öncelikle herkeze hayrolsun.
bebek istiyomsun öncelkle onu sorayım cevaptan sonra yorumlayım.
HAYIRRR TEKRAR DOĞURMAM TIBBEN MÜMKÜN DİİL ŞUANDA AYYYYYYYYYYYY PATLADIM KAÇ GÜNDÜR NOLUR BAK ARTIK CANIM YA
aklıma evlatlık almak mı istiyon acaba diye geldi canım. hayrolsun inşallah
hımm aklına gelen şeydir belki , nişan falan. hayrolsun
hamilelik psikolojisinden dolayı görmüşsün canım. kulupte hamile bayanların anlatttıkları falan girmiş olabilir rüyanaben yeni hamileyim 6 haftalık dün gece ağrım vardı biraz sabaha karşı gördüğüm rüyada asansörde kalıyorum bağrıyorum kimse duymuyo sonradan bi bayan gelip açıyo kapıyı ben burdayım neden bu kadar panik oldun diyo sonra eşime bakıyorum işyerinden bayan arkadaşının yanında o kadında gebe ooturuyolar beraber diyorum neden beklemiyosun kapıda oturmuşsun orda kadın hamile sancısı var yanında oldum diyo dedim bende hamileyim benimle ilgilensene !! ağlayarak uyandımeşim çok iyidir aslında ilgili alakalıdır her konuda :/ neydi bu anlamadım..
arkadaşın gerçektemi adı rüyüdamı almadım. oyuncaklar beyninin kemiren düşünceler. eşinle ilgili şüphe tarzı şeyler yada kıskançlıkmı varcanım bir kaç güm önce gelinligimi arkadaşım model olarak bakmak için aldı daha snra ortalıkta bir sürü oyuncak gördüm uyandım bugünde rüyamda bi kız eşime seni seviyorum die msj atmış uyanınca çok korktum
erkek arkadşınla evlilik düşüncenmi var canım. ayrıca ondan gelecek bi haberde olabilircanım ruyamda hamıleydım ve erkek arkadasımda ordaydı yanı ondanmıs herhalde bebek... erkek cocuguydu sözde hamıleyım ama bebegı goruyorum resmen masmavı gozlerı olan cok guzel bı erkek cocuguydu...ne demek acaba canım yorumun ıcın sımdıden saol...
her rüyanın bir yorumu olacak diye bişey yok canım. bazı rüyaların anlamı allah ile kul arasında sırdır. bunu kimse çözemez. belki tv den etkilenmedir. yada kulupte okuduğun şeylerden etkilenmişsindir. onuda en iyi sen bilirsin bence merek etme ve zamana bırak. allah hayra çıkarsın.hayır canım ya nedir tam yorum benim oğlum var zaten bitane
sağol canım ama 4 yıllık evliyim :))
evliliğe gidermi bu ilişki acaba:44:Ben dün gece rüyam da eski erkek arkadaşımın (ki hala aramızda garip bir ilişkiyle görüşüyoruz) bana mobilya aldığını gördüm.. Masa kitaplık yatak tarzında şeyler alıyordu evime.. Ve yüzünde de kocaman bir gülümseme vardı.. Çok mutlu görünüyordu..
Hayırdır inşallah.. Şimdiden teşekkür ederim...
hayrolsun. canım senin dün anlattğın rüyada da deniz vardı ama senin denizin bir mesafeyi anlatıyo sanki. uzaklaşmaya çalıştığın sıkıntılı bi durum içide gibisin. yada sakladığın sırların var. kaçıyosun bi şeylerden. uzaklaşmak istiyosun. ailevi şeylerlede ilgili olabilir bu. çekirdek ailen dışında olan akrbalar ile ilgili . onların bilmesini istemediğin bi durum olubulur.iyi akşamlar bir rüya gördm rüyamda cok yakın samimi bir kız arkdaşımla gecenin bir vakti dışarıya cıkıyoruz erkek arkdaşlarımıza sevgililer günü hediyesi bakmak için bir dükkana giriyoruz hediyelik eşyalara bakıyoruz orta yaşlarda bir adam ben size yardımcı olim diyor modelleri gösteriyor bize bu gösterrken bana dokunmaya başladı bi yandanda arkdaşımın yanında cek elini dedim arkadaşımada hadi gidelim burdan sevmedm ben burayı diyorum sonra cıkıyoruz dükkandan koşuyoruz arkdaşımla ben diyorum kacalım hadi adam dükkandan cıkmadan yoksa yakalicak bizi diyorum bi bakıyorum adam da ter bir yöne gidiyor ama o yön bizim koştuğumuz yönünün başına cıkıyor adam bizim önümüze gelcek diyorum hatta arkadaşıma sonra adam geliyor sımsıkı sarılıyor bana elliyor üzermi benm yapma bırak imdatt kurtarın beni dye bağırıyorum kimse duymuyor o an arkdaşım da birşy yapamıyor adam bıcak cıkartr gibisinden arkdaşım bakıyor biraz uzağımızda 2tane polis var genc onlara haber veriyor bende o sırada önünden gectiğimz bir tane dükkandaki adama allah rızası için yardım et diyorum nolu yardım edin diyorum adam da yardım etmek için cıkıyor dışarıya bana tacz eden adamı bişeklde kollarından tutuyor ve polisler geliyor o sıradada hemn adamı kelepceliyorlar bizde gidiyoruz durağa arkdaşımla ama giderken benim izmirdeki yengem nedense orda görüyorum ifade vermek icin duruyor orda otobüs geliyor biniyoruz arkdaşımla eve gitmek için otobüsdede herkez yaz havasında giyinmiş ama bizim üzerlerimizde montlar var arkdaşımla sonra otobüsden giderken deniz kıyısında geciyoruz arabaları görüyorum hepsi denizin icinden geciyor aa diyorum arabalara denizin içinden nasıl gidiyor yüzen araba diyorum kamyon görüyorum denizin icinden gelen normal yola cıkıyor denizden gelip sonrada uyanıyorum . (cok karışıktı yardımcı olursanız sevnrm )
eski erkek arkadaşını özlüyomusun eğer öyleyse kız arkdaşın bu durumu hissetmiş olabilirDatlum geçenlerde bir arkadaşım beni rüyasında görmüş. Yaklaşık 8 ay önce biten ilişkimdeki sevgilimle beraber.
Rüyasında bir kafede oturuyormuşuz ve kendisi bizi dışarıdan izliyormuş. Masada 3 kişi oturuyormuşuz. Eski sevgilim ben ve tanımadığım bir esmer erkek varmış. Bu esmer erkek bizim buluşmamızı sağlamış. Birşeyleri konuştuktan sonra eski sevgilim bana ben yaptım sen etme gibi cümleler sarfederek bana sarılmış ve ağlamaya başlamış. Aynı rüyanın içerisinde aradan birkaç gün geçtikten sonra bizi yolda yürürken arkadaşım eski sevgilimle kolkola gezerken görmüş. Bana sormuş hayrola diye bende böyle olması gerekiyordu oldu demişim.
Arkadaşımla eski sevgilim hakkında baya uzun bir süredir ne konuştum nede bir paylaşımda bulundum. Yani onu etkileme şansım yok. Ama bu anlattıklarıda benim kafamı karıştırdı.
Datlum bu ne demek yardım edermisin
ALLAH BİLİR AMA SENİ İSTEMEYE GELİYOLARIMIŞ BABAN MÜSADE İSTİYOMUŞ SONRADA SENİ VERİYOMUŞbabam rüyasında beni istemeye geldiklerini görmüş su dolu bardağın içinde karanfil varmış karanfili çıkarıp suyu içmiş bunun anlamı nedir? çicek görmek rüyalarda iyimidir ??? yorumlarsan çook sevinirim :)
Gelelim rüyama bizim yazlığımız var antalyada Cenk oraya bize kalmaya gelmiş :S daha doğrusu orada oturuyormuş heralde bi sürü arkadaşı var falan çok seviniyorum arkadaş çevrem az olduğu için diyorum ne güzel cenkin arkadaşlarıda var falan diye ama o benimle pek ilgilenmiyor ben etrafında pervaneyim resmen(rüya)Merhaba
Çok fazla rüya görürüm ama çoğu bilinçaltı rüyalarıdır günlük yaşadığım şeyleri gece rüyamda görürüm genelde.Çok farklı şeylerde gördüğüm olur buda o rüyalardan biri çoğunlukla murat bozu falan görüyordum sevdiğim sanatçıları falan nedense :44:gelelim bugünkü rüyama ilk defa birilerine anlatma gereği duyuyorum uzun olacak ama yorumlarsanız sevinirim,gördüğüm kişi liseden arkadaşımdı şöyle ki lise son sınıfta staj yeri ararken onun staj yaptığı yere girmek istedim ben o da bir arkadaşın vasıtasıyla girmişti okulda 3-4 kere görüyordum çok hoşlanmıştık staj bahanesiyle faceden ekledim arkadaşıma sormuş o da bizim sınıfta staj için eklemiştir demiş öylelikle kalmıştır.Sonra ben başka yerde çalışmaya başladım olmadı çıktım Cenke söyledim böyle böyle diye o da ben buradan bakarım falan derken bana staj yeri buldu çok mutlu oldum neyse çalışmaya başladım ama Cenk çok değişmişti umduğum gibi olmadı hiçbirşry şuan nette görüşüyorz arada bi
Gelelim rüyama bizim yazlığımız var antalyada Cenk oraya bize kalmaya gelmiş :S daha doğrusu orada oturuyormuş heralde bi sürü arkadaşı var falan çok seviniyorum arkadaş çevrem az olduğu için diyorum ne güzel cenkin arkadaşlarıda var falan diye ama o benimle pek ilgilenmiyor ben etrafında pervaneyim resmen.Yazlığa gittiğimiz hafta okulların son haftasıymış arkadaşıma diyorum buralar çok değişmiş ilk defa okul varken yazlığa geldik bu sene ,bu kadar öğrenci varmıymış buralarda diyorum sonra büyük bi alanı deniz suyuyla doldurmuşlar çok ilginç uçsuz bucaksız insanlar yüzüyorlar ben denizde çok yüzemem ama acayip yüzüyorum orada arkadaşımla, sonra geri dönüyorum eve geliyorum küs olduğum halam ve yine küs olduğum arkadaşım var evimizde sonra cenkin arkadaşları benim yazlıktan arkadaşlarım bi odanın içinde oturuyoruz.Cenkin yanında arkadaşları konuşuyor falan bende onunla muhabbet etmeye çalışıyorum odanın içinde böyle yüksek tümsek gibi birşey var oraya tırmanmaya çalışıyoruz hatta o kdar yüksek ki dağ gibi ama evin içinde bazılarımız yüksekte bazılarımız yerde konuşuyoruz çok mutlu bi ortam var neyse herkes çay içiyor yukarıda oturan bir arkadaş cenkin üzerine çay döküyor bacakları falan yanıyor tabi ben koşup eşfoman bulmaya gidiyorum ama benden önce yanında oturan kız hemen evinden getiriyor ona veriyorÇok üzülüyorum anneme soruyorum işte babamın eşofmanları nerede diye ben bulana kadar kız getiriyor ama Sonra uyandım ve rüyanın acayip etkisindeyim Cenk'i göresim var
Not : Benim yazlıkta hiç arkadaşım yok rüyada ne hikmetse var,cenkinde yazlıkla falan hiç alakası yok ve zamanında onunla olmayı çok istemiştim ama onun bu durumdan haberi yok içimde çok fırtınalar koptu o bilmedi bende vazgeçtim sonra tabi.
Gelelim rüyama bizim yazlığımız var antalyada Cenk oraya bize kalmaya gelmiş :S daha doğrusu orada oturuyormuş heralde bi sürü arkadaşı var falan çok seviniyorum arkadaş çevrem az olduğu için diyorum ne güzel cenkin arkadaşlarıda var falan diye ama o benimle pek ilgilenmiyor ben etrafında pervaneyim resmen(rüya)
Cenk çok değişmişti umduğum gibi olmadı. (gerçek)
insanlar yüzüyorlar ben denizde çok yüzemem ama acayip yüzüyorum orada cenkin dikkatini çekmek için .
odanın içinde böyle yüksek tümsek gibi birşey var oraya tırmanmaya çalışıyoruz hatta o kdar yüksek ki dağ gibi ama evin içinde bazılarımız yüksekte bazılarımız yerde konuşuyoruz çok mutlu bi ortam var neyse herkes çay içiyor yukarıda oturan bir arkadaş cenkin üzerine çay döküyor bacakları falan yanıyor tabi ben koşup eşfoman bulmaya gidiyorum ama benden önce yanında oturan kız hemen evinden getiriyor ona veriyor
yüksek tümsek cenk ile aranızdaki mesafe. çay dökülmesi onu esnden uzaklaştıran sebep. ki sen bunun başka birisi olduğunu düşünüyosun. ve onu maybettiğin için üzgünsün. bi daha dene şansini belki doğru zaman şimdidir.
bu arada yazlık formatı beyninin uydurması. staaj yaptığın ortamdaki arkadaşlarını öyle bi ortama taşımış beynin.
hayrolsun. canım senin dün anlattğın rüyada da deniz vardı ama senin denizin bir mesafeyi anlatıyo sanki. uzaklaşmaya çalıştığın sıkıntılı bi durum içide gibisin. yada sakladığın sırların var. kaçıyosun bi şeylerden. uzaklaşmak istiyosun. ailevi şeylerlede ilgili olabilir bu. çekirdek ailen dışında olan akrbalar ile ilgili . onların bilmesini istemediğin bi durum olubulur.
evet bu aralar cok sıkışık bir durumdaym erkek arkdaşımın dogum günü ve sevgller gnü üst üste geliyor ödemelermde var o yüzden bayağı bir sıkışık durumdayım 2 haftayı gecrsem birazda olsa rahatlicam bu yönden sıkıntılı bir durum icerisindeyim cok sıkıldım buaralar düşün karar verememe hesap yap hesap ver bide hep ailem le yaşadım kendi başıma birşeyler yapmak istiyorum beklemekdende sıkıldım bunlar da olabilir dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?