görüştüğün biri var mı canım. evlilik durumu olabilir.
hayrlsun inşallah.
yani beni rahatsız eden biri yok .s olucakmı ki acaba
birnin söylediği bi laf kafana takılıyo. durup durup düşünüyon. canını sıkıyo biraz.selam.dünki yorumun icin sagol canim
bugün rüyamda bir kisinin elinde bir sürü böcek görüyorum hani su boynuzlari olan varya kücük kücük oluyolar ,ben irendim ilk basda sonra bu kisi benim üzerime atiyor sirtima hepsi yapisiyor canimi acitmiyor ama ben irendim icin silkeleniyorum biran kiziyorumda....
manası büyük bir rüya olmalı
merhaba günaydın herkese
rüyamda Eyüp sultan hazretlerinin türbesini ziyarete gidiyorum ailemde oradaa ben türbeyi ziyaret etmeden üst kata çıkıyorum merdivenlerden ve 2 tane çocuk türbesi görüyorum.ne anlama geliyor acaba,,ben evli 2 erkek çocuk annesiyim
diğer rüyamda porselen tabaklar var 5-6 tane içinden bi tanesi kırılıyor...hatırladığım bu 2 gün sonra evde çorba doldururken rüyamda gördüğüm günlük kullandığım porselen tabak çatladı ve kırıldı...??? ben çok şaşırdım...rüyalarımı yorumlarsanız çok sevinirim..
kusura bakmayın kızlar sizinkini pazartesi yorumlarım. çıkmam lazım.rüyamda altın küpe , balık bide, silah gördüm hamileyim acaba ne anlama geliyo
evliliğin nasıl canım. ne durumda.
benimde rüyamı yorumlarmısınız küs olduğum bi insanı gördüm yüzü kapkaraydı herkesin beyaz onun karaydı bu ne demek
hemen yorumluorm :))
küssünüz hala arkadasınızlaa hala sızın dedıkodunuzu yapıo :)) demektır :))
konu sahıbesıı kusura bakmaaa lutfennn :)
eşine çok bağlısın, çok güveniyosun. babanı kaybettikten sonra ona daha çok bağlanmışsın. babanada çok düşkündün galiba. ve eşin sana her konuda yardımcı oluyor. ve bu aralar bi sıkıntın var ve yine bıu konuda eşinin yardımına muuhtaçsın.Merhaba,
Rüyamda liseden bir arkadaşımın evine gidiyoruz eşim ve annem ve kızkardeşim de var... Arkadaşımın bebeği de var ama, bebek görümlük hediye götürmeyi unutmuşuz. Anneme yanında altın var mı diyorum. Bana birkaç tane altın harf veriyor (hani harfli kolyeler olur ya altın) bunlardan birini tak diyor. Ama hiçbir harf bebeğin ismine uymuyor.(V harfini çok net hatırlıyorum) Bir onu takıyorum, bir bunu takıyorum bebeğe. Hiç biri uymuyor. Bebeği de seviyoruz bu arada. 5-6 aylık bebek olmasına rağmen konuşuyor....
Sonra bari para takayım diyorum, 100TL arıyorum, ama yok. Sonra birden annemin evini de görüyorum, kız isteme gibi birşey için misafirler gelmiş. Ama misafirler de o bebğin annesi olan arkadaşımın ailesi... Rahmetli babam da var. Babama sorayım yanında para varsa versin diye düşünüyorum, ama sonra vazgeçiyorum şimdi parası yoksa topluluk içinde küçük düşmesin diye. Tomar tomar paralar da görüyorum masanın üzerinde ama misafirlerinmiş o yüzden alamıyorum...
Eşime soruyorum en sonunda, cebinden 3 adet para çıkıyor. Biri 100 TL, diğer ikisi çok büyük paralarmış. Milyarlar tutarında para bunlar diyor...
Yorumlarsanız sevinirim.
manası büyük bir rüya olmalı
merhaba günaydın herkese
rüyamda Eyüp sultan hazretlerinin türbesini ziyarete gidiyorum ailemde oradaa ben türbeyi ziyaret etmeden üst kata çıkıyorum merdivenlerden ve 2 tane çocuk türbesi görüyorum.ne anlama geliyor acaba,,ben evli 2 erkek çocuk annesiyim
diğer rüyamda porselen tabaklar var 5-6 tane içinden bi tanesi kırılıyor...hatırladığım bu 2 gün sonra evde çorba doldururken rüyamda gördüğüm günlük kullandığım porselen tabak çatladı ve kırıldı...??? ben çok şaşırdım...rüyalarımı yorumlarsanız çok sevinirim..
rüyamda altın küpe , balık bide, silah gördüm hamileyim acaba ne anlama geliyo
sevgilimisinzi. yoksa tek taraflı bi aşkımı. canım.merhabalar, bende kendimi rüyamda biriyle el ele tutuşurken görüyorum . suratına bakıyorum ama çocuğun yüzünü görmüyorum ama onun benim sevdiğim çocuk olduğunu biliyorum ve rüyamda çok mutluyum . rüyamı yorumlayabilirseniz çok mutlu olurum...
Merhaba..Rüyamda kuzenim evleniyordu.Ailecek başka şehirde olan yengemlerin evine gitmişiz orada hazırlanıyoruz giyiniyoruz falan ve bende siyah t shirt üzerine kırmızı ipli abiye giyiyorum amaç neyse artıkın.Ama herkeste öyle bir koşuşturma öyle bir telaş var ki düğüne geç kalınmış gibi..Fakat bütün herkes tam da bir tek damat yoktu.Bu gördüğüm rüyanında anlamını çok merak ediyorum.Rüya sitelerinde araştırdım ama rüyama uyan tek bir şey bile bulamadım.Ve tekrar size sorayım dedim.Rüyamı yorumlarmısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?