canım aslyında yorumlamıştım ama pc bozuktu hata olmuş sanırım. kayın validenden herhangi bir beklentin mi var acaba diye yazmıştım. yada onun senin altınların varsa onunla ilgili düşünceleri varda bumu girdi rüyana,ayrıca yenimi evlisin diye de sormuştum
canım yılanın illa düşman olmsa ıgerekmiyo. hayatta korktuğun şeylerde yılan olabililr. daha önce de dedğim gibi beynimiz soyut şeyleri somutlaştırmayı çok güzel becerir. senin korkularında yılan şekline bürürmüş olabilir. yada gizlemeye çalıştığın düşüncelerin.
bebeği varmı arkadaşının.
ikinci rüyada da bi gıpta var sanki .
rüyamda bir arkadaşım evleniyordu ayakabısının altına ismimizi yazmak için kağıtt verdi oraya yazmamızı istiyordu unutmamak için bende oraya yazıyordum anlamı nedir?
beklenmedik bi haber olabilir.mrblar.. Rüyamda yumurta gördüm, buzdolabını açıyorum içimdende diyorumki bi koli yumurta almıştık ne kadar kalmış bakayım, dolabı bi açıyorum 2-3 tane yumurta kalmış, yeni almıştık diyorum tekrar.. o kadar etkisinde kalmışımki sabah kalkar kalkmaz dolaba baktım yumurtalar yerinde duruyordu :)) birde rüyamda iğne görmüştüm toplu iğne, aynı rüya içerisinde terlik giymeye çalışıyorum eşimde onları giyme kimin giydiği belli değil hastalık bulaşır gibi bişiler diyordu.. Bir keresinde de eşim bana makas verdi.. Buaralar çok rüya görüyorum sanıyorum... Teşekkürler şimdiden..
Benim rüyamıda yorumlarsanız sevinirim
Bu rüya cok acayibime gitmişti 2 hafta önce falan gördüm;
Sevgilim üniversitede okuyor yani ayrı şehirlerdeyiz. Yeni gitti üniv'e.. Her neyse;
Rüyamda sevgilimin yanına gidiyordum sürpriz yapmak amaçlı. Yanımda bi çift var. Sevgililer yani. Çok yakın iyiymişiz onlarla. Onlarıda götürüyorum sevgilim sevinir diye. Fakat o kişiler kim bilmiyorum, yani gerçek hayatta öyle birileri yok hayatımızda, yüzlerini hatırlıyorum çünkü. Her neyse. Otobüsle gidiyorum. Sevgilimin evine gidiyoruz mutlu oluyor falan. Babasıda bir süredir o evde kalıyormuş bunu gidince öğreniyorum. O çift aynı yatakta bende sevgilimle aynı yatakta yatacakmışız. Ama babası bunu duyunca istemiyor ve sırf ben sevgilimle aynı yatakta yatmıyayım diye o diğer çocukla beni yamamaya çalışıyor. Hatta zorla bizi birlikte tutmaya calısıyor ve zar zor o çocukla sevgili gibi oluyorum onunla yatıyorum falan. Sevgilimle birşey diyemiyor. Babası çok sert cıkışıyor. Rüyamda babasına cok fazla yalvardığımı hatırlıyorum ağlayarak. Ama babası inadından vazgeçmiyor. Sevgilim babasıyla yatıyo. Ben o çocukla. Kızda tek başına. Kız bu durumdan şikayetçi değil gibide. Daha sonra bi anda sevgilimle biz dışarı cıkıyoruz hiçbir şey olmamış gibi. Bizim yani ailemin arabasıda deniz kenarında ordaymış. Araba biniyoruz sevgilimle. Sevgilim arabayı kullanıyor ve denize doğru giriyoruz. Denize battık diyorum. Sonra o arabadan ckıyoruz kumsala doğru. Araba denizde kalıyor. Ve ben orada uyanıyorum..
Rüyam bu kadar. He şunuda söyliyim; normalde babası beni istemeyen biri değil yani rüyamın gerçekle alakası yok.
kurtulmak istediğin bir durum oldumu hiç. şimdi olması önemli değil. daha öncede yaşamış olabilirsin. bir korkuyla var. bıkkınlık. yüzleşme. atlet annesiyle iyi anlaştığına işarıt. yani samimi olabliyiosun onun yanında.dün gece bir rüya gördüm gene ben ama cok merak ediyorum yorumunuzu bu nedemek ya rüyamda evlenmişdim rüyamda kacmışdım suan birlkte oldugum sözlüme kocaya kacmışım 2 katlı büyük bir evin 2 nci katında oturuyoruz herkez cok üzülüyor ben kactım diye annemin amcaları teyzeleri falan geliyor evime herkez bana sarılarak ağlıyor kactım diye ama bende hem mutluyum sevdgmle oldum diye bi yandanda babamı düşünüyorum diyorumki içimden şimdi ben kactım babam gene ickiye başlar üzüntüsünden diyorum onu düşünüyorum ağlıyorum sonra nolucak diyorum ya babam beni affetmezse diyorum herkez babamın beni cagrdgnı ve kaçtıgım erkk arkdaşımı ve onun annesini görşmek için cagrdığını söylüyor haber gönderiyor erkek arkadaşmn ailesne bense gidemiyorum korkuyorum gitmek istiyorum ama düşünüyorum sonra 3 tane 2 si beyaz 1 si gri üst üste konulmuş tişört mü atlet mi ne görüyorum bunların birisi benim birisi erkek arkdaşımın briside erkek arkdaşımın annesininmiş neyse sonra biz yatyoruz erkek arkdaşımla kendi evmzde alt katta annesnn evi buarada sonra sabh oluyor erkek arkdşm diyorki anneme kahvltıya inelm hadi diyor bende diyorum ya annen birşey derse laf söylerse diyorum bişey dermi diye kendimi skkıntıya sokuyorum ama erkek ardaşımın annesi rüyamdada cok iyi birisi neden öyle düşündüm anlamıyorum sonrada uyanıyorum erkek arkdaşmn annesi gercektede cok iyi birisi buarada biz 10 aydr cıkıyoruz ve sözlüyüz ailler biliyor cıktgmzı
baban yenim ivefat etti. ve onu sık sık toprak altında hayal ediyosun çoğunlukla empati yapmaya çalışıyon bu düşühceler beynin ikurcalıyo. böcekler kafanı kemiren düşünceler. kurtulmaya çalışıyon ama pek becerdiğin söylenemezmerhaba oncelıkle boyle bı paylasım yaptıgınız ıcın tesekkur ederım. ben rüyamda vefat eden babamı gördüm babam gögsümde yatıyo üşüyomusun baba diyorum sarılıyorum montumu üstüne örtüyorum. birde gecen gün odamın her yerıne siyah böcekler basıyo birsürü kafasına vurdugum ölüyo ama bı zarar vermıolar tesekkurler
günlük şeyler girmiş rüyana canımbende bu gece bir rüya gördüm okul arkadaşlarımla özel bir okula seminer gibi toplantıya gidiyoruz..Orda özel okul öğrencileri erkekler bizim kızların etrafında dolanıyor benimde dahil..Hatta ne alakaysa okulun bahçesinde kahverengi bir ördek var..Ben böyle 2 grup cocugun arasında duruyorum yanımda kız arkadaşım var çocuklar diyor bu ördeği alıcam yere atıcam falan alıyolar ördeği yerde top oynar gibi şutluyolarrr benim bacaklaırma falan değiyor ben huylanırım hayvanlardan sevmeme rağmen çok kötüyddüüü sonra karşıdan bi cocuk geliyo uzun boylu muhabbetim yok ama onu çağrıyıorum söylüyorum beni aralarından çıkar çocukta ordakilerden çok uzun alıyo beni sonra sınıf gibi bir yere geçiyoruz beraber oturuyoruz o çocuk birden sevgilim oluyoo sarılıyo bana falan garip bir rüyaydıı
bu sahneden çok etkilndğini bi düğün yaşadınmı canım. yada buna benzer bi durum. son zamanlarda olması gerekmiyo.Datlucadı benimde rüyamı yorumlarsan sevinirim
günlük hayatında kafana takılna bi an girmiş rüyana . muhtemelen kıyafetinden memnun olmayarak girdiğin bir ortamda yaşadığın rahatsızlık olubilr bu.Ruyamda seneler sonrasini gordum. Aradan uzunca zaman gecmis ve ben ailemin bulundugu ulkeye gidiyorum. Sac bas o bicim, normalde ince tellidir saclarim, ama o kadar gur ve uzun ki ve deniz dalgasi modelindeydi, koyu bi renkti. Ve Deniz yolu ile ailemi ziyarete gittigimi gordum. Bi festival ortami, kiz kardesimle bulususyoruz, sonra kuzenimde bize eslik ediyor. Denize karsi guzel bir manzarali yerde kahvemizi yudumluyoruz. Hesabi odemek icin kasaya gidiyoruz ama, gittigimiz yer o kadar luks ve kalabalik bir ortam ki anlatamam. Kasayi bulamadan, saglik sigortasini halledicek islemler icin ozel bir otomatik kuruldugunu goruyorum ve "vay bee neler degismis boyle" diyorum o esna da yanimda ki adam bilmedigimi gorup bana tanitmaya basliyor. O esnada bi oyuncakci gozume takiliyor, oyuncak arabalar vardi buyuk boyda. Sonra hesabida oduyoruz sanirim ordan cikiyoruz, ama kendimi aynada goruyorum.. saclarim, kiyafetlerim vs cok bi kokona gozukuyodu
arkadaşın çok bık sevgili değiştiren birimi . sende ondan pek hazetmiyon sanrınımArkadaşımın sevgilisini tabutta görüyorum ama giysilerle hatta elinde bi kadın çantası var.. Neden böyle diye sordugumda arkadaşım daha yıkanmadı çünkü diyoaglıyoruz ama yalandan zorunlulukmuş gibi
sonra onu orda bırakıp yurtdışına gidiyoruz arkadaşım ben onun kuzeni ve sevgilisi..uçakta uçtugumu görüyorum ama gittiğim ülkeyi göremiyorum havaalanında kalıyorumbu arada telefon şarjımı ve fotograf makinemi evde unutmuşum gerginim
böyle saçma sapan bi rüyanın yorumunu merakla bekliyorum
kafanı meşgul eden şeyler girmiş rüyana canımİlkinde emre diye eski sevgilimi gordum o uzak yerde oturuyo onunla 9 aya yakın cıktık beni cok seviyodu ama uzak diye ayrıldım. Bana hala msjlar atıyo seni seviyorum unutamadım dye bende benim sevgilim var beni ilgilendirmiyosun
diyorum. Annem hastanede calısıyo hastaneye annemin
yanına gidiyorum emre kapıda yanına gidip noldu diyorm konusalım dyo telefonumla ilgileniyorum kimle konustuguma
bakıyo orda guluyoruz elimi falan tutuyo . İkincisi onur diye eski sevgilim . Onurla da 1 ay falan cıkmısımdır
okul cıkıslarına geliyodu oyle
bulusuyoduk neyse beni arıyo aglayarak umut benimle konusmak istiyo diyo. Umutta suanki sevgilim 2 aydır cıkıyoruz kendi aramızda yuzuk taktık gercek nisan yuzugu ama gumus. Onurla umutta facede kufurlesmislerdi hatta benim facemden engelledi. Bende nasıl falan diyorum bulusuyoruz .
Umut onura demiski o yuzugun bi degeri yok benim icinde caglanın bi degeri yok
demis onur da bana bunları soyluyo. Sonra umut geliyo yuzugu veriyorum ayrıldık btti diyip gdiyo. Bu ruyanın anlamı nedir cozemedim..
bebek istiyomusun canımMerhaba...
Benimde rüyamı yorumlar mısınız?
Dün gece gördüm. Bir erkek bebek doğurdum. Çok sevimliydi. Onu yıkadım sevdim. Sonra bebek 1 aylıkken yürümeye başladı.
Sanki gerçekmiş gibi yaşadım. Hamileliği falan. Ne demektir acaba :26:
etrafında hoşlanmadığın biri var galiba. seni ürkütenMerhaba...
Benimde rüyamı yorumlar mısınız?önceki gece gördüm.
rüyamda toprağa gömülü iri sarı bir yılan vardı onu ben öldürmüşüm halada korkuyordum canlanacak diye bahçedeyd
k ÇAMURDU HERYER yürümeye çalışıyordum ufak ufak yılanlar vardı basmaya korkuyordum
arkadaşın çok bık sevgili değiştiren birimi . sende ondan pek hazetmiyon sanrınım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?