arkadaşın bişeylerden etkilenmiş olmalı.merhaba yorumlarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler....
arkadaşım rüyasında beni görmüş kötü yola düşmüşümkendimi pazarlıyormuşum çıplakmışım :44: birde kızım olmuş dünya tatlısı arkadaşım kızımı bende istiyomuş dünyalar güzeli bir kız çocuğu yazık olur ver ben bakayım diye elimden kızı alıyormuş sonra arkadaşımda kızı kaybetmiş mücadele ve zorluklar sonucunda kızı buluyor kurtarıyor ve benide kötü yoldan kurtarmış hayırdır inşallah...
canım günlük yaşadığın şeyler girmiş rüyana . dilinin tutulmasıda susuluktan olmuş.Canım benim rüyamı da yorumlar mısın? :
Rüyamda okula geç kalmışım arkadaşım mesaj atıyor mesaj şu : "O" ardından birtane daha geliyor :"Okul". Diyorum ki devamını yazamadı herhalde "okula geç gelicem geç kalktım birazdan çıkarım" diye mesaj atıyorum.Ardından salona gidip yatıp tv izliyorum. Bu arada babannem kahvaltı hazırlamış: ekmek kızartmış küçük bi dilim bi kerette ağzıma atıyorum.Sonra bi tabakta 3 tane poğaça var,güya herbirini ünlü aşçılar yapmış. Hangini yesem diye düşünüyorum 2sini yiyorum arkadaşımdan bir mesaj daha geliyor nerdesin çıktın mı diye 9 buçukta çıkıcam diye mesaj atıyorum bi yandanda acaba gitmesem mi zaten gitti mi 3. ders olcak hadi neyse gideyim diyorum şemsiyemi alıp çıkıyorum.Ama nerden çıkıyorum? Bizim eski oturduğumuz evden... Ne ise buna takılmıyorum durağa doğru gidiyorum karşıdan da sınıf arkadaşım geliyor ama konuşamıyoruz çünkü karşı kaldırıma geçiyor.Hoş birbirimizi görmezlikten geliyoruz. Durağı geçip bi bakkal var oraya gidiyorum su alıcam içerde de orda senelerdir çalışan bi abi var.Diğer kişileri tanımıyorum 2 kişiler miydi 3 mü tam anımsayamadım neyse... Bu suyun daha ufağı yok mu diyorum 1 litrelikmiş su var vereyim diyo o tanımadığım şahsiyet ama yukarı bi yere koymuş sandalye alıp çıkıyor veriyor.Para verip çıkıyorum arkamdan geliyo elinde bi çay bardağı var aaaa aynısından bizde var bu bardağın diyorum elimdeki şişeyi alıp bardağa koyuyor bana veriyor teşekkür ederim diyorum. İçimden de öff niye şimdi bardak verdi ki,belki pistir dikip içerdim ben diyorum. Bu rüya burda bitiyor.
Hemen ardından : Şuan oturduğumuz evdeyiz,çıkıp okula gidicem hazırlanmışım aynada bakınıyorum kendimederken telefonum çalıyor tanımadığım bi numara ve numara biraz garip ama ev telefonu olduğunu biliyorum alan koduyla birlikte 11 rakam olması gerekirken bu numara 10 rakam. Açıyorum ses yok bişeyler diyorum saçma bi ifadeyle karşılık veriyor. Hani olur ya down sendromlu insanlar dedikleri tam anlaşılmaz öyle konuşuyor. Sonra kapıyor ardından gene arıyo hadi bakalım. Bu böyle baya devam etti bende hala evden çıkamadım en son arıyor bişey diyo ama anlaşılmıyo işte dediği bende bağrıyorum kızıyorum polisi arıcam yeter diyorum ama sesim tam çıkmıyor dilim tutuldu sanki aynada dilimi çıkarıp bakıyorum hareket ettiremiyorum.
Sonrada uyandım.Uyanınca farkettim çok susamışım ağzım kurumuş.
Evet... Bu rüyalarım neye dalalettir?
boşanmak üzere olan arkadaşının sıkıntısı diğerine etkilemiş canım..merhaba datlu cadu.bir yakınımın eşiyle arasında sorunlar var ayrılar ama boşanmadılar.başka bir yakınım onu rüyasında sigara içerken görmüş yorumlayabilir misin rica etsem?
eşin iş yerinde yükselebilir canım. hayrolsun inşallah.Ben de bir rüya anlatmak istiyorum, eşimin rüyası 2-3 gün önce falan anlattı, hayırlıdır inşallah..
İşyerinde görmüş kendisini ve asansörle yukarı çıkıyormuş, ceplerim öyle dolu ki pantolonum patlıycak gibiydi dedi, sonra asansöre bir adam binmiş ve bu adam aslında tanımadığı ancak rüyasında tanıdığı biriymiş, hoştur beştir adam ' aa ben altın alıcaktım unuttum' falan demiş kendi kendine, eşim elini cebine bi atmış kocaman altınlar cebinde( reşat altının 2-3 kat büyüğüymüş), adama 'bende var' demiş adam 'bunlar çok büyük hem param da yetmez zaten' demiş, eşim 'olsun sen al bitane demiş' ve uyanmış. Ne anlama geliyor acaba? Şimdiden teşekkürler..
balık kısmet derim ben. ama bu yapışkan bi kısmet galiba. istemediğin bi kısmetinmi var yoksaRüyamda küçük siyah bı balığın ele yapısması ne anlama gelır yorumlarsanız çok sewınırim :))
yukarda dedğim gibi balık kısmettir. kısmetli bi insansın bu aralar.berrak bır suyu vardı balık tutcaktım .elimi suya bır atıyorum
balık tutuyorum ama bu balık renklı bır balıktı akvaryum balıgı gıbı
sonra bırakıyorum tekrar suya... su ve balık güzel hayırlıdır bılırım ....ama yorumunuzu okumak ısterımşimdiden tşkler
tv den etkilenmişolabilirsin canım. hayrolsun.Rüyamda küçük bir erkek çocuk yetişkin bir erkeği bıçaklıyor.Bu çocuktan ben de korkuyorum.
reca ederimyorumladığın için teşekkür ederim canım
vefat eden kişiyi güzel görmüşsünüz. Dularınızdan eksik etmeyinrüyamda annemin geçen hafta ölen dedesini gördüm.anneannemlerin evindeydim(onlarla birlikte kalıyodu) merdivenden aşağı inicem arkamı bir döndüm ölen büyük dedem karşımda.gülüyor muydu hatırlamıyorum sanki bi tebessüm vardı yüzünde.elimde salondan getirdiğim ıhlamur ağacı dalı vardı büyük dedeye verdim onu o da aldı. Sonra merdivenden indik öldüğünü biliyorum ama geldi işte diyorum.elini öptüm bir kez, sonra bir kez daha öptüm hissediyodum kanlı canlı karşımda işte diyodum içimden ama hiç konuşmadık.sonra yanağına dokundurdum elimi,uyandım.
Ne demek oluyor bu?
canım haber falan izlediysen etkilenmiş olabilrisinrüyamda asker olduğumu görüyorum. Yanımda bir başka asker var yüksek rütbeli onunla operasyona gidiyoruz. Bize özel bir görev verilmiş. Belli bir şehirden başlıyoruz oldukça uzak yerlere kimi zaman şehirden kimi zaman dağlık yerden geçerek varıyoruz. Teröristlere karşı yapılıyor bu operasyon. üzerimde kamuflaj vardı. Silah kullanıyorum hatta. Yaşlı bir kadın var o da teröristti. üzerinden küçücük bir silah çıkyor ben alıyorum onu. Kadın olupta asker olmak ne kadar onurlu bir işmiş diyorum rüyamda. :26:
güzel bir yolda görmüş. Eşin için hayırlı olur inşallah.sabah görümcem aradı , eşimin hacca gittiğini görmüş rüyasında , sesi çok hoş geliyordu. Ben de merak edip nette araştırdım ama birşey bulamadım. Yorumlarsanız çok sevinirim , tanıdığının hacca gittiğini görmek ne anlatır.?
çok teşekkür ederim. :)
bugün rüyamda enterasan birşey gördüm. Bir oteldeyim. Küçük yazlık kulübler görüyorum .. Havuz başında hortumla havuzu suluyorlar. Sonra havuzun içinde bir kanarya canlı bana bakıyor.
Birde dün babam görmüş rüyasında bir erkek çocuğu. Bahçemizden çiçek çalıyor babam ilk önce kızıyor oğlan çoçuğun asonra çok tatlı sevimli biri olunca kızamıyor. Sen gel bana söyle ben sana vereyim içek çalma oldumu diye nasihatta bulunuyormuş. Hayırlara gelsin...
Rüyamda aslında yine deniz var ama ben bahsetmeyim :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?