merhaba kızlar,
ben kolay kolay rüya görmem ama bu son hafta 3 rüya gördüm c. tesi gecesi gördüğüm rüya çok güzeldi netten baktım ama birde size sorayım...
rüyamda her tarafı yemyeşil çimler olan bir yerdeyim ve kuzenlerle beraber bi ağacın altında oturuyoruz sonra başımı bi kaldırıyorum ağacın dalları çilekle dolu resmen dalları yere eğilmiş gibi o kadar çok çilek varki hemen kalkıyorum çilekleri yemeğe başlıyorum o kadar güzellerki hiç durmadan yiyorum sonra bi bakıorum çileklerin yanında kirazlarda var onlarıda yiyorum sonra yeşil erikler çıkıyor hiç durmadan yiyorum sonra kuzenlere diyorumki annemleri çağırın çok güzel bunlar toplayalım reçel yapalım ama hiç bitmiyor o çilekler...her taraf yemyeşil ağaçlar manzara o kadar güzelki sanki rüyadan uayndığımda ağzımda çilek tadı vardı o kadar güzel bi rüya sizce nasıldır yorumlayabilirmisiniz rica etsem?
Rüyamda doğuruyordum kolay bir doğum yaptımm bebeğin yıkanması kundaklanlasına kadar her şeyi gördüm ve kucağıma aldım erkekti bebek dedim ki annelik ne güzel bir şeymiş
Böyle bir rüya gördüm hiç bebek düşünüyorum daha yeni evlendim yorumlarsanız sevinirim.
hımmm çok kısmetlisin bu aralar canım . maşallah. hepsi ilk bahar meyveleri. hayatında güzel yenilikler olacak inşallah.
biraz etkilenme rüyası gibi canım.bende rüya gördüm yine bende..datlıcadu canm yorumlarmısn :)tvden ünlü bi kadının bebek doğurdugunu gördüm bende.kadına bi iğne yapıolar iilk önce,,ben sanıorumki sancısı gelecek öle doğuracak,,ama kadınla konusurken bi bakıorum dr, bebeği bacaklarından tutmuş çıkarmış baş aşagı,,sarıp temizlemeye götüryor.ama bebeğin cinsiyetini görmüorum..aaa diorum hani sancı falan çekmedi hiç kadın nasıl oldu ya ne güzel böle diorum..okadar soora uyandımm:)
amcana dua oku. diğerine gelince. arkadaşını araman mümkünse bi ara derim. belki aramana sevinir.Hayirli cumalar
Canim benim rüyamida yorumlarsan sevinirim..
Kendimi yakinlarimda misafirlikte görüyorum rahmetli amcamin yazmis oldugu karti buluyorum ablasina yazmis sözde ama isimi tuttmuyor neyse ben kartin üzerine bisiler cizip yaziyorum sonrada üzülüyorum yapmamaliydim diyorum kendime.
hadi bunuda yazmadan gecmim birde bundan önceki gün gördügüm rüyada ise görüsmedigim bi arkadas var onu yüzü yara icinde görüyorum ve bana hic birsey olmamis gibi cok samimi davraniyor
2 yıldır falan görüyorum, benim 4 yıl önce trafik kazasında 10 aylık oğlum öldü, benim kucağımdaydı bazen diyorum belki o yüzdendir ama bu rüyaları görürken o gün oğlum hiç aklıma gelmemiş oluyor o gün düşünsen bu yüzden diyecem ama anlamıyorum
Datlucadu nasılsın canım ?
Rüyamda annemi ölmüş gördüm nasıl ağlıyorum nasıl kötü durumdayım aman Allahım çok zor bir durumdu.Yengem telefonda 'bize gel' diyor.'Ne oldu bir şeymi oldu söyle' diyerek baskı kuruyorum o sırada yengemin kayserideki annesi birden karşımda beliriyor ve 'annen öldü diyor.Karşımda bir sürü kişi oluyor birden ve ben donup kalarak ağlamaya 'anne anne ' diye şoka girmeye başlıyorum.Sonra uyandım sanırım.Zaten rüyamın bir kısmında annemle ben hastaneye gidiyoruz anneme çok geç sıra geleceğini görünce boşta olan bir doktorun odasına girip resmen yalvarıyorum anneme siz bakın diye.Adam biraz istemeyerekte olsa beni kırmıyor annemi alıyor ve raporlarına falan bakıyor.Beklediğimiz bir rahatsızlıktan ziyade 'yanlış teşhis ve tedavi nedeniyle bir organının çürüdüğünü' falan söylüyor.
Hayır olsun inş. Rabbim annelerimizi yavrularımızı eşlerimizi kardeşlerimizi ailemizi bizlere bağışlasın.Uzun sağlıklı hayırlı ömürler versin inş.
bir arkadaşın vasıtasıyla kötü bi iş yapabilirsin canım. dikkat et.arkadasım ben ruyamda kotu bısey gıordum tabagın ıcınde 3 sey war hepsıde bok ama önce anlamamısım onun ne oldugunu uzattı bır el onu bana.ben bırını yedımm sonra anlıyom mıdem bulanarak uyandımmm cewap yazzzzzzzz nolur
mezuniyetin nedir canım.Bende dün gece sabaha doğru bi rüya gördüm sözüm ona okul okuyorum sınava girmişim bitane ama okul falan değil sınavı çözdüğüm yer birine soruyorum bunu nerye vercem diye okula diyolar sonra kadının birine veriyorum bana diyo haftaya tarih sınavı var ama içimden diyorum ben liseyi bitirdim acaba tekarar meslek lisesi falanmı okuyorum diye içimden geçiriyorum.kadın bana evimde sınava girebileceğimi söylüyor yine o arada içimden yine eee herkes kitaptan çözer verir diyorum.öyle uyandım zaten.31 yaşındayım hiç okul derdi çekemem vallah artık bilgiler eskidi almaz yani kafam:) yorumlarsanız sevinirim.tşkler....
günaydın arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım ve çok sevdim burayı :)) bende dün gece askerde olan erkek arkımla tlfnda konuştum. bi de eve temizlik vardı. bide kedi gördüm sürekli kaçıoudm ama hep gelip buluodu beni sağolun şimdiden
merhaba bende bir soru sorayım netten baktım ama anlamdım aydınlatırsan sevinirim ben eltimle kavga etmiştim konuşmuyodum beni çok kırdı geçen beni aradı rüyasınad beni görmüş onların memelekete gitmişiz bir çeşmenin yanındaymışız benim ayagım kayıyomuş ben ölüyomuşum beni öyle görünce çok paniklemiş tabi telefonda yok diyo kimseyi arıyım diyo beni güzelce bir kafanlamiş köyde tekmiş kimse yok demişki bunu böyle bıraksam olmucak toprak kazıcam ama kazma kürek yok diyo ordan kızı aglamış uyanmış çok korktum iyimisin diye aradım dedi hani küsüsüya sen beni arama dedinta demiş eşime dedim bişeymi oldu acaba ara demiş 3 gündür kafama takıldı bu rüya ne anlama geliyo
sevmediğin biri var, sen ondan kaçtıkça o seni buluyo
canım baya büyük kavga etmişiniz galiba, ikinizden biri ya o ya sen diğerni çıkarmış hayatından. yada çıkarmak istemiş. büyük ihtimal o san söylediği laflardan ötürü pişman olmuş.
eşinin seni kıskandırma bölümü senin panik atağınla ilgili. öyle bişey olsa ne yaparim didye geldiyse aklına. keçi koyun kısmı bereket. çocuğa aşure vermen birine iyiliğin dokunacakç hamile kısmı ise eltin. seni düşünmüş baya . hamillelik sıkıntı. sırtına abanması ise sana verdiği sıkıntı.canım birde ben bugün bir rüya gördüm rüyada tanımadıgım evdeyim kalabalık filan ev tertemiz ferah işte eimi arıyorum cepten bir kadın çıkıyo sen kimsin diyorum sanane deyip gülüyo eşiminde sesi geliyo okadar kızıyorumki sorma eve geliyo filan okadar kalabalıkta kavga ediyoruz o kimdi diye sen diyo şaka yaptım sana kıskançsınya ne yapıcaksın diyo kavga edincede evden bir hızla çıkıyo evin önünded keçi koyum filan var ahır galiba tahta kapı bir çocuk güdüyo onları cam alçakmış diyoki ban sabah erken kalkıyoruz ben hallediyoum bunları diyo gel içeri diyorum san aşüre veriyimi diyorum seviniyo geniş beyaz kazan gibi bişey var porselenden içinde aşure var kaselere veriyorum seviniyolar dışardada karsimda köy yeri gibi dag tepe filan var eşim gidiyo oruya peşindednde kaynımmış giden biri var o evde hamileymiş yatmış karnını okşuyo 4 aylık filan diyo teyzemin kızı var hamile 8 buçuk aylık o kahve fincanları var yerde sarı beyaz çok güzel şekilli ben yere egiliyorum alıcam oda arkamdan sırtıma abanıyo diyorum sen egilme aylı günlüsün bebege bişey olur diyorum küçük bir hurçta bebek kıyafetleri gördüm çok şirinler hırkaya kadar var hep acık renkler filan diyorum dogursun ona götürüyüm filan öyle uyanıyorum neyin nesiyse
sğaol canım iiyim. annenin beyninde kitle bulunmuştu demi. ona kafayı taktın biraz galiba . geçenki gördüğün rüya vardı ya.eşin yurtdışıne gidiyo ve annenler gelmiyo oda bunula bağdaşık , annenden ayrılma fikri çok korkutuyo seni. inşallah annen en kısa zamnada iyileşir canım.
Evet canım içimdeki korkular rüyalarımı etkiliyor sanırım.İnş. iyileşir kısa zamanda.Sağol canım öpüyoruz kızımla seni.Geçen cumartesi diş buğdayı yaptık kızıma teyzesi...
inşallah gerçekleşir. ama sakın adağını yerine getirmeyi unutma
mezuniyetin nedir canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?