Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

bende evet demiştim, görmedin sanırım cevabımı
pardon canım görmedim.
o zaman bilinçaltı rüyası olabiliri canım.
hayrolsun .. inşallah en kısa zamnada bi bebeğin olur canım.

yanlış yolda olan brisine yardımın dokunuyo ve bunu onu çok sevdiğin için yapıyosun. ama sen yolnun yanlışolduğunubilmiyosun. insanlar seni uyarıyor. ama sen de onlardan yardım alıyosun. yanlışlarını görüncekte yolunu ayıırıyosun.

geçenlerde gördüğüm iki rüyayı anlatmak istiyorum yorumlarsanız sevinirim.
1)rüyamda babamla kavga ediyorum hıçkıra hıçkıra ağlıyorum sonra babama altınlarımı ver diyorum oda bekle alırsın gibi bi laf söyledi sonra uyandım zaten.

2)rüyamda fare ağzında oyuncak at görüyorum bunuda yorumlarsanız sevinirim.tşkler

ödemen gereken borçların var mı

bu geec rüyamda babamın bize kızak aldığını ve kayak yaptığımızı gördüm ama ben kaymıyodum eşim ve abim kayıyodu :)

yortumlarsanız sevinirim

Sağol canım yorumun çok isabetli olmuş.Benden söylemesi dedim çektim kendimi zaten.Herkes yaşasın görsün...

geçen rüyamda 1 anne 3 yavru olmak suretiyle 4 köpek almışım evime.köpekler çok usluydu,çoğu zaman uyuyorlardı.ben de uslular diye seviniyordum.yorumlarsanız sevinirim

dün gece anneannemlerdeyiz, oysa 8-10 yıldır gidemiyorum yanına(uzak şehirlerde yaşadığımız ve maddi nedenlerden dolayı).........

eşimin kuzeni(erkek) ve eşi geliyo. paraya ihtiyaçları varmış. biz de düğünden kalan bilezikleri veriyoruz(aslında çoktan sattık o bilezikleri), hiç itiraz etmiyorum. tüm samimiyetimle veriyorum.İhtiyaçları olduğu zaman bozdurup kullansınlar diye geçiriyorum içimden.

normalde sadece 3 tane bileziğim kalmıştı, onlar da hem taşlı bilezik olduğu hem de özel günlerde takarım diye bozdurmak istememiştik.onları bile vermişiz yani :) eşimin kuzeni bileziklerden birini eğiyor, büküyor ve ben üzülüyorum. sonra en sevdiğim bileziği alıyor onu da büküyor. sonra ben ağlamaya başlıyorum.ama onların yüzüne hiçbişey diyemiyorum,kırmamak için.sadece eşime diyorum ki, ben onları ihtiyaçları olduğu zaman bozdursunlar diye verdim. neden gözümün önünde böyle yapıyor, neden beni üzüyor ki diyorum. eşim haklı olduğumu bakışlarıyla ifade ediyor. sonra kuzenin eşi, kocasına napıyorsun sen, kız üzülmekte haklı, neden böyle yapıyorsun diye kızıyor.ve ben odadan çıkıyorum. onlar da gidiyor sanırım,hatırlamıyorum o kısmı.

ve balkon gibi bi yerdeyiz. babam ve bikaç kişi daha var yanımda, onları hatırlamıyorum. (bu arada 2 yıldır babamla konuşmuyouz) bana, sakın bileziğe olanlar yüzünden onlara sakın kızma diyor. ben de öfkeleniyorum, hızlı hızlı soluk alıyorum ve sinirli ve ağlamaklı bi şekilde yanından gidiyorum. ama öfkem bilezikten çok babama.

o kadar çok ağladım ki rüyamda, anlatamam. içim çıktı ağlamaktan resmen
acaba bikaç gündür hastayım ondan mı dedim...bilemedim. cevap yazarsan sevinirim.......

hayrolsun canım. bu aralar çok özlem dolusun galiba. onlarda seni özlemişler sanırım. eğer imkanın varsa ara ve onlarla görüş. senden haber bekliyolar.
ayrıca birisine iyilik yapıyosun ve o bu iytiliğini takdir etmiyo ama hemen üzülme belki bi sebebi vardır.

bi de maddiyata düşkün biri değilim, iki bilezik için nasıl ağladım rüyamda anlatamam. kendime şaşırdım doğrusu

saol cnm

bi alacak var o zaman. ama hiç ummadığın bi yerden

cnm merhaba,

beni istemeye geldiler ve bizde kötü izlenim biraktigi icn ailemler vermedi beni...istihare namazimi kilip, yatdim...

rüyamda ilk önce kizkardesimin kocaman gözlerini gördüm...bana bakarken.

sonra kocaman fuar gibi bi yerdeymissim. ve icerisini gezip cikmissim. lise dönemimden eski bi kiz arkadasimla disarda karsilasmissim. bu cocugun beni aldattigini iddia etti...bende inanmadim ve bu kiz bana bir cd göstertdi. cdnin icinde bilgisayar kayitlari vardi aldatmayla ilgili. daha sonra ben hemen bu fuara gitdim ve gercektende onu bilgisayarin basinda beni aldatirken gördüm...kizin resmide vardi ama ben tanimiyorum kizi

ikinci istihare rüyam da bugün:

yine o aileyle ilgili biseyler...beni istemeye gelmisler ve ikna etmeye calisiyorlarmis. daha snra kendimi disarda bizim evin önündeki sokakta yürürken gördüm...sagim solum kar. ve karsimda yine bir sokak war...bir kurt sürüsü, acik gri-beyaz arasi renkleri vardi ve tüyleri cok güzel parliyordu...bana bakyiordu sürü hele birtanesi bana daha da yakindi ama zarar vermiordu. öylesine bakyiordu masumda ama ben yinede o sokaktan gecmek istemedim, nede olsa kurt sürüsü diye...oldugum yerde durdum ve uyandim...

canm ben pek anlamadim, bu insanlar evlililik bana hayir mi getirir yoksa ayrilmayi düsündügüm icin "dogru yoldasin" mesajlarimi bu rüyalar??? yardima ihtiyacim var öyle kafam karisikki

Son düzenleme:
sen istiyosun galiba . ama rüyalarında açık bir olumsuzluk var. bilinçaltın rüyaların etkilemediyse ailene güven

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…