Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

bencede biraz tadını çıkarın . ama fazla da uzatmayın

mrb ben rüyamda sık sık kıyametin koptunu görüyorum Allah ım beni affet diyorum ayetler duyuyorum rüyamda size zahmet nedir bu rüyanın yorumu

yapmayı ihmal ettiğin şeylerin olduğunu düşünüyomuzn. ibadet olabilir, hayatınla ilgili olabliri.yada erteledeiğin. günah olduğunu bildğin halde yapmaya devam ettiğin. bi çeşit ölüm korkusu var sanki. kaçınızlmazdan kaçmaya çalışmak.

süper yorum ölmekten çokkkkkk korkoum ve namaz kılmıom rüyamdada Allah ım götürcek bişim yok beni affet die yalvarıom ve ayet şu Allah son anda gelen tövbeleri kabul etmicektir bu devamlı ateş topları ve depremmm

ben bu akşam tekrar bir rüya gördüm acaba anlamını cevaplamanız mümkünmü rüyamda tekrar gelin oluyodum kuaför de görüyorum bir telaş içindeyim saç makyaj falan tüm ayrıntıları hatırlıyorum annem yanımda kız kardeşim falan beni hazırlıyolardı artık hayırlısı ama çok güzel olmuştum

hımmbence bi uyarı canım. alalh inşallah namaz kılmayı nasip eder sana.

istediğin gibi bi hazırlık yapamamışmıydın düğününde yoks acanım. içinde kalan şeyler mi vardı yoksa.

hımmbence bi uyarı canım. alalh inşallah namaz kılmayı nasip eder sana.

istediğin gibi bi hazırlık yapamamışmıydın düğününde yoks acanım. içinde kalan şeyler mi vardı yoksa.

aksine canım çok şükür herşey istediğim gibi oldu neredeyse 2 yıl önceden başladım hazırlıklara gelinliğim aksesuarlarım nikahta ayrı düğünde ayrı tasarlamıştım hepsi istediğim gibi oldu ben çok ayrıntıcı biriyim eşimin yaka çiçeğini çorabı falan baya bizzat kendim uğraştım aslında herşeyiyle çok güzeldi herşey kısacası

o zaman o güzel günün etkisniden hala çıkamamışsın canım. albümlere falan takılıyomusn kk da . gelinlkli foto koyan arkadaşlar oluyo belki ondan etkilenmişsindir. kısacası içinden yorum çıkarabileceğimiz bir rüya gibi gelmedi bana . herşeye bilinçaltı yada etkilenme diyom kusura bakmayın ama her rüyanında illa bi anlamı olacak diye bi kural yok.

Mrb.. Bende bugünkü rüyamı anlatmak istiyorum beni biraz etkiledi..
Rüyamda hamileyim ve tek basıma banyoda doğurduğumu görüyorum. Acı çekmiyorum kolay bı dogum oldu ve bebeğim erkek. Ben kucağıma alıyorum bebeğim büyük bir bebek yani yeni doğmuş bı bebek gibi değil, yürüyor konuşabiliyor. Ben bebeğimi alıyorum ve emzirmeye çalışıyorum, bebek sadece birazcık emiyo ve bırakıyor, bir bardak dolu suyu icmeye başlıyor.
Ben okadar çok seviyorum ve mutluyumki anlatamam...
Umarım güzel bı yorum alırım

hamilelik isteği ile ilgii bi "durum yoksa. gö"beğini kendi kesenlerdensin. her işini kendi"n halletmeye çalışıyosun. ve başaıryosun." ererk çocuk müjdedir. hayrolsun"

hamilelik isteği ile ilgii bi "durum yoksa. gö"beğini kendi kesenlerdensin. her işini kendi"n halletmeye çalışıyosun. ve başaıryosun." ererk çocuk müjdedir. hayrolsun"

TSK ederim yorumun için. Evet aslında kendi isimi hep kendim halletmeye çalışırım. Canım aslında müjdeli bı haber bekliyorum hadi hayırlısı)

rüyam da annemin bir siyah elbise giydigini ama gögsunun bir tanesi yoktu bir kaç gundurde gogsu agrıyor ondan mı etkılendım dıycem ama bu olaydan once gordum yorumlarsanız sevınırım sımdıden tesekkurler:26:

Canim ruyamda kocamın başka bi karısı vardı bi de erkek çocugu vardı mavi gözlü ve çoook güzel bi bebekti.Off çok kıskandım ruyamda.Bu ne demek acaba?

Rüyamda eski erkek arkadaşımı gördüm ben biraz yüksekte duruyorum o da aşağıda hamileymiş(çok tuhaf ama öyleydi :)) bana sesleniyor beni bekle geleceğim diyor gülümseyerek. Hayırdır inşallah.

rüyam da annemin bir siyah elbise giydigini ama gögsunun bir tanesi yoktu bir kaç gundurde gogsu agrıyor ondan mı etkılendım dıycem ama bu olaydan once gordum yorumlarsanız sevınırım sımdıden tesekkurler:26:

canim,annen agriyan gogsunu bi kontrol ettirsin,siyah renk falan bence bi hastalık demektir.Hem bak ruyayi agrimadan once gormuşsunuz.Allah korusun bi şey olur...

canim,annen agriyan gogsunu bi kontrol ettirsin,siyah renk falan bence bi hastalık demektir.Hem bak ruyayi agrimadan once gormuşsunuz.Allah korusun bi şey olur...

evet haklısınız bende git diyorum korkuyormuş bir makine mi ne varmış o gögsü acıtıyormuş ama kafama çok takıyorum bu durumu

bebk mi istiyon canım

onunla ilgili endişelrin girmiş rüyana . hay allahım ya oğlanı hacker yaptın

Evet datlum.

Biz birdaha görüşmedik o sayfa kapandı.
kısmet değilmiş.

Öpüyorum seni datlum teşekkür ederim. İyi haftalar pazartesi görüşürüz..

Son düzenleme:
merhabalar rüyamda daracık merdiveni çok zorlanarak çıkıyordum aynı rüya içindee de devlet büyüümüz ve hanımını gördüm ne demek acaba

rüyamda sevgilimle onun evine gidiyoduk sanırım annesinin yanına gidiyorduk öyle bir sohbet geçiyordu evleri deniz manzaralıydı normalde mekan olarak biliyorum ama hangi ev kacıncı ev bilmiyorum. ama rüyamdaki ev onların değildi. birde minibüste gidiyorum kucağımda yolculardan birisinin bebeği var erkek bebek çok tatlı bir şey kücük 2 yada 3 yaşında kitap okuyabiliyor konusuyor sarılıyorum öpüyorum falan cok garipti :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…