Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

aboooo aman deme uzamasınşaka şaka dünya büyük herkes yaşasın ama kendince.evet çok sevidim bir arkadaşımdı teşekkür ederim

merhaba bende eski sevgilimi gördüm rüyamda güya yanlışlıkla eşime mesaj atarken ona atmışım hemen geldi beni çağırdı falan dedi bende hayır dedim oda biraz konuşalımmı ne dersin dedi bende hayır olan oldu ben evliyim sen evlisin dedim yok illa konuşalım diye ısrar etti ben kaçıyodum taksiye falan yetişti taksiyi durdurdu bi an rüyada ona karşı değişik duygular hissetim ama normalde eşimi çoook seviyorumm buda nerden çıktı anlamadımm........:26:

annemin doğum yaptığını gördüm :/
hani doğumunu deil
sadece bana bi kardeş yapıyor .

bunun anlamı ne :/
tek çocukmusun

bebek özlemi var mı canım

zamanında onuda çok sevmişsin heralde. ordan çıkmış olmalı canım.

zamanında onuda çok sevmişsin heralde. ordan çıkmış olmalı canım.

hayır hiç sevmedim aksine nefret ettim benim ilk aşık olduğum insan eşim canımm eşim herşeyimmm bu tarz rüya görmek istemiyorum artık kendime yakıştıramıyorumm neyse yprumlar için yinede teşekkür ederimm

demekki çok nefret etmişsin yoğun duygular rüyalarımıza gierer

dün gece fazla uyuyamadım. çok kısa bir rüya görüp uyandım. yorumlarsanız sevinirim.
sanırım bize ait olan bir evi kiraya vermişiz. ben o evdeyim. kiracıyla henüz tanışmamışım. kiracı eşyalarını yerleştirmiş. her nasılsa bana ait bir perde asılı durumda kalmış. iri ekose desenli bir perdeyi pencereden alıp katlamaya başlamışken kiracı eve ve sonrada bulunduğum odaya geliyor. önce sesini duyup tedirgin oluyorum. bulunduğum odada karşılaşıyoruz. şimdiye kadar hiç görmediğim kadar uzun bir kadın. neredeyse benim 2-3 mislim.yanında cüce gibiyim. sanırım esmer ve çirkindi de.

sonrasında uyandım. hemen sonra uyandığından hatırlayabildiklerimi yazdım.

belki bu aralar maddi sıkıntı çekiyo olabilir.
yada sana söyleyecek bişeyi var ama söyleyemiyo

etrafında ürktüğün , çekindiğin biri varsa bu rüyana yansımış olabilir canım

yok iki tane daha var :/
işte bitane daha gelio bunun anlamı ne olabilir
teşekkür ederim ilgilendiğin için canım benim
kardeşlerinden gınamı geldi yoksa, :))
yada çok seviyon onları
daha öncede dediğim gibi yoğun dfuygular rüyamıza yansır. belki onlara çok gıcık olduğun bi ana yada onları içten sevdiğin bi an rüyana yansımış olabilir

canım bende rüya gördüm yorumlarmısın rica etsem bizim daha önce oturduğumuz evin terasındayım babamda var babam bi sandalyeye oturtuyorum sen otur ben burayı bi temizliyim dedim çeşmeyi açıp hortumla heryeri yıkadım camları falanda bu kadar bu nedemekki :44::44:

ben dün gece rüyamda
eşime cüzdan alıcam ama bi türlü karar veremiyorum beyaz mı alsam kahverengi mi diye
sonrasını tam hatırlamıyorum ama cüzdanı almıyorum

canım daha önceki bi anın rüyana girmiş olabilir. yada şu anada kurtulmak istediğin sıkıntıların varsa oda rüyana girmiş olabilir. hayır olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…