Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

kız valla bi yerden gelecek bişi var inşallah odur ya çok ihtiyacımız var çünküü çok sağol ablacımmmmmmmmm

hadi bakalım inşallah.

Datlummm misafirliğe geldim topiğineee valla ben de çok rüya görüyorummm bir ara benimkilere de el atarsın
gördükçe anlata anam ben burdayım. elimden geldiğince yorumlarım

osman pamukoğlu kim ki:44:, çıkaramadım:44:

1990-1992 yılları arasında 42.Piyade Alay Komutanlığı, 1993-1995 yıllarında Hakkari Dağ ve Komando Tugayı ve Hakkari Güvenlik Komutanlığı yapmıştir. Hakkari'deki görevi sırasında PKK'ya karşı yapılan en büyük harekât olan Çelik-1 Operasyonu'nu yönetmiştir. Çelik-1 harekatı 19 Mart 1995 günü başlamış ve toplam 37 gün sürmüştür. Operasyona 6 Tugay'dan 35 bin asker ve 10 bin korucu katılmıştır.

Güneydoğu görevinden sonra KKTC Paşaköy'de 28.nci Tümen Komutanlığı'nı üstlendi. 2000- 2001'de Piyade Okul Komutanlığı görevinden sonra 4 Ağustos 2002 tarihinde emekli olmuştur. Pamukoğlu Türk Ordusunda 5 tane Üstün Birlik Yetiştirme Nişanı'na sahip tek kişidir.

şimdide hak ve eşitlik partisi başkanı

herkeze selamlar.
datlucadu bnm bi tane daha rüyam var yorumlar mısın?
benim dolapta yeşil biberlerim var neyse bi türlü bitmedi...
ama rüyamda bi poşet yeşil taze biber veriyor biri bana
bende alıyorum aa evdede vardı olsun hepsini kızartıyım bunların diyorum alıyorum...
umarım biberlerin etkisinde kalıp görmemişimdir bu rüyayı..
birde kavurmalık et görüyorum böyle kuş başı pişmiş bir şekilde...
teşekkürler..

datlu cadum saaolsınnn canım inş iydiirrrrr

sevtur başın saolsun tüm kayıplar için..........
allah razı olsun canım benim sag olasın

allah razı olsun canım diyorumki boş boşuna olmadım panik atak

Canım film gibi bir hayat sanki...Allah yardımcın olsun hangi birine ne yazacağımı bilemedim doğrusu.Sen birde bunları yaşamışsın.Rabbime şükür ki bunca şeye rağmen akıl sağlığın yerinde.... İnş. herşey bundan sonra çok daha güzel olur hayatında.Tüm sevdiklerin diğer tarafta seni karşılayackalar bir gün.Sonsuz ayrılık yok elbet kavuşacaksın zamanı gelince onlara.Ama burdaki hayatında da inş. daha çoooook seveceğin yavruların ve etrafında değerli insanlar olur...

sagolasın allahım razı olsun güzel dileklerin için

rüyamda 2 tane kadın görmeye gelmişler ve ben onları geçiriyordum arabaya bindirdim ellerini öptüm bana bir demet çiçek verdiler yorumlarsan sevinirim

heee o adammı. rüyada önemli birini görmek iyidir canım. büyük bi yerden kısmetin olabilir. belkim devlet dairesinde felan işe giren.
hayrılsun inş.

üzgünüm canım ama etki altında görülmüş bi rüya. hatta dolapta etin felan da vardıysa. ikisinide bi güzel karıştırmışsın.

Son düzenleme:
datlucadı bugün kayananam ölsün die dua ettim görümceme beddua ettim rüyamda sonra duam tutmuş kaynanam ölmüş bide çok yakın bi arkadaşımı görmüyorum bazı durmlardan neyse rüyamda çok zayıflamış elleri parmakları deri hastalığı olmuş bir şekilde gördüm sarılıp ağlıyordu bana nedemektir?

rüyamda 2 tane kadın görmeye gelmişler ve ben onları geçiriyordum arabaya bindirdim ellerini öptüm bana bir demet çiçek verdiler yorumlarsan sevinirim

hayrolsun inş.

varmı böyle durumlar.
sankim nişan varmış gibi göründü bana

Ben de bir rüya gördüm. Benim arkadaş var çok yakın. Onla caddede beraber yürürken bir ayakkabı mağazası görüyoruz ama açık bir dükkan. Tüm ürünleri görünüyor dışarıdan işte kenardan hafifçe içeri çantalara ayakkabılara şöyle bir bakarken birden sallantı oluyor deprem yani. Hemen dışarı çıkıyoruz ama hani panik olmadan. Caddedeki insanlar çok farketmemiş. Dışarı çıkınca büyük binaların bulunduğunu filan görüyorum. Öyle bir rüya. Ben adanada oturuyorum arkadas istanbulda istanbulda gezerken oluyor.

Merhabalar..
dün gece gormus olduğum rüya babam vefat etmiş ben çok üzülüyorum ama arka bahçeye gidiyorum babamın ruhu beni bekliyo baan diyoki merak etme ben burda çok rahatım cennetdeyim ben diyo acaba anlamı nedir yorumlarsnız sevınırım...

MERHABA burayı ilk defa gördüm

ben de geçen akşam rüyamda kırmızı taşlı bir yüzük taktım devamını hatırlamıyorum ama yüzük nedir merak ettim.

merhabaa arkadaşlar..

dün gece rüyamdaa bi erkek oğlum olmuşş vee beyaz tulumm giyip bana emekleyerek geldiğini görüyorum yorumlayabilicek varmı acaba

bende rüyamda eşimle yüksek sesle misafirlerin yanınd bağıra çağıra tartıştım :84:
umarım kavga görünmüyordur bugün bize
yorumunuzu bekliyorum

merhaba
öncelikle böyle bir konu açtığın için teşekkür ederim çok sevindim
ben hergün rüya görürüm ve her seferinde birkaçtane bazen buyüzden sabah kalktığımda yorgun oluyorum ve hiç iyi uyuyamadığımı hissediyorum tüm gece film izlemişim gibi geliyor.

gelelim rüyama ben geçenlerde gçrdüğüm ve çok etkilendiğim bir rüyadan bahsedeceğim
aslında kısa daha doğrusu bi yerini çok net hatırlıyorum
(bunları şu yüzden anlatıyorum sanırım bundan sonra seni sürekli rahatsız edeceğim bu konuda )

yüksek katlı binanın teras gibi bir kısmı var oradan dışarı çıkıyorum insanlar var etrafta
ve hava güneşsiz ama çooook aydınlık parlak böyle açık grimsi bir ışıltı var sanki ve yağmur yağıyor ama çok güzel hava ılık yagmur damlaları ne ince ne çok kalın ben dışarı çıktıktan sonra yağmur altında öyle bir ferahlama yaşıyorum ki o yaşadığım rahatlamayı ve huzuru gerçek yaşamımda hiç hissetmemiştim. böyle geriliyorum kollarımı açıyorum deliler gibi dönerek ıslanıyorum falan böyle...

Rüyamda hoşlandığım çocukla aynı sınıftaydık ve sürekli bana bakıyodu.Sonra sınıfa gelnlkler geldi ve ben birini denedim snra yüksekbi yerde durmaya başladım hoşlandığım çocukta ellerini açmış aşağıda bni bkliodu.Bu ne demekkkk ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…