meğer senin aşkından ölüyomuşmeraba bu rüyayı çok önceden gördüm şimdi sevgilim olan kişi o zaman sadece arkadaşımdı.ölüyordu.bizde okul bahçesindeydk okula geliyorum onun öldüğünü söylüyorlarr.kmse ağlamıyo ben ağlıyorum kendimi atıyorum yerlere.tabutunu getiriyolar okula.ben hala ağlıyorum insanlar çevremde toplanıyor.böyle bi rüyaydı yorumlarsanız sevinirim
sözlün seni çokmu sıkıştırıyo ne yapıyo. çapkınmı biraz. sende kıskanıyosun onuMerhaba Ben kendimi amcamların evinde görüyorum ama bize ait bir evmiş orası.Kuzenimle beraber yaşıyoruz galiba orada.Sözlüm eve ya kapalı kapıdan,arka kapıdan,camdan olur olmadık yerlerden eve giryor.Nedense bu durum beni korkutuyor.Gözle görülür zarar da vermiyor ama nedense bana zarar verecekmiş gibi geliyor bana.Ben de bir şekilde kaçıyorum o evden ama bu sefer kuzenim içeri de kalıyor,bir türlü gelmek istemiyor.Yan tarafta da annneannemler varmış,onlara kaçıyorum ama onlar da bana hiç yardımcı olmuyor.Bu sefer kuzenim o evde tehlikede kalıyor sırf onun için geri gidiyorum ama yine kaçıyorum gel benimle diyorum gelmiyor bir türlü.Ben yine kaçıyorum yine anneannemlere gidiyorum,birşeyler yapın diyorum.Yardım istiyorum herkes şaşkın,herkesin eli ayağına dolaşmış durumda.Sözlüm oraya geliyor,kuzenin ben de mi .. Hatırlamıyorum yani bir şekilde bana uyarı gönderiyor tekara onun yanına.Ben yine kaçmak istiyorum,yine oraya dönüyorum sırf kuzenim için.Allah tan annem uyandırdı,uyanana kadr oradan kaç planları kuracaktım.
Aynı akşam gördüğüm başka rüya:Şimdiki bulunduğum evi görüyorum,bahçesinde teyzem,annem,ben oturuyoruz.Birşey içn teyzemlerin evine giriyorum.Bir de bakıyorum ki,salonda tanımadığım bir sürü kişi var.Ellerinde de müzik aletleri,şarkı söylüyorlar.Neyse mutfağa giriyorum.Buzdolabında hiçbirşey yok.Şok geöiriyorum daha maaş günlerine ne kadar çok var ve dolapları bomboş diyorum,kendi kendime kızıyorum onlara.Sonra salona gidip,o tanımadığım insanlara siz buraya nasıl geldiniz,burada ne işiniz var diyorum.Acaba pencereden mi girdiler diye düşünüp pencereye bakıyorum ama pencere demir korumalı.Neyse onları ben bir güzel kovuyorum.Sonra annem ve teyzemin yanına gidiyorum.Salondakileri anlatıyorum ve kovduğumu,teyzemde ben onları gördüm ama birşey demedim diyor.
İlk rüyadan çok etkilendim,bakalım yorumu ne olcak.Şimdiden teşekkürler.
yorumlamadan önce. öyle bi geçer zamnki yi nin reklamlarını izliyonmu
sıkıntılarını artık çok önemsemiyosun. ilk zamanlar gibi değilsin yani. alışmışın biraz. baban la aran çokiyi galiba canım. çok seviyosun onu. dertelrini onla paylaşyosun. enelde rüyalarına babn giriyo.canım merhaba rüyamda babamın evinden çıkıyorum akşam olmuş artık kapıdan çıkarken kabanımı giyiyorum kısa çoraplarım var hani şu pantolon çorapları varya aynen öyle ve terlik giyiyorum gül kurusu renginde babamdan çok utanıyorum sonra bakıyorum bacaklarım kıllı sokakataki insanlardanda utanıyorum bacaklarımı nasıl kapatacağımı düşünüyorum ama beceremiyorum ve daha sonra önemsemiyorum.
merhaba,
Eşim rüyasında 3 yaşlarında bir erkek çocugu görüyor analamı nedir ?( bizim çocugumuzmuzolarak görmüş)
sen zaten yüksek katlı bi yerde oturmuyomuydun arkadaşCanım merhaba nasılsın ? Rüyamda çok yüksek katlı bir binanın en üst katındaki evdeydim.Sence ne demek?
etrafında hamile biri varmı. yada bebk isteyen.hayırlı cumalar canım..rüyamda yolda yürürken at arabasınn üstünde bir kadın atları üzerime sürüyrdu ve bende kaçtım..o kadına yumurda verdim o da bana bozuk para verdi..ve bende buna sanki bi ihtiyacım varmış da karşılanmış gibi sevindim..kadın paraları seyrek seyrk yeşil otlar olan bi yere attı bende ordan topladım.sonrasında bi yere gittim ve orda annem bana elinde aldığı bir yumurta göstererek bunu niye oraya koydun kızım dedi.bende onu o kadına vericeğimi söyledim.galiba haşlanmış yumurtaydı.
canım bir başka rüyamda da bizim evin mutfağında yer sofrasında yemek yiyoruz.annemle babamda var.ama bilmediğim birileri daha var.bende dolaptan peynir çıkartıyordum..
gene pencereMerhaba teyzemin bize verdiği 7 yıllık bir kuşu vardı kendi kuşumuzula birlikte bakıyorduk ona ama bi kaç ay önce teyzemin kuşu öldü.Geçen gün rüyamda gördüm ben de onu.İçeridi oturuyoruz beyaz ve yeşil(ölen) kuşlarımız salık durumda annemde fark etmediği için pencereyi açmış Ben de anneme çaktırmadan yavaşca pencereyi kapatmasını söylüyorum annem de tam harekete geçecekti ki yeşil(ölen) kuş uctu yani kaçtı.Beyaz sa uçmadı bile duruyordu yerinde.Buna benzer bir olayı uyandığımda da yaşadık annemle tabi yeşil kuşumuz yoktu ama açık olan pencerenin olduğu odaya bir anda beyaz kuşumuz giriverdi bir hışınla kapadım bende.
can sıkıntı olabibilir bu aralar canım. hayrolsun inşallahmerhaba benim rüyamıda yorumlarmısın fazla hatırlamıyorum tek hatırladığım saçlarımın yarısından çoğu elime gelmişti çok dökülüyodu bende acaba hastamıyım die korkuyodum
Merhaba..Rüyamda kuzenim evleniyordu.Ailecek başka şehirde olan yengemlerin evine gitmişiz orada hazırlanıyoruz giyiniyoruz falan ve bende siyah t shirt üzerine kırmızı ipli abiye giyiyorum amaç neyse artıkın.Ama herkeste öyle bir koşuşturma öyle bir telaş var ki düğüne geç kalınmış gibi..Fakat bütün herkes tam da bir tek damat yoktu.Bu gördüğüm rüyanında anlamını çok merak ediyorum.Rüya sitelerinde araştırdım ama rüyama uyan tek bir şey bile bulamadım.Ve tekrar size sorayım dedim.Rüyamı yorumlarmısınız?
merhaba benimde rüyamı yorumlarsan sevinirim.rüyamda eşim ben ve köyün imamı büyük bir bahçeye giriyoruz.dışardan koşarak beyaz bir köpek geliyor.önce imamı tırmalıyor.sonra onu bırakıp benim yanıma geliyor benim sırtıma tırnaklarını batırıyor.çok acıtıyor...rüyanın tabirini çok merak ettim.
bu aralar almak istediğin kıyafet felan varmı. alsam yakışırmı, yada giyebilrimiyim acaba diye düşündüğün.
siyah badi içine ip askılı abiyeden başka belirgin bişey yok rüyada zaten. tüm rüya bu elbisenin etrfaında şekillenmişEvett!! Almak istediğim,beğendiğim kıyafetler var ve giyebilirmiyim diye de düşünüyorum çünkü kalçalarım biraz geniş bu yzden de vücuduma uygun kıyafet pek bulamıyorum.
etkilenme rüyası ama bebeğinizde olur inşallah canım.evet bebek için tedavi olucaz
uzun zamandır rüya görmüyodum bugün rüyamda kedi gördm eve girmiş yanımda birisi daha var ben kediyi çıkarmaya çalışıyorm gitsin istiyorum,ben ona kötü davrandıkça oda bana kötü davranıyo tırmalamaya falan çalışıyodu sanırım hatırlamıyorm pek,kapının orda çöp varmış kurcalıyo bişiler yemeye çalışıyo,sora yanımdaki dediki bırak yesin,bende çöpü açtım iyice yesin kedi diye ben öle yaptıkça kedide sakinleşti,sora ben bak ben ona bişi yapmadıkça o da bana saldırmıyo diyorum:26:
bide kardeşimle beraber bi binanın en üst katına tırmandığımızı gördüm,dıştan tırmanıyorz hemde balkonlardan atlaya atlaya ama çıktık sonunda
zıt gittiğin biri var. habire inatlaşıyosunuz. onu kendi haline bırak.
diğerine gelince. bi iş var ama siz zor yolu seçmişsinzi başarmak için. zor oluyo ama başarıyosunuz.
gene pencerebu pencereleri hayatında olacak yeni bi gelişmeye yoruyom ben. kuş isse etkilenme canım
bu aralar almak istediğin kıyafet felan varmı. alsam yakışırmı, yada giyebilrimiyim acaba diye düşündüğün.
siyah badi içine ip askılı abiyeden başka belirgin bişey yok rüyada zaten. tüm rüya bu elbisenin etrfaında şekillenmiş
sevgilimisinzi. yoksa tek taraflı bi aşkımı. canım.
malesef sevgili değiliz, benm yönümden tek taraflı ama onun için de öyle midir bilmiyorum ...
allah bilir tabi ama güçlü bir erkek var sanki. evlikik durumları olabilir. evlenir evlenmezde hamile kalabilirsin. ddeiğim gibi en iyisini allah bilir. ben sadece yorumluyorum.etrafında hamile biri varmı. yada bebk isteyen.
sen bakardın demi canım. görüştüğün biri yoksaa. belki bu ara biriyle tanışabilirisn.
hayır olsun inşallah.
bekarım evetn canım.hayırlısı olsun inş hayırlı ins larla karşılaşalım
balkon gibi bir yerdeyim.önümde ormanlık bir yer var. arada da yol var.o yoldan at sürüleri koşarak geçiyo.kahverengi atlar.ama o kadar çoklar ki önü arkası yok bi türlü bitmiyolar koşarak geçiyolar.sağ tarafımda da çınar ağcı gibi bir ağaca yaslanmış birileri var bide bir bebek var.galiba erkek bebekti.onu kucağıma alıyorum ve atları gösteriyorum ona beraber seyrediyoruz.
evet rüyandan belli oluyo canım. ve çok aşık olduğun için bu rüyana yansımış. inşallah karşılık bulursun hayırlısı ise tabi.sevgilimisinzi. yoksa tek taraflı bi aşkımı. canım.
malesef sevgili değiliz, benm yönümden tek taraflı ama onun için de öyle midir bilmiyorum ...
birisi senin ayıbını örtüyo. yada kusurunu .canım selam dün rüryamda garip biş e gördüm kenidmi çıplak gördüm..apartmandayım yandaki komşum söylemese çıplak oldugumu anlamadım oda bana eteklik gibi bişe verdii anlamı neki.çok meka etimmm:18:
hayrolsun inşallah.
allah bilir tabi ama güçlü bir erkek var sanki. evlikik durumları olabilir. evlenir evlenmezde hamile kalabilirsin. ddeiğim gibi en iyisini allah bilir. ben sadece yorumluyorum.
ay yorumluyosunda ne güzel yorumluyosun
çok oluyorum biliyorum canım ama dün gördüğüm bi rüyamı da anlatmak istiyorum.
ben eski sevgilimin evindeyim.eski sevgilim konuşma engelli bide galiba işime engelli birisini hamile bırakmış.onunla evlencekmiş o kadında var evde.bende esi sevgilime diyorum ki bende hanileyim diyorum.bn bunu derken de duvardaki kuran yazıları gözüme ilişiyo.içimden belkide gerçekten hamileyimdir diye geççiriyorum..sonra bn hamileyim dedikten sonra o engelli kadın bana nikah yapılmasa da olur ona yapılsın gibi imalarda bulunuyo..beni eski sevgilime karşı savunuyo..eski sevgilimde onun doğumu için engellilerin rahat edebileceği bir hastahane araştırıyor..
çok bunualtıyorum canım seni sürekli yazıyorum kusuruma bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?