hayrolsun inşallah. kaynanın ömrü uzuyomuş diyomuşum., o bilinçaltı ile ilgil ibir rüya canım
diğeri ise arkadaşının bi derdi olabailri. sana ihtiyazcı vardır belki. istersen bi ara. rüyanda gördüğüne göre değer verdiğin bi insan olmalı, iyi yada kötü
tek çocukmusunannemin doğum yaptığını gördüm :/
hani doğumunu deil
sadece bana bi kardeş yapıyor .
bunun anlamı ne :/
bebek özlemi var mı canımne olur benımkını yorumla cokkkk onemlı ben ruyamda cocugumun oldugunu gordum bı geldım cocugum ölmus doktor dıyrkı boru yutmus bogularak ölmus sonra sıyah torba kefene koymuslar fermuarını cekıyolar allahım dıye sureklı bagırıp aglıyorum sımde yanımda oda aglıyo sonra bı bakıyruz oglum kalkmıs oynuyo
zamanında onuda çok sevmişsin heralde. ordan çıkmış olmalı canım.merhaba bende eski sevgilimi gördüm rüyamda güya yanlışlıkla eşime mesaj atarken ona atmışım hemen geldi beni çağırdı falan dedi bende hayır dedim oda biraz konuşalımmı ne dersin dedi bende hayır olan oldu ben evliyim sen evlisin dedim yok illa konuşalım diye ısrar etti ben kaçıyodum taksiye falan yetişti taksiyi durdurdu bi an rüyada ona karşı değişik duygular hissetim ama normalde eşimi çoook seviyorumm buda nerden çıktı anlamadımm........:26:
zamanında onuda çok sevmişsin heralde. ordan çıkmış olmalı canım.
demekki çok nefret etmişsinhayır hiç sevmedim aksine nefret ettim benim ilk aşık olduğum insan eşim canımm eşim herşeyimmm bu tarz rüya görmek istemiyorum artık kendime yakıştıramıyorumm neyse yprumlar için yinede teşekkür ederimm
maddi sıkıntısı varmı kendisinin
demekki çok nefret etmişsinyoğun duygular rüyalarımıza gierer
hayrolsun inş.
yüzük yeni bir sorumluluk , belki hamileleik olabilir canım.
tek çocukmusun
merhaba...
ben yeşil altından yapılmış bir yüzük gördüm eş adayım bana almış ama yüzüğün onda bir kadarı eksikti. tamamlıycam burasını filan gibi şeyler söylüyordu, vermek istedi ama çekindi, tamamlamadım diye...
sizce nedir yorumu? :44:
etrafında ürktüğün , çekindiğin biri varsa bu rüyana yansımış olabilir canımdün gece fazla uyuyamadım. çok kısa bir rüya görüp uyandım. yorumlarsanız sevinirim.
sanırım bize ait olan bir evi kiraya vermişiz. ben o evdeyim. kiracıyla henüz tanışmamışım. kiracı eşyalarını yerleştirmiş. her nasılsa bana ait bir perde asılı durumda kalmış. iri ekose desenli bir perdeyi pencereden alıp katlamaya başlamışken kiracı eve ve sonrada bulunduğum odaya geliyor. önce sesini duyup tedirgin oluyorum. bulunduğum odada karşılaşıyoruz. şimdiye kadar hiç görmediğim kadar uzun bir kadın. neredeyse benim 2-3 mislim.yanında cüce gibiyim. sanırım esmer ve çirkindi de.
sonrasında uyandım. hemen sonra uyandığından hatırlayabildiklerimi yazdım.
kardeşlerinden gınamı geldi yoksa, :))yok iki tane daha var :/
işte bitane daha gelio bunun anlamı ne olabilir
teşekkür ederim ilgilendiğin için canım benim
ne acele ediyon kızımhadi nen nerdesin seni beklim
canım bende rüya gördüm yorumlarmısın rica etsem bizim daha önce oturduğumuz evin terasındayım babamda var babam bi sandalyeye oturtuyorum sen otur ben burayı bi temizliyim dedim çeşmeyi açıp hortumla heryeri yıkadım camları falanda bu kadar bu nedemekki :44::44:
ne acele ediyon kızım
fiş kesildimi sana bakem artık bedavaya yok rüya yorumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?