dahada önemlisi ne için kaçıyosun canım. bence yüzleşmen gereken gerçekler var.merhaba acaba benimde ruyami yorumlamaniz mumkunmu ?
ruyamda beni bir yilan ben kacarken dizimden isirdi. net gordugum ruyalarim genellikle cikiyor. bu yilin basinda ocak ayi idi sanirim ruyamda siyah bi kopegin beni kacarken isirdigini gormustum ve subat ayinda siyahi bi kisiden (zenci) cok buyuk zarar gordum ve verdigi zarar yuzundne halen sikinti cekiyorum. bu sefer gordugum yilan di siyah deil kahverengi gibi ve elami yesilmi goz rengi vardi. sizce boyle birinden zararmi gorecegim?
tesekkurler simdiden...
uzaktan bir tanıdığın vefat edebilir.selam Datlu Cadı ben de rüyamda annem ve teyzemle burda bir ziyaret var oraya gittiğimi görüyorum içeri girdiğimde her yer yemyeşil kumaşlarla dolu ve küçük bir kabe olduğunu onun üstünü değiştirmemiz gerektiğini söylüyorlar ordan da biraz ilerliyoruz üç kişilik bir cemaat oluyor bir yanımda kardeşim öbür yanınmda da pek hoşlanmadığım uzaktan bir akrabam var imam bize ayetler okuyor fakat çok yavaş ve ikindi namazını iki rekatte bitiriyoruz sonra kendimi bizim evin balkonundan (3. kat) aşağıdan 50 55 yaşında bir kadın bir diş uzatıyor al bu dişi bir yakınının işine yarar diyor biraz uzun oldu ama yorumlayabilir misin ? şimdiden teşekkürler:)
(kurbadan tikiniyosan. )? eve çok fazla hoşnalamdıın misafirmi getiriyolarMerhaba DatluCadu.
Rüyamda; kayınbabam, kayınvalidem evimize bir tane gri renkli kurbağa getirmiş, sonra bana " bunun yanına daha getireceğiz, 37 tane olsunlar " diyorlar.
Yorumlayabilirsen sevinirim ben de, kolay gelsin sana :)
günün rüyana yansımış. umarım güzel bir gün geçirmişsindir. pembe hayallerin olduğu güzel bir günMerhabalar,rüyamda gökkuşağı gördüm gökyüzünün rengi bir başka güzeldi ve gökkuşağı ('v') böyle bir kalbin üst kısmı şeklindeydi ...Bi arabadaydım :) Seyir halinde...REsim çekmek istedim ama anneciğim uyandırdı işe geç kaldın dedi:)
Saate baktığımda da 08:08di hemen çıktım dışarı çıkar çıkmaz da gökkuşağı gördüm ... Nedir ki acabaa :) Şİmdiden teşekkür ederim..
belki çocuğu çok sevdiğin için görmüşsündür. belkide İSTEMEDEN BİRİNİ KIRDINRüyamda annemin arkadasının torunu 3 yaşında bizim evde saklıyoruz gzlıyoruz annesı babası perısan üzülüyolar daha sonra annemin arkadası ewımıze gelıyor senden böyle bişey beklemezdm dıyor torununu buldugu içın sevinçten aglıyor çocuguda cok severim rüyamı yorumlarsansz çok sevinirim :)
HAYRIDRI CANIM NEDEN KORKUYOSUN.Bende cok uzun zamandır nerdeyse gun asırı bebek goruyorum ruyamda.. Hepsınde benım kucagımda, cınsıyetlerını bılmedıgım cok cokk tatlı bebekler. Onları sevıyorum oynuyorum. Sayısını hatırlayamadıgım kadar cok gordum bebek ruyamda. Artık korkmaya basladım :s
evliliği düşünüyısanız. Bide haşna fişne . Aklınız ordadır belkiben rüyamda gelinlik giydim ve erkek arkadaşımla konuşuyoruz imam nikahı tamam şimdi sıra resmi nikah diye ne demek acaba:)
belki dönüşte evlilik vardır.aslında bu rüyayı göreli bi kaç ay oldu rüya biraz uzun zaten hepsni hatırlamıyorum :) sadece sevgilim askere gidiomuş rüamda ve o zaman gideli askere 1 ay falan olmuştu belkide daha fazla neyse rüyamda askere giderken bana bi anahtar verdi ve ucunda yeşil anahtarlık asılıydı ne demek olabilir ? :)
send ebneim gibi alışveriş sitelerinim takip ediyon yoksa canımmerhaba canım,
dün akşam rüyamda bir mağazayla karşılaşıyorum yüklü bir indirim olucakmış mağazada.. Oraya giriyorum inmanılmaz indirimlerle kıyafetler alıyorum kendime, anneme , babama..
Mağaza sahibide ödül paralar vericekmiş içeriden birkaç kişiye..
Bir ödülüde karşısında bulunan dükkandan çeyizlik alışverişAma böyle iç çamaşırlarının falan satıldığı bir yer orası..
Oraya gidiyorum onlarında fiyatları inanılmaz uygun oluyor..
Sonra o dükkanda nasıl elime geçti bilmiyorum bal dolusu ( tamamı dolu değildi) bir kovaya yine elimdeki bal kavonuzunu boşaltıyordum..
Yorumlar mısın..teşekkür ederim
dedğin gibi kafana takılan şeyler varmş. Ayrılık vesaire bunları çok düşündüğün için görüyosun. Bence çok düşünme. Insan bazen olumuszu düşne düşüne başına getiriri.merhaba bende bu gece gördüğüm rüyamı yorumlamanızı istiyorum.benim uzun süredir süren bir ilişkim var hayalimiz evlenip istediğimiz gibi kariyer yapmaktı.ilişkim hala devam ediyor ayrılık konusunu açmayı hiç sevmiyor mesela sevgilim bende açmıyorum ama içimde hep bir gün belki ayrılırız beni aldatır diye düşünceler geçiyor.sonrada ona toz konduramıyorum o yapmaz gibisinden.neyse rüyam belki bilinç altı ama anlatayım.bizim eskiden marketimiz vardı onun arkasında malları koyduğumuz oda gibi biryer vardı ve balkonu vardı.sevgilim bize geliyordu beni görmeye bende babam görmesin diye onu oraya saklıyodum orda konusuyorduk falan.sonra tam olarak hatırlamıyorum ama dışarda da kızlar falan vardı benim yüzüme bakmıyor onlara doğru konusuyordu genelde yüzüme bakarak konusur böyle bağırıyordu falan.bende defol git diye bağırdım rüyamda ona sonra babamdan gizlice onu oradan çıkarıp gitmesine yardım ettim.rüyamda ayrılmıştık yani böyle tartışıyor gibiydik.oysa aramızda iyi nedendir anlayamadım.birde dün gece sevgilimle aramı bozmaya calısan nefret ettiğim bir kızı gördüm sigara içiyordu.ben taktığıma takan bir insanım o kızı genelde rüyamda görürdüm ilk zamanlar simdi aklıma gelsede rüyamda pek görmezdim durduk yere yine onu gördüm yorumlarsan sevinirim
eşin bi kısmete mani oluyo galibabu gece ruyamda esım ben ve bır kac kısı daha var ama hatırlayamaıyorum kım olduklarını bır bos alandayız yanımızda 2 tane at var bırı kırmızı dıgerı beyaz esım bu atları kesıyormus ama ben kesdıgını görmuyorum ve bende o etı yemısım ama yedıgımı de bılmıyorum bır bulantı ve ıstıfra gelıyor bana ama ıstıfrada edemıyorum.. Ruyamı yorumlarsanız cok sevınırım cunku ne anlama geldıgını bulamadım ve cok korktum .cunku cok ıgrenc bır ruyaydı.sımdıden cok teskr ederım..
banada bakabilirmisin ? Dün gece rüyamda çok ağladım babamı teröristler öldürcekmiş peşindeymiş taşınalım diyoruz taşıncaksak nereye gidicez falan tartışıyoruz ailece . Adamlar babamı izliyomuş sonunda aşağıda karşısına çıkıyolar öldürmek için ben yalvarıyorum yapmayın beni öldürün o benim babam sizin çocuğunuz yokmu falan filan rüya boyunca ağladım. Kalkınca oh rahatladım valla. Banada bakabilirmisn acaba
send ebneim gibi alışveriş sitelerinim takip ediyon yoksa canım
canım nişanlıymışsın evle ilgili telaşların vardır senin muhtemelen. o girmiştir rüyanabenim rüyamıda yorumlayabilir misin çok tuhafıma gitti .Şu anda nşanlıyım nişanlımla ve ailesiyle aramda hiçbir sorun yok.
Rüyamda ise evlenmişiz ilk gun evimize gidiyoruz bakıyorum hiçte umduğum gibi değil bana sormadan tutmuşlar guya. Çatısı boyle tuğlamı kiremitmi ne çokda kapatmıyor hani çatıyı, çok uzuldum tuta tuta bu evimi tutmuşlar dedim. hatta annemin yanına gittim anlatmaya. Yorumlarsan çok sevinirim.
bekarmıydın o zamanlar. çok el öpmüşsünben de bir zamanlar bir rüya görmüştüm yorumlarsan çok seviniirm...
amcamlarla altlı üstü oturuyoruz biz. rüyamda da üst katta amcamlardayım. bize misafir gelmiş evime iniyorum. salona giriyorum koltuk takımı değişmiş bordo bir koltuk takımı var çok şık. sonra bakıyorum büyük amcam gelmiş. ankaradan teyzem gelmiş. kuzenim var. annemin halasının iki oğlu var. ve üç kişi daha var. orta yaşlı bir kadınla adam ve oğulları. onları tanımıyorum ben. ama bizimkiler gayet güzel sohbet içindeler keyifliler. tek ben tanımıyorum o üç kişiyi. bir de herkes bana elini öptürüyo kuzenim ve tanımadığım kişilerin oğlu hariç herkesin tek tek elini öpüp görüşüyorum. bu kadar:))
hımmm. biraz özveriliyiz galibahatırladım :))))
Çatışarda geziyorum .. yanımada yaşlı adam ve teyze almışım... yürümeye başka tarafa geçmeye çalışıyordum..
Hayırlara gelsin
bekarmıydın o zamanlar. çok el öpmüşsün
bizim buralarda nişanlı kızlar çok el öper canım. yada taze gelinler. yakın zamnada düğüne işaretmiş senin rüyanda demekki.ben de bir zamanlar bir rüya görmüştüm yorumlarsan çok seviniirm...
amcamlarla altlı üstü oturuyoruz biz. rüyamda da üst katta amcamlardayım. bize misafir gelmiş evime iniyorum. salona giriyorum koltuk takımı değişmiş bordo bir koltuk takımı var çok şık. sonra bakıyorum büyük amcam gelmiş. ankaradan teyzem gelmiş. kuzenim var. annemin halasının iki oğlu var. ve üç kişi daha var. orta yaşlı bir kadınla adam ve oğulları. onları tanımıyorum ben. ama bizimkiler gayet güzel sohbet içindeler keyifliler. tek ben tanımıyorum o üç kişiyi. bir de herkes bana elini öptürüyo kuzenim ve tanımadığım kişilerin oğlu hariç herkesin tek tek elini öpüp görüşüyorum. bu kadar:))
nişanlıydım canım
bana manalı bir ürya gibi gelmedi. sanki içinde bulunduğun fiziksel durumdan kaynaklanan bir rüyaymış gibi hissettim. belkide eşin gerçekten öptü sen uyurken seni.:44:tatlım zahmet olmazsa benim rüyamada bir bakarmısın?dün gece gördüm ve bi anda garip bi hisle uyandım.1,5 senelik evliyim bu arada..
kendi evimde değil bilmediğim başka bir evde tek kişilik bir yatakta yatıyorum yanımda 3-4 yaşlarında cok sevimli bir erkek çocuğu var ve bu benim oğlummuş.daha sonra arkamdan birisi yaklaşıyor yüzüme dogru yanağıma bir öpücük konduruyor.dönmeye çalışıyorum kim oldugunu görmek icin dönemiyorum bir baskı oluşuyor üstümde ama anlıyorumki eşimmiş o da,sonra uyandım hala dönmeye çalıştığımı farkettim.böyle hem garip bi huzur hemde biraz korkmuş gibiydim..
sizce ne demek bu ??
datlum rüya gördüm ...
hatırlıyorum artık :)
benim rüyalar başladı artık bıktırana kadar yorum isteyebilirim :))
ne biliyim ben rüyalrın bazen duygulara ışık tuttuğunu bazende uyarı veridğini düşünüyorum... o yüzden hep anlamlarını çözmeye çalışıyorum...
rüyama geliyorum :)
annenemi bana küsmüş gördüm. bana hava yapıyor :))) bende kızıyorum ne oldu anne diye. oda sonra konuşalım diyorlar. anneme geliyorum. neden annene nasılsın iyimisin diye sormadın. aradan çok zaman geçti sonradan hal hatır sordun diyor.. bende düşünceli düşünceli uyandım.... ama rüyam içinde başka şeylerde gördüm....
denizdeyim ve çok ilginç denizin içindeyken bir anda kumlar etkisiyle deniz yüzeyine çıkıyorum.. deniz boyumda iken deniz dalgalarla kum getriyor ayaklarıma ve ben ayaklarımla kumlara basıp denizin üzerinde yürümeye başlıyoum kum tepesi oluyor denizin ortasında. iskeleye adımlayarak çıkıyorum. çok affedersin iskelede burnum akmış orda bulunan çekmede elimi yüzümü ve burnumu temizliyorum... iskelede kocaman bir yer. üzeri kapalı... hayırlara gelsin. kötü şeyler geçirmeyelim güzel şeylere yorumlyalım ...güzel niyetimizi bozmayalım...
merhaba datlum konun hayırlı olsun..
Bende bu gece rüyamda tuvaletteyşm sanki ama lavabo gibi temiz bir tuvalet... tuvalet demeye bin şaht ister... tertemiz su var içinde... sonra lavabo açıcı pompa kullanıyorum ve eçinden çay bardakları çıkıyor hiç koku yok... sanki bulaşık makinasından çıkmış gibi... içinden başka nesnelrde çıkıyor kahve fincanı gibi.. aklıma gelmiyor başka neler olduğu ...sanki kuyu kuyudan birşeyler çıkıyor...
dünde deniz gördüm .. sahil kenarındayız... ayaklarımda spor ayakkabılarım var.. deniz ayaklarımı ıslatıyor... denize yakın değilim ama deniz yanıma kadar geliyor...
umarım hepsi hayırlıdır..
birde bende birkaç hafta önce rüymada nişanlandığımı görmüştüm... yüzük takmışım parmağıma hatta isminide hatırlıyorum... rüyamda onu tanıyormuşum.. am akalkınca kim olduğunu bilmediğimi farkettim. :))
biriktirme rüyalar...:)
sana bi yararları dokunabilir ama ama karşılıksız değilcanım rüyamda bizim patronun(kadın) bakıcısı işten çıkmış bana diyor ki oğlumu ders çalıştır sen , çocuğunun bir elinden (erkek ilkokula gidiyor) o tutuyor diğer elinden ben tutuyorum onlara gidiyoruz gece yatıya kalıyorum onlarda..
yorumlarsan sevinirim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?