Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

hımm. belkdie müdür bi talip çıkar. söz günü uzun topuklu ayakkabılar giyersin. çok kalabalık olan bu söz gününde arkadaşında gelir

Rüyamda hacker gördüm tanıştığım çocuk bir hackermış :) nette onunla ilgili kötü yazılar okuyordum. fazla nette kaldım sanırım. net aşımına uğradım :)
datlum benim rüyda pek bir kısa oldu canum :)

cnm ben evliyim 4 aylık rüyada hamile olduğumu gördüm ama aşırı yakışmıştı arkadaşlarımda rüyamda dediler bunu. ben kilolu bir bayan değilim hamileykende hiç kilo almamışım çok yakışmıştı hamilelik

teşekkür ederim canım.. hala bu rüyayla ilgili kafam karışık.

bebk mi istiyon canım

onunla ilgili endişelrin girmiş rüyana . hay allahım ya oğlanı hacker yaptın

canım geçenlerde rüyamda bir müşterimiz babanneme gitmiş (ama rüyamda müşterimiz değil) babannem de torunuma fal bak demiş, neyse kadın bize geliyor falıma bakıyor ama tuhaf, bu kadının 3 harflisi varmış güya , mutfak penceresinden bana gösteriyor, yüzüne bakamıyorum korkuyorum baktığımda da albino (hani heryeri beyaz saçı başı kaşı..) , gözlüklü biri olarak görüyorum. Ve kadın bana diyor ki bacaklarımı açarak, bacaklarını göster de içeri girsin diyor...bu saçma rüyanın bir yorumu var mı sence?

cnm merhaba
3 gecedir rüyamda eski sevgilimi görüyorum
1 sene önce ayrılmıştık,yüzükten döndük onla,işin gerçeği unutmuştum kendisini,hiç aklıma gelmiyodu,ama 3 gündür kendini tekrar hatırlattı
ilk gördüğümde onun akrabası olan kişi bana,eski erkek arkadaşımın ablasının benle görüşmek istediğini anlatıcakları olduğunu söylüyodu
ikinci gördüğümde onun akrabası olan bi kadın bana onu soruyodu,yok biz ayrıldık diyodum,o da senin gibisini kaybetmiş kimle evlencek gidip benim ahırdaki ineklemi evlencek sanki diye ona kızıyodu
üçüncü de gene bunlara benzer bi rüyaydı
3 gece üst üste görmem tuhaf geldi bana

fala inanırmısın, baktırmak istedinmi hiç

canım aslında bebek isterizde erken diye istemiyrz yeni evliyiz diyede etraftan tabikide cocuk lafı cok duyuyorum kimi yap hemen yaşın geçmesin diyo sonradan olması problem olabilir diya (25 yaşındayım) kimide hayatın tadını cıkar eşinle gez dolaş diyo

mrb ben rüyamda sık sık kıyametin koptunu görüyorum Allah ım beni affet diyorum ayetler duyuyorum rüyamda size zahmet nedir bu rüyanın yorumu

Son düzenleme:
merhaba cnm öncelikle ıyı gunler bengece normal hamile olmayan karnımın olduğunu fakat birden içimde bişeyler oynadını gördum hemen karnımı açtım ve o küçücük ayaklarını ve parmaklarını derinnin altında oynarken gördumm ve bikaç arkadaş vardı yanımda onlarada erkek olacağını söledim cnm yorumlarsan cok sevinirim baya etkilendim

önemli değil cnm,ama rüyam yorumsuz kaldı ozaman öylemi
yok yok kalmaz. elektirkler kesildi yazamdım.

canım dedinya evliliği artık bende düşünüyom diye. belki bi bilnaçaltı oyunudur. ilk rüyayı bunun için görmüşsündrü ikinci ve üçüncüde zincirleme gelişmiştir. yada belki o kişi hala seni unutmamıştır ve onun düşünceleri , hisleri seni etkiliyodur. yakın zamnada ondan haber bile alabilrisn belkide. çok belkili oldu . kusra bakma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…