Bende rüyamda kocaman bir kız çocuğu doğurdum sezeryanla.Ama çok ilginçti karnım çok büyük değil ve sürekli hareket halindeydi bebek.Kalp atışlarını duyuyordum birden bebeğin ve aniden doktor falan başıma gelip bebeği alıcaz diyordu.Uyutmadan keseceklerdi az daha.Nitekim aldılar bebeği ve kocaman nerdeyse 2-3 yaşlarında siyah saçlı bir kız çocuğuydu...
datl-um selamlarr..
ben kısa kısa iki rüya gördümm birincisi evimde bi deve vardııı ben itmye çalışıyodum onuu...
ikinciside eşim hediye getrmş banaa açtım kutudan 2 tane birbirine baglı alyanslarr çıktı anlamı nedierkii..:44:
Bende rüyamda kocaman bir kız çocuğu doğurdum sezeryanla.Ama çok ilginçti karnım çok büyük değil ve sürekli hareket halindeydi bebek.Kalp atışlarını duyuyordum birden bebeğin ve aniden doktor falan başıma gelip bebeği alıcaz diyordu.Uyutmadan keseceklerdi az daha.Nitekim aldılar bebeği ve kocaman nerdeyse 2-3 yaşlarında siyah saçlı bir kız çocuğuydu...
deve eşindatl-um selamlarr..
ben kısa kısa iki rüya gördümm birincisi evimde bi deve vardııı ben itmye çalışıyodum onuu...
ikinciside eşim hediye getrmş banaa açtım kutudan 2 tane birbirine baglı alyanslarr çıktı anlamı nedierkii..:44:
çok yakın zamndaa yok cnm kutlamamızz..............:44:evlilik yıldönümü , doğum günü felan varmı yakında canım. yada başka bi kutlama
deve eşinbiraz senin zorunla harket ediyo galiba.
alyanslarda eşinin sana olan bağlılığı. inşallah bi ömür boyu mutlu olyrsunuz
merhaba bu rüyamıda yorumlayabilirmisin.
rüyamda oturduğum apartmana fare girmiş kapının köşesinde duruyor bildiğin fare renginde ve orta büyüklükte bi fare alt komşum kapıyı açıp onu çıkartıp benim gecmemi sağlıyor sonra eşimle denize gidiyorum deniz çok güzel tertemiz ve parlıyor kumsala yerleşiyoruz sonra denize giriyoruz orda bi arkadaşımla nişanlısını görüyorum çok güzel yüzüyorlar bende bi iki defa yüzdükten sonra çıkıyorum kilolarımı gizlemek için havluya sarılıyorum sonra eşim geliyor kumsalda 3 5 tane kırmızı domates var bana yememi öneriyor ama ben yemiyorum eşim yiyor.arkamızda 2 yaşlı çift oturuyor birde erkek bebek var torunlarıymış çok güzel bi bebek işte aşağı yukarı 5 6 aylık bişey kucağıma alıyorum seviyorum öpüyorum içimden bu bebek benim olsa diyorum sonra evime geliyorum balkonda oturuyorum bi kedi görüyorum kedi fakat arka bacakları aynı tavşan gibi kuşa saldırıyor çekip gidiyor o esnada bi bakıyorum 3 tane piliç geziniyor iyiki bunlara saldırmadan gitti diyorum dışarı çıkıyorum amcamın kızları ablam minibüse biniyoruz sonra bana haber geliyor o erkek bebeğin annesi babası ölmüş bebeği bana verceklermiş.
işte böyle tatlım hayır olsun deyip o güzel yorumuna bırakıyorum.
merhabarüyalarımı yorumlarsan çok sevinirim
geçen akşam rüyamda, iş yerimin kapının önünde oturuyorum şuanda giydiğim ayakkabıları görüyorum açılmış arkadaşıma diktireyim diyorum snr önümüzdeki caddeden 3 kişi geliyor karşı kaldırımda olan yaşlı biri ile görüşüyorlar bu 3 kişi hacdan gelmiş snr bizim önümüzden geçerken ben ayağa kalkıyorum ve konuşuyruz bana altın sarısı dikdörtken bişey veriyor elime alıyorum ama ne olduğunu anlamadım..
dün akşam ise markete gitmişim meyve alıyorum özellikle portakal canım çok çekti diyorum başka bişeylerde alıyorum ağır oluyor market görevlisi sen hamilesin taşıma ben snr getirirm diyor bende portakalları alıp gidiyorum ama göbeğim falan şiş değil ...öyle bi rüya gördüm hayırdır inşallah bekarımda normalde hani hamilelik olayı nerden takılmış ki aklıma
etrfaında sana askıntı olan biri var mı canımrüyamda öyle bi anda çarşıda geziniyorum ama elimde çanta fln yok karnım acıkıyo cebmde para buluyorum tostçu varmış bi tane içindede eski sevgl,m ayy rezl olucam şmdi param yetmicek derken elimde cüzdanım beliriveriyo.daha snra alıp hiç bozuntuya vermeden ilerlerken genç bi adam gelip karısını bana şikayet ediyo işte bu her önüne gelene bakıyo tarzında git başımdan diyorum peime takılıyo tam köşeyi dönerken sarılmaya çalışıyo bana çığlık fln atıyorum polisler var ordada duyuyo tbi hemen orda annem varmış anneme sarılıyorum herkes başıma toplanıyo sanki teccavüze uğramışım gbi triplere griyorum fln acaip bi rüyaydı
evliliğin nasıl canım. ne durumda.merhaba benimde rüyamı yorumlarsan sevinirim.rüyamda eşim ben ve köyün imamı büyük bir bahçeye giriyoruz.dışardan koşarak beyaz bir köpek geliyor.önce imamı tırmalıyor.sonra onu bırakıp benim yanıma geliyor benim sırtıma tırnaklarını batırıyor.çok acıtıyor...rüyanın tabirini çok merak ettim.
datlu cdu rüyamı yorumlar mısın ?? istihare namazından sonra rüyamda ayaklarımla sol sağ sol diye ritim tutuyordum kalabalıkta bi sıraydı sonra babanemin evinden halamın evine kadar kuzenlerimle koştum bi adam vardı peşimizde
sabah kalktığımda huzurlu kalktım pek bi renkte görmedim hatırladığım rüyamda koşarken yerler beyazdı
Seelllammmrüyamda ikizlerim olmuşş =)) bitanesini verdi annem emzirmem için sanki gerçekten emzirmiş kadar oldum..Sonra ikincisini vericekti kucağıma emziriym diye sağ göğüsümden nasıl bir süt fışkırdıı hani itfaiye hortumundan su tutarsın ya aynen öyle Hayırlar olsun inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?