kız valla bi yerden gelecek bişi var inşallah odur ya çok ihtiyacımız var çünküü çok sağol ablacımmmmmmmmm
gördükçe anlata anam ben burdayım. elimden geldiğince yorumlarımDatlummm misafirliğe geldim topiğineeevalla ben de çok rüya görüyorummm bir ara benimkilere de el atarsın
osman pamukoğlu kim ki:44:, çıkaramadım:44:
allah razı olsun canım benim sag olasındatlu cadum saaolsınnn canım inş iydiirrrrr
sevtur başın saolsun tüm kayıplar için..........
allah ala ne çok sıkıntı yaşamışsın canım. allah bol sabır versin. ölüm bizim için tabiki. allah sevdiği kula bu kadar yük yüklerimiş. sen bunca sıkıntıya rağmen gene iyisin maşallah. millet saçının başının derdine düşüp hasta oluyo.
ölenlere allah rahmet eylesin. oğulcuğunda cennete bunu bilmek bile güzel. söylemesi kolay ama olumsuzluklara takılma allah bundan sonrası için yüzünü güldürsün.
tatlı rüyalar canım.
allah razı olsun canım benim allahım kimseye göstermesin düşmanıma dilemem panik atak hayatım zehir oldu 2004 den beri hastayım anlıcagın çok korkuyorum hiç sebep yokken oluyo çözemedim yavrularımı kucagıma alamadım 2 yavrumca normal dogum yaptım can çekişe çekişe öldü allahım yardım etsin bana evlat hasretiyle yanıyo yürecigim inan çok korkuyorum hani birşeylere bakıyolarla televizyonlarad yıldız name gibimi desem söylüyolar hisleri kuvvetli insanlar ama rabbim herşeyin iyisini bilir demi babacım aguştosta felç geçirdi 4 ay ben baktım peşine teyzem öldü onun peşine annanem öldü bebegim 1 ay arası vardı annamemin peşine öldü sonra babannem öldü anlıcagın çok fena günler geçridim evde tekken sigara kullanıyodum ozaman bıcak saplandı hayda hastaneye 1 geçe yogun bakımdan yattım makinalara baglı az kalsın gittim gerigeldim yani yaş 24 tabi sigarayı bıraktım tedavimi oldum ama ilaç az kullandım içmedim doktor kafanda bitiriceksin neriye kadar dedi bende başladım ,ilaç içmememye çünkü dini bütünüm ben namazında niyazında yani tespihlerimi çekiyorum nöbet geldikçe rabbim beni bırakma diyorum bazıları okadar dayanılmaz oluyoki çok korkuyorum ölücem diye biliyorum ölümden kurtuluş yok ama gelde sen benim beynime anlat demi ne yapacagımı bilemiyorum aman boşver ölürsem ölürüm bir diyebilsem keşke nerde ama allahım ban yardım etsin benimgibi olanlarada çünkü 2004 beri hayatım kabus
anladım canım. rüyana gelince hayrolsun inş.
ummadığın bi yerden güzel bi haber alacaksın. maddi olarakta olabilir bu.
Canım film gibi bir hayat sanki...Allah yardımcın olsun hangi birine ne yazacağımı bilemedim doğrusu.Sen birde bunları yaşamışsın.Rabbime şükür ki bunca şeye rağmen akıl sağlığın yerinde.... İnş. herşey bundan sonra çok daha güzel olur hayatında.Tüm sevdiklerin diğer tarafta seni karşılayackalar bir gün.Sonsuz ayrılık yok elbet kavuşacaksın zamanı gelince onlara.Ama burdaki hayatında da inş. daha çoooook seveceğin yavruların ve etrafında değerli insanlar olur...
heee o adammı. rüyada önemli birini görmek iyidir canım. büyük bi yerden kısmetin olabilir. belkim devlet dairesinde felan işe giren.1990-1992 yılları arasında 42.Piyade Alay Komutanlığı, 1993-1995 yıllarında Hakkari Dağ ve Komando Tugayı ve Hakkari Güvenlik Komutanlığı yapmıştir. Hakkari'deki görevi sırasında PKK'ya karşı yapılan en büyük harekât olan Çelik-1 Operasyonu'nu yönetmiştir. Çelik-1 harekatı 19 Mart 1995 günü başlamış ve toplam 37 gün sürmüştür. Operasyona 6 Tugay'dan 35 bin asker ve 10 bin korucu katılmıştır.
Güneydoğu görevinden sonra KKTC Paşaköy'de 28.nci Tümen Komutanlığı'nı üstlendi. 2000- 2001'de Piyade Okul Komutanlığı görevinden sonra 4 Ağustos 2002 tarihinde emekli olmuştur. Pamukoğlu Türk Ordusunda 5 tane Üstün Birlik Yetiştirme Nişanı'na sahip tek kişidir.
şimdide hak ve eşitlik partisi başkanı
herkeze selamlar.
datlucadu bnm bi tane daha rüyam var yorumlar mısın?
benim dolapta yeşil biberlerim var neyse bi türlü bitmedi...
ama rüyamda bi poşet yeşil taze biber veriyor biri bana
bende alıyorum aa evdede vardı olsun hepsini kızartıyım bunların diyorum alıyorum...
umarım biberlerin etkisinde kalıp görmemişimdir bu rüyayı..
birde kavurmalık et görüyorum böyle kuş başı pişmiş bir şekilde...
teşekkürler..
rüyamda 2 tane kadın görmeye gelmişler ve ben onları geçiriyordum arabaya bindirdim ellerini öptüm bana bir demet çiçek verdiler yorumlarsan sevinirim
hayrolsun inş.
varmı böyle durumlar.
sankim nişan varmış gibi göründü bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?