Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

canım benim rüyamıda yorumlarmısın bana çok enteresan geldi senin o güzel yorumuna ihtiyacım var.
rüyamda sahildeyim böyle yaz günü herkes denizde yalnız bu deniz limana aitmiş ama halka açık böyle denize bakıyorum karşıdan dalgalana dalgalana bir sisteme oturtulmuş 2 tane ev geliyor yazlık tipi limana ait olduğu için hiç tuhafımıza gitmiyor o evler teslim alınıp bi arsaya oturtuluyormuş ama tam kıyıya geldiği an bi dalga evleri yutuyor herkes bağrıyor falan ama kimse birşey yapamıyor sonra denize giriyorum dizlerime kadar zaten o kısımda batmış oluyor evler ama hiçbir kalıntı yok sonra ablama diyorumki aslında liman burayı kapatsa dalgayıda önlese bu tarz şeyler olmaz.
yalnız evler çok güzeldi villaydı böyle biri siyah biri beyaz gibiydi yani biri beyaza siyah diğeride siyaha beyaz boyanmış.

Canım sağolasın diğer rüyamı yorumlamışsın ama bunu yorumlamamışsın.rica etsem bunu da yorumlayabilir misin ? esas bu rüyanın ne anlama geldiğini merak ediyorumm:))

Merhaba benimde sağ yanağımda kocaman bir yara vardı delik oldu aynaya baktıkça büyüdü .....

Yorumlarsanız sevinirim...

rica edersem rüyamı yorumlayabilir misin?
rüyamda kızkardeşim ve ben bir siteden çıkıoruz tanımadığım bi yer ama orada oturuyormuşuz.dışarı çıktığımızda yol yoktu. dizimize kadar su vardı ve pelikan şeklinde balıklarla doluydu.kocaman balıklardı başları pelikan şeklindeydi.( denizkızı gibi üstü kız altı balık ya) o kadar çok ve büyüklerdi ki suyun dibini göreıyordunuz. ben sakindim sasırmadım,yürümeye devam ettim.kız kardeşim korktu onlardan elindeki bişeyle onlar vurmaya başladı,ama amacı balık ya bu onu yiyebiliriz dedi.ben sesimi çıkarmadım. zaten balıklar da vurmaktan etkilenmedi.ve hepsinin gözleri bana bakıyordu.ama ben çok huzurluydum.

kalktgmda çok etkilendim.balığın seklınden pelikan ne alaka anlamadım. kötü günler geçiriyorum hayatımda. yorumlarsan sevinirim.şimdiden saol.

merhabalar bu benım 1 kere değil belkı 10 kere gordugum bı ruya zaman zaman goruyorum .konusuyorum bıseyler ve anıden dudaklarım şişiyor ve iltahap gbı bırsey akıyor ağzımdan ruya bukadar kısa ve sık sık goruyorum yorumlarsanız sevınırm

günaydin

ben d´ün rüyamda bir odadayim hafif aydinlikti icerisi duvara baktim bir gölge vardi arkamda insanmis güya ama kafasi gözükmüyordu gölgede,ürktügüm icin arkami dönüpte bakmadim....cok merak ediyorm ne anlama geliyor

Mrb, bende saçımı sapsarı boyatmışım acaba kaşlarımı da botaysam mı die düşünüyordum. Uzun gömlerkler var mavi pembe siyah bunlar içinden pembeyi seçiyorum.

merhaba,su birikindisi var oradan geçemiyorum korkuyorum ama bütün arkadaşlarım geçmiş öteki taraftalar bende geçmeliyim diyorum sonra sofraya oturmuşlar yemek yiyorlar bende çakal kaşıkları koydum kendime de çorba koydum eski bir arkadaş var oralarında o , tatlı yemek istiyor ama 2 tane var bende hepsini 2ye böl yarısını ye diyorum illa soruyor yicek varmı die herkes yicem diyince 2 ye bölmek zorunda kaldı. Msni açık bırakıp uyuya kalmışın biri ileti gönderdi ona uyanmışım rüyamda ve saat 7:46 ooo diyorum bu saate kadar msn açık karşıdaki kişi eski arkadaşımın msninde olan başka biri adı sa/se ile başlayan bişey unuttum şimdi. Babamı ve küçük teyzemi görüyorum. Teyzemin oğlunun küçüklüğünü görüyorum babam bebeği kucağına alıyor teyzem,babam filan gülüyorlar komik bişeyler oluyormuş ben de onlara bakıyorum.Böyle karışık bişeyler gördüm:)

edit: altın yüzük görüyorum bir de sudan geçmeye çalışırken suya düşermi diye düşünüyorum hatta enişteme bile soruyorum ama su da, ırmak gibi ve bir çoğalıyor bir azalıyor.

Son düzenleme:
son rüyamı yorumlamamışsın ama bir rüya daha gördüm ona benziyor...
yin eltimi gördüm..
onu pek düşünmem ama niye görüyorum anlamadım
gelinlik giymiş kendisi kapalı ama açık böyle straplez bi gelinlikti..
bana diyordu bak ben gelinliğimi taa ne zaman aldım hazır bile diyorsu..
ben de bakıyordum o da dönüyordu göstermek için...
hayırdır inş

hayırlı cumalar canım..rüyamda bir plajdaydım..denizin içinde kıyılarda falan kum gibi fındık vardı..deniz hep fındıktı.deniza girdim baya açıldım deniz güzeldi yeşilimsi bi suydu.çok güzel yüzüyordum normalde yüzme bilmem rüyamda da kendi kendime diyodum yüzme bilmmiyorum nası yüzüyorum diye..sonra denizde sevgilileriyle yüzen çiftler de vardı..ben tek yüzüyordum.geri kıyıya gitmek için yüzerken denizin derinliğini anlamak için aşa dağru kendimi ittirdim ayağım deysin diye...........sonra yüzerimi giyincekmişim ama kıyafetlerimi çalmışlar bnde havluya dolanık bir şekilde kalmışım öle.yardım istemek için biyerler gidiyorum o halde..karanlık biyerdi sonra korkup geri geliyorum..geri geldiğim yer aydınlık.mavi kapılı biyere giriyorum ordaki eşyalardan giymek için bakınıyorum öle.sonra başka bayanlar geliyo onlardan yardım istiyorum.....

tatlı cadu benim rüyamı yorumlarmısın?

rüyamda erkek bebek doğurdum ama hiç canım yanmadı birde gögüslerimden süt geliyodu bebeği emzirdim..

iyi günler annem rüyasında kendini altın toplarken görmüş sanki küçük bez torba gibi birşeyden yerden topluyormuş acaba nedir yorumu şimdiden teşekkürler

bu çok güzel bi topik olmuş

hani insan uykuya tam dalmak üzereyken kendini boşluktan aşağı düşer gibi hisseder ya hani sıçrar uyanır... ben de geçenler de tam uykuya daldığım sıralardaydı sanırım.bi ev çatısı ve üzerinde birsürü beyaz güvercinler vardı.güvercinler aynı anda kanat çırpıp hızla o çatıdan uzaklaştılar ve ben onların kanatlarının sesine sıçrayarak uyandım... sizce bunun anlamı nedir?

rüyamda belki yüz tane ermişmezrının olduğu biyerdeyim,ama burası çok özel biyer,taşlardan oyularak yapılmış,orada ilahi söyleyen bi grup var bana burası taşlardan oyularak hayat buldu diyor.mezarları tek tek geziyorum,ermişlerin heykelleri falan yapılmış mezarlarının üstüne altından..çok güzel bi yerdi..çok merak ettim anlamını.

merhaba canim sanirim uzun süredir ugramiyorsun ama ben yinede sormak istiyorum. Rüyamda önce bir restaurant da kucagimda kücük sarisin bir cocugu seviyorum 2 yasinda filan. Sonra birden kucagima minicik bir bebek veriyorlar tutayim diye bende bebegi kucagimda tutarken bir bakiyorum bebek gögsümü disari cikarmis emmeye baslamis Allah Allah diyorum bu bebek hirkamin icinden nasil cikardi gögsümü? bi bakiyorum oluk oluk süt akiyor gögsümün ucundan. o sirada yanimda kayinvalidemi görüyorum. esimle biraz tartismislar sabah meger esim annesinin yaptigi corbayi icmemis, o sird uyaniyorum. Rica etsem yorumlayabilir misin tesekkürler simdiden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…