doğru ama sedece bilinç altı demek haksılsık olur. bazı rüyalar hissiyatın sonucu görülür. çok sevdiğiniz insanlar ilgili rüyalar görürüsünüz mesela . ve çıkar . yada gören kişi gerçekten hisleri kuvvetli birisidir. ayrıca bazen insanlar bilinçaltlarınında yorumlanmasını isteyebiliyolar. çünkü beynimiz her olaya bir simge yükler. yorum bu simgeleri çözmektir. balığın kısmet olması bolluğundna ve temiz bir su içinde bulunmasından kaynaklanır.Bayılıyorum şu rüya yorumlarını okurken her yerde..Balık kısmettir bi ara sürekli balık görüyordum artan bir şey olmadı aynıydı her şey.At kısmettir balık bolluktur pırasa üzüntüdür ıspanak toprak kaymasına işarettir..tövbe tövbe..Rüyalar biliçaltınızdır arkadaşlar...Yorumu şöyledir boşuna fantezi kurmayın,Tüm gün boyunca gördüklerinizin harmanlanmış halidir..Beyniniz bu şekilde rahatlamaya çalışır..
etrfaında hayranlık duyduğun biri var mı hayatcım. bakarken içi geçirdiğindatlımm merhaba ...
ya bende gece çok ilginç bi rüya gördüm hemen anlatıyorum.. böyle teras gibi bi yerdeyim hava böyle ne karanlık ne aydınlık sonra karşıya bakarken kocaman bi güneş görüyorum ama nasıl rengi gözlerimi alıyoo bi doğuyo sonra hemen geri batıyo.. ben böyle şaşkın şaşkın bakarken bi bakıyorum güneşin gözleri var o da bana bakıyo hatta gülümsüyo ben hemen heycanla birilerine sesleniyorum gelin gelin diye .. ben güneşin doğup batışın defalarca görüyorum...
böyle bişeydi işte yorumlarsan sevinirim :))
rüyamda sevgilimle bir pastaneye gidiyorduk ikimizinde yüzü gülüyordu.Sonra o bi yere kadar gidiyodu ben bekliyordum.Gittiği yer çalıştığı iş arkadaşlarının toplandığı bir yerdi masa kurulmuş yemek yeniyordu.Ama yemek yedikleri yerde benim teyzemin bahcesiydi :) bende daha sonra onun yanına doğru gidiyordum oda masya oturmustu.Ben bekliyordum ama onu.Sonra tam yanlarına giderken yoluma cıktı ben onu dinlemeyerek iş arkadaslarının ortamına girdim ama kimse benle muhattap olmadı yani herkes kendi havasındaydı.Daha sonra o bana kızmıs gitmiş birisi arkamdan öyle söyledi küsmüstü yani rüyamda ve pembe bir telefon gördüm güya sevgilim is arkadaslarından birini o telefonla arıyormus. :) ne demektir bu
günlük olaylardan yada tv den etkilenmiş olabilirsinrüyamda ewimin kaloriferi patlicaktı sevgilimle beraber kendimizi hemen dışarı attık dedik izleyelim uzaktan. bi süre sonra baktıkki önden görünen bişi yok eve girelim geri dedik. eve bi girdik herşey yerli yerinde sevgilim arka balkona çıktı demirlerin üstüne üst kattaki eve geçmek için ve aşağıya düştü uyandm bende bir anda bağırarak
bi işe mi başlayacaksın canım. yada yazı özlüyosunRüyamda bir kaç akşamdır hep bisiklet sürüyorum tuhaftır bazen 4 tekerli bazen 2 tekerli..?
çok yılan gordum ewın her yerınde yılanlar...cesıt cesıt her yerden cıkıolar of
ertesı gunude yesıl degısık bı hayvan gordum bukalemun gbı ama bn cok guzl dıorm bırı de bana dıokı onu 3 harflıler yaptı
günlük olaylardan yada tv den etkilenmiş olabilirsin
bi işe mi başlayacaksın canım. yada yazı özlüyosun
kafanı onlarla meşgu ettiysen görmüş olabilrsin
bir işten kastım herhangi bi yeni başlangıçtı canım. allah kolaylık versinYoo bi işe başlamıycam ama zor bi dönemden geçicem diyim
komşunuzla aranız nasıl. sizi taradığına göre biraz sorun var galiba .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?