Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

meğer senin aşkından ölüyomuş
hayrolsun inşallah.

sözlün seni çokmu sıkıştırıyo ne yapıyo. çapkınmı biraz. sende kıskanıyosun onu
hayrolsun inşallah. am adikkatimi çeken hep pencerelere takılmışın. kaçış planları var sürekli. bunl ailigli bişeymi yaşadın.

sıkıntılarını artık çok önemsemiyosun. ilk zamanlar gibi değilsin yani. alışmışın biraz. baban la aran çokiyi galiba canım. çok seviyosun onu. dertelrini onla paylaşyosun. enelde rüyalarına babn giriyo.

merhaba,

Eşim rüyasında 3 yaşlarında bir erkek çocugu görüyor analamı nedir ?( bizim çocugumuzmuzolarak görmüş)

bebk beklentiniz vr mı canım.
Canım merhaba nasılsın ? Rüyamda çok yüksek katlı bir binanın en üst katındaki evdeydim.Sence ne demek?
sen zaten yüksek katlı bi yerde oturmuyomuydun arkadaş

etrafında hamile biri varmı. yada bebk isteyen.
sen bakardın demi canım. görüştüğün biri yoksaa. belki bu ara biriyle tanışabilirisn.
hayır olsun inşallah.

gene pencerebu pencereleri hayatında olacak yeni bi gelişmeye yoruyom ben. kuş isse etkilenme canım

merhaba benim rüyamıda yorumlarmısın fazla hatırlamıyorum tek hatırladığım saçlarımın yarısından çoğu elime gelmişti çok dökülüyodu bende acaba hastamıyım die korkuyodum
can sıkıntı olabibilir bu aralar canım. hayrolsun inşallah

bu aralar almak istediğin kıyafet felan varmı. alsam yakışırmı, yada giyebilrimiyim acaba diye düşündüğün.

birisi sizn evliliğinize zarar vermeye çalışıyo. düşman.
hayır olsun inşallah.

bu aralar almak istediğin kıyafet felan varmı. alsam yakışırmı, yada giyebilrimiyim acaba diye düşündüğün.

Evett!! Almak istediğim,beğendiğim kıyafetler var ve giyebilirmiyim diye de düşünüyorum çünkü kalçalarım biraz geniş bu yzden de vücuduma uygun kıyafet pek bulamıyorum.

Evett!! Almak istediğim,beğendiğim kıyafetler var ve giyebilirmiyim diye de düşünüyorum çünkü kalçalarım biraz geniş bu yzden de vücuduma uygun kıyafet pek bulamıyorum.
siyah badi içine ip askılı abiyeden başka belirgin bişey yok rüyada zaten. tüm rüya bu elbisenin etrfaında şekillenmiş

evet bebek için tedavi olucaz
etkilenme rüyası ama bebeğinizde olur inşallah canım.

uzun zamandır rüya görmüyodum bugün rüyamda kedi gördm eve girmiş yanımda birisi daha var ben kediyi çıkarmaya çalışıyorm gitsin istiyorum,ben ona kötü davrandıkça oda bana kötü davranıyo tırmalamaya falan çalışıyodu sanırım hatırlamıyorm pek,kapının orda çöp varmış kurcalıyo bişiler yemeye çalışıyo,sora yanımdaki dediki bırak yesin,bende çöpü açtım iyice yesin kedi diye ben öle yaptıkça kedide sakinleşti,sora ben bak ben ona bişi yapmadıkça o da bana saldırmıyo diyorum:26:
bide kardeşimle beraber bi binanın en üst katına tırmandığımızı gördüm,dıştan tırmanıyorz hemde balkonlardan atlaya atlaya ama çıktık sonunda

zıt gittiğin biri var. habire inatlaşıyosunuz. onu kendi haline bırak.
diğerine gelince. bi iş var ama siz zor yolu seçmişsinzi başarmak için. zor oluyo ama başarıyosunuz.

zıt gittiğin biri var. habire inatlaşıyosunuz. onu kendi haline bırak.
diğerine gelince. bi iş var ama siz zor yolu seçmişsinzi başarmak için. zor oluyo ama başarıyosunuz.

tşk ederimhiç hazzetmediğim biri var mecburen aynı ortamda bulduğumuz zamanlarda da sürtüşürüz hep ilk bu geldi aklıma,ama artık dikkat ediyorum bulaşmıyorm pek

bekarım evetn canım.hayırlısı olsun inş hayırlı ins larla karşılaşalım

balkon gibi bir yerdeyim.önümde ormanlık bir yer var. arada da yol var.o yoldan at sürüleri koşarak geçiyo.kahverengi atlar.ama o kadar çoklar ki önü arkası yok bi türlü bitmiyolar koşarak geçiyolar.sağ tarafımda da çınar ağcı gibi bir ağaca yaslanmış birileri var bide bir bebek var.galiba erkek bebekti.onu kucağıma alıyorum ve atları gösteriyorum ona beraber seyrediyoruz.

etrafında hamile biri varmı. yada bebk isteyen.
sen bakardın demi canım. görüştüğün biri yoksaa. belki bu ara biriyle tanışabilirisn.
hayır olsun inşallah.

bekarım evetn canım.hayırlısı olsun inş hayırlı ins larla karşılaşalım

balkon gibi bir yerdeyim.önümde ormanlık bir yer var. arada da yol var.o yoldan at sürüleri koşarak geçiyo.kahverengi atlar.ama o kadar çoklar ki önü arkası yok bi türlü bitmiyolar koşarak geçiyolar.sağ tarafımda da çınar ağcı gibi bir ağaca yaslanmış birileri var bide bir bebek var.galiba erkek bebekti.onu kucağıma alıyorum ve atları gösteriyorum ona beraber seyrediyoruz.

canım selam dün rüryamda garip biş e gördüm kenidmi çıplak gördüm..apartmandayım yandaki komşum söylemese çıplak oldugumu anlamadım oda bana eteklik gibi bişe verdii anlamı neki.çok meka etimmm:18:

allah bilir tabi ama güçlü bir erkek var sanki. evlikik durumları olabilir. evlenir evlenmezde hamile kalabilirsin. ddeiğim gibi en iyisini allah bilir. ben sadece yorumluyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…