Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

Canım merhaba nasılsın? Rüyamda yumurtalarla uğraştım.Tanımadığım insanlar yumurtluyordu ve bende yumurtalarını alıyordum onların.Çok komik aslında ama çokta tuhaf.Birde bir arkadaşımla havaalanında bayağı kucaklaşıp özlem gideriyordum.

Bende bugün rüyamda teyzem doğum yapıyor.Oğlu oluy bebek çok kısa süre içinde çok çabuk büyüyo ve konuşmaya başlıyo,beni şaşırtıyo.Diyorumki ya sen daha çok küçüksün nasıl böyle konuşmaya başladın diyorum severken çocuğu.Yani şöyle daha 3-5günlük olması gereken bebek 2-3yaşında bi çocuk gibi hareketli ve konuşuyo.Zten şöyle baktığımda 2-3yaş gibide gösteriyo çocuk ve ben buna şaşırıyordum...

Merhaba. Ben de rüyamda salata yaptığımı görüyorum,baya kalabalığız bana diyorlar ki bakalım el marifetin nasıl güzel şeyler yapabiliyor musun bende iyi bişeyler yapmak için uğraşıyorum bol yeşillikli bir salata yapıyorum tuz diye içine yanlışlıkla pirinç katıyorum sonra anneme bakıyorum nolcak diye neyse onları topluyoruz filan.. sONRA tadın bakıyorlar filan sirkesi fazla olmuş ama tuzu iyiydi yenmicek gibi bişey olmamıştı,sonra ben bunu face de yayınlıyorum birsürü kişi duvarımda salata ile yorum yapıyor. :90::90: siz şimdi yine günlük hayattan etkilenmişiniz diceksiniz ama yine de bir anlamı vardır diye yazmak istedim başka bir rüya ise; sözlümü görüyorum rüyamda ve bana aaa ağzın çok pis kokuyor diyor nedense sinirlenmiyorum ve içimde söyle geçiriyorum bir daha yatmadan önce dişlerimi kesinlikle fırçalıcam yoksa ağzım çok kokuyor diyorum. Bazen akşam dişlerimi fırçalamaya üşeniyorum ama içim içimi yiyor heraldeki böyle bir rüya gördüm aslında bu özelliğimi iyiye kullanabilirim rüyalarımı yönetebilsem şayet baksanıza gün içinde neyden etkilenirsem diek rüyamda.

rüyamda sessizce ağlıyordum gözlerimden yaşlar geliyordu
bağırıp kendimi yırtmıyordum sadece ağlıyordum
birde arabanın içinde eşimle et yemeği pişiriyorduk
et pişince sokaktan 3-4 tane cocuk geldi yemeği afiyetle yediler bizde yedik
yemek çok güzel olmuş falan diyordu çocuklar...

gece yatmadan önce dua etmiştim çocuk istiyoruzda
yorumlar mısnız lütfen

Merhaba.öncelikle herkese tünaydın
Rüyamda önceden okuduğum ilkokul lise olmuş oraya gitmeye başlamışız.Okulun kapısının yan tarafında kalorifer var arkadaşlarımla orada duruyorum önümüzdende sırayla bütün sınıflar geçiyor.İngilizce hocamı görüyorum bize doğru ağlayarak geliyor yukarı çıkmamızı söyledi.Sınıfa çıktık bizde sınıftada eski bir arkadaşımı görüyorum beni kendi sınıfına davet etti ve gitti.Zil çaldı derse girdik ingilizce hocam geldi dere.Önce bir kaç kişiyi tahtaya kaldırdı ve nedensiz yere üzerlerine biraz su atıldı sonra da elinde ateş gibi bir şeyle bana doğru gelip durdu bende üflüyorum elindekine ve bir anda o küçücük ateş büyüyüp alev alıyor.masalar,kitaplar yanmaya başlıyor.Herkes bir telaş içerisinde bende sınıfın kapısını açıp yardım istemeye gidiyorum sonra arkamı dönüp bakıyorum 3 tane kız arkadaşım çantalarını alıp gidiyorlar benide çağırıyorlar bende çantamı alıp gidiyorum.ama okuldan çıkmıyoruz merdivenlerde biraz oturuyoruz,gülüşüyoruz.sonra da uyandım zaten.Rüyamı yorumlarsanız sevinirim..

Rüyamda anne olmuşum :) Bir erkek çocuk annesi. Çocuğumda 2 veya 3 aylık ve mavi bir kundakta. Eşimle birlikte çalıştığımız dükkana gidiyoruz. Orada çocuğumu eğlendirmek istiyorum. Bir mandalla gıdısını gıdıklıyorum. Gülüyo. Ama çok güzel gülüyo. Bende hemen annemi çağrıyorum ve bu olayı onunda görmesini istiyorum. Çocuğumu tekrar mandalla gıcıkladğımda kundaktaki bebek konuşuyor. Annecim lütfen yapma canım acıyor diyo :S Ne demek bu rüyanın anlamı?

Bir ay önce bir rüya görmüştüm ve baya bir etkisinde kalmıştım..Rüyamda bir kız bebeğim vardı yeni doğmuş.ama o adar güzel bir bebekti ki ben öyle güzel bir bebeği ömrümde hiç görmedim.bembeyaz pamuk gibi bir ten,zeytin zeytin gözler...öyle çok seviyorum ki rüyamda bebeğimi 1 sn bile ayrılamıyorum ondan.sonra akşam üstü bizim evden bir kaç sokak öteye gitmişim eve dönüyorken bir asker kınası yapılıyormuş onu görüyorum ama bütün ışıklar sönmüş tahminen 10-12 tane asker olcak gençte silahlarla birbirlerini yaralamışlar, hepsi yerde yatıyor bazı insanlar da kaçışıyor aman bize bir şey olmasın silah patlarsa tekrar falan diye.bende koşa koşa bir dükkana giriyorum dükkanın içinde de 30-40 tane kadın annemler babaannemler de içeride anneme korku ve telaşla soruyorum bebeğim nerede diye babaannende diyor bende babaannemi arıyorum dükkanda.....derken uyandım.ama rüyanın etkisinde kaldım 1 hafta boyunca.kendimi resmen bir anne gibi hissetmiştim.sanki gerçekten bir çocuk doğurmuşum onunla geçirmişim bütün zamanımı gibi.değişik ama rüyada da olsa annelik duygusunu tatlım.bu rüyayı yorumlarmısınız lütfen. =)))))

mrb ben rüyamda dişlerim dökülmüş gördümm arıyodum bulamıyorumm birde öndeki dişlerim özellikle cok korktum başka seylerde gördüm ama sabaha karşı uyandım sadece dişlerim aklıma geldii cok etkilendim acaba ne merak ettik yorumlarsan sevinirim.tşk ederim şimdiden

karışık rüyalar gördüm,almanyaya gitmişim ki hiç alakamız yoktur almanyayla hiç dil falan bilmiyorum,orda bi kaç kişi beni aralarına alıyo bi kız çok yakınlık gösteriyo ben sana öğretirim almanca diyo çalışıyoruz falan işte..sora birileri benim sol elime kına yakıyo,kına gecesi varmış benimkinede yakıyolar diyorum sağa yakmayın ben kokusundan rahatsız oluyorm sola yakın:26:sora benim yaşadığım şehirde deniz yok ama rüyamda gelip bana diyolar ki deniz var burda sen bilmiyo musun hadi gidelim denize diyolar:26:böle karışık rüyalardı ordan oraya ama sanki bağlantılı gibiydi..hiç görmediğim aklıma bile gelmeyen bi yer almanya eş dost da yok,ne alaka dedim yaa

diğer rüyama yorum yapmışın teşekkür ederim :)
şeyy yok canım öyle bişey

diğer rüyamı anlatayım..
eltimi gördüm rüyamda..
normalde ne konuşur benle ne muhattap olur.
benden küçük ama tuhaf davranır ancak görünce yani aradığmda falan açmaz msjıma cvp vermez..
yani hiç bir ilişkimiz yok iki yabancıyız..
ama rüyamda onun evine gitmişim..akrabaları varmış evde..
ben ne dersem ters anlıyormuş herkes..hep küçük düşürüyorlarmış beni eltim ve akrabaları..
bi tatsızlık yaşanıyormuş devamlı..
aklımda yoktu kız ama nerden geldiyse rüyama..

Dün gece gördüğüm rüya beni çok etkiledi,bu arada bugün mevlüt kandili ve herkezin kandilini kutluyorum.Rüyama gelince,ben annemgille aynı ilcede yaşıyoruz ve genelde rüyalarım annemlerin evinde gerçekleşiyor,gene annemlerin evindeyiz deprem olmuş biz yaralandık herhal yanımda annem ablam(istanbulda yaşıyor) ve ben varim dr.dan çıkıyoruz,benim sol elimi bilekten kesmişler ve demişlerki 1 2 saate ölür bu,çok kötü olmuşum annemgilin kapının önünde oturuyorum çocuklarım var benim onlaramı üzüleyim,yaşım 32daha onamı üzüleyilim,öbür dünya için birşey yapmadım onamı üzüleyim bilmiyordum,en düşündürücü sey ise canım nasıl alınacaktı mapvoldum ağlamaya başladım kolumdan kan gelmeye başlayınca hemen sustum(kanı görmedim)bu arada caddeden depremde ölenlerin cenazeleri gidiyor çok kalabalık sanki üniformalı öğrenciler götürüyor cenazeleri,ben besmele getiriyorum,kelimeyi şahadet getiriyorum mahvoluyorum ya ,bir yandanda emziriyom ben diyorum, annemle ablamla helalleşiyorum onlarda üzülüyorlar ama kahrolmuyorlar,bayılcak gibi oluyorum ama bayılmıyorum....Rüyam bukadar ama bugün kandil ve ben çok fenaydım kitabtan yorumlara baktım daha kötü oldum lütfen beni biraz ferahlatın...

selam dün gece rüyamda cüzdana benzer bisey gördüm icindede bolca kagit para vardi ama yabanci paraydi,dolarmiydi artik yada baska bilmiyorum,euro ve ytl degildi bundan eminim.....

bu gece gördüğüm rüya nasıl başladı nasıl devam etti.. çocukluk arkadaşım evinin arka tarafında intihar ediyor ama ölmüyor.. boşanmış bir çift gördüm birbirlerine kızıyorlar kadın hala aşık.. araba sürerken uçuyorum.. koşarken yüzerek havalanıyorum ama kalktığımda nasıl huzursuz uyandım sanki hiç uyumadım..

rüyamda içi temiz su ile dolu büyük bi havuzda çok güzel yüzdüğümü(normalde yüzmeyi bilmem),hatta yüzmesi iyi olan bi arkadaşımla yarışıp onu geçtiğimi ve kendimin bile buna şaşırdığımı,mutlu olduğumu görüyorum.Sonra daha ileriye gidip su üstünde durmayı başarıp koştuğumu gördüm.
Sevgiyle Kalın.

güzelim kendini çok iyi tanıyosun. eğer yapabiliyosan bilinçaltına işlemeyi dene. ve rüyaların bilinaçltı. üzgünüm

seninm geçende dayının oğlununun çocuğu olmuştu demi. hayırdır bebek bekleyen yada isteyen birimi var.

bence hayır yap canım. bi kaç fakirin karnını doyur. dua al.
ufak bi tartışma büyüyüo , alevleniyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…