Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

bu ara kendnle guru duyacak şeyler yaptın sanırım. herkesin bunu anlamsını istiyo anlayıp sana övgüde bulunuyolarsa bu çok hoşuna gidiyo.

Canim banada yorum yaparsan sevinirim

bugün rüyamda henüz 1aylık nişanlı dayımın bi oğlu olduğunu ve eşinin doğum için erzurumdan istanbula geldiğini gördüm.Bana haber geliyorki dayımızın oğlu olmuş:)
3gün öncede rüyamda bi temiz sulu havuzda 5-6yaşlarındaki erkek çocuğun,sevimli büyük bi yunus balığıyla yüzdüğünü benimde onları tebessümle izlediğimi gördüm.
Yorumlarınızı merakla bekliyorum.Şimdiden TEŞEKKÜRLER

allah alla ben bu rüyayı yorumladım diye düşünüyodum çok ilginç yorumlamamışım. Neyse . Canım o bahsettğin kişilerin özeline şahit olabilirisn. Dedikodu felan türünden şeyler

hayrolsun. dayına bi haber var. müjdeli bi haber.
sanada kısmet. kocaman hemde.

valla doğru canım korkum var kilom var bebek özlemim var var da var ağzına sağlık canım.

Merhaba,benim de rüyamı yorumlarsan sevinirim. ben rüyamda tek taş gördüm bu tektaşı yetkili bir adam yüzüğün kenarını kurdaleli gibi bişeyler yaptı sonra kutunun içine koydu ve parayı da 2 ye böldü ya 200-200 ya da 500-500 hatırlamıyorum o kadar para getirirsem alacaktım,ben de hemen çalışmaya başladım galiba.Uyanmama karşı da bir rüya gördüm yurt dışındaymışım bir bakıyorum ingilizce konuşuyorlar bir bakıyorum Türkçe,Tr konuşunca seviniyorum tabi.Yatmaya hazırlanırken küçücük kız çocuğu var ben öyle görüyorum benim yanımda yatmak istiyor,ben üşür diye üstüne daha fazla şey giydircektim o çıkarmaya başladı üstündekileri neyse bişey demedim yattık biraz zaman sonra kalktı ben seninle staj yapmak için tam 18 saattir bekliyorum senin yaptığına bak dedi söylene söylene gitti.Ben de şaşırdım ne stajı diye düşünüyorum bir yandan.Başka bir rüya amcamın küçük oğlu amcamın kamyonunu sürüyor bir ileri bir de dönüyor öteki türlü hızla ileriye giderken biz yavaş diye bağırıyoruz sonra arabadan iniyor annem çocuğa diyor ki çocuğa birileri sen başka şeylerle oynasana diyor annemde oynarken eldivenlerini kirletme daha yeni yıkandı diyor.Tanımadığım biri bana annemle ilgili bişeyler sordu Ben de ya annemi anlamıyorum ya da sevmiyorum baksana 8 yaşındaki çocuğa eldivenlerini kirletme diyor hep böyle yapıyor diyerek dert yanıyorum.Şimdiden teşekkürler.

günlük olaylar rüyana girmiş canım. öğrenci miisn, yada çalışmak isitiyosun. yani maddyatla iligli bi durumun var. annenle ilgli kafana taktığın şeyler var galiba. hepsini harmanlmışn rüyanda

erkek arkadsım var ailem taniyor , onunailesi beni tanıyor ancak beelli sebeplerden evlilik söz nişan bekliyor.

rüyamda onlardaydık bizim bi evimiz olacakmış esyalar yerleşiyor, evli miyiz değil miyiz bilmiyorum. ancak sürekli bir karmaşa var.sonra kayınvalıde adayım bana bir battaniye veriyor yeni değil kullanılmış onların evinden bunu da al taşınırken lazım olur kızım diyor.sonra kayboluyor battaniye ben nasıl kaybederim bi emaneti diye heryeri arıyorum herkese sinirleniyorum.sonunda da çok kıyıda kösede sandık gibi bsyın üstünde katlanmış buluyorum.

hayırlıdır inşallh ssence ne anlama geliyor?battaniye o kadar vurguluydu ki rüyamda merak ettim?

günlük olaylar rüyana girmiş canım. öğrenci miisn, yada çalışmak isitiyosun. yani maddyatla iligli bi durumun var. annenle ilgli kafana taktığın şeyler var galiba. hepsini harmanlmışn rüyanda

Teşekkür ederim.Ben günlük olayların çok etkisinde kalıyorum,rüyalarım genelde böyle oluyor;neden acaba? Evet öğrenciyim ve çalışmak istiyorum ama kafama göre bir yer bulmak zor oluyor benim için en önemli sorun da ulaşım.Çok görüşmeye gidiyorum ama hep olumsuz cevap nedense.

Başka bir rüya;oduncu rüyayı gören kişiye senin bana borcun var diyor,rüya sahibi de ben kömür aldıysam parasını vermişimdir diyor.Tam deftere bakıp,para verip vermeyeceklerini anlayacakken rüya sahibi uykusundan uyanıyor.Bu da bir tanıdığımın rüyası.Yorumlarsan sevinirim.

sen onlardan bi haber bekliyon. aslında onlara çok değer veriyosun. ve kendini beğendirmek içinde elinden geleni yapıyosun. ama beklediğin ilgiyi bulamadığın için üzülüyosun. yada senin ailen onlara senin verdiğin değeri vermiyo olabilir.
hayrolsun inşallah.

alacak verecek konusu canım. aklına bişeyler takılmış sanırım bu konuyla alakalı. yada bi emanet. var .

selam.dünki yorumun icin sagol canim

bugün rüyamda bir kisinin elinde bir sürü böcek görüyorum hani su boynuzlari olan varya kücük kücük oluyolar ,ben irendim ilk basda sonra bu kisi benim üzerime atiyor sirtima hepsi yapisiyor canimi acitmiyor ama ben irendim icin silkeleniyorum biran kiziyorumda....

manası büyük bir rüya olmalı
merhaba günaydın herkese

rüyamda Eyüp sultan hazretlerinin türbesini ziyarete gidiyorum ailemde oradaa ben türbeyi ziyaret etmeden üst kata çıkıyorum merdivenlerden ve 2 tane çocuk türbesi görüyorum.ne anlama geliyor acaba,,ben evli 2 erkek çocuk annesiyim

diğer rüyamda porselen tabaklar var 5-6 tane içinden bi tanesi kırılıyor...hatırladığım bu 2 gün sonra evde çorba doldururken rüyamda gördüğüm günlük kullandığım porselen tabak çatladı ve kırıldı...??? ben çok şaşırdım...rüyalarımı yorumlarsanız çok sevinirim..

rüyamda altın küpe , balık bide, silah gördüm hamileyim acaba ne anlama geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…