merhaba dün rüyam atlanmis sanirim ,bugüntabir edebilirsen sevinriim canim......merhaba ...birkac gün önce annemin öldügünü gördüm kefenin icnde yatiyormus ,ölmüs ama bir ara gözünü aciyor diyorki diger dünya ne zormus diyor.ben birde dün cok sacma rüya gördüm,dün gece rüyamda ufak bir bebek gördüm benim oglummus ama yüzü baska bebege aitmis,esim kayipmis iskence yapiliyormus ona haberini almisim ama kendisini bulamiyorum,sonra oglumu aliyorlar dövüp geri veriyorlar bunu düzenli yapiyorlarmis.sonra masada oturuyoruz bundan 10 yil önceki erkek arkadasimi gördüm benimle konusmak istiyor ama ben sürekli gözlerimi kaciriyorum,orda bir kadina demis ben 1500 euro vericem sen ver cocugunuda esinide kurtarsin demis ,sonra bana yardimci oluyor kacmaktami esimi bulmadami tam hatirlamyiorum.simdiden sagol canim
var canim vicdan azabim cok degil ama zamaninda birine bisey yaptim ayni sey biri bana yapsa kaldirmazdim düsüncesyile cok yasadim ,haksizlik degilde olmamasi gereken birseydi....hincim da baska birine zaman zaman var ama iki seyde dert edilcek kadar büyük bisey degil aslinda
atlamışım canım kusura bakma. rüyalarında içini kemiren ve zamanında baya dşündüğün şeylerin su yüzüne çıkması var canım. daha önce dedim bilnçaltı koca bir deryadır . neyi ne zaman yüzeye atacağı belli olmaz. burda o vicdan azabını gördüm ben. hınç ise sanki bi intikam alma düşüncesi gibi. belki eşinle tartıştın yada başkasıyla ama tartışın kişinin canının yakmak istiyon yada istenmişsin.canim burda sormusun vicdan azabimla hincim var mi diye birine,ama birdaha cevaplamamisin
reca ederim bebikimsağol bidenem yaağzına sağlık
kaç yıllık evlisin. bebek istiyonmu.canım benimkini de yorumlarsan çok sevinirimrüyamda neredeyse her gece oğlum olduğunu görüyorum(hamile değilim ve çocuğum yok) ve kendi kendime yaa benim kızım olcaktı oğlum oldu diyorum.ve sürekli deniz görüyorum genelde derin oluyor bazende dalgalı,her gece gördükçe merak ettim anlamını ...teşekkürlerrr :))
kuzeniyle arası iyi olmayan senmiydin canım. iki rüyanda bağlantılı. güvendiğin arkadaşların yüzünden sıkıntı çekebeilrsin. daikkat et. canım
hayrolsun
karıştırdım o zaman canım.kuzenimle aram iyidir canım ama ...
biraz daha detaylı anlatırsan yorumlamaya çalışırım canımcok sagol canim yorumun icin,birde ben kancali igne gördüm rüyamda
nişanlınla gizli bi iş mi çevirdin yoksa kızrüyamda nişanlımla dağ tepe arabayla geziyoruz.
nişanlımın sattığı arabasıydı o.
bişey arıyoruz sanki.
sonra bir eve giriyoruz köy yerinde gibi bi yerdeyiz..
babamlar geliyor yakalandık gibi hissediyorum nedense..
nişanlım saklanma çabasına giriyor..
çok tuhaftı rüya canım..
kayınvalidenden huylanıyosan yani bazı tavırları sana itici geliyorsa rüyana girmiş olabilir canım.
anladım canım.evet hemde çok itici geliyor bazen düşündükçe çıldırasım geliyo , sonra aman banane diyorum ne yaparsa yapsın zihnimden uzaklaştırıyorum .. öyle işte ..
kisa bir rüyaydi benim esarpima takilmisdi cikmiyordu arkadasimda hatta bu cok büyük takilmis cikmaz feland iyordu
kaç yıllık evlisin. bebek istiyonmu.
denize giriyonmu uzaktan mı seyrediyon
canım benimkini de yorumlarsan çok sevinirimrüyamda neredeyse her gece oğlum olduğunu görüyorum(hamile değilim ve çocuğum yok) ve kendi kendime yaa benim kızım olcaktı oğlum oldu diyorum.ve sürekli deniz görüyorum genelde derin oluyor bazende dalgalı,her gece gördükçe merak ettim anlamını ...teşekkürlerrr :))
canım. evliliğin yeniymiş. tadınnı çıkarmak için bebek istemiyorsun galiba. ama anladığım kadarıyla korunmuyosunda hep ya olursa ve evliliğimin tadnın çıkaramazsam diye bi endişen var. özellikle yaz tatili için. denizi çok özlemişsin. doya doya bi tatil yapmak isityon
harikasınnnn aynen düşüncelerimi yazmışssınn,çok teşekkür ederim arkadaşım.
ama istiyosun galiba. bebek resimlerine çok mu bakıyon.eşim esmer,bende kumralım ama rüyamda sarışın mavi gözlü tosun gibi maş.. bi kız bebeğim oluyodu..bu arada henüz bebişim yok...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?