Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

Bugün çok garip bı rüya gördüm

Rüyamda köpek eti yiyoruz. Yani köpek eti helal gibi rüyamda. Ben tadına bakıyormuyum bakmiyormuyum hatirlamiyorum:26:

cnm meraba
rüya tabirlerin çok isabetli,kalp gözün açık maşalllah,bunun için tebrik ederim seni
dün gece bi rüya gördüm
erkek kardeşim ve kuzenim kavga etmişler,gerçek haytta birbirlerine çok bağlılar asla kırmazlar birbirlerini ama rüyamda kavga ettiklerini gördüm,
kardeşimin yüzü yara bere içindeydi,
sonra bi kadın bana kahve falı bakıyodu,falda bayrak ve atatürk vardı,sonra bide gelin ve damat vardı,
yorumlarsan sevinirim cnm

merhabalar

benimde erkek arkadaşım rüyasında görmüş beni rüyalara pek inanmadığı için ayrıntılı anlatmadı söylediği şey ben merdivenlerden düşmüşüm uzanmış elimden tutamamış inanmama sebebide insan kendi rüyasını kendi belirler diyo uyumadan önce ne düşünürsen kimi düşünürsen onu görürsün diyo ama ben inanıyorum.

birde ben bi rüya gördüm birkaç kez dişime iğne yapıyordum dişim ağrıyo ve ben kendim 3-4kez şırıngayla iğne yaptım yorumunuzu bekliyorum.

çok ürkütücü bir rüya gordum catısı olmayan kerpiç bir ewde ruzgar fırtına cıkıyordu cam acılıyor perde ucuyordu çığlık çığlıga kapıyı camı orttuk bize bişi olmadı ama gerilim yasadık ruyamda..hayırdır ınsallah

öncelikle hayrolsun hepinize

Bugün çok garip bı rüya gördüm

Rüyamda köpek eti yiyoruz. Yani köpek eti helal gibi rüyamda. Ben tadına bakıyormuyum bakmiyormuyum hatirlamiyorum:26:
haram bi iş içindesin arkadaşım. ayrıca haram meşru gibi örünüyo gözüne. inşallah tadına bakmamışsındır. böyle ilişki içind eolduğun insanlar var ise imkanın dahilinde fazla vakit geçirmemeye çalış

estağfirullah. sadece insna psikolojisnden iyi anlaıyorum diyelim.
kavga eden kişilerin arası dahada iyi olur inşallah. fal kısmında inanma derim rüya ile fal bambaşka şeyler rüya bilinçaltını tezahürü olduğu gibi kul ile yaradn arasında da bir köprüdür bence. ama fal , falcı ile karşıdaki arasında bir tahta köprü.

arkadaşın bi konuda haklı. ama genelleme yapmak yanlışolur. her rüya aynı değildir. kardeşin bi konuda senin yaşadığın olumsuzluğa engel olmak istiyo ama olamıyo onun sıkıntısı var. ikinciside evlimisin, öyleyse hamilieik varmı. merak ettim. kendi derdine kendin deman olmaya çalışmışsın. bi sıkıntın var ve pek bi yardım gördüğün söylenemez
baban hayattamı.

Son düzenleme:
canım bende geçen akşam rüyamda düğünüm olacakmış göya ama kimse bişey yapmamış. düğüne 1 saat var salon tutulmuş falan ama kimse ortada yok. rezil olucak diye ödüm kopuyo. kuaföre gidiyorum koştur koştur. salon tutulmuş ama nikah tarihi alınmamış. soranlara şimdi düğün yapıcaz nikah sonra yetşmedi falan diyorum ama gelinliğim falanda yoktu ortada. çok korkuyodum rezil oldum diye. yorumlarsan sevinirim

herkeze hayrolsun
eskı erkek arkadasım bıze gelıyodu ve kahve yapıyodum ona ne demek acaba canım
erkek arkadaşınla evlilik istiyon galiba

rüyam da annemin bir siyah elbise giydigini ama gögsunun bir tanesi yoktu bir kaç gundurde gogsu agrıyor ondan mı etkılendım dıycem ama bu olaydan once gordum yorumlarsanız sevınırım sımdıden tesekkurler:26:
annen ihmal etmesin bi gitsin. anneni çok sevdiğin için hissetmişsin muhtemelen. inşallah sağlıklı haberelrini aırsınız.

Canim ruyamda kocamın başka bi karısı vardı bi de erkek çocugu vardı mavi gözlü ve çoook güzel bi bebekti.Off çok kıskandım ruyamda.Bu ne demek acaba?
bebk yok galiba. ayrıca eşini çok kıskanıyon snaırım ve bebğimizolmazda eşim başka birisiyle evlenirmi diye düşünceler içindesin gibi geldi ama en iyisini sen bilirsin tabi

Rüyamda eski erkek arkadaşımı gördüm ben biraz yüksekte duruyorum o da aşağıda hamileymiş(çok tuhaf ama öyleydi :)) bana sesleniyor beni bekle geleceğim diyor gülümseyerek. Hayırdır inşallah.
erkek arkadaşının ya sıkıntısı var yada aranızda diyaloglardan kaynaklanna bi bilinçaltı rüyası. sıkıntısı vars ayakında açılır sana yada sen üstüne git biraz ve öğrenmeye çalış

merhabalar rüyamda daracık merdiveni çok zorlanarak çıkıyordum aynı rüya içindee de devlet büyüümüz ve hanımını gördüm ne demek acaba
devlet memurluğu var mı. varsa zam isityon. geçim darlığı çektiğin için sıkıntıdasın sanırımı.

Evet datlum.

Biz birdaha görüşmedik o sayfa kapandı.
kısmet değilmiş.

Öpüyorum seni datlum teşekkür ederim. İyi haftalar pazartesi görüşürüz..
hayırlısı olsun suskuncum.

sevilinle evlilik hayalleri kuruyosun. çocuğa ladar düşnmüşsün. inşallah hayırlısıyla olur

gerçekte böyle bi durum varmı canım. evlenmeyi düşündüğn bi sevgili falan

merhabalar
rüyamda ablamın bebeğini emziriyordum
benm 4 yıldr çocuğum olmuyor bu arada
Rüyamı yorumlarsanız sevinirim

böyle kocaman daglık biyer sanki, etrafı açık başka binalar yok şehirden uzak yüksek bi bina önünde mermer gibi bi yol var düz okul desen deil nikah salonu gibi ama acaip bi bina ben böyle oraya tesadüfen gelmişim sanki yanımda biri var ama kim bilmiyorum sonra diyorum niye geldim buraya ne isim var yakın arkadasım var uzaktan görüyom aaa xxx burda diyorum siyah yada koyu bi renk elbise var üstünde sacın uzun annemi görüyom soluma bakıp oturdugum yerden
mavi güzel bi şal var üstünde sarınmış hava soguk gibi ama güneşlide açık gökyüzü bende sankim günlük öyle normal giysiler var yanımdaki gitme dio bekle geldin okadar
yok diyorum cagırılmadım ben bu dügüne gideyim zaten küsüz sen varsın diye geldim diom kimse o ama şık herkes ben hariç tüm arkadaslarım orda
teyzemler anam falan ama pek erkek yok sanki kadınlar var yogunlukla
sora o bank gibi gölgelik biyerde oturuyom ben ordan aşşaya bakıom biri dio gelin arabası geliooo bakıyom o yana
yol kocamaan uzaak uzakta bi araba var beyaz gelio ama secemiom yaklasıo o araba başka bi araba beyaz içinden birileri iniyo
sonra yeniden bakıom gelin arabası gelio diye o oturdugum binanın yanına giriyo düz gelmiyo
hani sanki arabanın ucunu gördüm üstünde süsler var balon desem deil kurdale desem deil
neysee yine gelmedimi diom kendi kendime üzgünüm biraz sankim sonra alkışlar filan
kalabalık toplanıyo ben kalkmıyom yerimden herkes mutlu ben mutsuz gibi o kalabalıgın arasındaymış gelin
yavas yavas alkışlar falan geçiolar önümden tören gibi gelinde eski şimdi konusmadıgım bi arkadasım duvagı var ama gözleri sanki böyle kara kara büyük büyük
yani duvak altından net göremiorum ama cokta güzel bişey görmedim
gelinligide beyaz deil önden arkadan kabarık ayakkabıları bacaklarının bi kısmı görüncek kadar kısa fırfırlı bi elbise sanki
eski yıllardan kalma gibi rengi nası desem gülkurusunun acıkı pudra mı derler ondan koyu ama ama yeni yırtık pırtık deil
baka baka geçio böyle yavaş bi film sahnesi gibin
arkasından görüyom sora elbisesinin arkaasında beyaz acaip parcalar var
bu ne alaka diom içimden niye bu renk beyaz corapları ayakkabıları filan var elinde tutmus cicegini iki eliyle önde
yanımdan biri dio bu nasıl gelinlik zaten oldu olası hiç şık düzgün giyinmedi dio
bende kafamla ister istemez onaylıom böyle

bunuda bi yorumlarmısınız

merhabalar
rüyamda ablamın bebeğini emziriyordum
benm 4 yıldr çocuğum olmuyor bu arada
Rüyamı yorumlarsanız sevinirim
canım bebk özlemi çektiğin için görmüşzün. inşallah seninde olur.

sanki birini çok kıskanmışsın gibime geldi. içerlemişsin biraz onun olduda benim niye olmadı der gibi.

canım ben nişanlıyım..
işte sebebi bulduk canım. hep düünü düşünüyon sanırım sonrda böyle rüyalar allah mesut etsin

sevdicekten ayrıldıkta yeniden başlasın istiyorum sadece aynı gün ayrılan bi arkadasım var ben bugun nolur beni özlemiş olsun arasın diye dua ederken kız koşa koşa geldi benimki özledim diye mesaj attı diye insan seviniyo ama biyandanda niye bende özlenmedim oluyo tabi :)

anladım canım. hayırlısıysa olsun ne deyim

baban hayattamı.[/QUOTE]

evet canım hayatta

YORUMUNUZ:arkadaşın bi konuda haklı. ama genelleme yapmak yanlışolur. her rüya aynı değildir. kardeşin bi konuda senin yaşadığın olumsuzluğa engel olmak istiyo ama olamıyo onun sıkıntısı var. ikinciside evlimisin, öyleyse hamilieik varmı. merak ettim. kendi derdine kendin deman olmaya çalışmışsın. bi sıkıntın var ve pek bi yardım gördüğün söylenemez

hayır evli değilim bekarım...

merhaba cadıcım:)) geçen gün rüyamda,eski erkek arkadaşımın evindeydim..kız kardeşiyle konuşuyorduk,sonra içeri geçtim odaya..yemek hazırlamış annesi ama benden çekiniyordu kadın,gelmedi yanıma...bir mahcubiyet vardı,öyle davranıyordu...sonra kız kardeşi abla geç yemek hazır dedi..banyoya girdim,elimi yıkadım,beyaz bir havluyla kuruladım...sonra işte masa hazır dendi..oturdum ama kapkaranlık,göremeiyorum bişiy...yavaşça aydınlandı..herşey güzel görünüyordu ama bir tabakta anlamadım,çiğ et duruyordu..ananeside gelmişti sonra..böyle tuhaf bir rüya idi:26:

teşekkür ediyorum şimdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…