canım daha önceki bi anın rüyana girmiş olabilir. yada şu anada kurtulmak istediğin sıkıntıların varsa oda rüyana girmiş olabilir. hayır olsun
belki bu aralar maddi sıkıntı çekiyo olabilir.
yada sana söyleyecek bişeyi var ama söyleyemiyo
ne oluyor nen, üstümden paramı kazanmaya çalışıyon , uyanıkkne acele ediyon kızım
fiş kesildimi sana bakem artık bedavaya yok rüya yorumu
ormanlık,hoş manzaralı bir yolda iş arkadaşlarımla yürüyorum.Yolda rahmetli sakıp Sabancı'yı görüyorum.Bana bi tomar para uzatıyor,ben:"Hemşerim,ben de Kayseriliyim."deyip,o para bana yaramaz der gibi bi yüz ifadesi yapıp elimi omzuna atıyorum,parayı reddediyorum.
Bu rüya ne anlama geliyor Allah aşkına????????:44:
rüyam şu .... hamile olduğumu öğreniyorum, eşime söylüyorum oda çok seviniyor hemen çocuk odası alalım diyo ve bi yeri arıyor. eve hemen bir oda takımı geliyor, beşikde mavi, bende birine diyorum ki bu neden mavi ben pembe istiyordum, o kişide bana dedi ki, önemli değil hayırlısı olsun olmazsa değiştiririz. sonra ben koltuğa oturuyorum ve göbeğimi sevmeye başlıyorum.
daha önce böyle bir rüya görmemiştim bunuda belirtmek isterim
sizce nedir?
bebekmi istiyosunuz
ben dün gece rüyamda
eşime cüzdan alıcam ama bi türlü karar veremiyorum beyaz mı alsam kahverengi mi diye
sonrasını tam hatırlamıyorum ama cüzdanı almıyorum
hımm, özel bi gün nedeni ile hediye felan almayı düşünmediysen kararsılzık yada bi vazgeçme olabilirben de yazmıştım ama görmediniz galiba
onun hakkında olumsuz bi haber alabilirisn. yada bi açığını görebilirsinizmrb ben geçen hafta rüyamda 30 yaşlarında bir yakınımızın bana asıldığını gördüm.çok sakin birisidir ama rüyamda tavırları çok tuhaftı.laubali hareketleri vardı.normalde aramızda hiçbir yakınlaşma olmadı.ama devamlı ailece görüştüğümüz birisi.sizce bir anlamı varmı ?
ayy bugün bu garip rüyayı nasıl yorumlasam derken denk geldi,ne güzel geldi.Almanyaya dil öğrenmeye gidiyomuşum bi evde kalıcam-bu arada ingilizce öğretmeniyim gerçek hayatta- genç kızlık hallerim,annemler uçakla oraya kadar götürüyo,sonra gideceğim şehre lunaparktaki gondolla gidiyoruz,otobüs gibi yani.Annemler beni bırakıp dönüyo,çok ağlıyorum falan.Yastığımı falan koymuşum valizime ama kılıf almayı unutmuşum ev sahibinden yastığa kılıf istiyorum,şuan çok ağlıyorum ama bence ben buraya çok alışıcam geri dönmek istemicem diyorum..
hımmm.ay gündüz hayrına diyerek başlıyorum rüyamı anlatmaya yorumlarsan sevinirim canım...
rüyamda böyle köy gibi eski bi yerdeyiz şark taraflarındamış sanırsam annem babam ben geziyoruz,çarşıda bi ton fırırn var,bu fırınlardan birine giriyoruz,annenm herşeyin tadına bakıo bi tane ekmek var tabakta onu yiyor ama yemeden önce sosluyor falan(yeşil bi sosu varmış salata sosu gibi)sonra bana dioki sen nie yemiyrsun?bende ayy anne sen onu nası yiyorsun çok ağırdır o diyorum,sonra bende kaşıklıyorum o yemek gibi şeyi hakketen ağırmış 2 kaşık falan alıyorum.sonra işte gezinirken falan başka bi fırına giriyorus,ordaki kuru pastalardan alıoyorum,bi tane büyük varmış kurupasta onu alıyorum elime ohh diorum bunun içi karamelli meyveli diorum bi yiyorum ki sadece çikolatamış içi lezzetli ama ummududğum gibi değil....
bi de hazır yazmışken ben bu aralar annemi çok görüyorum rüyamda bundan öncede ard arda iki kez gördüm,bi tanesinde yastığın altında para saklıyormuş(ki hayatta yapmaz böle bişi yok böle bişi)20milyar kadar ben seviniyorum ohh paralandık die,ertesi gün gene rüyamda annemin yüklü bi miktar parası varmış güya bunu kızkardeşimle kendine pay ediyor yarı yarıya ama meblağ büyük,ben zorla ondan 10milyra almaya çalışıom falan alıom ama elimde deste deste paralar görüyorum sayıyorum falan...
yorumlarsan sevinirim teş.ederim
canım bebek istiyomusunz diye sormuştumrüyam şu .... hamile olduğumu öğreniyorum, eşime söylüyorum oda çok seviniyor hemen çocuk odası alalım diyo ve bi yeri arıyor. eve hemen bir oda takımı geliyor, beşikde mavi, bende birine diyorum ki bu neden mavi ben pembe istiyordum, o kişide bana dedi ki, önemli değil hayırlısı olsun olmazsa değiştiririz. sonra ben koltuğa oturuyorum ve göbeğimi sevmeye başlıyorum.
daha önce böyle bir rüya görmemiştim bunuda belirtmek isterim
sizce nedir?
3 yıldan beri bekliyoruz. kısmet değilmiş henüz diyorum, çünkü tedavidende sonuç alamadık. ama takıntı haline getirmedim ben ve 3 yılda hiç böyle bir rüya görmedim, henüz ilk defa hamilelikle bebekle ilgili bir rüya gördüm
ben yorumunu hala bekliyorum
canım bebek istiyomusunz diye sormuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?