Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

ısıız bir sokakta kaybolmuştum karşıma bir kadın çıktı sana yolu göstereceğim dedi çok dar ve çıkmaz bir sokağa götürdü beni sonra evim burda ddi o sokağın sonundaydı evi korktum kadından ve kaçmaya başladım ama o kovalamadı beni yerinde durup beni izledi

Rüyamda yaz meyveleri gördüm.Pazardan yeni dünya erik turuncu renkli meyveler alıyordum...
canım önümüz bahar. bahar tazelenmektir. gördüğün renllerde açık renkler. bu kafanın dinç olduğunu gösterir.
hayrolsun
rüyamda hamam gördüm bendede peştamel vardı temiz dii anlamı nedirkii:44:
peştemal temizmi melis değilmi
temiz ise sorun yok. için rahat. ama değilse, içini rahatsız eden bni durum var. seni huylandıran.

bu aralar kafan çok karışık , kimseye güvenmiyosun. herkezten şüphe duyuyon. ama sana yardımcı oplmaya çalışanlarda var. onları es geçme.

merhaba
rüyamda,aslında aramız iyi olmayan amcamın kızları ile aynı arabada gidiyoruz,gayet iyiyiz
sonra arabadan iniyoruz, tarihi bir yer gibiydi geldiğimiz yer,kalabalık
merdivenlerden çıkıyoruz,insanlar tünel gibi bir yerden kayıyorlardı,yanyana bir sürü tünel
bana sıra gelince oturdum tam kayıcam,bir sürü büyük balık yukarı çıkmaya başladı,sayamayacak kadar çok
hemen kalktım geçsinler diye,sonrada tünelin dibini göremediğim için kaymadım
bir tünelde ölü balıklar vardı,hamsi gibi küçük balıktı
birde ben rüyamda uçarım bazen :26:
koşarken mesela,yada korkup kaçarken bişeyden

Son düzenleme:
merhaba benimde rüyamı yorumlayabilirmisiniz?
öncelikle şunu belirteyim eşimin ailesiyle hiçbir şekilde görüşmüyorum ve gecen hafta eşimin abisi babasıyla bir olup eşimi işten çıkardılar.
rüyamda kayınpederimle evlerimiz karşılıklıymış balkona çıkıyorum eltim görümcelerim falan hepsi toplanıyorlar ama bizi davet etmiyorlar kayınpederimin balkonuna bakıyorum eşimin abisini görüyorum sigara içiyor ona öyle bi bakış atıyorumki böyle şeytani bi bakış sigarasını atıp içeri giriyor sonra bende oraya gidiyorum içerisi kalabalık eltimle bi odaya geçiyoruz sohbet ediyoruz sonra kaynım geliyor kucağında erkek bebekle ben sürekli kaynıma düşmanca baktığım için bebek birden fenalaşıyor eltim bana maşallah de diyor bende kimin bu bebek diyorum görümcemin torunu olduğunu söylüyorlar bende maşallah diyorum çocuk iyileşiyor hemen sürekli kaynımla gözgöze geliyorum rüyamda fakat kendi gözlerimi görüyorum şeytan gibi sonra mutfaga giriyorum kayınvalidem tek başına yemekle uğraşıyor sana yardım etmeye geldim diyorum eltim geliyor sonra ona diyorumki evine hediye bile aldım ama sen kızının kınasına beni neden davet etmedin çok kırıldım diyorum o sırada içeri eltimin kızıyla eşi giriyor sarılıyorum tebrik ediyorum onları ve uyandım.
anlamını gerçekten merak ediyorum mutlaka yaşadıklarımla alakalı fakat bana bişeyler anlatıyor bu rüya.

Sağol canım hayır olur inş.

Günaydın Normalde rüyalarımı dikkate almam ama sabah sabah gördüğüm rüyadan etkilendim.
Rüyamda yolda yürürken namaz kılan insanlar gördüm, aceleyle yanlarına gittim ve ben de namaz kılmaya başladım.Secde ve rükuya vardım, ama başım açık diye tedirgindim.Hemen önümde başörtülü bir kadın vardı.Sonra uykuda olduğumu farkedip sonuna kadar devam edemedim.
Sonrasında kendimi sahilde gördüm.Denizi görmedim ama kumları gördüm.Hafif ıslaktı kumlar, annemle yürüyorduk ve eşimle karşılaştım.Yüksek kumdan bir yer vardı eşim ellerimden tutup beni oraya çekti, sonra aniden ortalama 7-8 metre yukarı fırlattı gülerek ben de güldüm.Sonra kumun üzerine düştüm ve yemyeşil tatlı biber yemeye başladım :26:
Yorumlarsan çok sevinirim canım, etkilendim çünkü

Ben rüyamı özelden yazsam olur mu ? Pek burada anlatılacak bir rüya değil çünkü.

tabiki
içindeki kin öyle büyükki. onlara beddua etmek isityosun. sakın etme ama . çünkü bedduan tutabilir. ve üzüleceğin şeyler olur belki. allah senin rızkını başka kapıdan açar inşallah.

merhaba benim hamsterım var rüyamda hamsterımın kafesinde aynı anda başka büyük kedi kadar bi hamster daha varmış ve onu ben doğurmuşum ikiside bembeyaz atıcam aa kıyamıyorum doğurdum diye de diğer yandanda küçük olanda kaçmaya çalışıyo sürekli onunla uğraşıyorum büyük olanı kartona alıcam benmle konuşmaya başlıyo çok ilginç ve saçmaydı ama cidden çok ilginç gldi bana kediyi ben doğurmuşum ne alaka bide diorumki erken yaşta anne oldum fln diyorum

büyük kısmetler peşinde koşayım derken küçük kısmetleri öldürüyosun. bahtına ne çıkarsa razı ol. büyük küçük deme.

uçmak iyidir,manevi olarak hafifliğinin göstergesidir.

namaz kılıyomusun. kılmaıyosan başlayabilirsin. ikinciside çok güzel bi haber alabilirsin. bebek olabilir.
hayrolsun inşallah

çokmu seviyon kız hamsterını.

Sadece perşembe geceleri kılıyorum :26:
Şu bebek haberi benim bebek haberim olsa keşke Ağzına sağlık canım teşekkürler
inşallah canım. yediğin tatlı biber gibi tatlı bi oğlun olur

ya sevmesine seviyorum ama sürekli onunla ilgili rüyalar görüyorum bi kaç kez değil bu çokçok fazla geneldede hep çoğaldıklarını görüyorum kafeste birden fazla olduklarını
ya bu hamster artık sana batıyo, yani sıkıldın ondan ama kıyamıyon . yada bi kaç tane daha almak istiyon.
bak bence birincisi daha uygun. çünkü bi tanede kendin doğurduğunu görmüşsün. yani onu atmaya kıyamıyon ama sorumlulğu ağır geliyo.
nasıl bildimmi bildimmi:26:

yok yok kıyamam ona çok seviyorum ben onu ama rüyalar garip :S

merhaba ...birkac gün önce annemin öldügünü gördüm kefenin icnde yatiyormus ,ölmüs ama bir ara gözünü aciyor diyorki diger dünya ne zormus diyor.ben birde dün cok sacma rüya gördüm,dün gece rüyamda ufak bir bebek gördüm benim oglummus ama yüzü baska bebege aitmis,esim kayipmis iskence yapiliyormus ona haberini almisim ama kendisini bulamiyorum,sonra oglumu aliyorlar dövüp geri veriyorlar bunu düzenli yapiyorlarmis.sonra masada oturuyoruz bundan 10 yil önceki erkek arkadasimi gördüm benimle konusmak istiyor ama ben sürekli gözlerimi kaciriyorum,orda bir kadina demis ben 1500 euro vericem sen ver cocugunuda esinide kurtarsin demis ,sonra bana yardimci oluyor kacmaktami esimi bulmadami tam hatirlamyiorum.simdiden sagol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…