hayırdır inşallah. ne zamandır görüyosun bu tarz rüyalarıMerhaba bende sık sık çocuklarıma birşey olduğunu ve benim onları kurtaramadığımı, sadece bağırma seslerini duyup ulaşamadığımı görüyorum en son dün gece gördüm kızım çığılık çığlığa anne diye bağırıyor ama ben yerimden hareket bile edemiyordum sanki felç olmuş gibi kalkmak istiyorum ama kalkamıyorum bu rüyayı devamlı görüyorum ve neden olduğunu anlamıyorum
hay allah kimliğimi ifşaaa ettin gördünmü kızrüyanız hayrolsun...flash tv .:)))))hahaah
bende anlatayim ozaman.
bende dün gece gördüm.. bir eglence gibi biyerdeyim bir erkekle tanisiyorum ve ayni aksam hemen sevgili oluyoruz.O aksam bayagi bi zaman geciriyoruz onunla.. benim icin herseyi yapiyor cok iyi bana karsi hatta ben onu bazen red ediyordum..diyordumki ona "neden bukadar iyisin bana neden bukadar cok sey yapiyorsun benim icin..daha bu gece tanistik tanimiyorsunki tam olarak beni".
yani inanki okadar cok iyidiki kendi kendime diyordum olamaz böyle iyi bir erkek. arkadaslarimizda cok sevinmislerdi kutluyorlardi ikimizin sevgili olmasini..
Sence bunun anlami nedir??
hay allah kimliğimi ifşaaa ettin gördünmü kız
mersi canlarım. o zaman ayrımcılık yapıyom ve bazı kişilerin rüyalarını yorumlamaktan istifa ediyorum.
bi adağın felanmı var senin canım.
arkadaşlar rüyalarınızı yorumlayabilirim ama biraz fazla soru sorarım kabul derseniz nacizane yorumlayabiirim.
ayrıca her rüyanın bir anlamı olacak diye bir kural yoktur. uyuduğumuzda su altında ne varsa su yüzeyine çıkar. oyüzden her rüyaya bir anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum.
ve herkeze tatlı rüyalar diliyorum.
bende bu ay çok sıkıntılı yogun bi ay geçiyorumm bakalım...bende öptüm canımSağol canım üzülmüyorum hayırlısı olsun canım öpüyorum seni...
hadi bakalım kolay gleeemersi canlarım. o zaman ayrımcılık yapıyom ve bazı kişilerin rüyalarını yorumlamaktan istifa ediyorum.
hay allah kimliğimi ifşaaa ettin gördünmü kız
ahhh bu taş banamı dadlu....
kız süper sen tatlı bi kızsınn ayol ğüzle ğüzle geçnini bakıyım
hayrolsun. senin onlara br iyiliğn dokunacak . zor durumda olmana rağmen,belkide laflarını duymana rağmen sineye çekecen
ahhh bu taş banamı dadlu....
kız süper sen tatlı bi kızsınn ayol ğüzle ğüzle geçnini bakıyım
sagol canım benim
şeker ben kötü gecincek bişey yapmadım ki...
sadece fikrimi bayen ettim..düşüncelerimi söyledim dadluya...güzelce..
evet canım çok olmasını istediğim bir dileğim için adağım var ama henüz o dileğim gerçekleşmedi
sende geçersin inşallah. güzel renkler.Günaydın
Geçen günki rüyamı anlatayım;
Şimsi bizim okulda çok korktuğumuz hiç sevmediğimiz dersinden kalacağımızı düşündüğümüz bizi dertten derde sokan bir hocamız var :117::120: Bir tane arkadaşım var dilek diye onun stajından geçmiş nadir insanlardan( ben daha onun stajına girmedim 2. dönem) bu hocamız onunla bana morlu pembeli dantelli bir tişört dikmiş.Bizde giymişiz.Hatta bana bir tane daha dikecekmiş,ben de yeter bir tane diyorum .
Hayır olsn inşallah :18:
anlami yokmu bunun cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?