Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

doğru ama sedece bilinç altı demek haksılsık olur. bazı rüyalar hissiyatın sonucu görülür. çok sevdiğiniz insanlar ilgili rüyalar görürüsünüz mesela . ve çıkar . yada gören kişi gerçekten hisleri kuvvetli birisidir. ayrıca bazen insanlar bilinçaltlarınında yorumlanmasını isteyebiliyolar. çünkü beynimiz her olaya bir simge yükler. yorum bu simgeleri çözmektir. balığın kısmet olması bolluğundna ve temiz bir su içinde bulunmasından kaynaklanır.

etrfaında hayranlık duyduğun biri var mı hayatcım. bakarken içi geçirdiğin
hayrolsun.

rüyamda sevgilimle bir pastaneye gidiyorduk ikimizinde yüzü gülüyordu.Sonra o bi yere kadar gidiyodu ben bekliyordum.Gittiği yer çalıştığı iş arkadaşlarının toplandığı bir yerdi masa kurulmuş yemek yeniyordu.Ama yemek yedikleri yerde benim teyzemin bahcesiydi :) bende daha sonra onun yanına doğru gidiyordum oda masya oturmustu.Ben bekliyordum ama onu.Sonra tam yanlarına giderken yoluma cıktı ben onu dinlemeyerek iş arkadaslarının ortamına girdim ama kimse benle muhattap olmadı yani herkes kendi havasındaydı.Daha sonra o bana kızmıs gitmiş birisi arkamdan öyle söyledi küsmüstü yani rüyamda ve pembe bir telefon gördüm güya sevgilim is arkadaslarından birini o telefonla arıyormus. :) ne demektir bu

günük kafana takılan şeyleri görmüşsün canım. hayrolsun

rüyamda ewimin kaloriferi patlicaktı sevgilimle beraber kendimizi hemen dışarı attık dedik izleyelim uzaktan. bi süre sonra baktıkki önden görünen bişi yok eve girelim geri dedik. eve bi girdik herşey yerli yerinde sevgilim arka balkona çıktı demirlerin üstüne üst kattaki eve geçmek için ve aşağıya düştü uyandm bende bir anda bağırarak

çok yılan gordum ewın her yerınde yılanlar...cesıt cesıt her yerden cıkıolar of
ertesı gunude yesıl degısık bı hayvan gordum bukalemun gbı ama bn cok guzl dıorm bırı de bana dıokı onu 3 harflıler yaptı

günlük olaylardan yada tv den etkilenmiş olabilirsin

Rüyamda bir kaç akşamdır hep bisiklet sürüyorum tuhaftır bazen 4 tekerli bazen 2 tekerli..?
bi işe mi başlayacaksın canım. yada yazı özlüyosun

kafanı onlarla meşgu ettiysen görmüş olabilrsin

Son düzenleme:
Datlum rüyamda sınva giricem sınav salonun birden yataklı ev oluyor odada 3 yatak ve ben bembeyaz çarşaf ve yatak üzerinde uyuyordum.

Teyzem rüyasında beni görmüş, kendimden küçük biriyle nişanlanmışım. Anneme kızarıyormuş karşı çıkıyormuş .. Öyle bir durum yok ama işde rüya bu.

Datlum.. Ben rüyamda spor ayakkabılarımı kaybederim.

Tabirlerini bekliyorum..

ölen bir kişinin rüyada tekrar oldugunu görmek nedır acaba ?

Rüyamda yüksek bi tepedeyim gece karanlık, ortalık sis sonra gökyüzüne bakıyorum çok net gözüküyo yıldızlar...oturduğum taş tam uçurumun kenarında ben gökyüzüne bakıp korkuyorum nedense sonra aşağı bakıyorum iyice korkuyorum tekrar gökyüzüne bakıyorum sonra yanımda biri var tanımıyorum kişiyi bana korkma diyor sarılıyor. yorumlar mısın canım?

CANIM BEN BEBEK ICIN TEDAVI GÖRUYORUM VE BU ARALAR RUYA GÖRUYORUM EN ETKILENDIGIM RUYA
TATLIM ANLATAYIM: RUYAMDA ETRAFIMA BAKTIGIMDA ORMAN ASAGI DOGRU BAKTIGIMDA KAPKARANLIK BI ETRAFI COK GENIS AMA BAKTIGIMDA DIBI GÖZUKMEYEN KARANLIK COK GENIS BI NASIL DIYIM KUYU GIBI.BU DIBI GÖZUKMEYEN YERIN UZERINE ETRAFI DÖRTGEN CEVRILI BISEKILDE HAVADA BETON GIBI BISEYIN UZERINDE DURUYORUZ
AMA BAYGI BI KALABALIK TANIMADIGIM INSANLAR COCUKLAR KOSUSTURUYO KADINLAR SACIN USTUNDE BAZLAMA YUFKA FALAN PISIRIYOLAR BEN BUNU BI KERMES MIS GIBI ALGILADIM;VE
SONRA BI WC YE GITTM ORDA HALAMMI IDI YADA BI BASKASIMI IDI HATIRLAMIYORUM ONUN PARDUSESINI GIYIYORUM ALTTAN KENARLARI BIRAZ YIRTILMIS GIBI IDI
BEN ABDEST ALMISIM VE CIKARKE KAYNANAMI GÖRUYORUM VE BENI ÖPUYO SEVINIYO NAMAZA BASLADIM DIYE
CAMIYE GIRIP KADIN CEMAATLE NAMAZ KILYORUM HERSECDEYE GIDISIMDE TAHTALAR SALLANMAYA BASLIAYO NASIL BI KABA INSAAT OLURYA AYNI ÖGLE IDI DIGER YARISI BETON DU TAHTALAR SALLANMAYA BASLARKEN BEN AYAKTA SELAM VERIP NAMAZI BOZUYORUM TAHTALARIN YARISI ORTADAN CATLAMIS ORDAKI GENC KIZLAR YANI 12 13 YASINDAKI KIZLAR O AYRIK VE KIRIK TAHTALARIN UZERINDEN ÖYLE BI GECIYOLARKI HIC KIRILMIYO.. BENSE SAGTARFIMDA BI PENCERE VAR AMA PENCERDE TAHTADAN VE CAMLARI YOK ORAYA TUTUNA TUTUNA DIGER YARISI BETON OLAN YERE ZAR ZOR GECIYORUM BETON TARAFINDAKI KADINLARDA BENI O TARAFA CEKIYOLAR

bunlar nedemek ne olur yorumlarmisin datlu caducum

canim bide görumcemin 3 4 yasinda bi kizi var
ruyamda onun önden sacini öruyodum yarisina kadar
ondan sonrasini iki tane at kuyrugu gibi baglamisim
sac örmek kötu bi manaya geliyo

Rüyamı yazsam mı yazmasam mı diye çok düşündüm... Gördüğüm objeleri rüya tabirlerinden arattım ama bir yorum çıkaramadım.

Anlatıyorum:

Rüyamda kısa bi süre annemi görüyorum yanımda ardından kayboluyor. Birden bir evde buluyorum kendimi,büyük bir ev,geniş odaları var. Burası eski sevgilimin eviymiş güya.Ama bekar evi öyle güzel olamazdı. İkimizin gelecekteki evi diye düşündüm. Neyse,eski sevgilim bana odaları gezdiriyor. Odanın birinde benden önceki sevgilisini görüyorum.Niyeyse ona sataşmıyorum...Bir şeyler dedim ama hatırlamıyorum, cevap vermedi.sonra bir odaya kapandı hiç çıkmadı hiç konuşmuyor iyi ki de öyle yaptı onun o suratını görmek zorunda bırakmadı bizi... Bu kızın burda ne işi var diye soruyorum o da ona acıdığını söylüyor peşini bırakmıyormuş yapışıp kalmış nolur beni bırakma ölürüm falan diyomuş.Gerçekte de öyle bir kız,intihara bile kalkışmış sevgilimi kendine geri döndürmek için,intihar numarası desek daha doğru bi tabir olur neyse. Ardından eski sevgilim bana evi gezdiriyor eşyaların bazılarından bizim evimizde de var,"aa aynısından bizde de var" diyorum... onun boyu uzun, fakat rüyamda burnuna falan geliyorum normalde omuzlarına geliyorum noldu senin boyuna dedim cevap vermedi bir alete bindi boyunu ölçtü kısaldım dedi. ne alaka cidden anlamadım.. sonra bu bana evi gezdirirken sıra banyoya geldi şofbeni açayım banyo yap istersen dedi istemedim sonra dedim... bir odaya girdik burası salonmuş içi gayet moderndi duvarları kahverengiydi ama boya değil duvar kağıdıydı. her odada masa var ama mutfakta yoktu bende mutfağa masa alıyormuşum sandalyede oturuyorum ardından eski sevgilimin annesiyle babası geliyor onlarda salondaki masada oturuyorlar onlara bakıyorum ama yanlarına gitmiyorum.o kızla birlikte oldun mu diyorum hayır diyor,bana sarılıyor.sonra kendimi bir durakta buluyorum yanımda tanımadığım kişiler var sarışın hepsi elimde de bir kart. otobüs kartı gibi. ama kart çalıyodu sevgilimin resmi gözüküyodu isim olarakta çınar yazıyodu ama adı çınar değil... kartta "sarı" bir şerit vardı.ama o kart değil telefonmuş.açtım konuştuk bana eski sevgilisinin ondan hamile olduğunu 2 hafta sonra doğum yapacağını söyledi.kızın kendi memleketine gitceğini söyledi,buralı değil. bu da onla gitcekmiş. tersledim benim için hiç bi yere gitmezsin ama kılını kıpırdatmazsın dedim ne hamileliği yalan söylüyor hani birlikte olmamıştınız hem karnı dümdüz yarım kilo mu bu çocuk inanma dedim. o da o fa.....şeyle konuşuyor yalan attığını itiraf ediyor kız. uyanıyorum...

Rüyalara çok önem veririm bir ara gördüğüm rüyalar artesi gününe çıkardı. bunun yorumunu çok merak ediyorum lütfen yorumlayın...

Son düzenleme:
Evliyim ama cocuğum yok rüyamda bir erkek çocuğum var ben onu emziriyorum göğsümdede süt gördüm
hayır olsun inşallah

biraz önce bir kız arkadaşımla telefonda konuştum. sevgilimden ayrıldım 1 hafta önce. ayrıldığımızı söylemedim arkadaşıma hala da bilmiyo. bana dün geceki rüyasını anlattı. çok şaşırdım. çok etkilenmiş rüyadan. benim erkek arkadaşımla birlikte aynı evde yaşadığımı, evde erkek arkadaşımın arkadaşları olduğunu film gibi izlemiş rüyasında. erkek arkadaşım evden çıkınca arkadaşlarının bana tecavüz ettiğini ve erkek arkadaşımın da bunu öğrendiğinde benden ayrıldığını, benim suçlu olduğumu düşündüğünü, kedisinin benim bi suçum olmadığına, mağdur olduğuma inandırmaya çalışmış, ama bi türlü inandıramamış. rüyasında herkes benim suçlu olduğumu düşünüyomuş. sonra beni o evden çıkarıp kaçırmış. yolda askeri bi törende trafik sıkışmış ve orada da kavga çıkmış. telefonda ancak bu kadar anlatabildi. ama çok etkilenmiş, çok korkmuş. ben de dinleyince şaşırdım sevgilimden ayrıldığım dönemde böyle bir rüya görmesi (üstelik haberi de yok) enteresan geldi. bu rüyadan bişey çıkarmalı mıyım?

Canim benim bi arkadasim hamile ve bi ruya gormus yoprumlarsan seviniriz gercekten/Gormus ki bi kizi olmus ve kizini emziriyor/O anda gomleyinin icinden bi kedi cikmis(kedi yavrusu)kiz da bebegini bi kenara koymus bebek te aglaya-aglaya,baslamis yavrui kediyi emzirmeye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…