Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

ben dün rüyamda aşure pişireyim diye düşünüyordum...aynı zamanda ilahiler okunuyormuş..ve uyandığımda dudaklarımdan şu cümleler dökülüyordu "sıhhat ,afiyet ,bolluk ve bereket ver ALLAHIM"

merhaba
rüyamda sevgilimle sakaryaya gidip her yanı yeşilliklerle kaplı, rengarenk çiçeklerin olduğu bir yerde tereyağlı iskender yediğimizi gördüm
daha önce hiç sakaryaya gitmedik bu aralar bazı özel sorunlarım var, umarım kötü bişey yoktur :96:
yorumlarsanız sevinirim,teşekkürler

datlu cadu rüyamda dedem (babamın babası) anneme kağıt para verdi annemde o parayla bişi alcakmış tam olarak hatırlamıyorum kuzenimde diyor ki napcaksınız o parayla
dedemin evindeyiz annem mutfakta yemek pişiriyor bnde pencereden dışarı bakıyorum yorumu nedir cnmmm

rüyamda osman pamukoglu amcammis :)
bi arkadasim geliyo amcan bizi bekliyo hadi gidelim diyo
siyah bir jeep e biniyoruz arkadasim arabayi sürüyor biraz gidip deniz kenarinda duruyoruz osman pamukoglu cimlerin üstündeki sandelyeye oturmus bize dogru bakiyo bizde inip yanina gidiyoruz o kadar

canım ben lise mezunuyum:)
bende çok sık görürüm o tarz rüyaları. ünüversite okuyamamk içimde bir ukde olarak kalmıştı. o yüzden hep rüyalarıma girer . kendimi lise zamnalarında görürüm.rüyalarımda da bi türlü ünüversiteye geçmeyi başaramadım.

belki sende de öyle bi durum vardır ne dersin

ben dün rüyamda aşure pişireyim diye düşünüyordum...aynı zamanda ilahiler okunuyormuş..ve uyandığımda dudaklarımdan şu cümleler dökülüyordu "sıhhat ,afiyet ,bolluk ve bereket ver ALLAHIM"

Bence sen bi aşure pişir dağıt artıkın:)

arkideşe katılıyom. aşure yap.sıhhat ,afiyet ,bolluk ve bereket ver ALLAHIM diye dua et dağıtırken.

Tünaydın herkese nasılsınız?
Çok garip bir rüya gördüm.Eskişehire diplomamı almaya gitmişim otobüsle yanımda eski stajer arkadaşımda var o da alacakmış diplomayı otobüsteki herkes okulda iniyor fakat geç kalıyoruz kapanıyor yinede görevli hepimize veriyor evrakımızı.Diploma diye verdiği şey iki gazete kağıdıymış güya.Notların olduğu belge varmı diyorum beyaz içi dolu bir zarf uzatıyor arkadaşımada banada.İçini açıyoruz resmi evraklar var ama not falan yok.Bir şey belgesi yazıyor üzerinde tam hatırlayamadım şu an zaten bir değil bir çok kağıt var.Sonra yola çıkıyoruz tekrar dönüşte bize sadece iki kişilik olarak şoförün sol en ön tarafındaki koltuklar kalıyor ben çok beğenmiyorum çünkü önce oturanlar kirletmiş orayı yerleri falan.Başka yer bakıyoruz arkadaşımla o sırada arkadan 4-5 yaşlarında yaramaz bir erkek çocuğunun sesini duyuyorum yanına gidip sağ bacağının diz kapağını sağ elimle tutup 'büyüklerine karşı saygılı olmalısın yoksa ileride başkalarıda senin canını yakar' diyorum öncesinde yine kızgın bir cümle daha kuruyorum fakat aklımda değil şu an.Çocuk kalakalıyor öylece şaşkın bir şekilde anneside bana hak verircesine onaylıyor...
Rüyamın bu kadarını hatırladım canım ne anlama geliyor sence?Özellikle o çocuğa neden öyle yaptığımı anlayamadım...

[[ datlu bnede bi rüya gördüm çık kısa bii rüyaydııı

ananemii gördümm yüzü pırıl pırıl temizz ışıidıyoduu bide aşure yediiii çok ğzüelmiş dediii

anlamı varmıki canım....dip not..aannaem geçen hafta ctsi öldüü

merhaba dadlu canım diceksinki hergün rüya görüyo saçma olarak dicen ama ne bileyim bir defada şansımı demeyim dedim ben evi tamire soktum canım önce onu diyim 2 kiş sözde bize gelmişler tanımıyorum ama evi geziyolar her duvar bembeyez macun çekili kendi evimi görüyorum bu arada geziniyolar eve bakıyolar nasıl olmuş diye tuvalate giriyolar bakıyolar ama diyorumki ev tamirde aman şimdi bunlar tuvaleti görürüse diye korkuyorum bişey derler diye içerisi beyaz fayanslar tabi içlerinden biri kapalı simsiyah giyinmiş mutfakta görüyorum sözde geniş bir mutfak normalde benim mutfagım uzunlamasına dar o kapalı bonesi eşarbı herşeyi siyah çok aglıyo diyorum neden aglıyosun diyo herkezin bebegi var benim bir tane oldu daha olamdı diyo ban resmini gösteriyo ama böyle mormu desem öyle bir renk çok koyu degil ortası dantel örnegi varmış yavrumun resmi diyo bakıyorum dantel örneyi sonra başlıyo 8 senedir ne yaptysam olmadı diyo bende benim hiç yok 2 tane bebegim öldü 7 sene arayla bu arada onu belirteyim benim diyorum hiç yok diyorum biriyle konuşuyorum kolundan çekiyorum sandıgımı görüyorum parlak sarı evimdeki yani üstünde beyaz renkli örtü var gel diyorum kolundan tutuyorum zorlar gibi ona bagırıyorum bak diyorum yavruma aldıklarım görüyomusun hiç nasip olmadı yavrularıma giydirmek diyorum başkasıyla ilgileniyo bende bagırıyorum bak dedim kime diyorum baksan diyorum göz göze geliyoruz bakıyo sandıkta sarı beyaz çok acık sarı pike takımı varmış bebeklerime aldıklarım artı almadıklarım patikler takımlar cıttılı atletler minnacık filan ordan teyzemin kızını görüyorum oglu ilk okula gidiyo sandıga yaklaşıyo içine bakıcak kızıyorum koymuyorum yanına bagırıyorum elleme çekil şurdan diyorum bebek kıyafetleri 2 gün üst üste görüyorum neyin habercisi canım ben çok merak ediyorum kusura bakma çok rüya anlatıyorum yorumlarsın işşallah şididen teşekkür ederim

dadlu cadcım ben bu rüyayı sabahtan sonra gördüm birde o kişiye bagırdıgımda göz göze geliyoruz bakıyo kafasını çeviriyo benle ilgilenmiyo başkasıyla konuşuyo acaba çok stersliyim kafam dolu biliyosun panik atak hastasıyım ondan böyle rüyalarmı görüyorum bide merak ettigim bişey var allah razı olsun güzel yorumladın rüyamı diyolarki bizde birini ölmüş görmek ömrünü uzatırmış öyle diyolar dedigin gibi gördügüm rüyanın ölümle bir ilgisi yok demi pişmanlıgınımı göstermiş tyaradanım camartesinden beri çok fenayım sna zahmet içimi rahatlatırsan çok sevinicam canım benim tekrardan özür dilerim kafani şişirdim hakkını helal et kardeşim

canım üniversitede okumak içimde uhde olarak kalmadı yani bazen düşünüyorum hani bilinçaltı desek değil gördüğüm gün falan hiç düşünmemiştim bakalım belki açıköğretimde okurum sınava gircem seneye işte hayırlısı artık.

birine olan bastırılmış sinir boşalması gibi geldi bana . hatta bunula ilgili belkide sınanıyosun. sabrını sınıyolar yani.
hayır olsun . canım.
çok iyi durumda inşallah. bol bol okuyun arkasından.

allah rahmet eylesin canım.

rüyaların tamemen bilinç altı. yaşadıkların herkez anlasn istiyorsun. belki etrafında duyarsız insanlar varasa bu sitemin onlara. için çok yanmış. kolay değil tabi. üstüne üstlük rahatsılzığın. sormak istediğim bu rahatsılık öncedenmi vardı .ilk bebeğini kaybedincemi başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…