Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

rüyamda düşmanımı birileri sukıştırken gördüm zordaydı ama bana hala efelenmeye çalışıyordu ama zorda olduğunu biliyordum.diger rüyamda ise bir evde uyuyorum görmediğim bir el üzerime yaldızlı mı diyim simli mi diyim bir battaniye örtüyordu. Rüyalarımı yorumlayabilir misiniz tşk

merhabaaa ilk defa yazıyorum ve çok merak ediyorum anlamını...

Annem rüyasında beni evlenirken görmüş...böyle düğün salonundaymışıs ben geliyomuşum gleinliğimle yanımda damat varmışş yalnız benim saçlar küt şeklinde ve kızıl renkteymiş..sonra bi ara küçük bi duvak varmış çıkartmışım onu..duvaksız durmuşum..annem kızım saçlarına niye bişey yapmadın diyomuş bende bu saça ne şekil verdireyim ki diyomuşum..Sonra damadın ablasyla konuşuyomuş annem biz şunları alalım siz şunları alın falan gibisnden...sonra damada dönüp annem benim kızım biraz nazlıdır iyi bak ona diyomuş oda bakmam mı falan diyomuş..Sonra ondan öncede kırmızı bi gelinlikle görmüş annem beni o da kına gecesi falandı herhalde diyo..sonra düğünde annem siyah ayakkabı giymiş ayağına aman üstüm açık renk niye siyah giydm diyomuş..sanki acele gelmiş gibiydik diyodu annem..

datlucadu selam,

Benim rüyam çok enteresandı. Hani haberci rüya derler ya öyle bişey sanırım. Rüyamda annem babam ve ben yerde yatıyoruz, üzerimizde battaniye örtülü, ben ortalarında yatıyorum. Battaniyenin altında karnımın üstünde bir el var, eli tutuyorum. Sonra annemin ellerine ve babamın ellerine bakıyorum,ikisinin de elleri battaniyenin üzerinde. Babama soruyorum; baba bu el ikinizinde eli olmadığına göre kimin eli diye? Babam üzerimizdeki battaniyeyi ayağa kalkarak açıyor. Benim tuttuğum el bilekten kesik büyükçe bir erkek eli. Ama kan falan yok. Babam eli kaldırıp anneme de gösteriyor. Çocuğun üzerinde bu el ağırlık yapmıştır,baksana kocaman diyor. Ayyy aklıma geldikçe tuhaf oluyorum : )) Sen nasıl yorumlarsın bunu?

bu gece rüyamda benm normalde iki arkadaşım var hamile gerçekten ama onları görüyorum bir hamile arkadaşımla diğer hamile olan arkadaşa oturmaya gidiyoruz ve ben yolda kusuyorum iki üç defa işte yanımdaki seviniyor kesin sende hamilesin die diğer arkadaşın evine vardığımızda ona söylüyor falan böyle birşey gördüm ne anlama gelir acaba ama o arkadaşlar şuan gerçekten hamile ben değilim :)

kusura bakmayın arkadaşlar sanırım artık yorum yapamayacağım. hepinizden özür diliyorum. hakkınızı helal edin.

Merhabalar.
Kız kardeşimin gördüğü bir rüya var,Baya bir ilginç geldi bana.Yorumlarsanız sevinirim.
8 yıldır beraber olduğum birisi var ama ne o ne de ben evlilik konusuna takılmış bir çift değiliz.Ben biraz kariyer meraklısıyım denebilir,bu yüzden şuanda yurtdışında yaşıyorum .
Erkek arkadaşım şuanda türkiyede ve vize alabilirse yanıma gelecek.

Kız kardeşim rüyasında beni istemeye yabancı bir adam ve ailesi gelmişler görmüş.Adam mühendislik ve hukuk okudum ama hukuk işleriyle uğraşıyorum demiş. Adam ve ailesi üsulüne uygun giyinmişler ama benim ailem normal günlük kıyafetleriyleymişler.Istemenin sonucu olumlu sonuçlanmış.

Yorum konusunda yardımcı olabilirseniz sevinirim.
Teşekkürler

slm canım ben rüyamda saçlarımın tepemden döküldüğünü baya bir açıldığını gördüm hatta üzülüyordum acaba kansermi oldum diye düşünüyordum kafam biraz tepeden kelleştiği için yağ sürmeyi düşünüyordum hatta peruk takarım bakım yaparım düzelir diye düşünüyordum tabi bunların hepsi rüyanda oluyordu
normal hayattada saçlarım ince telli mevsimsel dökülüyor yine ilkbahrada dökülecek diye kafamada takıyorum
yorumlarsa şimdiden çok teşekkür ederim

teşekkür ederek yazmaya başlıyorum.iki tane rüya yazmak istiyorum.ilkinde van depreminde vefat eden arkadaşımı gördüm,ben iyiyim merak etmeyin,hem ben 4 aylık hamileyim diyordu,o kadar mutlu görünüyordu ki.. gün boyu gözümğn önünden gitmedi yüzü..
ikincisine gelince hoşlandığım çocuğun ailesini bize gelmiş gördüm.onlar annemle salonda oturuyor,ben mutfaktayım.masada 4 tane yumurta var,ikisini elime aldım.sonra geri bıraktım.bıraktıktan sonra yere düştüler.biri kırıldı içinde iki tane sarı çıktı.diğeri ise çatladı.önce toplamaya uğraştım,sonra misafirler gidince yıkarız diyerek bıraktım.. öyle de uyandım

ben kendi rüyamı değil de bi arkadaşımın rüyasını yorumlamanızı rica edicem. arkadaşımın rüyasında deprem oluyormuş. o da benim elimden tutup dışarı çıkarmaya çalışıyormuş.

ruyamda sag gogsum ile mavi gozlu sanirim kiz yada erkek te olabilir bir bebegi emziriyordum evli vs degilim anlamini bilen varmi :26:

Bu gece bende bi rüya gördüm ve çok korktum yani neden bukadar korktuğumuda bilmiyorum okadar korku filmi izliyorum bide.. Rica etsem benim rüyamıda yorumlarmısınız?

Rüyamda bir bebek kurtarıyorum ama nerden nasıl kurtardığımı bilmiyorum kucağıma almışım evime getiriyorum ve gelirken yolda bir kız çocuğu 5 yaşlarında kardeşi peşime takılmış geliyor ve ben hiç şaşırmıyorum 1 ken 2 oluyorlar. Evime getiriyorum ikisinide.. Bebeği tekli koltuğa yatırıyorum , kızı yatağa yatırıyorum bende tam karşılarına bir sandalye koyup oturuyorum. Aradan kısa bir süre geçiyor kapı açılıyor ve yüzü biraz gizlenmiş bir adam giriyor içeriye. Bir an tanıdık geliyor ama daha önce hiç görmediğim birisi olduğunu biliyorum ama hafif bi gülümsüyorum. Adam çok kötü bakıyor ve o sırada yatakta yatan kız ve bebekte çok çirkin bir şekilde gülmeye başlıyorlar. Gözlerim kapanıyor ve yine kısa bir aradan sonra gözümü açtığımda elimde kanlı bir bıçak var ve bebek ile kız param parça olmuş bir halde karşımda duruyorlar. Polisler gelmiş benim gözlerim doluyor ama konuşamıyorum ve hiç tanımadığım bir yerde olduğumuda söylemem lazım. ev kendi evimiz değil. insanların hepsi yabancı ne konuştuklarını anlıyorum nede olan biteni. Gece 3 te korkarak açtım gözümü bidaha uyuyamadım ve kabim çok fena çarpıyodu. Tuvalete gitmeye bile korktum ki normalde bukadar korkak değilim. Birisi yardımcı olursa sevinirim arkadaşlar çok teşekkür ederim şimdiden.

Bu arada yüzü gizlenerek gelen adam polislerin içinden birisi olduğunuda görüyorum onu unutmuşum. çünkü gözümü açtığımda aynı gülüşü polislerden birinde gördüm. bidaha uyumaya çalıştım ama yine aynı şeyleri gördüğüm için uyuyamadım gerçekten korktum

Son düzenleme:
Rüyamda sürekli bu üç temayı görüyorum her gece sürekli.. Yorumlayabilen biri var mı acaba

Dün gecede gördüm bunu, sürekli çocuk düşürüyorum sürekli.. İki kere hamile kalmışım ve düşük yapıyorum. Çok sık görüyorum korkuyorum. (evlide değilim!)

Sürekli peşimden bir şey koşuyor veya yangın çıkıyor ben dağda oluyorum dağa tırmanıyorum.

Dalgalı denizde yüzüyorum hep, denizden çıkıyorum bir şekilde mücadele ederek. Ama çok sık görüyorum son 3.4 aydır..

Bunlar ne demek bi bilen varsa yardımcı olabilir mi. İlk seçenekten çok korkuyorum başka bir anlamı olmalı bunların

günaydın kızlar ben de bir rüya gördüm ve gerçekten bir anlamı var mı çok merak ediyorum... yorumlayabilecek olursanız çok teşekkür ederim...
rüyamda kendimi kendi mutfağımda gördüm orda bir şişe de zehir buldum ve bunu bir kız arkadaşımın koyduğunu hatırladım beni öldürmek için değil ama başka birini öldürmek için... ben de kötülük yapılmasın diye aldım şişeyi tam lavaboya dökeceğim işte bu kız arkadaşım girdi içeri gelinlikle... ben de o anda çok duygulandım ve ağlamaya başladım... çok garip bir rüya ama ne bileyim sormak istedim... şimdiden teşekkürler

canım aksam gordugum ruya benı bıraz ürküttü müsait oldugun bır zaman yorum yaparsan sevınırım

sımdı benım dedem gercekte coktan öldü ama onu ruyamda yeni ölmüş olarak gordum ve sözde onu ölüsünü yıyormusuz yanı tam olarak etlerını yerken gormedım ama onun cesedınden yumurta yapıyormusuz yumurta seklınde yıyorduk. cok sacma ve garıpti...çoook eski bir evde saklıyoruz cesedı.birde yenı bır bebek doğuyor bu dogumu ben mı yaptım yanımdakıler mı hatırlamıyorum ama o bebegıde o eskı eve goturuyoruz, yanımdakıler burda kalsın dıyor ben nasıl olur kucucuk bebek ölür bu eskı ewde soğukta ac kalır dıyorum yanımdakılerde dışkısıyla besleyecegız onu dıyorlardı ben ıtıraz edıyordum.gercekten kotu bır ruyaydı,nasıl bır ruh halıyle gorulur boyle bır ruya anlam veremedım

rüyamda benim olmayan bir kız bebek emziriyordum, acayipte sütüm vardı resmen fışkırıyordu, bebeği bi ben bi annesi emziriyomuşuz. (bekar olduğumu da söylersem yorumda farklılık olur sanırım)

merhaba. oncelikle rüyama cevap vereceğiniz için teşekür ederim... sürekli bu rüyayı gorüyorum nerdeyse 1 yıl oldu yaşım daha 19 rüyamda hep bir erkek bebek gorüyorum sürekli aynı rüya bu rüyayı bana açıklayacak olan varmı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…