Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

eşimle birlikte düğün gibi bir yere gidiyoruz biraz ilerliyoruz bakıyoruzçok kalabalık mahşer gibi meğersem mevlüt gibi cenaze gibi birşeyler var geri dönüyoruz biraz gerisindede bir düğün var kadınlar yerde oturuyo yaşlı bir kadın bana kına atıyo bende alıyorum o kınayı ve uyanıyorum

rüyayı hatırlıyorum , yorumunu bile düşünmüştüm ama atlamışım canım kusura bakma. canım eşini cinsel manada ihmal ediyosan hamlilek yüzünden bilinçaltın bu şekilde yaklaşmış olaya, yani ben onu ihmal ediyom acaba beni aldatırmı. bende hamileyken aynı tarz rüyalar görürdüm.

öncelikle herkeze hayrolsun.
mrb rüyamda Muhammed ali adında erkek bebek emzirdim babası yaralı annesi ise orda yok babası vurulmuştu nedir acaba yorumu
bebek istiyomsun öncelkle onu sorayım cevaptan sonra yorumlayım.
bebğin var galiba. ve sen bana bişey olsa ona kim bakar diye geçiriyon içinden. olablir mi

Rüyamda ölen sevgilim gördüm anlamı nedir?
allah rahmet eylesin. bol dua et.

sen evlimisin. bebek varmı. ablanın çocuk durumu nasıl, kısacası etkilenme yoksa ablan memnun olmayacağı bi haber alabilir.
babana babaneden bi vasiyet kaldımı canım, yada kalma durumu varmı. hiçbiri değilse babaneye bi mevlüt okutun. ağzı tatlansın.
bi karar aşaması olabilir. okuyomusun, çalışıyomusun , evlimisin bekarmısın.
okuyosan aileden ayrı bi yerdesin galiba. ve anneden bi izin koparmaya çalışıyon. evlyisen bebek olabilir ve annen bakabilir. bebk ayrıca haber olabilir.

ben dün rüyamda bebeğim oluyodu kanlı bi şekilde ellerine almışlardı göbek bağını kesiyolardı
yeni doğmuş bebek nedir acabaa ?:26:
eğer bebek beklemiyosan bi haeır ver sana.

sen sevglini biraz kıskanıyodn ve takip ediyon galiba canım. rüyalarında o çok var. ayrıca evlelk düşüncen var, sık sık annesini görüyon
bende rüyamda kendimi hep eski sevgilimle öpüşürken görüyorum bunun anlamı nedir ? hep aynı rüya çok mu taktım ne :))
çok mu güzel öpüyodu:26:
hımmm. hamileymişsin ya canım. kötü haberler duydukça bu dünyaya bebek getirme konusunda düşünüyosun. daha doğrusu bebeğinin gelceği için kaygılanıyosun. iyi bir insan yetiştirmek istiyosun. iki yüzük eşinin ve senin yüzüklerini temsil ediyo. ikininzin birleşmesinden güzel bi çocuk dünyaya gelecek inşallah.
biraz bulunduğunuz ortamlardan sıkıldınzmı yoksa canım. neşeli otamlar mı arıyosunuz eşinle. kına müjde diybilirm ayrıca. inşallah yakında güzel bi haber alırsın. ve evin hayırlı olsun diyenler ile dolup taşar.

geç oldu ama yorumladıxm hepsini. yazanlar kusura bakmasın. işten güçten fırsat bulup giremiyorum

iyi akşamlar iki gecedir garip rüyalar görüyorum Allah hayırlara çıkarsın tek katlı bir evdeyim teyzemin kızlarıda o evde bir adam geliyor adamı tanıyomuşuz ama gerçekte tanımıyorum neyse adam eve giriyor adamın gözleri bi garip bakıyor ben bi gariplik hissediyorum sanki içinde başka bir şey varmış gibi(tövbe tövbe)sonra ben korkuyorum kapıya yöneliyorum ama evden cıkmıyorum camdan birilerine seslenmeye çalışıyorum ama kimse görünmüyor sonra bi anda aklıma kuzenlerim geliyo adam la yanlız kaldılar bir şey olmasın diye odaya bi koşuyorum adam kuzenlerimin başında kuzenlerimde çarpılmış gibi kolları bacakları ters dönmüş çok korkuyorum evden fırlıyoruum mahalledeki evlerin tahta kapılarını çalıyorum kimse çıkmıyor sonra uyandım Allah hayırlara çıkarsın..sonra dün gece gördüğüm rüya da teyzemlerin evindeyiz ev bembeyaz duvarlar eşyalar huzurlu bir ev Annemin taraı hep ordayız sonra vucutlarımızda bir titreşim hissediyoruz noluyo diyorum teyzem diyoki işte bi saati var diyo belli zamanlarda böyle aramızda dolaşıyo bişey diyo herkes hissediyo sanki o hissi rüzgarı ama bana bir şey olmuyor sol alt bacağımın kaval kemiği sızlıyor öyle uyandım ALLAH hayırlara çıkarsın ...Yorumunuz için şimdiden çok teşekkkürler..İiyi geceler..:)

kuzenimin eşi hamile,erkek çocuk doğurcak ama daha doğmasına çok var, rüyamda bu çocuk doğmuştu.
fakat iki gözünün arasında üçüncü bi gözü daha vardı.ve küçük bebek olarak görmedim,2 yaşlarında falandı gördüğüm çocuk,
arapça okumaya başladı birden. çok ilginç bi rüyaydı yorumlarsanız sevinirim :/

bi de bitane daha rüyam var :18:
gçen sene okulda çok yakın olduğum bi kız arkdaşım vardı,okulda en popi çocukla çıkıyodu ama çocuğun amacı çok belliydi
kız da bunun farkında gibi ama aşık olduğundan bişi demiyodu.bende o cocukla konusmayı planlıyodum ki o günlerde şu rüyayı gördüm;

okul bahçesinde merdivenlerden çıkıyodu o çocuk,konuşabilir miyiz falan dedim.tamam dedi.yemekhanenin arkasına gittik.daha hiç
konuşmadan birden beni duvara dayadı öpmeye basladı bende bi an istemeden karsılık verdim.
sonra sevgilime ne dicem arkdsıma ne dicemm diye vicdan azabı duyarken uyandım :18:

Son düzenleme:
iyi akşmlar gecen gece bir rüya gördüm tam hatırladığım kadarıyla rüyam şöyleydi rüyamda abim yurtdışında cok uzaklarda okuyordu bende onun yanına gitmek için büyük ve daha önce hic görmediğim bir gemiye biniyordum sonra annemle konuşmaya başlıyorum telefon calıyor ben birden ağlamaya başlıyorum diyorum anneme ya 2 -3 tane kıyafetm var yanımda alamadım cok kıyafet diyorum sogukmuş oralar diyorum aglıyorum annemde diyorki bilet parasını geri alabilirsen gel madem gemi kalkmadan in haftaya gidersin diyor bende inmek istiyorum ama gemide tam kalkmak üzere gibi neyse hic tanımadığım bir cocuk benim ağladığımı görüyor ve kaptana ıslık öttürüyor benim için sonra ben iniyorum onun sayesinde gemiden ve deniz sakin temiz ama hava akşam saatleri oldugu için karanlık sonra kordonda bi bakıyorum halamın küçük kızı ve büyük kızı birde cocuklarını görüyorum sonra birileri denize atlıyor orasını unuttum ama neden cıkıyorlardı hatrlayamadım tam daha sonra gündüz oluyor bi anda annem normalde kapalı annemi görüyorum sacı acık askılı var üzernde ve terliyor yanındada gemiden inerken ki halamın kızları var onlarda terliyorlar dondurma alalım buralardan biryerlerden diyor öylece uyanıyorum ama işin tuhaf yanı ise bu rüyayı gördükten iki gün sonra halamın büyük kızı ve 15 yaşındaki oğlu geliyor bze hastaneye gelmişler bizede ugruyorlar halamın kızının eşide öldü yok buarada şimdiden yorumunuz için teşekkürederim..

sevgilim ve ailemle kardesler falan, tepelik bir yerde tam benim sevecegim gibi uzun bir yuruyuse cikiyoruz. Hava cok guzel. Mevsim bahar gibi her yer cicekli bocekli. Birkac kayanin arasinda oyuk gibi bir yer var. Niyeyse oraya giriyorum. Ortam karanlik. Kapkara kocaman bir yilan goruyorum girer girmez hoop diye ustume atliyor. Soguk kaygan vucudu ile kollarimla savasmaya calisiyorum. Derken uyandim....

Evet onunla evlenme düşüncem var ve çok kıskanıyorum yani engel olamıyorum kendime her lafından bir mana cıkarıyorum merkezim olmuş rüyalarım bilinçaltımı :S

Ooo cok dogru, simdi izini koparicakmiyim yani :))

bugün iki arkadaşım beni aradı ikiside rüyalarında beni görmüşler dün gece;
birisi pırlanta yüzük takmıştın bize gelmiştin dedi kaynanam almış yüzüğü öyle demişim
diğeri de beni beyaz çok güzel bi elbiseyle görmüş nedir acaba aynı gün görmeleri şaşırttı beni doğrusu cevap verirseniz sevinirim valla

herkeze hayrolsun
kafanı bu aralar böyle şeylerle mi meşgul ediyon canım. eğer öyleyse düşünme derim.kendini bira fazla kaptırmışsın. en iyisi bu tür şeyleri düşünmemktir.
iki rüyanda etkilenme rüyası gibi gözüküyo canım.

abin gerçekten yurtdışındamı . zor bi iş içindesin ve danımadığın birinedn yardım görüyosun. ayrıca bira sıkıntılı günler var alicek sanırım. hayrolsun.

sıkıntılı işlere kalkışıyon ve başına iş alıyon

hımm aklına gelen şeydir belki , nişan falan. hayrolsun

abin gerçekten yurtdışındamı . zor bi iş içindesin ve danımadığın birinedn yardım görüyosun. ayrıca bira sıkıntılı günler var alicek sanırım. hayrolsun.
hayır yurt dışında yaşamıyor ama bizimlede yaşamıyor eğitimi için şehir dışında yaşıyor evet buaralar maddi olark zor bi durumdaym

ben yeni hamileyim 6 haftalık dün gece ağrım vardı biraz sabaha karşı gördüğüm rüyada asansörde kalıyorum bağrıyorum kimse duymuyo sonradan bi bayan gelip açıyo kapıyı ben burdayım neden bu kadar panik oldun diyo sonra eşime bakıyorum işyerinden bayan arkadaşının yanında o kadında gebe ooturuyolar beraber diyorum neden beklemiyosun kapıda oturmuşsun orda kadın hamile sancısı var yanında oldum diyo dedim bende hamileyim benimle ilgilensene !! ağlayarak uyandım eşim çok iyidir aslında ilgili alakalıdır her konuda :/ neydi bu anlamadım..

canım bir kaç güm önce gelinligimi arkadaşım model olarak bakmak için aldı daha snra ortalıkta bir sürü oyuncak gördüm uyandım bugünde rüyamda bi kız eşime seni seviyorum die msj atmış uyanınca çok korktum

canım ruyamda hamıleydım ve erkek arkadasımda ordaydı yanı ondanmıs herhalde bebek... erkek cocuguydu sözde hamıleyım ama bebegı goruyorum resmen masmavı gozlerı olan cok guzel bı erkek cocuguydu...ne demek acaba canım yorumun ıcın sımdıden saol...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…