Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

teşekkür ederim datlucadu
dediğin gibde olabilr
her dolabı açtığımda göz göze geliyoruz biberlerle
kanka olduk resmen

iyi akşamlar canım,geçen günlerde kardeşimde çok moralim bozulmuştu,kesin rüyamda kötü şeyler görürüm diye yattım ama sabah kalktığımda onunla ilgili rüya görmemiştim,ama o beni görmüş;
bir yılan beni sarıyormuş ve o beni öldü zannetmiş rüyasında,yatıyormuşum galiba yerde bana sarılıp çok ağlamış,ama aslında ölmemişim,
sana hiç böyle sarılmak istememiştim dedi hatta
bunun yorumu nedir sence,teşekkürler şimdiden :)

rüyamda bi terasta annem ben babam amcam ve halam yemek yiyoruz işte babamla halam yıllardır görüşmüyorlar ve bizden özür diliyor :26:

merhaba; konuyu görünce bende rüyamı paylaşmak istedim yorumlarsanınz çok sevinirim

rüyamda eşim pazardan hamsi balık alıyor.balıkları temizlemek için poşetiyle mutfak lavbosunun içine bırakıyorum.üstümü değiştirp geldiğimde balıkların içerisinde hanı şu evlerde beslenen küçük su kaplumbağları varya bir tane ondan görüyorum.eşimi çağırıp gösteriyorum bir kaba alıyorum hayvanı içinede bira su koyuyorum sonra hayvan iki üç derken hızlıca artmaya başlıyo.bütün kap küçük su kaplumbağaları ile doluyo üstelik kaba sürekli su ekliyorum böle hayvanlar kuruyup ölecek gibi oluyolar ben su ekledikçe onlar ürüyo...
uyandığımda rüyama bir anlam veremedim.biraz netten rüya tabirlerine baktım ama onlarda iyi-kötü karmakarışık şeyler söylüyo... o yüzden birde sizinle paylaşmak istedim.yorumlarsanız sevinirim.

rüyamda mavi ve beyaz taşlı 5-6 tane kolye ucu gördüm gümüş renkteydi.1 tane de zincir vardı.Teşekkür ederim datlucadı şimdiden

Bence bu çocukta senden hoşlanıyor,birbirinize karşı aynı şeyleri düşünüyosunuz,onunla birlikte olmak istiyosun,ama bunu çocuğa göstermen lazım.Eğer ona belli edersen dileğin gerçekleşecek,şeklinde yorumladım ben

datlucadı gene ben
münkün mü bir rüya daah yorumlaman?
çok mu oldum ne

neyse başlıyorum...
şimdi bnm minik bir erkek yiyenim var kurban olurum ona neyse
onu görüyorum cnm ben ama böyle hafif puslu karanlık ve huzursuz ortamda
annem babam yiyenim..
yiyenim böyle bir öpüyor ki halasını sorma
ama nasıl bir öpme o kadar içten o kadar candan o kadar şeker...
bi kaç saniye yanağımı bırakmadı öptü hiç nefes almadan Allah Allah hayır olsun...
sonra benim oturma odamdaki kanepe var onu dışarki odaya çıkartmışlar.
sonra bir bakıyorum benim kanepem o değil
onun yerine daha renkli daha bir şık kanepe görüyorum hatta biraz daha geniş...
ben üzülüyorum genede
rahatsızlık duyuyorum rüyamda...
aslında ben çok daha anlamlı çıkan rüyalar görürüm ama bu ara böyle

içime nasıl bi umut doğdu anlatamam çok teşekkür ederim ayyy inşallah vallahi içim bi hoş oldu

son günlerde istanbul depremi ile igili tv lerde çok konu konuşuluyo. ondan etkilenmişsindir canım.

hayrolsun . babanın ömrü uzamıştır inşallah . evliysen ve babanı özlemişsen ondan da görmüş olabilirsin.
MERHABA burayı ilk defa gördüm

ben de geçen akşam rüyamda kırmızı taşlı bir yüzük taktım devamını hatırlamıyorum ama yüzük nedir merak ettim.
hayrolsun inş.
yüzük yeni bir sorumluluk , belki hamileleik olabilir canım.

merhabaa arkadaşlar..

dün gece rüyamdaa bi erkek oğlum olmuşş vee beyaz tulumm giyip bana emekleyerek geldiğini görüyorum yorumlayabilicek varmı acaba
bebk istiyorsan ondan görmüş olabilirsin.

bende rüyamda eşimle yüksek sesle misafirlerin yanınd bağıra çağıra tartıştım :84:
umarım kavga görünmüyordur bugün bize
yorumunuzu bekliyorum
çok mu kavga ediyonuz kız.
sıkıntıların varsa onlardan kurtulma isteğin seni bu rüyayı görmeye itmiş olabilir canım.
evlikik isteğimi görüyorum. sakın hoşlandığın çocuk için aşağıya atlama olur mu. mazallah bi yerini kırarsın.

hayrolsun. kardeşin seni üzdüğü için çok üzülmüş olmalı.
yılan düşman derler ama belki kardeşin sana karşı düşmanlık ettiğini düşündüyse öyle görmüştür. yada senin iyiliğini düşündüğü için senle tartışmışsa o şekilde görmüş olabilir.

rüyamda bi terasta annem ben babam amcam ve halam yemek yiyoruz işte babamla halam yıllardır görüşmüyorlar ve bizden özür diliyor :26:
onların küzlüklerinden etkilenmiş olamlısın canım.

hımm. biraz sağdan soldan etkilenme rüyası gibi geldi bana canım. hamsi mevsimindeyiz nede olsa.

oyy canım sağolll

aynı şehirdemi yaşıyonuz yada yakın yerlerde. belki taşınırlar yada siz taşınırsınız. yiğeninden uzaklaşırsın.
hayrolsun inş.

yok cnm yeterince uzağım bebişten..
ama annemler yakınlar..
dediğin gibi belki taşınırlar...annmlerden uzak br yere kim bilir teşekkür ederim..

merhaba...

ben yeşil altından yapılmış bir yüzük gördüm eş adayım bana almış ama yüzüğün onda bir kadarı eksikti. tamamlıycam burasını filan gibi şeyler söylüyordu, vermek istedi ama çekindi, tamamlamadım diye...

sizce nedir yorumu? :44:

merhaba ...

Bende uzun zamandır rüya görmüyordum. Yinedün akşam bir rüya gördüm 5 tane bavul ve ben tatile gidecekmişim. annemi aşağıda bekliyorum ve apartmanın önünde bavullar bir kamyon dolusu bavul ama bize ait değil bu bavullar. yorumlarsanız sevirnirim.

ne olur benımkını yorumla cokkkk onemlı ben ruyamda cocugumun oldugunu gordum bı geldım cocugum ölmus doktor dıyrkı boru yutmus bogularak ölmus sonra sıyah torba kefene koymuslar fermuarını cekıyolar allahım dıye sureklı bagırıp aglıyorum sımde yanımda oda aglıyo sonra bı bakıyruz oglum kalkmıs oynuyo

hayrolsun inşallah. kaynanın ömrü uzuyomuş diyomuşum., o bilinçaltı ile ilgil ibir rüya canım
diğeri ise arkadaşının bi derdi olabailri. sana ihtiyazcı vardır belki. istersen bi ara. rüyanda gördüğüne göre değer verdiğin bi insan olmalı, iyi yada kötü

maddi sıkıntısı varmı kendisinin

taşınma durumları var mıı,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…