kafanın içinde bi sürü şey var seni huzursuz eden.
kesinlikle canım. inşallah hemileik haberlerinide alırız
teşekkür ederim yormun için
çalışıyrum şuan ,bu zamana kadar karıyer dedim annemde evlilik,isabetli yorumun için saol cnm,ama artk bende evlilik diyorum,ama hayırlı bi kısmet henüz çıkmadı
belkide çıkacağına işarettir rüyası
ay İNŞALLAH canım ya Allah yüreği evlat hasretiyle yanan herkese nasip etsin bana da hayırlısıyla
canım sen kuaföre saçalrını emanet etmişsin ama o mahvetmiş. belki ona o güne kadar çok para kazndırdın ama o paralnın karşılığnı vermedi. ayrıca eline geçen para yetmiyo sanırım buz gibi eriyo. ihtiyaçlarını karşılamıyo. gitmen gereken kursuda araya sıkıştırmışsın. bilinaç altı böyle hariha bişeydir.
öncelikle hepinizin rüyası hayrolsun. herşeyin iyisini allah bilir.
dahada önemlisi ne için kaçıyosun canım. bence yüzleşmen gereken gerçekler var.
uzaktan bir tanıdığın vefat edebilir.
yilan dan korktugum icin kaciyorum normal hayattada oyle deilmidir isirmasin diye ister istemez kacariz ama beni maalesef isirdi offff. neyse hayirlisi artik. tesekkurler yorumun icin...
bebk mi istiyon canımcnm ben evliyim 4 aylık rüyada hamile olduğumu gördüm ama aşırı yakışmıştı arkadaşlarımda rüyamda dediler bunu. ben kilolu bir bayan değilim hamileykende hiç kilo almamışım çok yakışmıştı hamilelik
Rüyamda hacker gördümtanıştığım çocuk bir hackermış :) nette onunla ilgili kötü yazılar okuyordum. fazla nette kaldım sanırım. net aşımına uğradım :)
datlum benim rüyda pek bir kısa oldu canum :)
bebk mi istiyon canım
yok hayatım düşünmüyrm bebek ama rüyamda görüyorum. bugün gene gördüm rüyamda rüya gördüm ilginc olan orda hamileydim sonra rüyamda bi kız arkadaşıma rüyamda hamileydim dedim oda cok sevindi sarıldı bana. dün gördüğümde 7 aylık falan görmüştüm karnım şişti cok tatlıydı. bugünde hamile olduğumu yeni öğrenmiş gördüm hemde rüyamın içindeki rüyada. cok sacma ve karışık ya
fala inanırmısın, baktırmak istedinmi hiçcanım geçenlerde rüyamda bir müşterimiz babanneme gitmiş (ama rüyamda müşterimiz değil) babannem de torunuma fal bak demiş, neyse kadın bize geliyor falıma bakıyor ama tuhaf, bu kadının 3 harflisi varmış güya , mutfak penceresinden bana gösteriyor, yüzüne bakamıyorum korkuyorum baktığımda da albino (hani heryeri beyaz saçı başı kaşı..) , gözlüklü biri olarak görüyorum. Ve kadın bana diyor ki bacaklarımı açarak, bacaklarını göster de içeri girsin diyor...bu saçma rüyanın bir yorumu var mı sence?
belki eşin istiyordu. belkide bedenin. etrafında bebkle ilgili laflar ediliyo olabilir. eğer rüyalardan rahatsız oluyosan rüyalarını düşünme. ben farklı bi manaya geldiğini düşünmüyom açıkçası. evliliğin doğası hamileliktir. özlelikle bebeksiz hanımlar çok görürler. dedğim gibi eğer sıkıntı yaratıyosa rüyaların üzerşnd ekafa yorma . zamnala unutursunbebk mi istiyon canım
yok hayatım düşünmüyrm bebek ama rüyamda görüyorum. bugün gene gördüm rüyamda rüya gördüm ilginc olan orda hamileydim sonra rüyamda bi kız arkadaşıma rüyamda hamileydim dedim oda cok sevindi sarıldı bana. dün gördüğümde 7 aylık falan görmüştüm karnım şişti cok tatlıydı. bugünde hamile olduğumu yeni öğrenmiş gördüm hemde rüyamın içindeki rüyada. cok sacma ve karışık ya
eğer imkanın varsa bi araştır derim. evlilğin etkilemeyecek bişekilde tabiki. geçenki rüyalarında ilginçti ikisi bağlantılı olabilir. hisleri kuvvetli birsisin galibacnm merhaba
3 gecedir rüyamda eski sevgilimi görüyorum
1 sene önce ayrılmıştık,yüzükten döndük onla,işin gerçeği unutmuştum kendisini,hiç aklıma gelmiyodu,ama 3 gündür kendini tekrar hatırlattı
ilk gördüğümde onun akrabası olan kişi bana,eski erkek arkadaşımın ablasının benle görüşmek istediğini anlatıcakları olduğunu söylüyodu
ikinci gördüğümde onun akrabası olan bi kadın bana onu soruyodu,yok biz ayrıldık diyodum,o da senin gibisini kaybetmiş kimle evlencek gidip benim ahırdaki ineklemi evlencek sanki diye ona kızıyodu
üçüncü de gene bunlara benzer bi rüyaydı
3 gece üst üste görmem tuhaf geldi bana
eğer imkanın varsa bi araştır derim. evlilğin etkilemeyecek bişekilde tabiki. geçenki rüyalarında ilginçti ikisi bağlantılı olabilir. hisleri kuvvetli birsisin galiba
cnm evli değilim ben,ne konuda araştırim anlamadım kusura bakma
pardon canım ya kusura bakma düzeltiyorumbaşka bi kişiyle karıştırdım seni
yok yok kalmaz. elektirkler kesildi yazamdım.önemli değil cnm,ama rüyam yorumsuz kaldı ozaman öylemi
canım dedinya evliliği artık bende düşünüyom diye. belki bi bilnaçaltı oyunudur. ilk rüyayı bunun için görmüşsündrü ikinci ve üçüncüde zincirleme gelişmiştir. yada belki o kişi hala seni unutmamıştır ve onun düşünceleri , hisleri seni etkiliyodur. yakın zamnada ondan haber bile alabilrisn belkide. çok belkili oldu . kusra bakmacnm merhaba
3 gecedir rüyamda eski sevgilimi görüyorum
1 sene önce ayrılmıştık,yüzükten döndük onla,işin gerçeği unutmuştum kendisini,hiç aklıma gelmiyodu,ama 3 gündür kendini tekrar hatırlattı
ilk gördüğümde onun akrabası olan kişi bana,eski erkek arkadaşımın ablasının benle görüşmek istediğini anlatıcakları olduğunu söylüyodu
ikinci gördüğümde onun akrabası olan bi kadın bana onu soruyodu,yok biz ayrıldık diyodum,o da senin gibisini kaybetmiş kimle evlencek gidip benim ahırdaki ineklemi evlencek sanki diye ona kızıyodu
üçüncü de gene bunlara benzer bi rüyaydı
3 gece üst üste görmem tuhaf geldi bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?