Bir ay önce bir rüya görmüştüm ve baya bir etkisinde kalmıştım..Rüyamda bir kız bebeğim vardı yeni doğmuş.ama o adar güzel bir bebekti ki ben öyle güzel bir bebeği ömrümde hiç görmedim.bembeyaz pamuk gibi bir ten,zeytin zeytin gözler...öyle çok seviyorum ki rüyamda bebeğimi 1 sn bile ayrılamıyorum ondan.sonra akşam üstü bizim evden bir kaç sokak öteye gitmişim eve dönüyorken bir asker kınası yapılıyormuş onu görüyorum ama bütün ışıklar sönmüş tahminen 10-12 tane asker olcak gençte silahlarla birbirlerini yaralamışlar, hepsi yerde yatıyor bazı insanlar da kaçışıyor aman bize bir şey olmasın silah patlarsa tekrar falan diye.bende koşa koşa bir dükkana giriyorum dükkanın içinde de 30-40 tane kadın annemler babaannemler de içeride anneme korku ve telaşla soruyorum bebeğim nerede diye babaannende diyor bende babaannemi arıyorum dükkanda.....derken uyandım.ama rüyanın etkisinde kaldım 1 hafta boyunca.kendimi resmen bir anne gibi hissetmiştim.sanki gerçekten bir çocuk doğurmuşum onunla geçirmişim bütün zamanımı gibi.değişik ama rüyada da olsa annelik duygusunu tatlım.bu rüyayı yorumlarmısınız lütfen. =)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?