yüzü yara icinde görüyorum ve bana hic birsey olmamis gibi cok samimi davraniyor

2 yıldır falan görüyorum, benim 4 yıl önce trafik kazasında 10 aylık oğlum öldü, benim kucağımdaydı bazen diyorum belki o yüzdendir ama bu rüyaları görürken o gün oğlum hiç aklıma gelmemiş oluyor o gün düşünsen bu yüzden diyecem ama anlamıyorum

günaydın arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve çok sevdim burayı :)) bende dün gece askerde olan erkek arkımla tlfnda konuştum. bi de eve temizlik vardı. bide kedi gördüm sürekli kaçıoudm ama hep gelip buluodu beni sağolun şimdiden

Günaydın

Geçen günki rüyamı anlatayım;
Şimsi bizim okulda çok korktuğumuz hiç sevmediğimiz dersinden kalacağımızı düşündüğümüz bizi dertten derde sokan bir hocamız var :117::120: Bir tane arkadaşım var dilek diye onun stajından geçmiş nadir insanlardan( ben daha onun stajına girmedim 2. dönem) bu hocamız onunla bana morlu pembeli dantelli bir tişört dikmiş.Bizde giymişiz.Hatta bana bir tane daha dikecekmiş,ben de yeter bir tane diyorum .

Hayır olsn inşallah :18:

sende geçersin inşallah. güzel renkler.

merhaba kızlar,
ben kolay kolay rüya görmem ama bu son hafta 3 rüya gördüm c. tesi gecesi gördüğüm rüya çok güzeldi netten baktım ama birde size sorayım...

rüyamda her tarafı yemyeşil çimler olan bir yerdeyim ve kuzenlerle beraber bi ağacın altında oturuyoruz sonra başımı bi kaldırıyorum ağacın dalları çilekle dolu resmen dalları yere eğilmiş gibi o kadar çok çilek varki hemen kalkıyorum çilekleri yemeğe başlıyorum o kadar güzellerki hiç durmadan yiyorum sonra bi bakıorum çileklerin yanında kirazlarda var onlarıda yiyorum sonra yeşil erikler çıkıyor hiç durmadan yiyorum sonra kuzenlere diyorumki annemleri çağırın çok güzel bunlar toplayalım reçel yapalım ama hiç bitmiyor o çilekler...her taraf yemyeşil ağaçlar manzara o kadar güzelki sanki rüyadan uayndığımda ağzımda çilek tadı vardı o kadar güzel bi rüya sizce nasıldır yorumlayabilirmisiniz rica etsem?

Rüyamda doğuruyordum kolay bir doğum yaptımm bebeğin yıkanması kundaklanlasına kadar her şeyi gördüm ve kucağıma aldım erkekti bebek dedim ki annelik ne güzel bir şeymiş
Böyle bir rüya gördüm hiç bebek düşünüyorum daha yeni evlendim yorumlarsanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…