Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

İzliyorum elbette ama o devir kıyafeti değildi babamın üstündeki. 1900 lü yılların başındaki paşaların giyidiği kıyafetti. Son Osmanlı dönemi diyelim buna. O devirle alakası yok

İzliyorum elbette ama o devir kıyafeti değildi babamın üstündeki. 1900 lü yılların başındaki paşaların giyidiği kıyafetti. Son Osmanlı dönemi diyelim buna. O devirle alakası yok

çok soru soruyom ama babanla konuşmama sebebin bi kadınmı

Yok soru sorun tabii ki, annem babam boşandıktan sonra benimle ve annemle hiç görüşmedi. Erkek kardeşimle 20 yıl aradan sonra 13 Aralık 2010 günü görüşmeye başladık. Ama babamla 1995 yılından beri hiç görüşmüyoruz. Birkaç kere aramayı ve gitmeyi denedim olmadı. Kardeşimle herşey yeni başladı. Babam tabii başkasıyla evlendi. Ama benim babamın ne zaman evlendiğinden bile haberim yoktu.

canım bu aralar babanla görüşebilirsiniz. allah izin verirse. yada ondan bi haber alabilrsin. kendisinin durumu iyi galiba. barışmak istiyor olabilir.
hayrolsun inşallah.

slm..canım rüyamda yakın bir arkadaşımla beraber benim kuzenimden gizlice bir yere gidiyorduk.o yere giderken etrafı yeşil bir yoldan merdivenlerden iniyorduk ve bnde arkadaşıma bu yolu daha önce kullandım gibilerinden birşey söylüyorum.aşağı indiğimiz zaman çok berrak bir deniz kıyısına ulaştık ve orda arkadaşımın annesi kayalıklarda oturuyodu.denizde de siyah alacalı bir deniz yılanı vardı ama herhangi bir şey yapmadı..bende kayalıklara oturdum ve daha sonra denizden gelen bir kaplumbağa beni ısırmaya çalışıyordu.bende geri geri gidiyordum.ondan korkmuştum..
2. rüyamda da benim tanımadığım bi arkadaşımın evleneceği kişi onu aldatmış.sarışın gözleri portlek hafif tonbul çirkince bi kadınla.bende o kadınla kavga ediyordum...sonra tam hatırlayamıyorum ama karanlıkta biyere koşuyordum.yağmur siçeliyordu..
biraz karışık ama yorumlarsan sevinirim canım

canım merhaba öyle güzel rüya yorumluyorsunki bu rüyamında anlamını sana sormak istedim.
biliyorsun eşimi abisi ve babası işten çıkarmışlardı onlarla ilgili rüyamı ağzına yüreğine sağlık çok güzel yorumlamıştın.
rüyam şöyle kendi evimdeyim arka balkonumda 2 tane saka 1 tane kanarya kuşu besliyormuşum sakalar ayrı ayrı kafeste ancak kanarya kuşum salık herkes kanaryamın ucup gideceğini söylüyor ama o kuşu güvercin gibi alıştırmışım biraz ucup tekardan balkonuma geliyor biraz elime alıp sevmek istiyorum ama yakalayamıyorum babam normalde de kuş besleyen biri hemen ona soruyorum üzerine bir örtü at kuş ucamaz ancak öyle yakalarsın diyor fakat ben onuda beceremiyorum bu esnada balkonuma büyükçe bir kuş geliyor en net gözünü ve gagasını görüyorum bana bakıp kocaman kanatlarını açıp gidiyor siyah beyaz bir kuş.
sonra aşağıda ev kedisi gibi bir kedi görüyorum o kuşlarımdan habersiz ama ben zarar verir diye panik yapıyorum kedi sıcrayarak benim balkonuma geliyor normal hayattada kediden inanılmaz korkarım hemen içeri giriyorum eşime koş kedi eve girdi diye bağırıyorum eşim heryere bakıyor ama kedi içeri girmemiş balkona tutanamayıp düşmüş sonra mutfaga gidiyorum annem kahvaltı hazırlamış kapıdan içeri yengem ve kız kardeşleri giriyor 6 kız kardeşler hepside bana geliyor bunlar normalde çok zengin insanlar hepsiyle kucaklaşıyorum ve muhabbet ediyorum.

canım o kanarya eşin olabilirmi. bu aralar aranızda bi problem oldumu. etrafındaki insanlarında bileceği. olduysa sen onun gönlünü almak istiyon. büyük kuş kaynın. kedi etrafınızdakinankör insanlar. ama size fazla zararları dokunmuyo. son olarak. inşallah eviniz yeniden bereketleniyo. huzurunuz artıyo
allah hayırlara teptil etsin canım.
tatlı rüyalar

kuzeniyle arası iyi olmayan senmiydin canım. iki rüyanda bağlantılı. güvendiğin arkadaşların yüzünden sıkıntı çekebeilrsin. daikkat et. canım
hayrolsun

evet canım eşimle tartıştık ama kimse bilmiyor inş dediğin gibi olur evimiz bereketlenir ağzına sağlık tatlım.
kimse bilmiyor ama dikkat et büyümesin. çünkü herkez sizin tartışmanızı istiyo. bi tek baban yol gösteriyo.

Merhaba..Rüyamda ablam ve kuzenlerimle birlikte 3 katlı büyük bir evin önünde duruyorduk.Aslında bir ev ama içi çok farklı müze gibi.Neyse gökyüzünde 2 tane uçak dolaşıyordu ama çok yüksekte değildi.1 tanesini alkollu biri kullanıyordu sanki sağlı sollu gidiyordu uçak.Bir süre boyle gidip durduktan sonra bizim durduğumuz yerden 6-7 metre ötesine düşüverdi.Yangın çıktı herkeste bir telaş vardı bayağı insan dediğim evin içine girdi bizde girdik tabi.Evde de bir süre sonra küçük çaplı deprem olmaya başladı.Lanetli bir evmiş tabi burası yer ortadan yarılıp içinden üstü insan(kadın) altı çok değişik birşey olan bir yaratık çıkıyor.Oradan çıkmak istesende çıkamıyorsun bir sürü odası bir sürü merdivenleri var.Ama ben çıkmayı başarıyorum sonrada kapısının önüne oturup hüngür hüngür ağlamaya başlıyorum. İşte benim karmaşık rüyam yorumlarsanız sevinirim..=))

hiçbişey gizlemem herseyimden haberi vardır datlucadu
evet onu kaybetmekten cok korkuyorum ikimizde birbirimizi kıskan.gercekten cok uzgunum ilk defa böyle özel bi günde yanyana degiliz :97: bozaya gelince bende bilmiuorum nereden cıktıgını en son askere gitmeden önce almıstık beraber içmiştik ara sıra izliyorum canım espiriyide bilmiyorum malesef ama merak ettm dogrusu yorumun için cok tesekür ederim :79:

selammmmmmmmmm
ruyamda bozuk altın paralar gordum
nedır yollardalardı topluomusum guya
bırde yolda gıderken bırılerıde var yanımda
kırmızı erık ve kıraz karısık olan bı agactan meyve topluodum
ayrıca hemen yanında da bogurtlen ağacı vardı bögurtlenıde topladım
ne dımek acepppp

selam canım bugün rüyamda kötü banel itici kötü giyinimli bir çingen karısı gibi birisi evime girmiş oturuyordu küçük bir erkek çoçuğu vardı sanırım , bu kadını evimden çıkarmanın yollarını arıyorum kötü bir şey söylersem bana düşmanlık yapacağından korkup kendisinin gitmesini sağlamaya çalışıyorum eşimi arıyorum gel bu kadını evimden çıkar gitmiyor diyorum eşimde tamam işten izin alıp gelicem diyor , birde o kadın banyomuza girmiş kadın çıktıktan sonra bir bakıyorum ki duşun alt tarafı saç tutamları ( kadının ) oraya yapışmış çok iğreniyorum bu kadını göndereyim de çocuk kalsın ona bakarım diyorum , yanım da annem mi teyzem mi bir kaç kişi vardı ama hatırlayamıyorum.. hayır olur inşallah..

kayın validenle aran nasıl canım

bi sorun yok canım , ama kültürlerimiz farklı pek anlaşamıyorum ama idare ediyorum kırıcı olmaktan kaçınıyorum ne de olsa büyüğüm ve eşimin annesi diyorum
ama rüyamda gördüğüm banyodaki o çingen karısının saç kıllarından çok etkilendim ... bilinçaltı çok derin .. hayır olsun.

filmden esinleme gibi. hayal gücün çok geniş. ve olayları biraz abartarak alıgılıyosun. aynı zamnda kıvrak bi zekan var. çocuksu bi ruhun var.
hayrolsun inş.

para , kısmet, nasip, diyebirilirz. sağ elinde kaşınırsa bı günlerde bilki para gelecek.
hayrolsun inşallah.
kayınvalidenden huylanıyosan yani bazı tavırları sana itici geliyorsa rüyana girmiş olabilir canım.

nihancım senin rüyana gelince. eşine olan kırgınlığın rüyana girmiş canım. sen anlamadığını düşünüyosun. düşüncelerinde yalnız bırakıldığını hissediyon. gününü bizimle geçrdiğin içinde doğal olarak bizde varız rüyanda. ama belirli bi vakitten sonra ayrıldığımız için doğal olarak seni o cafede yalnız bırakıyoz canım benim

sağol bidenem ya ağzına sağlık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…