bu biraz bilinçaltı rüyası. eski sevgilin geliyosa aklına ondan görmüşsündür.allah bilir tabi ama güçlü bir erkek var sanki. evlikik durumları olabilir. evlenir evlenmezde hamile kalabilirsin. ddeiğim gibi en iyisini allah bilir. ben sadece yorumluyorum.
ay yorumluyosunda ne güzel yorumluyosun
çok oluyorum biliyorum canım ama dün gördüğüm bi rüyamı da anlatmak istiyorum.
ben eski sevgilimin evindeyim.eski sevgilim konuşma engelli bide galiba işime engelli birisini hamile bırakmış.onunla evlencekmiş o kadında var evde.bende esi sevgilime diyorum ki bende hanileyim diyorum.bn bunu derken de duvardaki kuran yazıları gözüme ilişiyo.içimden belkide gerçekten hamileyimdir diye geççiriyorum..sonra bn hamileyim dedikten sonra o engelli kadın bana nikah yapılmasa da olur ona yapılsın gibi imalarda bulunuyo..beni eski sevgilime karşı savunuyo..eski sevgilimde onun doğumu için engellilerin rahat edebileceği bir hastahane araştırıyor..
çok bunualtıyorum canım seni sürekli yazıyorum kusuruma bakma
insanların sözlerine gereğinden fazla değer veriyon. ne deseler ona gidiyon.Canım merhaba nasılsın? Rüyamda yumurtalarla uğraştım.Tanımadığım insanlar yumurtluyordu ve bende yumurtalarını alıyordum onların.Çok komik aslında ama çokta tuhaf.Birde bir arkadaşımla havaalanında bayağı kucaklaşıp özlem gideriyordum.
bu biraz bilinçaltı rüyası. eski sevgilin geliyosa aklına ondan görmüşsündür.
insanların sözlerine gereğinden fazla değer veriyon. ne deseler ona gidiyon.
Evet ağızdan çıkan sözlere dikkat ediyorum zaman zaman üzüyorum kendimi bu da rüyalarıma yansıyor sanırım..
bu biraz bilinçaltı rüyası. eski sevgilin geliyosa aklına ondan görmüşsündür.
evet galiba ondan canım teşekkür ederim..]
birisi senin ayıbını örtüyo. yada kusurunu . hayrolsun inşallah.[/QUOTE .!.:haayır olsunn canım..
meğer senin aşkından ölüyomuş
hayrolsun inşallah.
güzelim kendini çok iyi tanıyosun. eğer yapabiliyosan bilinçaltına işlemeyi dene. ve rüyaların bilinaçltı. üzgünümMerhaba. Ben de rüyamda salata yaptığımı görüyorum,baya kalabalığız bana diyorlar ki bakalım el marifetin nasıl güzel şeyler yapabiliyor musun bende iyi bişeyler yapmak için uğraşıyorum bol yeşillikli bir salata yapıyorum tuz diye içine yanlışlıkla pirinç katıyorum sonra anneme bakıyorum nolcak diye neyse onları topluyoruz filan.. sONRA tadın bakıyorlar filan sirkesi fazla olmuş ama tuzu iyiydi yenmicek gibi bişey olmamıştı,sonra ben bunu face de yayınlıyorumbirsürü kişi duvarımda salata ile yorum yapıyor. :90::90: siz şimdi yine günlük hayattan etkilenmişiniz diceksiniz ama yine de bir anlamı vardır diye yazmak istedim başka bir rüya ise; sözlümü görüyorum rüyamda ve bana aaa ağzın çok pis kokuyor diyor nedense sinirlenmiyorum ve içimde söyle geçiriyorum bir daha yatmadan önce dişlerimi kesinlikle fırçalıcam yoksa ağzım çok kokuyor diyorum. Bazen akşam dişlerimi fırçalamaya üşeniyorum ama içim içimi yiyor heraldeki böyle bir rüya gördüm aslında bu özelliğimi iyiye kullanabilirim rüyalarımı yönetebilsem şayet baksanıza gün içinde neyden etkilenirsem diek rüyamda.
seninm geçende dayının oğlununun çocuğu olmuştu demi. hayırdır bebek bekleyen yada isteyen birimi var.Bende bugün rüyamda teyzem doğum yapıyor.Oğlu oluybebek çok kısa süre içinde çok çabuk büyüyo ve konuşmaya başlıyo,beni şaşırtıyo.Diyorumki ya sen daha çok küçüksün nasıl böyle konuşmaya başladın diyorum severken çocuğu.Yani şöyle daha 3-5günlük olması gereken bebek 2-3yaşında bi çocuk gibi hareketli ve konuşuyo.Zten şöyle baktığımda 2-3yaş gibide gösteriyo çocuk ve ben buna şaşırıyordum...
rüyamda sessizce ağlıyordum gözlerimden yaşlar geliyordu
bağırıp kendimi yırtmıyordum sadece ağlıyordum
birde arabanın içinde eşimle et yemeği pişiriyorduk
et pişince sokaktan 3-4 tane cocuk geldi yemeği afiyetle yediler bizde yedik
yemek çok güzel olmuş falan diyordu çocuklar...
gece yatmadan önce dua etmiştim çocuk istiyoruzda
yorumlar mısnız lütfen
ufak bi tartışma büyüyüo , alevleniyo.Merhaba.öncelikle herkese tünaydın
Rüyamda önceden okuduğum ilkokul lise olmuş oraya gitmeye başlamışız.Okulun kapısının yan tarafında kalorifer var arkadaşlarımla orada duruyorum önümüzdende sırayla bütün sınıflar geçiyor.İngilizce hocamı görüyorum bize doğru ağlayarak geliyor yukarı çıkmamızı söyledi.Sınıfa çıktık bizde sınıftada eski bir arkadaşımı görüyorum beni kendi sınıfına davet etti ve gitti.Zil çaldı derse girdik ingilizce hocam geldi dere.Önce bir kaç kişiyi tahtaya kaldırdı ve nedensiz yere üzerlerine biraz su atıldı sonra da elinde ateş gibi bir şeyle bana doğru gelip durdu bende üflüyorum elindekine ve bir anda o küçücük ateş büyüyüp alev alıyor.masalar,kitaplar yanmaya başlıyor.Herkes bir telaş içerisinde bende sınıfın kapısını açıp yardım istemeye gidiyorum sonra arkamı dönüp bakıyorum 3 tane kız arkadaşım çantalarını alıp gidiyorlar benide çağırıyorlar bende çantamı alıp gidiyorum.ama okuldan çıkmıyoruz merdivenlerde biraz oturuyoruz,gülüşüyoruz.sonra da uyandım zaten.Rüyamı yorumlarsanız sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?