Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

Rüyamda ben ve (sevdiğim bir kişi vardı )o kişi denizin içindeyiz.Benim elimde bir fotoğraf var o fotoğrafta onun resmi ve ben denizin içinde onu arıyorum.Denizin içinde derken kafam dışarıda yüzerek böyle elimde de fotoğrafıyla.Aynı şekilde o da elinde fotoğraf benim gibi denizin içinde fotoğraftaki kişiyi arıyor..Deniz uçsuz bucaksız bir tarafta ise kıyı var.Sonra o denizden kıyıya çıkıyor.Ben ise aramaya devam ediyorum.Hava ise karanlık hafif puslu gibi..Anlamı ne olabilir acaba çok teşekkür ederim..

herkese hayır olsun
datlu cadu rüyamda kendi saçımı kızıla boyadım neki bunun yorumu acep
diplerinmi geldi, saç rengini değiştirmeyimi düşünüyon hiçbiri değilse işlerin için yardım görmüyon kendi işini kendin yapıyon. yada hayatında bi deşiklik olacak

suskunumacaba bi görüşmemi var. teyzende bunumu gördü acaba . spor ayakkabıların kaybetmende bana göre, ihmalkarlıkların. yapmak istediğin ama vakit ayıramadığın şeyler olabilir yada unutkalnıklar

ölen bir kişinin rüyada tekrar oldugunu görmek nedır acaba ?
ölen kişinin ölümünden çok etkilndeğinizi gösteriri.

bi karar ın ortasındasın. kafanı çok kurcalayan bişey, düşündükçe ürperiyon ve nasıl bi karar vereceğini bilmiyon. kötü sonuçlanmsından korkuyon. bi karar versen netleşecek herşey. ama şimdilik belrsizlik var. uyrıcu bir destekçin var.

"RUYAMDA ETRAFIMA BAKTIGIMDA ORMAN ASAGI DOGRU BAKTIGIMDA KAPKARANLIK BI ETRAFI COK GENIS AMA BAKTIGIMDA DIBI GÖZUKMEYEN KARANLIK COK GENIS BI NASIL DIYIM KUYU GIBI.BU DIBI GÖZUKMEYEN YERIN UZERINE ETRAFI DÖRTGEN CEVRILI BISEKILDE HAVADA BETON GIBI BISEYIN UZERINDE DURUYORUZ"
tedavi sana dipsiz bir kuyu gibi görünüyo. bir yandan umutlusun bir yandan umutsuz.beton şey tedaviyi temsil ediyo. sağlam bi yede tedavi görüyon. yani onlara güveniyosun. namaz kılmıyosan başlamaak istiyon. ibadet edip durumun için yalvarmak , isyankar olmaktanda korkuyon. zaman zaman acaba isyan ediyormuyum diye şüphelrin var. etrafındaki insanlar destekçin. özellikle kayınvalden. onun hakkında bi olumsuzluk görmemişsin ya destek oldğundan yada olmasını istedğiniiçin görmüş olabilrsin. ayrıca diğer insanlara gıpta ediyosun. ben niye onlar gibi olumıyorum diye. inşallah tedavin hayırlı bi sonuç verir canım
canım sevgilinle bi yuva kurma hayalın var. burda evim evim bölümünde gördüğün ve hoşuna giden evler rüyana girmiş sanırım, ayrıca sevgilini kıskandğından özellikle eski sevgilisinden rüyana girmiş, görmeye tahammülün olmadığından onu oduyu kapatmışsın. boyla ilgili bi takıntınmı var caba . biraz daha uzun olsaydım diye. ayrı akasya durağını izliyonmu bilmem. osman aganın kızının sevgilisinin ad çınar. belki ondan etkilndin. yada onlara benetiyon sizin ilişkinizide.
Evliyim ama cocuğum yok rüyamda bir erkek çocuğum var ben onu emziriyorum göğsümdede süt gördüm
hayır olsun inşallah
bebek istiyosan ondan görmüşsün canım.
hayır. seni sevdiği için görmüş. belkide sevgiline güvenmiyodu.

çalışıyomu arkadaşın. ayrıca şu dönem çok hasass ve şefkatlidir. herşeye karşı aşırı bir şefkat hisseder.

selam,ben ruyamda surekli bebek goruyorum acaba anlami ne?
evli değilsen bi haber alabilirsin

küsmüsünüz. yada görüşmeyi çok istiyonuz ama olmuyo bi türlü arada mesafeler var. yada başka sebepler. ama o vazgeçmek üezer yada görüşme için bir hamlı yapacak.

mrb rüyamda Muhammed ali adında erkek bebek emzirdim babası yaralı annesi ise orda yok babası vurulmuştu nedir acaba yorumu

merhaba
brkac gun oluyor ama hala etkisindeyim..
bekar evimdeyim ailemle herkes orda birisi ölecekmis onu konusuyorlar ben kimdiye merak ederken bana bakiyor herkes acili ifadeyle..meger ben ölecekmisim..cok üzülüyorum ben daha cok gencim toprak altinami girecegim hersey bittimi diye icimden geciyor.sonra eve tabut getiriyorlar tabutun üstü acik icinde yazma gibi seyler var..korku doluyor icime..kizim aklima geliyor kizimin saclari cikmis...diyorum bak kizimin saclari cikmis ama ben ölüyorum-.hicbirseyini göremeyecegim diye üzülüyorum..
insallah hayirli bir rüyadir.#
saygilarimla..

küsmüsünüz. yada görüşmeyi çok istiyonuz ama olmuyo bi türlü arada mesafeler var. yada başka sebepler. ama o vazgeçmek üezer yada görüşme için bir hamlı yapacak.[/QUOTE]

görüşmeyi çok istiyorduk ya da istiyordum belki de.. vazgeçmek üzereymş evet maalesef çoktan vazgeçmiş durumda artık teşekkürler datlucadu :)

rüyamda ablamın hamile olduğunu öğrendim.yeni hamileymiş ve aldıracağını söylüyomuş.bende kızıyodum ona.nekadar günah olduğunu sen bilmiyomusun yazık onunda yaşamaya hakkı var diyodum....anlamı ne acaba:44::44::44::44::44:

Babam rüyasında kendı babaannesni görmüş babamdan harçlık istemiş babamda 20 lira vermiş.babaanne babama aşagıda emanetin war uzaktan bakınca cam kavanoz içinde bal oldugunu görmüş yanına gdınce pekmez oldugunu görmüş bunun anlamı nedir ? Yorumlanırsanız çok sewınırim :))

Ilginc bi ruya gordum, annem ve kuzenimle bi dag gezisi yapiyoruz. Ama gormeniz lazim, nasil manzarali bi yer. Agaclik yesillik dag yolundan iyice yukseldik ve manzara ayagimizin altinda.. derken bi kopruden geciyoruz, kopru ahsap yapidan ve bayagi araliklari olan bi kopru ama cesaret edip ordan geciyoruz, once kuzenim sonrada annem geciyor, bi anda kucagimda bebek oldugunu goruyorum ve annem'e siz gidin ben sonra gelirim diyorum ve ben onlarla gitmiyorum orda ruyam bitti.

ben dün rüyamda bebeğim oluyodu kanlı bi şekilde ellerine almışlardı göbek bağını kesiyolardı
yeni doğmuş bebek nedir acabaa ?:26:

bende ilginç bir rüya gördüm..Fotoğrafla aram iyidir çektiğim her fotoğrafı genelde çıkartırım eskiye ait bir sürü fotoğrafımız vardır bizim babamdan dolayı..:)
Rüyamda sevgilimi arıyordum hava karlıydı sanırım ama ulaşamıyordum calısıyordu..Durakta annesiyle karşılaşıyordum ama annesinin yüzü farklıydı böyle yaşlı gibiydi suratı normalde gülen birisi ben her karşılaşmada güler yüzlü gördüm onu ama yüzü asık gibiydi annesine soruyordum işten çıktı gelir şimdi eve falan diyordu.Bende beklerim tamam diyordum arıyorduk onu sonra annesiyle beraber otobüse biniyordum kadının yüzü başta annesi gibi değildi ama o annesiydi yani sonra normal kadının yüzü normale dönüyordu güler yüzlü bir kadın kendisi.Yolda giderken sohbet ediyorduk falan yalnız gittiğimiz yerlerde benim oturduğum mekan...Daha sonra sevgilimde o otobüste oluyordu ne alakaysa ona diyordum sana ulaşamadım normaldi yüzü gülüyordu görmedim vs. gibi seyler söylüyordu oysa telefonla onu aradığım saatte annesiyle konusmuslar.Büyük ihtimal ona o saatte ulaşamamısım gibi bir durum söz konusu :))Daha sonra sevgilimle babannemlere gidiyoruz.Orda birsürü eskiden kalma fotoğraflar var albüm dolusu..Benim bebeklik,cocukluk,okul fotoğraflarım aynı şekilde ablamın şu ana kadar görmediğim çok süslü bir albüm içinde ablamın ve benim çok güzel fotoğraflarımız var cocukluktan kalma bazılarıda normalde yok rüyada öyle gördüm.Beraber bakıyoruz gülüyoruz çok komikler falan diyoruz.Bir sürü albüm vardı.benim ve ablamın dışında akrabalarımında fotoğrafları olan bir albümler vardı.Nedense çok garibime gitti :/

Son düzenleme:
bende rüyamda kendimi hep eski sevgilimle öpüşürken görüyorum bunun anlamı nedir ? hep aynı rüya çok mu taktım ne :))

sevgilim rüyasında bebek öldürdüğünü görmüş...Birisi kim olduğunu bilmiyor onun yakınlarından birine zarar veriyormuş.Oda canı yansın diye bebeğini öldürmüş..Bebeğin cinsiyeti,kişileri vs. bilmiyor sadece konuyu ve bebek öldürdüğünü söylüyor ne demek olabilir

Ben rüyamda bir ses ile konuşuyorum. İnsanlık bu kadar aciz ve muhtaç ise (yeme içmek uyku gibi) bir insan dünyaya getirmek çok kutsal olmamalı diyorum. Ses bana evet insanlık aciz ama bir insan dünyaya gelebilir ve çok büyük güzelliklere nail olabilir. İnsanlık için hayırlı olabilir diyor. Ve 7-8 yaşlarında bir çocuk bana gümüş rengi ama çok değerli ve parlak bir yüzğünü veriyor. Yüzük iki yüzüğün birleşmesinden oluşuyorsanki. Biraz dar. Bir çocuk için yapılmış gibi.
Bu arada ben hamileyim. Rüyamı yorumlarmısınız.

Ben rüyamda bir ses ile konuşuyorum. İnsanlık bu kadar aciz ve muhtaç ise (yeme içmek uyku gibi) bir insan dünyaya getirmek çok kutsal olmamalı diyorum. Ses bana evet insanlık aciz ama bir insan dünyaya gelebilir ve çok büyük güzelliklere nail olabilir. İnsanlık için hayırlı olabilir diyor. Ve 7-8 yaşlarında bir çocuk bana gümüş rengi ama çok değerli ve parlak bir yüzğünü veriyor. Yüzük iki yüzüğün birleşmesinden oluşuyorsanki. Biraz dar. Bir çocuk için yapılmış gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…