hayrolsun. canım senin dün anlattğın rüyada da deniz vardı ama senin denizin bir mesafeyi anlatıyo sanki. uzaklaşmaya çalıştığın sıkıntılı bi durum içide gibisin. yada sakladığın sırların var. kaçıyosun bi şeylerden. uzaklaşmak istiyosun. ailevi şeylerlede ilgili olabilir bu. çekirdek ailen dışında olan akrbalar ile ilgili . onların bilmesini istemediğin bi durum olubulur.
evet bu aralar cok sıkışık bir durumdaym erkek arkdaşımın dogum günü ve sevgller gnü üst üste geliyor ödemelermde var o yüzden bayağı bir sıkışık durumdayım 2 haftayı gecrsem birazda olsa rahatlicam bu yönden sıkıntılı bir durum icerisindeyim cok sıkıldım buaralar düşün karar verememe hesap yap hesap ver bide hep ailem le yaşadım kendi başıma birşeyler yapmak istiyorum beklemekdende sıkıldım bunlar da olabilir dimi
Merhaba ben de 1 gece arayla gördüğüm 2 rüyamı anlatmak istiyorum. Yorumlarsan çok sevinirim:
-Rüya 1: Rüyamda bir yaşlı kadın başörtülü, geliyor. (Güya kayınvalidemmiş) Tiyatro sahnesi gibi bir yer var. Buraya çıkıp şu 5 kızdan en güzeli seçilirsen sana altınlarımı vereceğim diyor. Rüya burada bitiyor.
-Rüya 2: Rüyamda kızın biri nişanlı ama gümüşlüklerini kaybetmiş çeyizliğiymiş. Deniz kenarındayız. Bana yardım eder misin diyor. Deniz kıyısına gidiyorum. Taşlıkmış. Taşların kenarında gümüşler. Alıyorum, o sırada da kenarda altın yüzük buluyorum. Hepsini alıp kızın yanına geliyorum. Çeyizlik gümüşlerini buldum ama bir de yüzük buldum diyorum. Kız da aaa evet yüzüğümü de kaybetmiştim diyor seviniyor. O esnada ama almıyor benden çeyizlikleri ve yüzüğü bende kalıyor. Denize bakıyoruz babam denizden yüzerek çıkıyor. Tam arkasında da yüzerek kızın nişanlısı geliyormuş. Denizin rengi de açık mavi ve temiz.
Şimdiden çoook teşekkürler...
canım yalnız bırakıldığını düşünüyomusun. yani insanlırn senin kıymetinin bilmediği tarzında düşüncelerin var mı . yada kendini eleştirdiğin keşke şunuda şöyle yapsaydım yada şuramda şöyle olsaydı dedğin şeyler. sanki bi hata yapmışsında onu düzeltmeye çalışıyomuşsun gibi bi caba içerisinde gördüm. ayrıca etrafında gıpta ettiğin insanlar varmı. o tanıştığın kişi ile aranıza soğukluk girmesinni sebebi sendenmi kaynaklanıyo ondanmı. bana biraz ondan kaynaklanıyomuş gibi geldi. açıklamam gerekirse sen aslında onu istemişsin ama o senin bi takım huylarından dolayı senden uzaklaşmış ve sende peşini bırakmışsın ama içinde keşke bunu böyle yapmasaydım gibi bi his ve pişmanlık var. boy konusuna takılmışsın biraz.kızlar ben konu actım fakat yorumlanmadıburda da paylasmak istedim 2gün önce rüyamda çorba büyük bi kazanda çorba yapıyordum yanımda da akrabalarımız varmıs ben çorbanın içinde yumak halinde kıl oldugunu farkettim ve kimseye çaktırmadan almaya calıstım ama alamadım. daha sonra corbayı kaselere koydum bi baktım masada kimse yok tek basıma yiyiyorum içinde yine kıllar var ama onları kenara cekerek yiyiyorum yanımda sadece annem oturuyor. daha sonra temiz yüzlü bir tane yaslı amca geldi yanında da 7-8 yaslarında sevimli bir kız torunu vardı onlar da corbanın tadına bakmak istedi ben uzattım kendi tabağımı sonra bi baktım kız alıp gitmiş tabağı. çorbam nerde dedim yaslı adam o corbaının içinde torununun yüzüğü oldugunu ve kız yüzügü görünce cok mutlu olup tabakla birlikte alıp gittiğini söyledi böyle uyandm. dün gece de tekrar rüya gördüm bağlantılı olabilir diye onu da anlatmak istiyorum. bi süredir konustuğum hoslandıgım biri var en sonra biraz soguk konusmustum ve 4 gündür konusmuyoruz. neyse normalde uzun boylu ama rüyamda boyu benden biraz daha kısaydı elele yürüyorduk sözde ilişkimiz varmıs ve ben cok mutluyum sonra bi yüzük cıkardı ve kendisine taktı artık sözlüyüz dedi. bende cok mutlu oldum arkadaslarıma anlattım madem sözlüsünüz sana niye yüzük takmadı dediler bende belki parmagımın ölcüsünü bilmediğindendir falan dedim rüya işte daha sonra tam emin değilim ama bana da taktı sanırım cok iyi hatırlayamıorum ama böyle bi rüyaydı işte ben yorumlayamadım siz ne düsünüyorsunuz
ölmesini istiyo olubulrmisin:26:ya kızlar benım bı ruyam var :26:
arkadaşlar rüyamda hayatımızı rezil eden yengemin öldüğünü gördüm ne demek sizce:26:
bana düşman gibi gelmedi daha çok sen birilerini o gözle görüp kendi ne düşman ilan ediyormuşsun gibi geldi. sorunlu olduğun insanlar varsa bi öz eleştiri yap derim.Merhabalar. Sıkıntılı bir zamandan geçiyorum. Pek çok rüya görüyorum fakat çoğu bilinçaltı oluyor. Bir tane rüyam beni nedense etkiledi.
Kısa bir sahneydi. Yazlık bir evdeydim bahçeli. Bulunduğum balkon zeminle birleşikti. Bahçede kirli görünen siyah, tüyleri acayip kabarık bir kedi vardı. Kedi önce miyavladı, sonra miyavlamaları gitgide konuşmaya dönüştü. Bir baktım ki kedi benimle insan gibi konuşuyor.. Çok şaşırdım. Sevmek istedim içimden ama yanıma gelmedi,ben de korktuğum için yanaşmadım..
Kendi çapımda düşman olarak yorumladım. Sizin fikriniz nedir ?
bende rüyamda memlketten uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşımı gördüm evleniyomuş ( kendisi evli zaten ) düğününe gidiyorum giderken yolda nazar boncukları görüyorum değişik şekillerde topluyorum yerden hepsini sonra düğüne gidiyorum
bide ondan önce gördüğüm ve çok etkilendiğim bi rüyam var hamile bir arkadaşım var onunla evlerinin önündeki denizin kıyısında oturmuşuz onun elinde bir balık ağı var içinde kocaman bir balık girmiş bana diyoki bak balık tuttum ben elinden alıyorum yazık olur bırakalım biz onu tekrar denizde diyorum ve balığı ağdan çıkarıp denize bırakıyorum ne demek yorumlarmısınız lütfen
canım yılanın illa düşman olmsa ıgerekmiyo. hayatta korktuğun şeylerde yılan olabililr. daha önce de dedğim gibi beynimiz soyut şeyleri somutlaştırmayı çok güzel becerir. senin korkularında yılan şekline bürürmüş olabilir. yada gizlemeye çalıştığın düşüncelerin.Datlu cadu az önce korkarak uyandıgım rüyamda salonda halının üzerinde ince gri küçük bir yılan gördüm o kadar iğrendim ki odanın içınde korkarak yürüyordum yılan saklanmaya çalısıyordu koltuk altlarına sanki kaçmaya çalışır gbi güzel yorumunu merakla beklıyorum şimdiden teşekkürler
bebeği varmı arkadaşının.bende rüyamda memlketten uzun süredir görüşmediğim bir arkadaşımı gördüm evleniyomuş ( kendisi evli zaten ) düğününe gidiyorum giderken yolda nazar boncukları görüyorum değişik şekillerde topluyorum yerden hepsini sonra düğüne gidiyorum
bide ondan önce gördüğüm ve çok etkilendiğim bi rüyam var hamile bir arkadaşım var onunla evlerinin önündeki denizin kıyısında oturmuşuz onun elinde bir balık ağı var içinde kocaman bir balık girmiş bana diyoki bak balık tuttum ben elinden alıyorum yazık olur bırakalım biz onu tekrar denizde diyorum ve balığı ağdan çıkarıp denize bırakıyorum ne demek yorumlarmısınız lütfen
canım aslyında yorumlamıştım ama pc bozuktu hata olmuş sanırım. kayın validenden herhangi bir beklentin mi var acaba diye yazmıştım. yada onun senin altınların varsa onunla ilgili düşünceleri varda bumu girdi rüyana,ayrıca yenimi evlisin diye de sormuştumDadlu cadı benim rüyamı alıntılamış ama cevaplamamışsın...
Unuttun mu acep? :26:
Canım benim rüya mıda yorumlarsan çok sevinirim.
Görümcem ve kayınvalidem gelmişler benim evi temizliyolar ama pırış pırıl yapıyolar. Bende dışardan gezmeden geliyorum görümcem ohh sen gez biz temizleyelim diyor ama tamamen espiri amaçlı laf sokmak değil yani.
Çok merak ettim normalde tabiki benim evimi temizlemeleri söz konusu bile olamaz. Hayırdır inşallah :))
Şimdiden teşekkürler.
Klasik kaynana görümce kategorisine göre bakarsak iyi sayılır. Ama neticede tabiki ana kız gibi değil.
Benimde Rüyamı yorumlar mısın?
kaynanamın evimize geliyor saçlarının arasında 5 tane kene görüyorum(daha önce hiç kene görmedim ama konuşurken kene diyoruz rüyamda) sonra eşimle su tutarak temiliyoruz ama 2 tanesini. Kanıyor aynı zamanda ama az. Sonra eşarbını bağlıyor evde oturuyor görüyorum içimden diyorumki nede rahat oturuyor bizede bulaştıracak diyorum
kaynanın rahatlıkları senin biraz canını sıkıyo galiba
anladım. bi faydaları dokuncak inşallah sana
evet canım
canım yalnız bırakıldığını düşünüyomusun. yani insanlırn senin kıymetinin bilmediği tarzında düşüncelerin var mı . yada kendini eleştirdiğin keşke şunuda şöyle yapsaydım yada şuramda şöyle olsaydı dedğin şeyler. sanki bi hata yapmışsında onu düzeltmeye çalışıyomuşsun gibi bi caba içerisinde gördüm. ayrıca etrafında gıpta ettiğin insanlar varmı. o tanıştığın kişi ile aranıza soğukluk girmesinni sebebi sendenmi kaynaklanıyo ondanmı. bana biraz ondan kaynaklanıyomuş gibi geldi. açıklamam gerekirse sen aslında onu istemişsin ama o senin bi takım huylarından dolayı senden uzaklaşmış ve sende peşini bırakmışsın ama içinde keşke bunu böyle yapmasaydım gibi bi his ve pişmanlık var. boy konusuna takılmışsın biraz.
ölmesini istiyo olubulrmisin:26:
bana düşman gibi gelmedi daha çok sen birilerini o gözle görüp kendi ne düşman ilan ediyormuşsun gibi geldi. sorunlu olduğun insanlar varsa bi öz eleştiri yap derim.
hayır tatlım öyle bi düşüncem yok çünkü çok uzaktayız o aklımda bıle yoktu:26: tek isteğim bizden uzak olamlarıydı oda oldular zaten sorunda bıttı ama bu rüya kafamı kurcaladı
aranızdaki söz diyaloğu olabilir. senin bi lafın onun başına kene gibi yapışmış.Peki kenenin anlamı nedir? Oda beni bitlenmiş bir şekilde görmüştü
birilerine iyiliğin dokunacak inşallah.merhabalar ben rüyamda bir tepside tatlı çeşitleri vardı baklava revani gibi sanki hastane ortamı gibiydi pek hatırlayamıyorum ordaki herkese dağıtıyorum ve bende yiyorum tepsideki tatlının şerbetleri okadar çokki yerlerde bile şerbet vardı hatırlayabildiğim bu kdar yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler
hayır tatlım öyle bi düşüncem yok çünkü çok uzaktayız o aklımda bıle yoktu:26: tek isteğim bizden uzak olamlarıydı oda oldular zaten sorunda bıttı ama bu rüya kafamı kurcaladı
senen için ölmüş o zaman canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?