hayrolsun canım. ilk rüya sanki bi yerden etkilenmişsin gibi geldi. gördüğün bi yeri beynine benzettiğin biçimde kaydettmişsin. pislikle temizlik arası bişey. ikinci rüya. herşeyden çok çabuk etkileniyon. havadan nem kapıyon gibi.üçüncüsü ise evlilik isteği yada düşüncesi var sanırmmerhaba datlum konun hayırlı olsun..
Bende bu gece rüyamda tuvaletteyşm sanki ama lavabo gibi temiz bir tuvalet... tuvalet demeye bin şaht ister... tertemiz su var içinde... sonra lavabo açıcı pompa kullanıyorum ve eçinden çay bardakları çıkıyor hiç koku yok... sanki bulaşık makinasından çıkmış gibi... içinden başka nesnelrde çıkıyor kahve fincanı gibi.. aklıma gelmiyor başka neler olduğu ...sanki kuyu kuyudan birşeyler çıkıyor...
dünde deniz gördüm .. sahil kenarındayız... ayaklarımda spor ayakkabılarım var.. deniz ayaklarımı ıslatıyor... denize yakın değilim ama deniz yanıma kadar geliyor...
umarım hepsi hayırlıdır..
birde bende birkaç hafta önce rüymada nişanlandığımı görmüştüm... yüzük takmışım parmağıma hatta isminide hatırlıyorum... rüyamda onu tanıyormuşum.. am akalkınca kim olduğunu bilmediğimi farkettim. :))
biriktirme rüyalar...:)
büyük taş annen. herdara düştüğünde ona koşuyon. o seni birilerine karşı uyarıyo ama sen dinlemiyon. onun uyardığı kişiler sana fenalık düşünen insanlar.çok fedakar bir annen var.seni koruyup kolluyo.
canım bninkinide yorumlarmısın :). ben rüyamda oğlumu yürütüyodum doğar doğmaz yürüdü konuştu sıpa. sabh kalktığımda çok mtluydum ama 6 aylk hamileym ama ben sürekli oğlumu rüyamda görüyürom.
canım daha öncede dedim. hamilelrin bu tür rüyalar görmesi normal. çünkü şu an sadece ona odaklsın. hayrolsun inş.
ekmek nimettir canım. olumsuza yormaya gerek yok. nasip diyelim.Rüyamda ekmek gördüm,hatta marka ve modelini de söyleyeyim,cevizli halk ekmekSonra dolaptan alıp paketini açtım,bi dilim yedim.bi dilim daha alıp yarısını yedim,diğer yarısını da evde bulunan başka birine yedirdim ama kim olduğunu hatırlamıyorum şu an.Annem ekmek hayırdır dedi,netten de baktım ama ekmekle ilgili hem olumlu hem olumsuz şeyler var.Sizce ne ola ki bu rüya?:26:
hımm. dedğin gibiaileni çok düşünüyosan sürekli kafanda geçmiş hatıralar varsa onların bi tür oyunudur bu rüyalar.Yok datlu cadı canım gizli arkadasım falan zaten evliyim ailemden baya uzaktayim ayrıca galiba birazda bu yüzden çok rüyalara düştüm hep meraktayim görmediğim için nasıl olduklarını hep rüyalarıma giriyor ailem
Rüyada sevgilimin öldüğü haberini alıyorum. Ama kendi gözümle gidip görmüyorm doğru olduğunu anlıyorum sadece. ve kavga ettiğimizi hatırlıyorum bana küs öldü diye durmadan ağlıyorum. her göz bana acıyarak bakıyor. sabah ilk işim telefona sarılıp onu aramak oldu. ama rüya ne anlama geliyor yorumlar mısınız.
yanlış anlama canım ama bende genelde gerçekten wc ihtiyacım geldiğinde böyle rüyalar olur. genelde de öyledir. belki seninkid eondan olmuştur. rüyalarımız pek çok şeyden etkilenir.bilinçaltı biz uyusakta zihin uyanıktır. oğlun için herşeyin iyisini istediğin için dilek tutmuşsun.merhaba bende rüyamda küçük tuvaletim gelmişte ihtiyacımı gidermek için bir tuvalete giriyorum ama tuvalet tertemiz mis gibi ve bir çağlayanın tepesine açılıyor ama ihtiyacımı gidermeden çıkıyorum sonra oğlum beni dışarıda bekliyor çağlayanın kenarında ben yere dizlerimin üzerine çöktüm oğluma sarıldım ama oğlum şuan 10 yaşında olmasına rağmen orda 6- 7 yaşlarındaydı , o sırada bende tuvalet nerde vardı diye düşünüyorum afedersin sanki kaçırıyorum gibi hissediyordum, sarılmış olarak beraber gökyüzüne bakıyoruz gökyüzü karanlıktı ve gökten yıldızlar kayıyordu bende oğlum için dilek diledim yorumlayabilirmisiniz şimdiden çok teşekkür ederim
halletmek için uğraştığın bişey var sanırım. hayrolsun. genellikle ordan burdan zihnin kattığı şeyleri görmüşsünlutfennnnnnnnnnnnnn benimde yorumlarmisinz.bende ruyamda kursun kalemi elime almisim kalem trasla aciyorum her acisimda uclari kiriliyor.kalem kuculmeye basliyo kalemi ters cevirip aciyorum oradanda kiriliyor kalemin icni kiriyorum yada ortadan ayiriyorum icineki uclar hep kirik kirik baska kalemde aliyorum oda ayni bu sefer 20 25cm buyuklugunde siyah surmeye benziyen bi kalem diyorumki ben bunu acmiyim bicakla azicik bir parmak buyuklugunde bicakla keserek bi arkadasa kestigimi veriyorum. bide benim elimde bi silah kiz kardesim sinirle elimden alip ates ediyo silahin ´sesi yani ates sesini duyuyorum sonra arkami dönup baktigimda kocasi koltukta uzaniyo ates ettigi kursun tahtadan kapinin ustune isabet ediyo ben diyorumki allahtan kapi varmis yoksa kursun kocana gelirdi diyorum uzerimde etek var kahve regi ben bu etegimi kardesimin eltisine vermisim ama yinede ben giymisim ama etegin sagtarafinda boydan boya yag lekesi var ama islak yeni olmus ben uzerimden aciyorunm acarkende ben bunu verdigim kisini adini diyorum ben bunu xxx kisiye vermistim ben niye geri giydim diyorum o sirada bi erkek seninle konusa bilirmimiyim derken kardesim ve beni agzimizi kapatip kaciriyolar o panikle uyandim zaten tesekkur e´derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?