Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

arkadaşlar iki hafta oldu göreli ama psikolojik olarak etkiisinden kurtulamadım halen.korktugum için kimseye anlatamadım.o sabah uyanmıştım tekrar yattım.rüyamda halamın evindeyim yemekler yapılıyor.mutfakta birşeyler hazırlanıyor ben de yardım ediyorum.yere çökmüşüm birşeyleri topluyordum sanırım.birden halamın geçen sene ölen kaynanası başımda belirdi ve bana ''Seninde zamanın geldi'' dedi ne zaman dedim ''nisan dedi'' sadece ve çirkin korkutucu bir şekilde güldü.birden sıçradım.bundan iki ay önce de kendi mezarımı görmüştüm!mermerinde adım soyadım yazıyordu.ama eşimin memleketine gömmüşler beni.bende kızıyorum hani diyorum beni babannemin yanına gömsünler diyordum hem beni buraya gömmüşler hemde tam kapı giirişinde ayak altına koymuşlar diye kızıyordum...lütfen bilen anlayan biri çekinmeden yorumlasın.yoksa ölecekmiyim?!

tutkumavi ses ver canım

canım ben de konu açtım. ama benim rüyamı da yorumlar mısın dün gece gördüm

rüyam da bir dede gördüm böyle sakalları siyah beyaz bana dedi ki "sabret kızım merak etme dileklerin gerçek olacak dedi ve yanağımdan öptü "
rüyam karışıktı sadece orasını hatırlıyorum garip olan.
bu aralar da sürekli bir konu için dua ediyorum allaha.acaba ona istinaden mi gördüm. yorumlarsan çok sevinirim

çok dar bir yerden geçmeye çalışıyordum sanırım geçtimde...sadece vücudun geçebileceği ölçüde bi yerdi.anlamı nedir acaba?? rica etsem cvplrmısnız?

duan hayırlısıyla gerçekleşir inşallah ama bu bilinçaltı bir rüya . hayırolsun.hayırbulsun

çok dar bir yerden geçmeye çalışıyordum sanırım geçtimde...sadece vücudun geçebileceği ölçüde bi yerdi.anlamı nedir acaba?? rica etsem cvplrmısnız?

bi sıkntın var sanırım. yada kaldıramayacağını düşündüğün bi olaya el attın. ama üstesinden geliyosun allahın izniyle .

amin canım inşallah hayırlısı olur inşallah dualarım kabul olur. çok saol.

Son düzenleme:
benemkinide yorumlarmısın...2 tane rüyam var kısa kısa yazarmısın

rüyamda arkadaşımla bi bahçede oturuyoruz biz otururken ayrıldığım sevgilimin en yakın arkadaşı benm de arkdaşım bahçenin demirlerinden uzun uzun bize bakıyor daha sonra yanımıza geliyor oturup birlikte yemek yiyoruz...daha sonra aynı demirlerin ordan uzun uzunn eski sevgilim bakıyo sonra yan bahçeye geçiyo ve beni izleyebilecegi bi konuma oturuyor..sonra ben bi bakıyorum ayaklarım yalınayak ve tabani kirlenmiş sadece kendi ayagımı kir görüyorum ama diğer 2 arkadaşmla birlikte ayaklarımızı yıkamaya gidiyoruz bahçeden içeri giriyoruz çeşmemin olduğu yerde lavabo yok kilim var su kilimin üstüne akıyor ben ayaklarımızı yıkamak için çantamdan bebe şampuanı çıkarıyorum en son ben yıkıyorum ayaklarımı..daha sonra kilimin altında fırın olduğunu görüyorum fırın bozuldu diye düşünüyoruz içerden bi teyze geliyo ondan özür dileyip çıkıyoruz...çıkarken yanımızda bi çocuk beliriyo sanki bizimleymiş gibi teyzeye ben burda ögrenciyim fırını bana 3 saatliğine verirsen tamir edip getiririm diyor ve çocugun sırtında sırt çantası vardı bu arada bende eski sevgilime bakıp burnum havada güldüm...

rüyamda bi köprüdeyim annemle birlikte çok güzel bi köprü köprüyü geçerken annem beni bırakıp geçiyo ben tek balıma kalıorum köprü baya bi sallanıyo bişey olmyaak biliyorum ama korkuyorum kendi telefonumla annemin telefonu köptüde onlar düşmeden onları alıyorum atlayacam köprüden amin olamıyorum orası boşluk daha sonra karada görüyorum kendimi...daha sonra ordan okuluma gidiyorum eski sevgilim gelmiş rüyamda biz gene ayrıyız ama bana sarılıyor konuşuyor falan ben istediğim gibi tepki veremiyorum...ersi gün tekrar eve gidiyorum yolda falcı bi kadınla karşılaşıyorumm sana fal bakıyım diyor kadına kızıp kaçıyorum yanından ordan para çekerken yanıma 4--5 tane çingen kılıklı insanlar geliyo onlarlar kavga ederek onları uzaklaştırıyorum paramı çekip okula gidiyorum..yine eski sevilimi var önceki günki gibi benle konuşuyor sarılıyor falan ama ben konuşmam lazım böyle olmayacak net bi şekilde bitmeli diyorum üzerimde okul forması vardı okuldan onun arkadaşlarının evine gitmişiz çay getirdiler yerde oturuyorum çay döküldü oturduğum yere etegimin arka kısmı ıslandı bende orayı öne çevirdim eski sevgilim yardımcı olmaya çalıştı ama izin vermedim..ama istediğim gibi sert tepkide veremedimm

SANIRIM TAMAMEM BİLİNÇALTI AMA KISA KISA YORUMLARSANIZ SEVİNİRİM

Merhaba;
Bız erkek arkadasımla yenı ayrıldık 1 hafta oldu ben her gece barısalım allahım pısman olsun dönsün diye dua edıyorum dun gece ruyamda ılk asık oldugum ve asla beraber olamadıgım sadece arkadas olarak kaldıgım ex aşkımı gördüm 5 sene sevdim onu ..rüyamda ona gitmişim mutfakta bısıler yapıyorum gelıyo yanagımdan öpüyo ama ıcım nasıl cız edıyo anlatamam sankı cıkıyoruz ruyamda,sonra kahvaltı edıyoruz bana dıyokı ıcerde babam yatıo 40,42 yaslarında babam dıyo babası belırıyo bırden gelıyo kahvaltı masasına pasta yapmıs her sabah kahvaltıda pasta yermıs tadına bak dıyo ex askım bana bakıyorm tadına pastanın,tadı kötü yanı cok sıvı puding gıbı sankı,erimiş sonra bı catal daha alıcam benımkı bıtırmıs pastayı ve gülüyo sonra babasının kafasında peruk varmıs o masaya düşüyo sonra kalkıyo gıdıyo ıse gıtmem lazım dıyo neyse uyandım ben lavaboya gıttım gece sonra yattım tekrar uyudum yıne ex askımı gordum :) o kadar guzelkı hayatım boyunca ımkansızım dedıgım askıma ruyamda kavusuyodum o kadar etkıleyıcı kı sankı gercek gıbıydı bu sefer de ewıne gıdıyorum yanı ananesının evıne sanırım orasıydı cunku evden cıkıyorum oraya gırıyorum,ananesının evıde gerçekte bızım 3 4 bına yanımızda(gercek bu ruyamda degıl ananesı burda oturuyo) :) ananesıne gıdıyorum bakıyorum babası da uyuo baska odada benımkı de uyuyo perdelerı acıyorum bu uyanıyo napıyosun dıo saat kac olmus hadı uyan dıyorum sonra aksam bıyere gıdıcekmısız bar gıbı bana ızın alabılırmısın dıyo sonrada burda kalırız dıyo bende tamam arkadasımda kalıcam dıye ızın alırım dıyorum sonra uyanıyorum yıne ..

Nasıl yorumlanır bu bılmıyorum ama herseye degerdı onu ruyamda da olsa görmek onu cok sevdım cunku ...

mrb çok garip bi rüyaydı benm için dua etmedim ama dün ki diziden olmalı bi iç geçirmiştim rüyamda odama gittim masamda oturan bizim sınıftan bi çocuk vardı tatlı çocuk ama aramızda ne olur bilemem nese güya bize ders çalışmaya gelmiş beni görünce kalktı yerinden ben oturdum masaya arkama geçti yanaklarımı sıktı anlam veremedim sonra biz dışarı fln çıkıp görüşüomuşuz çıkıo gibiydik sanki sonra o bana canım ben ona hayatım dioumuşum ama içimdende hayır ona hayatım dememelisin yanlış yapma çok değer verme fln diorum sonra bambaşka bi rüya görüorum beyaz bi minibüs tipi bi araçtayım ön koltukta şoför güya (tanımıyorum onu hayatımda ilk defa gördüm) ben ona baba diorum hatta şöyle bi cümle kurdum '' baba eğer babam burda olsaydı kötü olurdu '' fln diorum çok karışık sonra arabaya kardeşlerim kuzenlerim fln binio uzun yola gidioduk sanırım çok garip heleki ilk kısım yanak sıkmak ne demek acaba bide dün ferihayı izleyince Allaım karşımıza emir gibi insanlar çıkar demiştim iç geçirip sonra böyle oldu uyanmak istemedim rüyadan çok merk ediorum yorumlarınızı :)

Merhaba ne olur benimde rüyamı yorumlayın
Bebeğim yok. Tüp bebek denemesi yaptırmıştık. O ara tedavi esnasında hergece rüyalarımda bir kız bir erkek çocuk öldürdüm.
Hele de kız çocuğunu yol ortasında boğdum.

Birkaç gündür yine görüyorum. Benim değilmiş ama bir erkek çocuğu öldü rüyamda. Ama ne eşim umursadı ne de başkası
Dün gece de bir kız çocuğu gördüm, 7-8 yaşlarında esmer dünyalar güzeli bir kızmış.
Köy evinde görüyorum kendimi yanımdan ne yılana benzeyen ne de kertenkele diyeyim birşey geçip gidiyor, fakat bana zarar vermiyor.
Sonra kafamı kaldırıyorum arka bahçeymiş, 3-4 katlı bir ev ve kız çocuğu ordan düşüp ölüyor.
Çok mu takıyorum kafaya bilemiyorum lakin çokça sık görür oldum bu rüyaları ne olur yorumlayın
Sevgiler

mrb.bende rüyamda ayrılmak üzere olduğum eşimin kazakalrını pantolanlarını yıkanmış ipe asılmış gördüm.aa diorum bu eşimin eşyaları demekki bu evde
otırıyolar artık diorum.evlerininde dışı boyasız sıvasız.ben patika yollar dan geçiyorum geri dönüyorum mahalleye.benim rüyamıda yorumlarmısın canım.

bilinçaltı nı kendin daha iyi yorumlarsın canım.
tek şunu söyleyebilirm annenle aranda anlaşmazlıklar var. annenin seni anlamdığını yalnız bıraktığını düşünüyosun yada ona korktuğun için açılamıyon .

diziyi rüyana kendi formatına dönüştürerek sokmuşsun canım.

üzgünüm ama bilinçaltı canım.
inşallah hayırlısı ile bi bebeğin olur

eşinin senden sonraki hayatı ile ilgili düşüncelerin var. onun yalnız biraz çaresiz kalacağını düşünüyosun. onunla ilgili belki bu konuda endişelerin var.
hayrolsun

Rüyamda kırık bı anahtarla kapıyı açtığımı gördüm ıkısıde farklı zamanlarda gördügüm rüyalar bide gelinlikli gördüm kendımı odama geldim ve gelinçicegini komodinin üstüne bıraktm bekarım rüyamı yorumlarsanız çok sevinirim :)

farklı zamanlarda olsa bile aynı şeyi anlatabilir. içine sinmeyen taliplerin var. evliliğe doğru gidiyo

dün okudum ama arada kaynamış canım. eski günlere dalmışsın unutamadığın aşkını görmüşsün. bilinçaltı canım

hamileyim sürekli tekrarlayan bi rüyam var doğum yapmışım bebeğim konuşuyo ben şaşırıyorum sürekli görüyorum aynı şeyi bişeyim habercisimi artık korkmaya başladım konuşamıcakmı acaba die :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…