Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

reca ederim canım. bablar kızlarını paylaşmak istemezler pek. hakkında hayırlısı olsun

canım ben babamı rüyamda gördum.babam dağ depe gezıyor elındede değnek var.ayakları yalın.kız kardeşim geldı dıyorkı ablam babam hasta doktor ömrunun cok az olduğunu soyluyor oda belkı bırşey bulurum umuduyla dağ tepe ilaç arıyor.babam kendısıde kabullendı hastalığını 69 yaşında ölecek dıyor19 senesı kaldı dıyor.

ben rüyalarımda hep birilerinden kaçıorum, ya eve hırsız girior , ya birileri aileme zarar vermek istior kaçıorum bu sefer ailemide kurtarmak için kendimi tehlikeye atıorum, ya katillerden kaçıorum vs.. hep bu şekilde.
uzun süredir bu tarz rüyalar görmüordum ama dün bayadan beri ilk defa gördüm resmen sıçarayarak uyandım.
bunları neden görüorum acaba çok merak ediorum

canım benim rüyamı da yorumlarsan çok sevinirim.rüyamda çenemde sivilceler çıkmış.bende onları sıkıyorum .ama içinden kanla karışık irinler çıkıyor.hepsini sıktım.bir yandan da bunlar nasıl çıktı böyle diye düşünüyorum.biraz iğrençti ama etkisinde kaldım.çok merak ediyorum.

babanızn sıhhatiyle ilgili kaygılarınız var mı. yada psikoljik durumuyla alakalı. yada ailde başka rahatsılzığı olan birileri var mı.

endişelrin var demekki canım. büyük şehirde yaşıyosa günlük kaos seni etkiliyor olabilir. yada akşamları yalnız kalmaktan korkuyosun

içsel hesaplaşma var. psikolojik sıkıntıların olabliri. içini dökmen lazım birileirne acilen canım.

canım bende rüyamda tramwaya bindim ve çantam,cüzdanım,telefonum ve hatta üstümdeki elbisem çalındı, elbisem üzerimdeydi ama çalınmıştı işte rüyalar garip olur.. eşyalarım çalındı felan diyorum pek ilgilenmiyorlar, tramwayda birsürü polis buluyorum onlara anlatıyorum derdimi, elbisemin altındaki kotumun cepleri çok dar elim çok zor giriyor, burdan telefonu nasıl çalarlar falan diyorum çok telaşlıydım etkiledi rüya beni. sence ne demek haa cüzdanımda 75 tl olduğunu söylüyorum

hayrolsun canım. kapkaçdan falan korkuyomusun. yada insnaların seninle ilgilenmediklerini düünüyon. ualnızlıktan şikayet ediyonda oalbilir.

babanızn sıhhatiyle ilgili kaygılarınız var mı. yada psikoljik durumuyla alakalı. yada ailde başka rahatsılzığı olan birileri var mı.

endişelrin var demekki canım. .

evt babamın ellerınde yara cıkmıştı hem o duşunduruyordu hmde kardeşim babamı uzmuş aklım ona takılmıştı.kardeşime cok kzımıştım.cok şukur kımse rahatsız degıl.

evt babamın ellerınde yara cıkmıştı hem o duşunduruyordu hmde kardeşim babamı uzmuş aklım ona takılmıştı.kardeşime cok kzımıştım.cok şukur kımse rahatsız degıl.

hımmikisini harmnalayıp kurgulayıp rüyana sokmuşsun canım.

arkadaşım beni görmüş rüyasında,bize gelmiş,sehbanın üstü taşlı mücevher doluymuş,ben ve annemin suratları asıkmış,kavgalıymışız,arkadaşıma kibarca git diyiyomuşum,annemde kızmış bana
sonra benim işyerime gelmiş,ben terfi alıp müdür olmuşum,dışarısı çok kalabalıkmış,beni görmekte zorlanıyomuş,yeni uzun topuklu bi ayakkabı almışım,kalabalıktan sadece onu görebilmiş.
yorumlarsan sevinirim cnm

merhaba benim rüyamı da yorumlayabilirmisin?

hamile görüyorum kendimi ama sonra yanımda bir kız bebek görüyorum.aa doğdun mu sen diyorum.bebek bana gülümsüyor ama benim hala karnım büyük sanki doğmamıs gibi.

birde kardeşim askerde onun psikolojisinden mi bilmiyorum.onu şehit gördüm

iyi günler ben bu sıralar işimden ayrılmayı düşünüyorum yeni işler arıyorum ama bulamadımda ikilemde kalmış durumdayım ve kafam buna acayip takıldı. burda çalışmak istemiyorum yeni bir iş bulana kadarda duruyorum mecburen... dün gece rüyamda şöyle birşey gördüm..

benim devamlı gittiğim bi kuaför var, son zamanlrda gitmiyorum (saçlarımı mahvetmişti) rüyamda ona gidiyorum o emanetçi gibi biriymiş, çarşıda falan olduğumuz zamanlarda eşyalarımızı arabanın anahtarını ona emanet ediyomuşuz. bende arabanın anahtarını bırakmışım almaya gidiyorum, sonra gelmişken diğer emanetlerimide alayım kalmasın bunda diye düşünüp benim kasayı açarmısın eşyalarımı alacam diyorum.. açıyoruz bi kutu içinde iki tane külçe altın, bize lazım artık alıyorum bunları diyorum ama bir bakıyorum o külçe altınlar birer buz kalıbıymış meğer, şaşırıyorum nerde diyorum altınlar? oda diyor o kadar değerli şeyleri bu minik kasada tutamazdım onların ölçüsünde buz kalıbı yaptırıp altınlarda merkez bankasına yolladım, ordan almak gerekiyor diyor, peki ne kdar sürede alabilirim diyorum 3 ayı bulur diyor. o altınları alman içinde önce kursa gitmen gerekiyor diyor... şaşırıyorum ya diyorum hadi bize acil lazım olsaydı iyikide istemişim bak diyorum..

bu arada mesleğimle ilgili diğer ay başlayacak olan bir kurs var, ancak baya masraflı bir kurs ve 1 ay sürüyor, işi bırakıp gitmem gerekiyor ve 3.000tl gibi masraf yapmam gerekiyor. sertifikamı alıp elimde patlamasından bi işe yaramamasından korktuğum içinde o kursa gidip gitmeme konusunda çok kararsızım. rüyamda gördüğüm kursa gitmen gerek sözü, altınlar, ama altınların buz olması ve sevmediğim o kuaför ne anlama geliyor. bugün baya etkisinde kaldım, hayırdır inşallah.. yorumlarsanız sevinirim...

Son düzenleme:
merhaba

ben baya etkılendıgım bi rüya gördüm rüyamda Ay tam halıyle yanı dolunay seklınde fakat sarı ve parlak değil
dünyaya cok yakın böyle büyüklüğü nerdeyse tüm gökyüzünü kaplamış hava karanlık akşam vaktı
herkes merakla aya bakıyo bz de bakıyoruz sonra yerden mınık bi fidan yukselıyo köklerinden kopmuş
ufak bi gövdesi var ve üstünde de 3 tane yemyeşil yaprak aya doğru yükseliyo yükseliyo ve ay onu içine alıyo
sonra uyyoruz sabah kalkıyorum bakıyorum her yer karanlık ısıkları yakmaya calısıyorum yanmıyo
sahura kalkamamısım diyorum ama daha havada aydınlanmamış ramazan ayıymış mutfakta mum yakmaya calsııyorum
aydınlık olsun diye ama mumlar bi türlü yanmıyo kapı çalışyo korkuyorum baya delikten bakıyorum anneme benzetıyorum
kapıyı acıyorum komşlu gelmıs sonra oturup kahvaltı yapiyoruz gün agarıyo sonrada uyandım

yalnız devamlı aylı güneşli rüyalar görüyorum son bi sene içinde bu gördüğüm 3. rüya
ilkinde yine dünyada oldugumu bildiğim halde gene ay gibi dünyaya cok yakınlaşmış bi dünya gördüm
eyvah kıyamet kopucak diye endıselenıyordum

ıkıncısınde de güneş bir doğup bir batıyrodu saat bi 3 bi 5 bi gece 12 oluyordu hava kararıp aydınalnıyrodu hzılı
hızlı ve hertaraf buz tutmustu çok korkuyordum dünya çok hızlı donuyo diyodum rüyamda
sonra bı yılan benı kovalamaya başladı sonra onu yakaladılar sonrada uyandım

en basta anlattıgım da ucuncu ruyam ve dün gece gördüm iyice kafam karıstı yorumlarsanız cok sevınırımmm

merhaba canım benim rüyamıda yorumlarmısın rüyamda saçımda bir sürü bit var deli gibi kaşınıyordum ne demek sence şimdiden teşekkürler

merhaba dün gece ben bir rüya gördüm üçüz bebeklerim oluyodu iki kız bir erkek kızın biri rahatsızdı galiba doktora götürüyoduk annemle zayıftı ama düzeliyodu çok mutluydum sabah uyanmak istemedim gözlerimi kapadım ama tekrir göremedim bir yıldır hamile kalamadım acaba etkisinde kalıp mı gördüm bilmiyorum çok merak ettim anlamı nedir acaba

öncelikle hepiniz rüyası hayrolsun

annen evlilik sen ise kariyermi diyosun canım. mücevher talip olabilir. yani baya bi talibin var. müdürlük ise kariyer.
olabilirmi
bebk istiyomusunuz . kardşininki ise onu düşünmenden kaynaklanıyo. zor bi bölgede yapıyosa askerliğini. allah kolaylık versin
canım sen kuaföre saçalrını emanet etmişsin ama o mahvetmiş. belki ona o güne kadar çok para kazndırdın ama o paralnın karşılığnı vermedi. ayrıca eline geçen para yetmiyo sanırım buz gibi eriyo. ihtiyaçlarını karşılamıyo. gitmen gereken kursuda araya sıkıştırmışsın. bilinaç altı böyle hariha bişeydir.

canım bu rüyaları gördüğün zaman içerisind ebi kaybın oldumu. bi hamileik, düşük vesair. yada ailenden brinin kaybı. kötülük gördüğün biri oldumu. etraffında sana kötülük yapacağını düşündüğün bir varsa uzak durmaya çalış. allah rüyalarının sonunu hayır etsin. rüya ile amel olmaz. kendini onlara çok kaptırma olurmu.

öncelikle hepiniz rüyası hayrolsun

annen evlilik sen ise kariyermi diyosun canım. mücevher talip olabilir. yani baya bi talibin var. müdürlük ise kariyer.
olabilirmi

:

teşekkür ederim yormun için
çalışıyrum şuan ,bu zamana kadar karıyer dedim annemde evlilik,isabetli yorumun için saol cnm,ama artk bende evlilik diyorum,ama hayırlı bi kısmet henüz çıkmadı
belkide çıkacağına işarettir rüyası

merhaba canım benim rüyamıda yorumlarmısın rüyamda saçımda bir sürü bit var deli gibi kaşınıyordum ne demek sence şimdiden teşekkürler
kafanın içinde bi sürü şey var seni huzursuz eden.

kesinlikle canım. inşallah hemileik haberlerinide alırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…