Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

Datlu cadu az önce korkarak uyandıgım rüyamda salonda halının üzerinde ince gri küçük bir yılan gördüm o kadar iğrendim ki odanın içınde korkarak yürüyordum yılan saklanmaya çalısıyordu koltuk altlarına sanki kaçmaya çalışır gbi güzel yorumunu merakla beklıyorum şimdiden teşekkürler

benim rüyamı da yorumlarmısın canım

canım yılanın illa düşman olmsa ıgerekmiyo. hayatta korktuğun şeylerde yılan olabililr. daha önce de dedğim gibi beynimiz soyut şeyleri somutlaştırmayı çok güzel becerir. senin korkularında yılan şekline bürürmüş olabilir. yada gizlemeye çalıştığın düşüncelerin.

bebeği varmı arkadaşının.
ikinci rüyada da bi gıpta var sanki .

Canım benim rüya mıda yorumlarsan çok sevinirim.
Görümcem ve kayınvalidem gelmişler benim evi temizliyolar ama pırış pırıl yapıyolar. Bende dışardan gezmeden geliyorum görümcem ohh sen gez biz temizleyelim diyor ama tamamen espiri amaçlı laf sokmak değil yani.
Çok merak ettim normalde tabiki benim evimi temizlemeleri söz konusu bile olamaz. Hayırdır inşallah :))
Şimdiden teşekkürler.

Dadlu cadı benim rüyamı alıntılamış ama cevaplamamışsın...
Unuttun mu acep? :26:
canım aslyında yorumlamıştım ama pc bozuktu hata olmuş sanırım. kayın validenden herhangi bir beklentin mi var acaba diye yazmıştım. yada onun senin altınların varsa onunla ilgili düşünceleri varda bumu girdi rüyana,ayrıca yenimi evlisin diye de sormuştum

aranız nasıl canım.

Benimde Rüyamı yorumlar mısın?
kaynanamın evimize geliyor saçlarının arasında 5 tane kene görüyorum(daha önce hiç kene görmedim ama konuşurken kene diyoruz rüyamda) sonra eşimle su tutarak temiliyoruz ama 2 tanesini. Kanıyor aynı zamanda ama az. Sonra eşarbını bağlıyor evde oturuyor görüyorum içimden diyorumki nede rahat oturuyor bizede bulaştıracak diyorum

kaynanın rahatlıkları senin biraz canını sıkıyo galiba

merhabalar ben rüyamda bir tepside tatlı çeşitleri vardı baklava revani gibi sanki hastane ortamı gibiydi pek hatırlayamıyorum ordaki herkese dağıtıyorum ve bende yiyorum tepsideki tatlının şerbetleri okadar çokki yerlerde bile şerbet vardı hatırlayabildiğim bu kdar yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler

Peki kenenin anlamı nedir? Oda beni bitlenmiş bir şekilde görmüştü
aranızdaki söz diyaloğu olabilir. senin bi lafın onun başına kene gibi yapışmış. yada o seni bitlenmiş gördü diye sende onu kenelemişsin. yada keni gibi yapıştığını düşünüyon. ayrıca bit kötü bişye değil bence. bereket olurak görürürm biti ben

birilerine iyiliğin dokunacak inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…