büyük kısmetler peşinde koşayım derken küçük kısmetleri öldürüyosun. bahtına ne çıkarsa razı ol. büyük küçük deme.
uçmak iyidir,manevi olarak hafifliğinin göstergesidir.
arkadaşlar rüyalarınızı yorumlayabilirim ama biraz fazla soru sorarım kabul derseniz nacizane yorumlayabiirim.
ayrıca her rüyanın bir anlamı olacak diye bir kural yoktur. uyuduğumuzda su altında ne varsa su yüzeyine çıkar. oyüzden her rüyaya bir anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum.
ve herkeze tatlı rüyalar diliyorum.
tabiki
içindeki kin öyle büyükki. onlara beddua etmek isityosun. sakın etme ama . çünkü bedduan tutabilir. ve üzüleceğin şeyler olur belki. allah senin rızkını başka kapıdan açar inşallah.
:111:merhaba sabaha karsı bir ruya gördüm cok karısıktı yorumlarsanız cok sevinirim..hatırladıgım kadarıyla yazayım buarada nişanlım suan askerde ve bugun doğum gunu..
sevgilim askerden izne gelmiş cok mutluyduk mahallemizde eve giderken bozacının sesini duyuyorum ve alalım diyorum yetişmek için kosturuyorum nişanlımda arkamdan sesleniyo demir para uzatıyoo al diyo.bende var diyorum 4yol agzı gbi bi yerdeyiz karsımdan gelirken saga dönüyor boza diye bagırarak gidiyor ekmek fırının tam önünde yanına gidiyorum.buarada evimizde cocuklu bir kadın var misafir onlarla beraber 7kişi oluyoruz ama 5kişilik alıyorum bozayı.eve gidiyoruz mutfaga bırakıyorum.bi ara bizim balkonda halamla uzaktan bi erkek akrabamzı görüyorum muhabbet edip gülüşüyolardı.birden nişanlım yok oluyo askere gitmiş.bende bi ara dayıma gidiyorum ama aslında orası bi kız arkadasımın evi
ruyamda arkadasımla dayım aynı evin bireyi fakat hiç ikisinide görmedim.ordayken nişanlım arıyor benden önce evi aramıs ve abimle konusmus sonra beni aramıs nerde oldugumu soruyor dayımdayım diyorum gez sen falan diyip kızıyor biraz bana.rüyamdada o gun nişanlımın dogum gunu.en son konustugumuzda gece ara diycektim yada arkadasının numarasına mesaj atsam olurmu diyecektim ama kontor kartın tam konusurken bitince söyleyemedim,gecede ararsın diye bekledm ama aramadın diyorum.o da nasıl arıycam görsen burdaki herifi diyor.arkadasından bari bi cagrı atsaydın arardım diyorum.işte ne olduysa bana kızmıs o an dayımların mutfagındayım birden annemlerin yatak odasına geciyorum konusmaya ordanda wc nin lavabosuna gidiyorum birden 2tane kız geliyor yanıma ben tam lavabonun karsısında oturuyorum onlarda karsımda duruyor bir tanesini uyandıgımda hatırlayamadım ama digeri dalgalı saclı,gözlerinde yesil ve pembe far vardı galiba.dudaklarındada ruj vardı.tam o sırada nişanlım kim var yanında diye soruyor bende kimse yok diyorum ve bana senden ayrılmak istiyorum diyo ben sok oluyorum o makyajlı kızda duyuyor aa diye tepki veriyo ve nişanlım sesini duyunca hani kimse yoktu diyo.kovuyorum sonra onları oradan.aglamaya baslıyorum ayrıldık derken sesi titriyo dayanabilcenmi bensizliğe diyorum susuyo bende bişeyler dedim ve kapattım ama hatırlamıyorum ne dediğimi.sonra abime kızdım neden söyledn ona bunu diye.odamda dolabımın önündeyken aklıma aldıgımız boza geliyo beraber almıstık onsuz içemem diyorum sonrada amaan diyip gidiyorum almaya.dayımlardaykende mutfakta nişanlım aramadan önce bi kadın vardı ve bana zıt gidiyordu onunla tartıstık ve kucuk bir sarısın oglan cocugu vardı arkadan o geldi o da ters konusunca masaya yatırıp dövdüm döverkende beni buraya dayım cagırdı kendm gelmedim diyorum... uyandıgımdada aglıyordum
cok karısık anlattım ama sabah uyandıgımda hemen yazdm ne hatırlıyorsam.. gercekten cok karısıktı.normalde hatırlamam bukadar bi ruyayı etkiledi beni ve cidden cok merak ediyorum ne anlama geldiğini(buarada normalde nişanlımla aramız gayet iyi Allaha sükür)..yorumlarınızı bekliyorum simdiden Allah razı olsun
1) bakımlı bir bayanmısın.merhabalar öğleden sonra kızımı uyuttuktan sonra yatmıştımm uyuya kalmışım ve bir rüya gördüm hala hatırlıyorumm telefonun calmasıyla uyandım hatta irkilerek
rüyamda kızımla birlikte memlektimde carşıya doğru yürüyoruz pazar var bişeyler bakıyorumm orda bitane hamilekadın kaç aylık felan diye soruyorum 8aylık diyooru o sırada kızım kucağımdan indirirken eteğim acılıyo kadın bana ne kadar güzell bacakalrınız tertemiz heryeriniz diyorr ordan ayrılıyoruzz
yanıma bir kadın geliyoo bir cocukla önüme kadın kaynanamın komsusu (kaynanamlarla görüşmüyoruz) ve kaynanamda saklanmış görmemezlikten geliyorum ama duyuyorum bak görmedi bizi diyor sonra eşim geliyo kenarda su var dere gibi 3müz giriyoruzz cıkıyoruz eşime anneni gördüm diyorum bak diyo saklanmışlar bize bakıyorlarr sonra bizbakıncaa koşa koşa gidiyoo sonra uyandımm telefon sesine ilk kez bu kadar ne t hatırlıyorumm yorumlarsanız sevinirim teşşekürler
1) bakımlı bir bayanmısın.
2)kayın validen san a çok karışan birmiydi.
unutmak istediğinşeyler mi varbende kendimi meyhanede görmüştüm. yanımda 3 süslü bayan ve ben. birde hakan yımaz var. ilginç bir rüyaydı...
kayın validenle aran nasıl canımselam canım bugün rüyamda kötü banel itici kötü giyinimli bir çingen karısı gibi birisi evime girmiş oturuyordu küçük bir erkek çoçuğu vardı sanırım , bu kadını evimden çıkarmanın yollarını arıyorum kötü bir şey söylersem bana düşmanlık yapacağından korkup kendisinin gitmesini sağlamaya çalışıyorum eşimi arıyorum gel bu kadını evimden çıkar gitmiyor diyorum eşimde tamam işten izin alıp gelicem diyor , birde o kadın banyomuza girmiş kadın çıktıktan sonra bir bakıyorum ki duşun alt tarafı saç tutamları ( kadının ) oraya yapışmış çok iğreniyorum bu kadını göndereyim de çocuk kalsın ona bakarım diyorum , yanım da annem mi teyzem mi bir kaç kişi vardı ama hatırlayamıyorum.. hayır olur inşallah..
:78::78::78:efendim nihann:78:
evet belli.ve bundan hoşlanıyosun. o yüzden kadının bacaklarına bakıp tertemiz dediğini görmüşsün.evet cnm bakarım kendime dış görünüşüme önem veririmm dikkat ceken bir bayanımm
kayınvaldemle sözlü münakasa yapmadık ama tavır davranışlarından belliydi karıştığıı suratı değişirdii benim yaptıklarıma
birine bi hıncın mı var canım. yada vicdan azabın.merhaba dün rüyam atlanmis sanirim ,bugüntabir edebilirsen sevinriim canim......merhaba ...birkac gün önce annemin öldügünü gördüm kefenin icnde yatiyormus ,ölmüs ama bir ara gözünü aciyor diyorki diger dünya ne zormus diyor.ben birde dün cok sacma rüya gördüm,dün gece rüyamda ufak bir bebek gördüm benim oglummus ama yüzü baska bebege aitmis,esim kayipmis iskence yapiliyormus ona haberini almisim ama kendisini bulamiyorum,sonra oglumu aliyorlar dövüp geri veriyorlar bunu düzenli yapiyorlarmis.sonra masada oturuyoruz bundan 10 yil önceki erkek arkadasimi gördüm benimle konusmak istiyor ama ben sürekli gözlerimi kaciriyorum,orda bir kadina demis ben 1500 euro vericem sen ver cocugunuda esinide kurtarsin demis ,sonra bana yardimci oluyor kacmaktami esimi bulmadami tam hatirlamyiorum.simdiden sagol canim
evet belli.ve bundan hoşlanıyosun. o yüzden kadının bacaklarına bakıp tertemiz dediğini görmüşsün.
kayınvalidenin mimiklerinden rahatsız olduğundan rüyanda hiç konuşmuyor. uzaktan uzağa duruyor. sana müdahalesi yok ama yinede rahatsız ediyor.
yorumdan çokanaliz gibi oldu canım umarım tatmin eder.
tşk cnmm hamile olması cok ilginç gelmiştii bana:)
kaynanamda suratıyla mimikleriyle sinir ederr zaten memlekete gideceğim sanırım görme korkusu başladı rüyalarıma giriyorr
teşekkürler cnmm
var canim vicdan azabim cok degil ama zamaninda birine bisey yaptim ayni sey biri bana yapsa kaldirmazdim düsüncesyile cok yasadim ,haksizlik degilde olmamasi gereken birseydi....hincim da baska birine zaman zaman var ama iki seyde dert edilcek kadar büyük bisey degil aslindabirine bi hıncın mı var canım. yada vicdan azabın.
Bana da yardımcı olursanız sevinirim. İki gün önce rüyamda erkek kardeşimin evine ziyarete gitmişim. Kardeşimle otururken kapı çalıyor. Kardeşim de ''Abla rahatsız olma ben bakarım'' diyor ve kalkıyor. Kapıyı açınca ''Abla babam gelmiş, sen içeriye git'' diyor. (Babamla yıllardır görüşmüyorum) babam şu Osmanlı paşalarının giydiği süslü püsküllü parlak ceketlerden giymiş. Yanında da en küçük amcam var. Kardeşim eve alıyor onları. Ben de içeriye çekiliyorum. O sırada yanıma minyon tipli sarışın bir bayan gelip elini uzatıyor ve bana ''Elimi öpersen babanla senin hakkında konuşur ve ikna ederim'' diyor. Tam o sırada teyzem ve eniştem ortaya çıkıyor. teyzem, asla yapma diyor. Ama ben kadının elini öpüyorum. Kardeşim de tam o sırada babamı ve amcamı kapıdan uğurluyor. Babamın yüzü gülüyor.
Yanıt için şimdiden teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?