hamileyim sürekli tekrarlayan bi rüyam var doğum yapmışım bebeğim konuşuyo ben şaşırıyorum sürekli görüyorum aynı şeyi bişeyim habercisimi artık korkmaya başladım konuşamıcakmı acaba die :S
eşinin senden sonraki hayatı ile ilgili düşüncelerin var. onun yalnız biraz çaresiz kalacağını düşünüyosun. onunla ilgili belki bu konuda endişelerin var.
hayrolsun
arkadaşın için endişelerin var . ama balık kısmettir. kızı çok kısmetli olacak inşallah.Slm arkadasım sürekli rüyalarımın etkisinde kalıyorum. Son rüyamda arkadasımı gördüm bu ikinci görüşüm normalde hamile rüyamda değil amaa bı kızı olucak gercek hayatta ruyamda ben bı okul eteği diktirmisim terziye ama istediğim değil aynından iki tane dikmiş bide yesilli mini bı etek digerini arkadasıma veriyorum çok beğeniyor 2 gece önce yine arkadasımı gördüm susleeniyor bı aynanın önünde renk renk tokalar takiyor onu bekliyorum bı akvaryum var ici envayi çeşit balıkla dolu her yerde. Tokalar bu Ruj sürüyorr tam o sırada halam bağırıyor adımı söylüyor beni disarda beliyormuş yorumlaya bilirmisiniz
bilinçaltı canımSabit Mesajı Göster
bende geçnlerde bir rüya gördüm çok güzeldi.
önce kendime hayırdır inşallah diyimde
rüyamda bebegim olmuş.başka bebeklerde var.
bebegim böyle bıcır bıcır eli ayagı oynuyo
doktorda bebegi verirken annelerine bebekle birlikte yanında birde
kırmızı gül veriyor.
tabii ben sevinçten nasıl aglıyorum.
sizce ne anlama geliyor acaba?
bu arada biz bir bebek istiyoruzda?
rüyamda çok yakın olmadığım bi arkadaşımın saçını yediğimi gördüm..bu ara çok saçla uğrasıorm saçımı uzatmaya çalıştığım için ondan mıdır bilmiorm ama :) yorumlarsanız sevinirim..
birine bi faydan dokunacakmerhaba bende rüyamda kan veriyordum kızılaya kan bağışlarız ya hani öyle sol kolumdan çok acıyordu bide ben dövme yaptırmıştım 6 ayı geçti sorun olmaz diyorum kendi kendime kolumda kan torbasıyla yolculuk yapıyordum bide deniz kenarından otobüsle seyahat ediyordum yorumlarsanız sevinirim teşekküelr
günlük meşgalalerin rüyana girmesi canım.bende rüyamda bizim evin salonunda denizi gördüm dalga geliyor balıklar yerde kalıyor kızım koltuğun tepesine çıkıyor :)
ama su temizdi sizce ne demek?
büyük taş annen. herdara düştüğünde ona koşuyon. o seni birilerine karşı uyarıyo ama sen dinlemiyon. onun uyardığı kişiler sana fenalık düşünen insanlar.çok fedakar bir annen var.seni koruyup kolluyo.canım benim de rüyamı yorumlayabilirsen çok sevinirim, şimdiden teşekkürler.
rüyamda parmağımda çok güzel ve değerli bir yüzük var ve onu bana eşim almış, onu anneme gösteriyordum. yeşilliklerle dolu biryerdeydik ve çok yokuştu, sonra ben düştüm ve tam olduğumuz yerde bir taş yığıntısı vardı, büyük bir taş ve yanında küçük küçük başka taşlarda var, yuvarlanmamak için o büyük taşa tutundum, o sırada küçük taşların altında çok büyük kobraya benzeyen sarı bir yılan gördüm, anneme seslendim, yapma dediysem de bana gelmesin diye elini taşların altına sokup yılanı ittirdi, anneme bişey olmadı...
burada bitti, hayır olsun inşallah
ailenin duymadığı bi arkadaşlıkmı var canım.Verdigin cvp için tessekkurler canım ben yine rüyamı anlatıcam inşallah yorum yaparsın rüyamda eski oturduğum yerde birinin arabasına bindim sonra bı yola girdik arabayla tanıdık birilerini gördüm diye yüzümü gizliyorum neden bilmiyorum yanlış anlasilicak diye korkuyorum sonra ananannemlere gidiyorum ev değişmiş salonda kocaman bı beyaz masa üzerinde nohut pilav var oturup yiyirum ama tabağı bırakıp bı kutudan çikolata alıyorum olmuş olan büyük babamda orada bana hediye getirmiş icinden kendi hediyelerimi alıp çantayı bırakıyorum sonra pazara gidiyorum esimle babam orada annemle bana bı etek aliyolar mini kısa bı etek çok beğeniyorum ama başka seylerde almak istiyorum sonra elime bakıyorum inanılmaz güzel taşlı bı yüzük var parmağımda yorumlarsanız çok sevinirim
arkadaşınla macera arıyonuz galibaBI'de çok kısa arkadasım beni rüyasında gormuş beraber uçuruma dusmusuz bizi uçuruma itmişlericim daraldı yorumlarmisin
etrfaında senin ulaşmak istediğin hedefler ulşamış olanlar varsa belki içten içe bi kıskançlık duyuyosun. yada hayvan sevgiis rüyana girmişmrb bende sabah ruya gordum ve hala etkisindeyim.. ruyamda boyle sari civciv gibi muhabbet kusum var..
yani biri bana veriyo kusu kafesi ile birlikte. ben bakiyorum kus kafesten ucmus, endiseleniyorum acaba nerde diye sonra iste buluyorum yakalamaya calisiyorum falan en sonunda onu incitmeden ellerimin arasina aliyorum. kusunda ellerimde rahatladigini hisediyorum yani korkmuyo cok. sonra iste diyorum yemek vereyim kusa. kafesin yemek olan yerde kus tekrer cikiyo ve iste lambanin ustune ucuyo. o arada kusun asil sahibini goruyorum oda benim cokk eskiden beri okuldan arkadasim. kiza sariliyorum falan diyorum kus uctu nasil alicam onu lambanin ustunden. kizda bi iki hareketle yapiyo kusa kusda anliyo ve lambanin ustunden ucup kiza gidiyo.. bende biraz kiskanir gibi oluyorum kus bana gelmiyo diye...
yaaa sabahtan bari boyle sari bi kus aklimda... ruyamdaki kusu almak istiyorum yaaaa
mrb bende rüyamı yorumlamanızı istiyorum...
ben bembeyaz bi gelinlik giymiştim aynanın karşısında kendi bakıyorum ama gelinliğin altına siyak düz ayakkabı giymişimm aynada öylece bkıyorum sacımı basımı düzeltıyorum ama tek basınayım yardımcı kımse yok ama etraf cok kalabalık ve sesler geliyo..
neyse boş bi arazi ben orda ortada dikiliyorum etrafımda insanlar şuan hayatımda olan sevgilimin gelmesini beklıyorum oda gelmiyo..beklıyorum beklıyorum gelmıyo orda uyanıyorumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?