Rüyamda eşim ben ve eşimin arkadaşı öyle bir sokağa giriyoruzki bizim elimizde renkli şekerler sokaktaki kalabalıkta ve dükkanlarda her yerde şekerler vardı.
Birde büyük yengemin yaptığı bulgur yemeğini yiyordum ama içinden beyaz bir kıl çıkıyordu.Ne alaka anlamadım..
küs olduğunuz kişilerin sıkıntıları var. baban küs olmalarına rağmen yardım ediyo.datlucadı bu rüyamın yorumunu çok merak ediyorm..
rüyamda babamın işyerindeymişim,(önceden amcamlarla ortaktı,soradan ayrıldık,şuan küsüz)yengemi görüyorm dükkana girmiş tam kapının ağzında kucağında bi bebek var çocuk emziriyo,ama biz farketmemişiz nasıl girdiğini sora ben görüyorm,babama bu kadın nası girmiş içeri dur koviyim çıksın hemen diyorm bi hışımla ona doğru giderken babam dur dur kalsın çocuk emziriyo baksana diyo.o arada müşteriler falan geliyo babam sen geç arka tarafta emzir çocuğu gelen giden oluyo diyo buda içeri arka tarafa doğru gidiyo,bu arada teyzem geliyo dükkana,kek ve kabak tatlısı varmış ben veriyorm babamla ikiside yiyolar,teyzem yengemi görmüyo
sora benim elimde kart varmış ama kartın kenarları açılmış ben şunu pres yaptırıym geliyim diyorm babama. çıkıyorm bi yere gidiyorm yarına kalır bugün pazar diyo adam ve 35milyon istiyo,bende diyorm ki çok pahalı hemde bugüne vermiyosunz indirim yapın diyorm adamlar yapmıyolar,sora bi bakıyorm orda bizim okuldan bi çocuk var bana boşver ya burda yaptırma ben seni bi yere götüriim orda ucuza yaparlar olmassa şurayada gideriz falan diyo bi yer isimleri sayıyo,ama bunlar hep devlet daireleriymiş hafta içini bekleyelimde pazar günü kapalıdır gideriz diyo.(bu arada ben bu çocukla 2senedir konuşmuyorm ama geçen gün de buna benzer bi rüya gördm bi yere götürüyodu beni çiçekler falan vardı böle manzaralı bi yer ama sadece ben diğilm başkalarıda vardı)
bu ara içinin almadığı durumlar yaşıyosungalşba. hayrolsun inşallah
yada herşey güzel gidrken terslik çıkıyo
canım acaba nostalji felanmı yaptın bu günlerde. değilse. bi ayrılık yaşayabilirisin. ama olumsuz manada değil. yani hayatında yeni bir şeyler olabilir ve bunu neticesinde bi ayrılık yaşayabilirsin
hayrolsun
hımmm.
annenin BU ARA KARIŞIK İŞLERİMİ VAR ACABA. YADA SİZE SÖYLEMEDİĞ BAZI ŞEYLER. YADA ONUN DIŞINDA GELİŞEN AMA ONU İLGİLENDİREN ŞEYLER. miras kalma durumu felan varmı dermişim
rüyamda elimde pet şişe var yarısından biraz daha azı suyla dolu..
akşam vakti olmuş hava kararmış..
bizim eve yakın bir yerde çeşme var oraya su doldurmaya gitmek istiyorum..
ama tek gitmeyim gece gece diye alt komşunun benden küçük kızı ile gideyim diyorum..
kapılarını çalıyorum annesinden izin alıyorum kızın o ara da erkek kardeşi ben de geleyim diyor..
3müz su doldurmaya gidiyoruz :)
emzirmeyi çok istiyodunda ondan mı gördün acaba canım.rüyamda çocuk emziriyordum tam olarak hatırlamıyorum ama kız çocuğudu sanırım ....bu arada 1 kızım var ama emzrimiyo:26:rum ..
hayrolsun inşallah. içindeki öfkenin dışa vurumu canım. başkaları yüzünden eşinle aranı bozma ve öfkeyle kalkıp zararla oturmaeşimle çok fena kavgalıydık annesi yüzünden ve ben o gece yatakodamızdaki tül perdenin alev alev yandığını gördüm ama oda boştu sabah çok korkmuş uyandım yorumlarsanız sevinirim.
hayrolsun inşallah. içindeki öfkenin dışa vurumu canım. başkaları yüzünden eşinle aranı bozma ve öfkeyle kalkıp zararla oturma
hayrolsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?