Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

Hemde nasıl ? Aslında böyle paaaat diye patlayacağım bir gün ama nasıl duruyorum bende şaşkınım...

Datlucadu pek kötü bir rüya gördüm hiç beğenmedim.
Bir arkadaşımın eşi beni dudaklarımdan öptü.İki küçük çocuğada piyango çıktı ve 2 bayanla kıyafet alışverişine çıktık... Rüyanın içindeyken beni öpen kişiyi tanımıyordum ama uyanınca anladım tandıık biri olduğunu.Hiçde sevimli bir durum değildi bence...

bacumm sen öğlen uykusunadamı yatıyon , ne yapıyonn:44:

osman pamukoğlu kim ki:44:, çıkaramadım:44:

datlucadu benm rüyamıda yorumlarmısn arka sayfalarda kaldı ama:78:

bulamadım kısss, nerde

canım benim ben ilk oglumu kaybettim ondan sonra hastalıgım başladı babacım felç geçirdi bebgim öldü peşine babacım felç geçirdi peşine annanem öldü onun peşine teyzem öldü anlıcagın bütün yıkımlar beni buldu babacıgımıda 1 sene oldu kaybedeli canım eltimle çok kavga ettik bide inadına şöyle gördüm deyince panik atagım çıktı gene tedavisini oldum ama moral bozolunca ben 0 oluyorum sag olasın rüyalarımı yorumladıgın için

Canım başın sağ olsun çok sıkıntılar yaşamışsın Rabbim sabırlar versin sana... Mekanını cennet etsin kayıplarının...

Canım başın sağ olsun çok sıkıntılar yaşamışsın Rabbim sabırlar versin sana... Mekanını cennet etsin kayıplarının...

allah razı olsun canım benim allahım kimseye göstermesin düşmanıma dilemem panik atak hayatım zehir oldu 2004 den beri hastayım anlıcagın çok korkuyorum hiç sebep yokken oluyo çözemedim yavrularımı kucagıma alamadım 2 yavrumca normal dogum yaptım can çekişe çekişe öldü allahım yardım etsin bana evlat hasretiyle yanıyo yürecigim inan çok korkuyorum hani birşeylere bakıyolarla televizyonlarad yıldız name gibimi desem söylüyolar hisleri kuvvetli insanlar ama rabbim herşeyin iyisini bilir demi babacım aguştosta felç geçirdi 4 ay ben baktım peşine teyzem öldü onun peşine annanem öldü bebegim 1 ay arası vardı annamemin peşine öldü sonra babannem öldü anlıcagın çok fena günler geçridim evde tekken sigara kullanıyodum ozaman bıcak saplandı hayda hastaneye 1 geçe yogun bakımdan yattım makinalara baglı az kalsın gittim gerigeldim yani yaş 24 tabi sigarayı bıraktım tedavimi oldum ama ilaç az kullandım içmedim doktor kafanda bitiriceksin neriye kadar dedi bende başladım ,ilaç içmememye çünkü dini bütünüm ben namazında niyazında yani tespihlerimi çekiyorum nöbet geldikçe rabbim beni bırakma diyorum bazıları okadar dayanılmaz oluyoki çok korkuyorum ölücem diye biliyorum ölümden kurtuluş yok ama gelde sen benim beynime anlat demi ne yapacagımı bilemiyorum aman boşver ölürsem ölürüm bir diyebilsem keşke nerde ama allahım ban yardım etsin benimgibi olanlarada çünkü 2004 beri hayatım kabus

allah ala ne çok sıkıntı yaşamışsın canım. allah bol sabır versin. ölüm bizim için tabiki. allah sevdiği kula bu kadar yük yüklerimiş. sen bunca sıkıntıya rağmen gene iyisin maşallah. millet saçının başının derdine düşüp hasta oluyo.
ölenlere allah rahmet eylesin. oğulcuğunda cennete bunu bilmek bile güzel. söylemesi kolay ama olumsuzluklara takılma allah bundan sonrası için yüzünü güldürsün.

tatlı rüyalar canım.

şimdi datlım ben rüyamı tam hatırlamıyorum hatırladım kısımları şöylee.. ben kocaman bi gölün etrafında dolanıyorum burası güya balıklı gölmüş (urfada olan varya) içinde balıklar varmış ama görmedim sadece olduğunu biliyorum rüyada.. neyse ben dolanıyorum böyle köprü gibi bişiyi var oranın üstündeyim kafamı çevirdiğim yer gölmüş ama korkuyorum bi yandanda düşecem diye etrafta benimle birlikte izleyen insanlarda var tanımadığım insanlar ama..burası buraya kadar böyle

bide aynı rüyada tencere görüyorum 3 tane farklı tencere bi akrabamız çeyizi için almış ama o akrabamız rüyada başka bi yüzle karşımda

böle karışık rüyalar gördüm işte hayır olsunn...yorumlarsan sevinirim bacım

hayır olsun bi denem. nerde geleceği belli olmayan bi kısmet var.
ayrıca belki hediyeli bi misafirde gelebilir.

Datlummm misafirliğe geldim topiğineee valla ben de çok rüya görüyorummm bir ara benimkilere de el atarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…