yok yok kalmaz. elektirkler kesildi yazamdım.
canım dedinya evliliği artık bende düşünüyom diye. belki bi bilnaçaltı oyunudur. ilk rüyayı bunun için görmüşsündrü ikinci ve üçüncüde zincirleme gelişmiştir. yada belki o kişi hala seni unutmamıştır ve onun düşünceleri , hisleri seni etkiliyodur. yakın zamnada ondan haber bile alabilrisn belkide. çok belkili oldu . kusra bakma
bencede biraz tadını çıkarın .canım aslında bebek isterizde erken diye istemiyrz yeni evliyiz diyede etraftan tabikide cocuk lafı cok duyuyorum kimi yap hemen yaşın geçmesin diyo sonradan olması problem olabilir diya (25 yaşındayım) kimide hayatın tadını cıkar eşinle gez dolaş diyo
mrb ben rüyamda sık sık kıyametin koptunu görüyorum Allah ım beni affet diyorum ayetler duyuyorum rüyamda size zahmet nedir bu rüyanın yorumu
bencede biraz tadını çıkarın .ama fazla da uzatmayın
yapmayı ihmal ettiğin şeylerin olduğunu düşünüyomuzn. ibadet olabilir, hayatınla ilgili olabliri.yada erteledeiğin. günah olduğunu bildğin halde yapmaya devam ettiğin. bi çeşit ölüm korkusu var sanki. kaçınızlmazdan kaçmaya çalışmak.
hımmbence bi uyarı canım. alalh inşallah namaz kılmayı nasip eder sana.süper yorum ölmekten çokkkkkk korkoum ve namaz kılmıom rüyamdada Allah ım götürcek bişim yok beni affet die yalvarıom ve ayet şu Allah son anda gelen tövbeleri kabul etmicektir bu devamlı ateş topları ve depremmm
ben bu akşam tekrar bir rüya gördüm acaba anlamını cevaplamanız mümkünmü rüyamda tekrar gelin oluyodum kuaför de görüyorum bir telaş içindeyim saç makyaj falan tüm ayrıntıları hatırlıyorum annem yanımda kız kardeşim falan beni hazırlıyolardı artık hayırlısı ama çok güzel olmuştum
hımmbence bi uyarı canım. alalh inşallah namaz kılmayı nasip eder sana.
istediğin gibi bi hazırlık yapamamışmıydın düğününde yoks acanım. içinde kalan şeyler mi vardı yoksa.
aksine canım çok şükür herşey istediğim gibi oldu neredeyse 2 yıl önceden başladım hazırlıklara gelinliğim aksesuarlarım nikahta ayrı düğünde ayrı tasarlamıştım hepsi istediğim gibi oldu ben çok ayrıntıcı biriyim eşimin yaka çiçeğini çorabı falan baya bizzat kendim uğraştım aslında herşeyiyle çok güzeldi herşey kısacası
Mrb.. Bende bugünkü rüyamı anlatmak istiyorum beni biraz etkiledi..
Rüyamda hamileyim ve tek basıma banyoda doğurduğumu görüyorum. Acı çekmiyorum kolay bı dogum oldu ve bebeğim erkek. Ben kucağıma alıyorum bebeğim büyük bir bebek yani yeni doğmuş bı bebek gibi değil, yürüyor konuşabiliyor. Ben bebeğimi alıyorum ve emzirmeye çalışıyorum, bebek sadece birazcık emiyo ve bırakıyor, bir bardak dolu suyu icmeye başlıyor.
Ben okadar çok seviyorum ve mutluyumki anlatamam...
Umarım güzel bı yorum alırım
hamilelik isteği ile ilgii bi "durum yoksa. gö"beğini kendi kesenlerdensin. her işini kendi"n halletmeye çalışıyosun. ve başaıryosun." ererk çocuk müjdedir. hayrolsun"
rüyam da annemin bir siyah elbise giydigini ama gögsunun bir tanesi yoktu bir kaç gundurde gogsu agrıyor ondan mı etkılendım dıycem ama bu olaydan once gordum yorumlarsanız sevınırım sımdıden tesekkurler:26:
canim,annen agriyan gogsunu bi kontrol ettirsin,siyah renk falan bence bi hastalık demektir.Hem bak ruyayi agrimadan once gormuşsunuz.Allah korusun bi şey olur...
bebk mi istiyon canım
onunla ilgili endişelrin girmiş rüyana . hay allahım ya oğlanı hacker yaptın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?