canım ben rüyayı gören kardeşin sandığım için , kardeş kelimesini kullandım. erkek arkadaşın sana yeteirnce yardımcı olmuyo sanırsam. sorunlarınla seni başbaşa bırakıyo.YORUMUNUZ:arkadaşın bi konuda haklı. ama genelleme yapmak yanlışolur. her rüya aynı değildir. kardeşin bi konuda senin yaşadığın olumsuzluğa engel olmak istiyo ama olamıyo onun sıkıntısı var. ikinciside evlimisin, öyleyse hamilieik varmı. merak ettim. kendi derdine kendin deman olmaya çalışmışsın. bi sıkıntın var ve pek bi yardım gördüğün söylenemez
hayır evli değilim bekarım...
annesi belki zamnaında senin günahını aldığı için mahcuptur sana karşı. neden ayrıldınzı peki. annenin bunda bir parmağı var mı. arkadaşlığınız süresince olumsuz şeyler yaşamış olabilrsin ama sonrasında düzelmişmerhaba cadıcım:)) geçen gün rüyamda,eski erkek arkadaşımın evindeydim..kız kardeşiyle konuşuyorduk,sonra içeri geçtim odaya..yemek hazırlamış annesi ama benden çekiniyordu kadın,gelmedi yanıma...bir mahcubiyet vardı,öyle davranıyordu...sonra kız kardeşi abla geç yemek hazır dedi..banyoya girdim,elimi yıkadım,beyaz bir havluyla kuruladım...sonra işte masa hazır dendi..oturdum ama kapkaranlık,göremeiyorum bişiy...yavaşça aydınlandı..herşey güzel görünüyordu ama bir tabakta anlamadım,çiğ et duruyordu..ananeside gelmişti sonra..böyle tuhaf bir rüya idi:26:
teşekkür ediyorum şimdiden
bende rüyamda doğum yaptığımı gördüm acı çekiyordum kendi yatak odamdayım doğum yapıyorum ama bebek yok ortada :) değişik bir rüyaydı hayırlara çıksın.şimdiden teşekkürler....
arkadaşlar ben bi rüya gördüm ve çok korktum tam hatırlamıyorum ama hatırladığım kadari ile anlatayım rüyamda yakın bi arkadaşımla bir konu üzerinde kavga ediyorduk fena şekilde ve küsüyorduk sonra başka bi arkadaşla daha kavga ediyorduk küsüyorduk o kim hatırlamıyorum sonra ben ölüyorum galiba insanları gömecek yer kalmıyor dünyada mezarın tekini ters çeviriyorlar ölünün tekinin cesedi çıkıyor ve çok kötü bir görüntüye sahip burda ölü var buraya gömemeyi deyip başka tarafı çeviriyorlar orada da ölü çıkıyor o daha korkunç bi ölü sonra üstüne toprak atıp beni gömücekler çok korkuyorum bağırıyorum falan uyanınca baya bi ağlamıştım
hayrlsun inşallah. csnaım sanki bi uyarı gibi. normal hayatta küs olduğun arkadaşın var mı
ewet ewliyim 3 aylık bi kızım warevlimisin, bebek varmı
fala inanırmısın, baktırmak istedinmi hiç
kız kardeşiyle olan üreç girmiş rüyana. kardeşine karşı kötü dugular beslememişsin ondan nefrette etmemişsin . rüyada nefret duygsu yok. evet geçmişle alaklı bi rüya . rüyalar ın %90 geçmişle alakalıdır. geriye kalan % ilgili bir yorum yapmak haddim değil zaten.
annesi belki zamnaında senin günahını aldığı için mahcuptur sana karşı. neden ayrıldınzı peki. annenin bunda bir parmağı var mı. arkadaşlığınız süresince olumsuz şeyler yaşamış olabilrsin ama sonrasında düzelmiş
hayrolsun
tşekkür ederim tekrar...iki yıl süren bir ilişkiydi..ailesini tanıyordum,tanıştım annesiyle ,severdi de beni.en azından ben olumsuz bişiy duymadım o vakit..fakat erkek arkadaşım 2 yıl geçmesine rağmen sürekli ciddi ilişkiden kaçıyordu,en son ben net bir tavır sergiledim..kardeşi henüz 18 yaşındayken sevgili ortaya çıktı kendinden 10 yaş büyük falan,sonra üniversiyete hazırlanıyordu..baktım isteme durumları vs. gibi sözler...kim olsa yerimde ilişkiye bir ivme kazandırmak isterdi,oyalanıyorum gibi bir durum sezinledim ve bir keresinde " eğer kardeşin bizden önce sözlenirse bu ilişki biter demiştim".yalan yok..ailesinin bundan haberi varsa tavır almış o dönem erkek arkadaşımı ayrılma sürecine itmiş olabilirler..ama o dönem bana ben evliikten korkuyorum,sen iyisin hoşsun beşsin,yapamaycağım benim için kariyerim daha önemli dedi bende eyvallah diyip yolumu ayırmıştım..bunun ardından,annesi beni aradı,ağladı,kızım yapma o bocalama döneminde vs diyip ama ne kadarı doğru emin değilim açıkçası...yani kısacası geçmişle ilgili bir rüya anladığım,geleceğimle bir bağlantısı yok...ama yinede son yorumu sana bırakıyorum,çok sağoll:)) ağzına, eline sağlık
baban hayattamı.
tammen bilnçaltı ile alaklı bir rüya canım.canım geçenlerde rüyamda bir müşterimiz babanneme gitmiş (ama rüyamda müşterimiz değil) babannem de torunuma fal bak demiş, neyse kadın bize geliyor falıma bakıyor ama tuhaf, bu kadının 3 harflisi varmış güya , mutfak penceresinden bana gösteriyor, yüzüne bakamıyorum korkuyorum baktığımda da albino (hani heryeri beyaz saçı başı kaşı..) , gözlüklü biri olarak görüyorum. Ve kadın bana diyor ki bacaklarımı açarak, bacaklarını göster de içeri girsin diyor...bu saçma rüyanın bir yorumu var mı sence?
canım evet fala çok baktırdım ben, fazla inanmıyorum açıkcası, fala inanma falsız da kalma diye düşünüyorum..
yorumun nedir acaba ?
canım,rüyamda ailecek silahla tarandığımızı gördüm kan yoktu ölmüyordukta vuranda cok samimi komşumuz ne anlama geliyor olabilir?
bebğin var gerçekte sanıırm ve çok sakınıyosun galiba. hayvanlardan da pek hazzetmiyosun galiba. bebğine bişey olacak diye vesveselerin var.merhaba canım benim rüyamıda yorumlarmısın mümkünse taze taze yeni uyandım da :)
eşim eve köpek almış evcilleştirelim hem de bebeğimle arkadaş olsun diye ben tedirgin oluyorum bebeğime bişi yapar diye sevmeye alışmaya çalışıyorum ama yok beni sevmek bahanesiyle ısırmaya çalışıyor bişiler yapıyor,biraz sonra bi odaya geçiyorum peşimden geliyor ürküyorum ayağımla ittiriyorum hafifçe oda bir anda bacağımın arkasından ısırıyor ve çektiğinde eşofmanımı yırtıyor eşime görünce şok oluyor köpeği gönderelim dediğinde nedense bir anda bebeğimede bişi yapar gidene kadar düşüncesiyle bıçak saplıyorum öldürüyorum onu kanı her tarafa akıyor halım kirlenmesin diye halımı çekmeye çalışıyorum eşim el bezi getiriyor temizlemek için elbezinde kurtlar var midesi kalkıyor eşimin benimde o sırada telefonun sesiyle uyandım,normalde hiç rüya görmem buda nedense uyandığımda aklımda kaldı bir yorumlatayım dedim...
ummadığın insanlardan zarar görebilrsin. sonrada onlara karşı golmayan duygular besleyebilirsinruyamda benı yılan ısırıyordu ilk once umursamadım birşey yok dedım korkmadım ancak sonra saldırı baslattı heryerımden ısırdı sonunda doktora gıttim doktoru beklerken tuolete gırmek ıstedım tuolet pıslık içindeydı cıktım tekrar muayene odasına gıttım oyleydı pek hayır deil giibi son zamanlarda hoş ruyalar gormuyorumhayırdır inşallah...yorumların için teşekkürler ccanım..
balık kısmettirMerhaba,
Rüyamda işyerinde ofisteyken camdan dışarı bakıyorum havanın rengi koyu kızıl bulanık sisli gibi bi bakıyorum uzaklardan uçan rengarenk balıklar geliyor ama çok büyük ben iş arkdşıma bunlar balıklar uçuyor diye bağırıyorum onlar şaşırıyor çok fazla balık geliyor üzerimize doğru balına,yunus,deniz anası..ve hepsi rengarenk ışıl ışıl parlıyor.balıklar üzerimize gelirken ben "eyvah deccal geldi hemen annemgili arıyım" diye bağırıyorum arıyorum sonra sözlümü arıyorum kapatıyorum deniz anası beni kollarına alıyor uçuruyor ve indiriyor tekrardan ama hiç korkmuyorum,kıyamet kopacak falan diye konuşuyoruz arkadaşlarla hepimizde bir sevinç vardı ve sonra uyandım çok merak ediyorum bu rüyanın anlamı nedir?
evlilik planımı varbenim rüyamı da yorumlayabilir misiniz
dün rüyamda gelinlik giydiğimi gördüm.Düğünüme birkaç saat kalmış ama ne saçım yapılmış ne makyajım. Aynaya bakıyorum çok kötü görünüyorum.
Gelinliğim istediğim bir model değil ve gelinlikte bir leke vardı.
Yine dün gördüm bir dağ evim varmış dışarıya bakıyorum yürüyen bir kaç insan var bir de köpek vardı pencereden evin içine bakıyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?