Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

Merhaba,
Rüyamda liseden bir arkadaşımın evine gidiyoruz eşim ve annem ve kızkardeşim de var... Arkadaşımın bebeği de var ama, bebek görümlük hediye götürmeyi unutmuşuz. Anneme yanında altın var mı diyorum. Bana birkaç tane altın harf veriyor (hani harfli kolyeler olur ya altın) bunlardan birini tak diyor. Ama hiçbir harf bebeğin ismine uymuyor.(V harfini çok net hatırlıyorum) Bir onu takıyorum, bir bunu takıyorum bebeğe. Hiç biri uymuyor. Bebeği de seviyoruz bu arada. 5-6 aylık bebek olmasına rağmen konuşuyor....
Sonra bari para takayım diyorum, 100TL arıyorum, ama yok. Sonra birden annemin evini de görüyorum, kız isteme gibi birşey için misafirler gelmiş. Ama misafirler de o bebğin annesi olan arkadaşımın ailesi... Rahmetli babam da var. Babama sorayım yanında para varsa versin diye düşünüyorum, ama sonra vazgeçiyorum şimdi parası yoksa topluluk içinde küçük düşmesin diye. Tomar tomar paralar da görüyorum masanın üzerinde ama misafirlerinmiş o yüzden alamıyorum...
Eşime soruyorum en sonunda, cebinden 3 adet para çıkıyor. Biri 100 TL, diğer ikisi çok büyük paralarmış. Milyarlar tutarında para bunlar diyor...
Yorumlarsanız sevinirim.

yani beni rahatsız eden biri yok .s olucakmı ki acaba

birnin söylediği bi laf kafana takılıyo. durup durup düşünüyon. canını sıkıyo biraz.

rüyamda altın küpe , balık bide, silah gördüm hamileyim acaba ne anlama geliyo
kusura bakmayın kızlar sizinkini pazartesi yorumlarım. çıkmam lazım.

canım merhaba rüyamda babamın evinden çıkıyorum akşam olmuş artık kapıdan çıkarken kabanımı giyiyorum kısa çoraplarım var hani şu pantolon çorapları varya aynen öyle ve terlik giyiyorum gül kurusu renginde babamdan çok utanıyorum sonra bakıyorum bacaklarım kıllı sokakataki insanlardanda utanıyorum bacaklarımı nasıl kapatacağımı düşünüyorum ama beceremiyorum ve daha sonra önemsemiyorum.

merhaba,

Eşim rüyasında 3 yaşlarında bir erkek çocugu görüyor analamı nedir ?( bizim çocugumuzmuzolarak görmüş)

Canım merhaba nasılsın ? Rüyamda çok yüksek katlı bir binanın en üst katındaki evdeydim.Sence ne demek?

hayırlı cumalar canım..rüyamda yolda yürürken at arabasınn üstünde bir kadın atları üzerime sürüyrdu ve bende kaçtım..o kadına yumurda verdim o da bana bozuk para verdi..ve bende buna sanki bi ihtiyacım varmış da karşılanmış gibi sevindim..kadın paraları seyrek seyrk yeşil otlar olan bi yere attı bende ordan topladım.sonrasında bi yere gittim ve orda annem bana elinde aldığı bir yumurta göstererek bunu niye oraya koydun kızım dedi.bende onu o kadına vericeğimi söyledim.galiba haşlanmış yumurtaydı.
canım bir başka rüyamda da bizim evin mutfağında yer sofrasında yemek yiyoruz.annemle babamda var.ama bilmediğim birileri daha var.bende dolaptan peynir çıkartıyordum..

Merhaba teyzemin bize verdiği 7 yıllık bir kuşu vardı kendi kuşumuzula birlikte bakıyorduk ona ama bi kaç ay önce teyzemin kuşu öldü.Geçen gün rüyamda gördüm ben de onu.İçeridi oturuyoruz beyaz ve yeşil(ölen) kuşlarımız salık durumda annemde fark etmediği için pencereyi açmış Ben de anneme çaktırmadan yavaşca pencereyi kapatmasını söylüyorum annem de tam harekete geçecekti ki yeşil(ölen) kuş uctu yani kaçtı.Beyaz sa uçmadı bile duruyordu yerinde.Buna benzer bir olayı uyandığımda da yaşadık annemle tabi yeşil kuşumuz yoktu ama açık olan pencerenin olduğu odaya bir anda beyaz kuşumuz giriverdi bir hışınla kapadım bende.

merhaba benim rüyamıda yorumlarmısın fazla hatırlamıyorum tek hatırladığım saçlarımın yarısından çoğu elime gelmişti çok dökülüyodu bende acaba hastamıyım die korkuyodum

merhabalar, bende kendimi rüyamda biriyle el ele tutuşurken görüyorum . suratına bakıyorum ama çocuğun yüzünü görmüyorum ama onun benim sevdiğim çocuk olduğunu biliyorum ve rüyamda çok mutluyum . rüyamı yorumlayabilirseniz çok mutlu olurum...

Merhaba..Rüyamda kuzenim evleniyordu.Ailecek başka şehirde olan yengemlerin evine gitmişiz orada hazırlanıyoruz giyiniyoruz falan ve bende siyah t shirt üzerine kırmızı ipli abiye giyiyorum amaç neyse artıkın.Ama herkeste öyle bir koşuşturma öyle bir telaş var ki düğüne geç kalınmış gibi..Fakat bütün herkes tam da bir tek damat yoktu.Bu gördüğüm rüyanında anlamını çok merak ediyorum.Rüya sitelerinde araştırdım ama rüyama uyan tek bir şey bile bulamadım.Ve tekrar size sorayım dedim.Rüyamı yorumlarmısınız?

meraba bu rüyayı çok önceden gördüm şimdi sevgilim olan kişi o zaman sadece arkadaşımdı.ölüyordu.bizde okul bahçesindeydk okula geliyorum onun öldüğünü söylüyorlarr.kmse ağlamıyo ben ağlıyorum kendimi atıyorum yerlere.tabutunu getiriyolar okula.ben hala ağlıyorum insanlar çevremde toplanıyor.böyle bi rüyaydı yorumlarsanız sevinirim

benimde rüyamı yorumlarmısınız küs olduğum bi insanı gördüm yüzü kapkaraydı herkesin beyaz onun karaydı bu ne demek

benimde rüyamı yorumlarmısınız küs olduğum bi insanı gördüm yüzü kapkaraydı herkesin beyaz onun karaydı bu ne demek

hemen yorumluorm :))

küssünüz hala arkadasınızlaa hala sızın dedıkodunuzu yapıo :)) demektır :))

konu sahıbesıı kusura bakmaaa lutfennn :)

Merhaba Ben kendimi amcamların evinde görüyorum ama bize ait bir evmiş orası.Kuzenimle beraber yaşıyoruz galiba orada.Sözlüm eve ya kapalı kapıdan,arka kapıdan,camdan olur olmadık yerlerden eve giryor.Nedense bu durum beni korkutuyor.Gözle görülür zarar da vermiyor ama nedense bana zarar verecekmiş gibi geliyor bana.Ben de bir şekilde kaçıyorum o evden ama bu sefer kuzenim içeri de kalıyor,bir türlü gelmek istemiyor.Yan tarafta da annneannemler varmış,onlara kaçıyorum ama onlar da bana hiç yardımcı olmuyor.Bu sefer kuzenim o evde tehlikede kalıyor sırf onun için geri gidiyorum ama yine kaçıyorum gel benimle diyorum gelmiyor bir türlü.Ben yine kaçıyorum yine anneannemlere gidiyorum,birşeyler yapın diyorum.Yardım istiyorum herkes şaşkın,herkesin eli ayağına dolaşmış durumda.Sözlüm oraya geliyor,kuzenin ben de mi .. Hatırlamıyorum yani bir şekilde bana uyarı gönderiyor tekara onun yanına.Ben yine kaçmak istiyorum,yine oraya dönüyorum sırf kuzenim için.Allah tan annem uyandırdı,uyanana kadr oradan kaç planları kuracaktım.
Aynı akşam gördüğüm başka rüya:Şimdiki bulunduğum evi görüyorum,bahçesinde teyzem,annem,ben oturuyoruz.Birşey içn teyzemlerin evine giriyorum.Bir de bakıyorum ki,salonda tanımadığım bir sürü kişi var.Ellerinde de müzik aletleri,şarkı söylüyorlar.Neyse mutfağa giriyorum.Buzdolabında hiçbirşey yok.Şok geöiriyorum daha maaş günlerine ne kadar çok var ve dolapları bomboş diyorum,kendi kendime kızıyorum onlara.Sonra salona gidip,o tanımadığım insanlara siz buraya nasıl geldiniz,burada ne işiniz var diyorum.Acaba pencereden mi girdiler diye düşünüp pencereye bakıyorum ama pencere demir korumalı.Neyse onları ben bir güzel kovuyorum.Sonra annem ve teyzemin yanına gidiyorum.Salondakileri anlatıyorum ve kovduğumu,teyzemde ben onları gördüm ama birşey demedim diyor.
İlk rüyadan çok etkilendim,bakalım yorumu ne olcak.Şimdiden teşekkürler.

eşine çok bağlısın, çok güveniyosun. babanı kaybettikten sonra ona daha çok bağlanmışsın. babanada çok düşkündün galiba. ve eşin sana her konuda yardımcı oluyor. ve bu aralar bi sıkıntın var ve yine bıu konuda eşinin yardımına muuhtaçsın.
hayrolsun inşallah.

çocuklarının masumluğuna işaret canım. bu ara onların üzerine çok düşüyon galiba. kafandaki tüm olumsuzlukları sil. tabağın kıırlmasıda bunla alakalı. duygu yoğunlaşması var. kendini bazı şeylere çok kaptırıyosun galiba.
hayrolsun inşallah.
rüyamda altın küpe , balık bide, silah gördüm hamileyim acaba ne anlama geliyo

ikiz değil demi

Son düzenleme:
sevgilimisinzi. yoksa tek taraflı bi aşkımı. canım.

yorumlamadan önce. öyle bi geçer zamnki yi nin reklamlarını izliyonmu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…