Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

merhaba cnm sana zahmet benim rüyamada bi yorum yapabilirmisin ?şöyle anlatayım:
rüyamda hastanedeyim ben bir odadayıım dışarda ise eşim ve ailelerimiz var.odada ise benimle birlikte bir doktor var ve ben normal dogum yapıyorum sancı cekiyorum ve doktor ıkın ıkın dedikçe 3. seferde bir erkek bebek doguruyorum bebeği kucagıma veriyor cok güzel bembeyaz bir suratı var.herkes cok seviniyor ben mutluluktan ağlıyorum sonra odadan cıkarıyorlar beni öylede uyandım.ama çok etkisinde kaldım ne demek acaba cok merak ettim
şimdiden çok saol cnm..

merhaba
yorumlarsanız çok sevinirim
rüyamda ölmüşüm. beni öteki dünyaya götürüyorlar. çok kalabalık bir yer. hacdaki insanlar gibi. ve 3 çeşit kıyafet var. herkes onlardan birini giymek zorunda ve giymişler. bu kıyafetlerin biri düz beyaz, biri düz siyah, biri desenli rengarenk. ben de biraz süslü şeyleri sevdiğimden renkli desenli olan kıyafetten giymek istiyorum. fakat bana sana o yakışmaz, sana düz beyaz olan layık, onu giyceksin diyorlar. ben de düz beyaz olanı giyiyorum. oradaki herkes yürüyor hiç yorulmuyor, sadece bazen acıkıyorlar, onda da ağızlarına küçük bir şey atıyorlar ve onunla doyuyorlar. ben de onların peşine takılıyorum, hep yürüyorum fakat hiç yorulmuyorum. bazen acıkıyorum, o küçük şeyden atıyorum ağzıma, çok şey yemiş gibi doyuyorum.
bu kadardı rüyam. teşekkürler

rüyamda yeni bir eve taşınmış. evi ben + beklerken ev aniden 3+1 çıkıyor üstelik dayalı döşeli bi ev sadece bir odanın rengini hatırlıyorum pembe nevresimli yatak vardı. odanın birini benm yatak odam oalrak beğeniyorum diğerlerinide kızlara verriim diyorum yani arkadaşalarıma. sonra annemle salonda olturuyoruz ama salon geniş değil yerlerin pis olduğu aklıma geliyor üşeniyorum yarın silerim diyorum. annem bana kalk banyo yap dio bakıorum sular yok. odada soba var bitane üstünde güğümle su var çok sıcak değil su ılık denilebilir annem beni o suyla yaptırıyor.

belki biraz saçma bi rüya olabilir ama etkiledi beni çünki çok nadir rüya görürüm ben. teşekkür ederim şimdiden

rüyamda düşmanım odun ve merdiven verdi bana. merdiven ve odun uzundu. ben kendi evime kadar taşıdım verdiklerini, düşmanımın oğluda benimle birlikte eve kadar geldi.

canım rüyan çok güzelmiş....
sanırım yaptığın ibadet ve iyiliklerin karşılığını görmüşsün.

mrb rüyamda bir çekilişe katılıyoruz 2 araba ev falan var çekilşte önce bir çift kadın kapalı dindar bir çift araba kaznıyor sonra biraz daha bekledikten sonra yine araba çekilişinde bu çift kazanıyor arabaya doğru koşuyorlar seviniyorlar ben ve yanımda çeklişe katılanlar bozuluyoruz itiraz ediyoruz bir kez kazanan tekrar kazanamaz diye. o sırada kadın vbir beyz arabayla gelip park etmeye çalışıyor biraz hızlı sürüyor birine çarpacakmış gibi ama yinede par yapıyor böyleydi rüyan yorumunuzbeklerim

rüyamda duvar siliyordum...oğlum el izi yapmış her yeri...
ay nasıl temizlicem die söyleniyorum bi yanda da siliyorum..
sildikçe çıkmio daha da artio hayır olsun inş..netten araştırdım ama bişey bulamadım (

Bugün rüyamda akvaryumumzdaki 3 tane balık ölmüş ve eşim elinde getiriyor bak ölmüş bunlar aşkım diyor.sonra uyandım baktım akvaryumdaki balıkların hepsi canli.yani gercekte ölmemiş.ama gercek gibiydi.

bende rüyamda üzüm yiyodum hayır olsun:)) bakayım şimdi diyodum netten rüya tabirlerine ki senin başlık çıktı :)))) hadi önce sen yorumla :26:

Merhaba, bende film gibi ruya gordum, yorumlarsaniz cok sevinirim.

Oncelikle sunu belirteyim, 14 aylik bebegim var gece uykularimiz cok duzensiz, bu ruyayida sabah o uyurken yaninda icim gecmis o zaman gordum :)

Ruyamda bir mahalledeyiz, bilmedigim bir yer. kres varmis, bebegim uyudugu icin onu krese birakiyorum, beklerken ne yapayim diye disari cikiyorum ki bi bakiyorum karsi kosedeki ev bir tanidigin evi oraya gidiyorum. ustumde pijamalar, ayagimda onu kapali tuylu ev terligi. Baskalarida var, tanidigimda tanimadigimda. Oturuyoruz salonda benim uykum geliyor, oturdugum koltukta kivriliyorum. uyumamak icin direniyorum, ayip olur diye dusunuyorum ama dayanamayip uykuya daliyorum. ortam kalabalik, ben butun koltugu kaplamisim. biri geliyor diyor ki uyuycaksan baska odaya gec, diger odada da uyuyanlar var diyor. gidiyorum diger odaya uyumak icin ama yer yok, kalabalik falan vazgeciyorum, gidip oglumu almaya karar veriyorum. disari cikiyorum yagmur yagiyor, cok degil ama yerler islak ve yer yer camurlu su birikintisi var. onlara batmadan sokagin karsisina gecmeye calisiyorum ama bir terlikler cikip duruyor ayagimdan ve bir su birikintisine takilip kaliyorum. cikmaya calisirken bir erkek gelip yardim ediyor. ordan kurtuluyorum, karsiya geciyorum. yagmur hafiften yagiyor. oglumu almak icin ilerlerken bir yandanda dusuynuyorum oglumu bu yagmurda nasil goturcem diye. Daha krese girmemisken oglumun sesini duyuyorum. yolumda ilerlemeye devam ederken uyandim ki oglum uyanmis yanimda ustume cikmaya calisiyor :)

Allah hayra cikarsin diyelim. Yorumlarsaniz sevinirim.
Sevgiler

merhaba bende 2 gün önce bir rüya gördüm.rüyamda erkek arkadaşımla yoldayız.El eleyiz süreklii benim tanıdığım birilerini görüyoruz ve ona diyorum aa bu bizim apartmanda vs. bizi görmesinn oda bıktım artık falan dyor. Sonraa bayağı kişiyi görüyoruz böyle neysee.Sonra erkek arkadaşımla aynı başta belirttiğim gibi el eleyiz yürüyoruz bir yolda apartmanlar falan var durak falan var elimi sıkıyor.Elim acıyor farkında mısın sıkma diyorum.Tekrar aynısını yapıyor acıdığını söylüyorum nye yapıyosun ki diyorum orda da uyandım hemen elime baktım ne biçm acıdı yaa gerçk gibiydi merk ettim ne anlama geldiğinii yorumlarsanız sevinirimm.:26:

bu gece yine bir rüya gördümm babam,ben,ananem,kuzenlerim,ablam vs. birde sevgilim ananemlerin evnde oturuyorduk.Babam sevgilimi daha yeni görüyordu ona soruyordu siz ne zamandır arkadaşsınız gibisinden oda 3 senedir ama ciddiiym ben diyordu.Babamda çok doğal ve iyi karşılıyodu.Sonra sevgilim babama anlatıyodu üstünü çok ince giyiyo bu havalarda ben böle seylerine karısıyorum onun diyodu.Şuana kadar hiç tanışıp görüşmediler hayırdır inşş :)

dün sevgilimden ayrıldım..severek ayrıldım üstelik..tüm gün ağladım annemde beni teselli etti..bunun üzerine annem dün bi' rüya görmüş...öncelikle hayırdır inşallah diyelim .)
şimdi ben baygınmışım ama tam deil gözlerim yarı açıkmış..yerdeymişim kalkmaya takatim yokmuş..uzakta bi kapı varmış..dışarıya açılıyomuş annem beni alıp dışarı çıkarmak istemiş ama kapının yakınında 2 genç varmış..annemde nedesiz korkmuş ve geri dönmüş..evimize açılan bi kapıya girmiş...sonra beni tekrar kapının arksaında yerde baygın görmüş..kapının yanında bi cam varmış..o iki gençte camdan bana bakıp gülüyorlarmış..kahkaha filan deil ama gülüyorlarmış..annem kapıyı kilitlemeye çalışıyomuş..o sırada uyanmış...

sizce bu rüyanın anlamı ne?

bende geçen hafta rüyamda göz bebeğimin gözümün akına dogru yayılmaya başladıgını gördüm çok korkmuştum yakından bakmak için aynaya dogru yaklaştım gözbebeğim dolunay şeklini aldı tupturuncu oldu.. yorumlarsanız sevinirim tşkler :)

benim rüyamı yorumlayalı bayağı olmuş şimdi gördüm çokk teşşekür ederim canım ilgin için

Ben de çok rüya görürüm dün akşam gene karmaşık rüyalar içinde sabah çok net hatırladığım kahve pişiriyordum. manası ne olaki...tadını hiç hatırlamıyorum şekerli mi diye soracak olursanız:)

Ruyamda kaslarim uzamisti.. anaam diyorum ne kadar uzamislar boyle. Kendime aynada bakiyodum. Devamli aynada baktigim ruyalar goruyorum, nedir anlami anlamadim gitti.

Erkek arkadasimlayim, o yuz ustu uzanmis.. masada yapmasi gereken bir is oldugunu goruyorum. Yesil ceviz buyuklugunde bir meyve ve onu SIKTIGINIZDA beyaz sakiz'a benzer bi sivi cikiyor, bende benimkine yardim ediyim diye girisiyorum. Normalin iki uc kati fazla cikiyo ve masaya koyuyorum. Sevincimi paylasirken uyandiriyorum, oda gulumsuyor, ama o kadar yorgun ki kalkamiyor yerinden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…