Rüyamda hoşlandığım çocukla aynı sınıftaydık ve sürekli bana bakıyodu.Sonra sınıfa gelnlkler geldi ve ben birini denedim snra yüksekbi yerde durmaya başladım hoşlandığım çocukta ellerini açmış aşağıda bni bkliodu.Bu ne demekkkk ??
Bence bu çocukta senden hoşlanıyor,birbirinize karşı aynı şeyleri düşünüyosunuz,onunla birlikte olmak istiyosun,ama bunu çocuğa göstermen lazım.Eğer ona belli edersen dileğin gerçekleşecek,şeklinde yorumladım ben
Ben de bir rüya gördüm. Benim arkadaş var çok yakın. Onla caddede beraber yürürken bir ayakkabı mağazası görüyoruz ama açık bir dükkan. Tüm ürünleri görünüyor dışarıdan işte kenardan hafifçe içeri çantalara ayakkabılara şöyle bir bakarken birden sallantı oluyor deprem yani. Hemen dışarı çıkıyoruz ama hani panik olmadan. Caddedeki insanlar çok farketmemiş. Dışarı çıkınca büyük binaların bulunduğunu filan görüyorum. Öyle bir rüya. Ben adanada oturuyorum arkadas istanbulda istanbulda gezerken oluyor.
hayrolsun . babanın ömrü uzamıştır inşallah . evliysen ve babanı özlemişsen ondan da görmüş olabilirsin.Merhabalar..
dün gece gormus olduğum rüya babam vefat etmiş ben çok üzülüyorum ama arka bahçeye gidiyorum babamın ruhu beni bekliyo baan diyoki merak etme ben burda çok rahatım cennetdeyim ben diyo acaba anlamı nedir yorumlarsnız sevınırım...
hayrolsun inş.MERHABA burayı ilk defa gördüm
ben de geçen akşam rüyamda kırmızı taşlı bir yüzük taktım devamını hatırlamıyorum ama yüzük nedir merak ettim.
bebk istiyorsan ondan görmüş olabilirsin.merhabaa arkadaşlar..
dün gece rüyamdaa bi erkek oğlum olmuşş vee beyaz tulumm giyip bana emekleyerek geldiğini görüyorum yorumlayabilicek varmı acaba
çok mu kavga ediyonuz kız.bende rüyamda eşimle yüksek sesle misafirlerin yanınd bağıra çağıra tartıştım :84:
umarım kavga görünmüyordur bugün bize
yorumunuzu bekliyorum
sıkıntıların varsa onlardan kurtulma isteğin seni bu rüyayı görmeye itmiş olabilir canım.merhaba
öncelikle böyle bir konu açtığın için teşekkür ederim çok sevindim
ben hergün rüya görürüm ve her seferinde birkaçtane bazen buyüzden sabah kalktığımda yorgun oluyorum ve hiç iyi uyuyamadığımı hissediyorum tüm gece film izlemişim gibi geliyor.
gelelim rüyama ben geçenlerde gçrdüğüm ve çok etkilendiğim bir rüyadan bahsedeceğim
aslında kısa daha doğrusu bi yerini çok net hatırlıyorum
(bunları şu yüzden anlatıyorum sanırım bundan sonra seni sürekli rahatsız edeceğim bu konuda )
yüksek katlı binanın teras gibi bir kısmı var oradan dışarı çıkıyorum insanlar var etrafta
ve hava güneşsiz ama çooook aydınlık parlak böyle açık grimsi bir ışıltı var sanki ve yağmur yağıyor ama çok güzel hava ılık yagmur damlaları ne ince ne çok kalın ben dışarı çıktıktan sonra yağmur altında öyle bir ferahlama yaşıyorum ki o yaşadığım rahatlamayı ve huzuru gerçek yaşamımda hiç hissetmemiştim. böyle geriliyorum kollarımı açıyorum deliler gibi dönerek ıslanıyorum falan böyle...
evlikik isteğimi görüyorum. sakın hoşlandığın çocuk için aşağıya atlama olur mu. mazallah bi yerini kırarsın.Rüyamda hoşlandığım çocukla aynı sınıftaydık ve sürekli bana bakıyodu.Sonra sınıfa gelnlkler geldi ve ben birini denedim snra yüksekbi yerde durmaya başladım hoşlandığım çocukta ellerini açmış aşağıda bni bkliodu.Bu ne demekkkk ??
hayrolsun. kardeşin seni üzdüğü için çok üzülmüş olmalı.iyi akşamlar canım,geçen günlerde kardeşimde çok moralim bozulmuştu,kesin rüyamda kötü şeyler görürüm diye yattım ama sabah kalktığımda onunla ilgili rüya görmemiştim,ama o beni görmüş;
bir yılan beni sarıyormuş ve o beni öldü zannetmiş rüyasında,yatıyormuşum galiba yerde bana sarılıp çok ağlamış,ama aslında ölmemişim,
sana hiç böyle sarılmak istememiştim dedi hatta
bunun yorumu nedir sence,teşekkürler şimdiden :)
onların küzlüklerinden etkilenmiş olamlısın canım.rüyamda bi terasta annem ben babam amcam ve halam yemek yiyoruz işte babamla halam yıllardır görüşmüyorlar ve bizden özür diliyor :26:
hımm. biraz sağdan soldan etkilenme rüyası gibi geldi bana canım. hamsi mevsimindeyiz nede olsa.merhaba; konuyu görünce bende rüyamı paylaşmak istedim yorumlarsanınz çok sevinirim
rüyamda eşim pazardan hamsi balık alıyor.balıkları temizlemek için poşetiyle mutfak lavbosunun içine bırakıyorum.üstümü değiştirp geldiğimde balıkların içerisinde hanı şu evlerde beslenen küçük su kaplumbağları varya bir tane ondan görüyorum.eşimi çağırıp gösteriyorum bir kaba alıyorum hayvanı içinede bira su koyuyorum sonra hayvan iki üç derken hızlıca artmaya başlıyo.bütün kap küçük su kaplumbağaları ile doluyo üstelik kaba sürekli su ekliyorum böle hayvanlar kuruyup ölecek gibi oluyolar ben su ekledikçe onlar ürüyo...
uyandığımda rüyama bir anlam veremedim.biraz netten rüya tabirlerine baktım ama onlarda iyi-kötü karmakarışık şeyler söylüyo... o yüzden birde sizinle paylaşmak istedim.yorumlarsanız sevinirim.
datluyaaaaa
aynı şehirdemi yaşıyonuz yada yakın yerlerde. belki taşınırlar yada siz taşınırsınız. yiğeninden uzaklaşırsın.datlucadı gene ben
münkün mü bir rüya daah yorumlaman?
çok mu oldum ne
neyse başlıyorum...
şimdi bnm minik bir erkek yiyenim var kurban olurum ona neyse
onu görüyorum cnm ben ama böyle hafif puslu karanlık ve huzursuz ortamda
annem babam yiyenim..
yiyenim böyle bir öpüyor ki halasını sorma
ama nasıl bir öpme o kadar içten o kadar candan o kadar şeker...
bi kaç saniye yanağımı bırakmadı öptü hiç nefes almadan Allah Allah hayır olsun...
sonra benim oturma odamdaki kanepe var onu dışarki odaya çıkartmışlar.
sonra bir bakıyorum benim kanepem o değil
onun yerine daha renkli daha bir şık kanepe görüyorum hatta biraz daha geniş...
ben üzülüyorum genede
rahatsızlık duyuyorum rüyamda...
aslında ben çok daha anlamlı çıkan rüyalar görürüm ama bu ara böyle
hayrolsun inşallah. kaynanın ömrü uzuyomuş diyomuşum.datlucadı bugün kayananam ölsün die dua ettim görümceme beddua ettim rüyamda sonra duam tutmuş kaynanam ölmüş bide çok yakın bi arkadaşımı görmüyorum bazı durmlardan neyse rüyamda çok zayıflamış elleri parmakları deri hastalığı olmuş bir şekilde gördüm sarılıp ağlıyordu bana nedemektir?
maddi sıkıntısı varmı kendisininmerhaba...
ben yeşil altından yapılmış bir yüzük gördüm eş adayım bana almış ama yüzüğün onda bir kadarı eksikti. tamamlıycam burasını filan gibi şeyler söylüyordu, vermek istedi ama çekindi, tamamlamadım diye...
sizce nedir yorumu? :44:
taşınma durumları var mıı,merhaba ...
Bende uzun zamandır rüya görmüyordum. Yinedün akşam bir rüya gördüm 5 tane bavul ve ben tatile gidecekmişim. annemi aşağıda bekliyorum ve apartmanın önünde bavullar bir kamyon dolusu bavul ama bize ait değil bu bavullar. yorumlarsanız sevirnirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?