Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

mutfağa kahve pişirmeye diye gittim şeker kavonozu kırıldı rüyamda cam kırıkları parça parça oldu yorumlarsan sevinirim

ilk rüyamda bir ağaç altında oturuyrm ağaçtan beyaz canlı tavuklar düşüyor.
ikinci rüyamda ise yeni alınmış bebek kıyafetleri görüyorum yorumlarsan sevinirim.

Canım bu rüyadan sonra bugün bir rüya daha gördüm.Rüyamda mantı ikram ediyordum herkese.Birde eşimle güya bir ev alıyoruz 1 odalı bir yer ama çok ferah ve çok yüksek sanki otellerde odalar olur ya kapı kapı.Bizim evde aynı öyle.Koca bir binanın üst katlarında manzaralı 1 oda.İçi çok dar değil bayağıda geniş.Fakat yurt dışında bu yer.

hayrolsun canım. okul alışveriş arasında kalmış bi rüya. yaşadığın anlardan etkilendiğin ve gördüğün şeyler canım.

bebek beklentin varsa onla alakalı bi rüyadır. değilse kendine yeterince vakit ayırmaıyosun galiba. kendinle daha çok ilgilen emi

canım herkeze dedim sanada demesem olmaz. etkilenme rüyası değilse (haber, gazete, konu komşudan duyma, v.s.) şeytanın vesveseleri. kendini ona karşı koru. eğer bu aralar güzel şeylerle uğraşıyorsan sana musallat olmaya çalışıyodur. hayrolsun.

canım. yakın bir arkadaşınsa onun hamilelik zamanlarında geçirdiğiniz vakitlerle ilgil ibir rüya olabilir.

sıkıntıların bir bir ortaya çıkıyor. yada sıkıntıların dan bir bir kurtuluyon. hayrolsun

rüyamda bi arkadaşıma cep telefonu numaramı söyledim diye annem bana kızdı
bnde kuzenime hep annemi dolduruşa getiriyorsun bni kötülüyorsun ne var numarayı arkadaşıma verdiysem diye kızdım :26:
kuzeninle ilgili bi gıcık olma duruu var mı:44:

mutfağa kahve pişirmeye diye gittim şeker kavonozu kırıldı rüyamda cam kırıkları parça parça oldu yorumlarsan sevinirim
hayal kırıklığı yaşayabilirsin
ilk rüyamda bir ağaç altında oturuyrm ağaçtan beyaz canlı tavuklar düşüyor.
ikinci rüyamda ise yeni alınmış bebek kıyafetleri görüyorum yorumlarsan sevinirim.
bebek özlemi varmıydı canım

misafirin gelebiilri canım. pek yorum yapacak bişey bulamdım. kusura bakma:26:

estur kullanıcısından alıntı
merhaba canım , bir poşet içerisinde yün patikler , bir de yarısı örülmüş yün yelek gördüm , bi kadın yanıma geliyor ne kadar güzel sen mi ördün diye soruyor ben de başlangıcını ben ördüm geri kalanını kayınvalidem ördü tamamladı diyorum , bu yeleğin de yarısını kayınvalidem ördü yarısını daha sonra örecek diyorum, bu arada patik ve yelek kendim için oluyor .. hayır olur inşallah..

bebek beklentin varsa onla alakalı bi rüyadır. değilse kendine yeterince vakit ayırmaıyosun galiba. kendinle daha çok ilgilen emi

ben bebeğimi kaybettim 1 sene oldu özlüyorum hem de nasıl , RABBİM hayırlısını nasip eder inşallah

merhaba bende acayip bi rüya gördüm benim bi dayı oğlu var kendisi evli çokta çapkındı.rüyamda onunla evlendiğimi üzerime bi ev aldığını tapusunu verdiğini gördüm ne demekse hayrolsun inşallah. canım birde annem bir rüya görmüş rüyasında tuz almışız tuzun yandığını görmüş bidaha tuz alıyor yine tuz yanık çıkıyor nedemek acaba yorumlarsan sevinirim.

datlu cadu rüya yorumun için teşekkürler
babam rüyasında ikiz erkek bebek görmüş biri zayıf diğeride ondan daha toplu bir bebekmiş
toplu olan bebeği biri almış götürmüş zayıf olanını da babama bırakmışlar babamda sağ gögsüne bebeği yatırmış :26: :26:

Bugün sabaha karşı rüyamda bir yerden dışarı çıkıyorum kucağımda erkek çocuğu 1.5 2 yaşlarında ev uzak kucağımda taşıyamam eve kadar diye düşünerek minibüse biniyorum binerkende kucağımdaki çocuk düşüyor çocuğu almaya diye minibüsten iniyorum bir bakıyorum yerde iki tane çıplak oyuncak bebek yorumunu çok merak ediyorum şimdiden teşekkürler.

çok üzüldüm canım. allah rahmet eylesin. inşallah yine bir bebein olur ve o yün yelek ve patikleri ona giydirirsin
tatlı rüyalar

adamın bişeyine denk geldiysen rüyana girmiş olabailir.
annenin rüyasına gelince. tuz ağız tadıdır. annenin bu aralar ağzının tadı kaçabilir. inşalahj olumsuz bişey yaşamaz. tatlı rüyalar

rica ederinm. baban biraz kısmetsizmi acaba. yada bi emeği boşa çıkıyo. hayrolsun inşallah.

bişeyi olduğundan farklı algılıyosun. gözünde büyütüp ihmal ediyon yada yapmak istemiyon. yada sana üzerinde bir sır var. ve bu sır sana ağır geliyo.
hayrolsun inşallah.

Merhaba datlucadu
bende genelde rüyalarımdan çok etkilenirim hatta bazıları resmen bütün gün hafızamdadır.
dün akşamda rüyamda boğazımda birşey var sürekli öksürüyorum çıkarmaya çalışıyorum ama çıkmıyo ve beni çok rahatsız ediyo
sadece bukadarını hatırlıyorum maalesef..

bende rüyamda dişlerimin kırılıp döküldüğünü gördüm ama hepsini toplayıp doktora koştum çok etkilendim gece kalkıp dişlerim yerindemi diye kontrol ettim.araştırdım ama kötü şeylere yormuşlar umarım sen güzel bişeyler dersin

bi sıkıntı olabilir canım. seni rahatsız eden, söylmek istediğin ama söyleyemediğn bi söz.
belkide o anda fizki olarak yutkunma problemi yaşamışsındır.
hayrlsun inşallah.

canım, diş kırılması için genelde kayıp derler. inşallah seninki öyle değildir. allah sevdiklerine vesana uzun ömür versin. yegane kaybın cüzdanındaki 1 lira olsun
tatlı rüyalar

mrb
bende rüyamdaa camaşır yıkayıp astığımı gördüm askıyaa coktuu temiz camaşırlar annemlerin evinde kendi evimde deill
başka seylerde gördümde hatırlamıyorumm yorumlarsanız sevinirim tşk şimdiden

MRH ben hemen hemen her gece rüyamda yılan görüyorum..ama yılan bana zarar veremio.ya ölüyo ya uzaklaşıo.dün gecede gördüm.çok kalın ve uzun bir yılan beni sarmış sonra birden yok oluyo..sence anlamı nedir.. şimdiden çok tşk ederim

yeni evliysen aileni özlediğinden görmüş olabilirsin

etrafında san akarşı olumsuz düşünceleri olan birileri olabilir. ama kötülük yapmaya fırsatı olmuyo. inşallah hiç bişey yapamaz.
tatlı rüyalar

Rüyamda yaz meyveleri gördüm.Pazardan yeni dünya erik turuncu renkli meyveler alıyordum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…