Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

canim burda sormusun vicdan azabimla hincim var mi diye birine,ama birdaha cevaplamamisin

canım benimkini de yorumlarsan çok sevinirim rüyamda neredeyse her gece oğlum olduğunu görüyorum(hamile değilim ve çocuğum yok) ve kendi kendime yaa benim kızım olcaktı oğlum oldu diyorum.ve sürekli deniz görüyorum genelde derin oluyor bazende dalgalı,her gece gördükçe merak ettim anlamını ...teşekkürlerrr :))

canim burda sormusun vicdan azabimla hincim var mi diye birine,ama birdaha cevaplamamisin
atlamışım canım kusura bakma. rüyalarında içini kemiren ve zamanında baya dşündüğün şeylerin su yüzüne çıkması var canım. daha önce dedim bilnçaltı koca bir deryadır . neyi ne zaman yüzeye atacağı belli olmaz. burda o vicdan azabını gördüm ben. hınç ise sanki bi intikam alma düşüncesi gibi. belki eşinle tartıştın yada başkasıyla ama tartışın kişinin canının yakmak istiyon yada istenmişsin.
hayrolsun inş.

kaç yıllık evlisin. bebek istiyonmu.
denize giriyonmu uzaktan mı seyrediyon

rüyamda nişanlımla dağ tepe arabayla geziyoruz.
nişanlımın sattığı arabasıydı o.
bişey arıyoruz sanki.
sonra bir eve giriyoruz köy yerinde gibi bi yerdeyiz..
babamlar geliyor yakalandık gibi hissediyorum nedense..
nişanlım saklanma çabasına giriyor..
çok tuhaftı rüya canım..

kuzenimle aram iyidir canım ama ...
karıştırdım o zaman canım.

cok sagol canim yorumun icin,birde ben kancali igne gördüm rüyamda
biraz daha detaylı anlatırsan yorumlamaya çalışırım canım
nişanlınla gizli bi iş mi çevirdin yoksa kız anlarsınya

kayınvalidenden huylanıyosan yani bazı tavırları sana itici geliyorsa rüyana girmiş olabilir canım.

evet hemde çok itici geliyor bazen düşündükçe çıldırasım geliyo , sonra aman banane diyorum ne yaparsa yapsın zihnimden uzaklaştırıyorum .. öyle işte ..

kisa bir rüyaydi benim esarpima takilmisdi cikmiyordu arkadasimda hatta bu cok büyük takilmis cikmaz feland iyordu

evet hemde çok itici geliyor bazen düşündükçe çıldırasım geliyo , sonra aman banane diyorum ne yaparsa yapsın zihnimden uzaklaştırıyorum .. öyle işte ..
anladım canım.

kisa bir rüyaydi benim esarpima takilmisdi cikmiyordu arkadasimda hatta bu cok büyük takilmis cikmaz feland iyordu

çok mühim bişey değil. ara sıra olur böyle . günlük şeyler rüyamıza girer hayrolsun.

selam canim

Rüyamda ben aile dostumuzu kari koca motor üstünde yanimizdan gecerken görüyorum sonra annem ile karsilasip konusuyorlar
öte yandan bende kendimi bahsetigim kisilerin evlenmis kizi ile onlarin evinde oturuyoruz ilginctir ki salonun ortasinda kirmizi siyahli süsslü ic camasirlari asili arka arkaya ama hepsi aynisindan :26:
uyanmadan öncede bi flash cakiyo ki o bilinc alti diye düsünüyorum radara girdimde ama söylim yinede

tsk ed

eşim esmer,bende kumralım ama rüyamda sarışın mavi gözlü tosun gibi maş.. bi kız bebeğim oluyodu..bu arada henüz bebişim yok...

canım. evliliğin yeniymiş. tadınnı çıkarmak için bebek istemiyorsun galiba. ama anladığım kadarıyla korunmuyosunda hep ya olursa ve evliliğimin tadnın çıkaramazsam diye bi endişen var. özellikle yaz tatili için. denizi çok özlemişsin. doya doya bi tatil yapmak isityon

harikasınnnn aynen düşüncelerimi yazmışssınn,çok teşekkür ederim arkadaşım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…