aferin balımma datluda güzel yorumluyoe elinden geldincee
aminn insan kaybı hele helede sevdiklerin kaybı çok agrı alalah korusunn canımmm....bide kitlemi çıktı ay geçmiş olsun cuma günü arıyalım anneii telden bi konuşuyumm
[
Arayalım canım zaten yarın tekrar hastaneye bırakacağız.
birine olan bastırılmış sinir boşalması gibi geldi bana . hatta bunula ilgili belkide sınanıyosun. sabrını sınıyolar yani.
hayır olsun . canım.
çok iyi durumda inşallah. bol bol okuyun arkasından.
datlucadu pek kötü bir rüya gördüm hiç beğenmedim.
Bir arkadaşımın eşi beni dudaklarımdan öptü.iki küçük çocuğada piyango çıktı ve 2 bayanla kıyafet alışverişine çıktık... Rüyanın içindeyken beni öpen kişiyi tanımıyordum ama uyanınca anladım tandıık biri olduğunu.hiçde sevimli bir durum değildi bence...
bakıyım şekerdatlucadu benm rüyamıda yorumlarmısn arka sayfalarda kaldı ama:78:
rüyamda osman pamukoglu amcammis :)
bi arkadasim geliyo amcan bizi bekliyo hadi gidelim diyo
siyah bir jeep e biniyoruz arkadasim arabayi sürüyor biraz gidip deniz kenarinda duruyoruz osman pamukoglu cimlerin üstündeki sandelyeye oturmus bize dogru bakiyo bizde inip yanina gidiyoruz o kadar
datlucadu benm rüyamıda yorumlarmısn arka sayfalarda kaldı ama:78:
allah rahmet eylesin canım.
rüyaların tamemen bilinç altı. yaşadıkların herkez anlasn istiyorsun. belki etrafında duyarsız insanlar varasa bu sitemin onlara. için çok yanmış. kolay değil tabi. üstüne üstlük rahatsılzığın. sormak istediğim bu rahatsılık öncedenmi vardı .ilk bebeğini kaybedincemi başladı.
bacumm sen öğlen uykusunadamı yatıyon , ne yapıyonn:44:
canım benim ben ilk oglumu kaybettim ondan sonra hastalıgım başladı babacım felç geçirdi bebgim öldü peşine babacım felç geçirdi peşine annanem öldü onun peşine teyzem öldü anlıcagın bütün yıkımlar beni buldu babacıgımıda 1 sene oldu kaybedeli canım eltimle çok kavga ettik bide inadına şöyle gördüm deyince panik atagım çıktı gene tedavisini oldum ama moral bozolunca ben 0 oluyorum sag olasın rüyalarımı yorumladıgın için
Canım başın sağ olsun çok sıkıntılar yaşamışsın Rabbim sabırlar versin sana... Mekanını cennet etsin kayıplarının...
Arayalım canım zaten yarın tekrar hastaneye bırakacağız.
[kalbini ferah tut ihmal etmeyinde canımm arayalım
canım benim ben ilk oglumu kaybettim ondan sonra hastalıgım başladı babacım felç geçirdi bebgim öldü peşine babacım felç geçirdi peşine annanem öldü onun peşine teyzem öldü anlıcagın bütün yıkımlar beni buldu babacıgımıda 1 sene oldu kaybedeli canım eltimle çok kavga ettik bide inadına şöyle gördüm deyince panik atagım çıktı gene tedavisini oldum ama moral bozolunca ben 0 oluyorum sag olasın rüyalarımı yorumladıgın için
Yok hayatım yaa nerdeeee kız az uyuyor gündüzleri. Gece gördüm ...
şimdi datlım ben rüyamı tam hatırlamıyorum hatırladım kısımları şöylee.. ben kocaman bi gölün etrafında dolanıyorum burası güya balıklı gölmüş (urfada olan varya) içinde balıklar varmış ama görmedim sadece olduğunu biliyorum rüyada.. neyse ben dolanıyorum böyle köprü gibi bişiyi var oranın üstündeyim kafamı çevirdiğim yer gölmüş ama korkuyorum bi yandanda düşecem diye etrafta benimle birlikte izleyen insanlarda var tanımadığım insanlar ama..burası buraya kadar böyle
bide aynı rüyada tencere görüyorum 3 tane farklı tencere bi akrabamız çeyizi için almış ama o akrabamız rüyada başka bi yüzle karşımda
böle karışık rüyalar gördüm işte hayır olsunn...yorumlarsan sevinirim bacım
hayır olsun bi denem. nerde geleceği belli olmayan bi kısmet var.
ayrıca belki hediyeli bi misafirde gelebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?