Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

canim benim rüyamida yorumlarsan sevinirim...
elinde bir tas icinde ceyrek altinlar görüyorum... alabilecegim söyleniyor... sonra icinden seciyorum.. cok güzel parlak yanlari süslü bir ceyrek aliyorum sag elimle.. sonrada diyorumki bu benim...
ikinci rüyam.. kayinvalidem bana bir basörtüsü hediye ediyor cok seviniyorum.. aliyorum begeniyorum... eltim küsüyor oda istiyor sonra kayinvalidem.. sana daha önce verdim o onun diyor...

canim yorumlarsan cok sevinirim....

Canı benimde bi rüyam var ben rüyamda 4-5 tane yumurta dizmişler önüme
bana diyorlar ki iyi bak onların bi kaçından civciv çıkacak diyolar bende gözümle
2 tane yumurta da civcivlerin büyüdüğünü görüyorum 1,5 ay önce kürtaj oldum ve gene bebek düşünüyorum
herşeyi bebekle bağdaştırıyorum ama şimdiden teşekkür ederim

datlucadı bu ruyanın yorumunu merakla beklıyoum.
erkek arkadasmla anıden ewlenme kararı alınıyordu gelınlık eskıydı ayakkabılarım sıyahtı sacmı basımı hemen kendım yapıwerıyordum snradan krem ayakkabı buluyordum ablamdan oylelıkle ayakkabıyı değiştiriyordum.ne demek acaba canım.teşekkür eettm

merhaba ben rüyamda yolda otobüs bekliyorum ama yolun ortasında otobüsü görünce çantamı trafiğin ortasında bırakıp koşuyorum otobüse binincede tekrar inip çantama koşuyorum tam ben giderken 2 tane adam 1 tane 12 yaşlarında çocuk ellerinde bebek arabasıyla koşuyorlar çantamı alıyorlar kovalıyorum ama yakalayamıyorum yerlerini biliyorum ama gidemiyorum yanlarına bebek arabası boş.ççok karışıktı sonra bahçemize genç çocuklar geliyor annemle kapıdayız taş atıyorlar annemi çekiyorum ben yakalıyorum taşı.sonra tek başımayım apartmanda saklanıyordum daha karışıktı bunları hatırladım:26:

rüyamda 5 yıldır görüşmediim arkadasım beni cepten arayıp otogardayım gel al diyor bende bin bir türlü yalan atıyorum karsılasmamak iççin.halbuki normal hayatta kıza resmen bayılıorm birbirimizi cok seviyoruz. ama ben normal hayatta da karsılasmaktan korkuyorum böle bütün hayatımı düzene sokup karsısına cıkmak istiyorum. nese rüyama devam edim. işte dışarı cıkıorm bu arada sacımı yaptırmısım düzleştrmişim ama kesilmiş sacım. vede boyalı normalde sacıım ruyamda ana rengine dönmüş. sonra kız arkamda beliriyor. onunda sacı kısalmıs ve düzlenmiş. ama benmki sertmiş onunki yumuşak. sonra ben onun arkadasım oldugunu anlayınca kacmaya başladım. kız kovaladı. bakkalımızn onunde yakaladı bende bakkal a dedim ki : sizden cok alışveriş yapacam lütfen su kızı oyalayın dedim biraz oyaladı sonra tekrar kovaladı ve yakaladı. bircafede oturduk bana hep tebessüm edio ben de kacmak istedm tam kaçmak isterken terleyerek uyandım gece 3 flndı...

Merhaba benim rüyamı da yorumlarsan çok sevinirim :)

RüyamdA eski erkek arakadaşımın ailesini gördüm,kız kardeşi beni çok severdi.Kız kardeşi rüyamda bana sarılıyor sıkıca durup dururken.O esnada biraz ötede duran eski erkek arkadaşım bana pat diye "benimle evlenir misin?" diyor.Yüzük almış oluyor ben teklifini duyunca çok seviniyorum.Kabul ediyorum.Gerçek gbi çok etkilenmiştim.Bu arada ayrılalı çok uzun zaman oldu

Merhaba,
25 haftalık hamileyim, hayırlısıyla bi kızım olacak inşallah..
Rüyamda evde doğum yapıyordum eşim beni doğurtuyor sancım varmış ama ben hiç acı hissetmiyorum.. ben ellerimle karnımı bastırıyorum sonra kafası çıkıyor. eşim bebeği çıkartıp bana veriyor o kadar ıslak ki yapış yapış ben öpüyorum onu...
Bebek o kadar hareketli ki bu arada 4 5 aylık gibi sürekli yattığı yerden dönüyor kıpır kıpır...
Sonra aynı rüyanın içinde köpek yavrusu görüyorum benimmiş çok sevimli bir köpekti sürekli kaçıyormuş ben hep peşinden koşuyorum hep uçurum kenarında yakalıyorum onu tam düşmek üzereyken..
Sanırım bi tarafım açıkta kalmış
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..

kız kardeşi senin ile ilgili bir düşünce geçirmi olabilir içinden, buda sana yansılmıtır, evlilik olayı ise belki zamnaında böyle bir beklenti içindeydin ondan yada aileler bu beklentildelerdi, bunlardan etkilenmiş olabilrisin canımhayrolsun
bebek görme sebebin tabiki hamilelik. her hamile bayan bebeği doğana kadar bu tür rüyalar görür, bebek ve yavru köpek eşlemeside galiba ikisnide sevimli buluyor olmandan. bebeğe hareketlilik atfetmişsin burda da yavru köpeklerin hareketliliği ile eşleştirme yapmış beynin, hayrolsun hayrlı doğumlar

Son düzenleme:
Ben de çok değişik bir rüya gördüm.Benim hoşlandığım birisi var tam o mu yüzünden emin olmamakkla beraber o olduğunu hissetmiştim.Şöyle rüyam; babası bir ev gibi bir yer ayarlamış ben de güzel resim yaptğım için he yeri boyayarak orayı bir sergi salonuna çeviriyordum.Sonra ben bir koltukta otururken ümitsizce (ne ara oldu bilmiyorum ama işte hoşlandığım çocuğa hoşlandığımı belirten bir söz yazıp kağıtla vermişim) O geliyor bana pek bakmadan kitaplıkta bi kitabın arasına bi şiir koyuyor sonra çok ama çok mutlu oluyorum.Ümitsiz bir aşk değilmiş diyorum şaşırıyorum. Başka ayrıntılar da vardı ama hep unuttum öyle işte.Bilinçaltı mı acaba yoksa yorumlanır mı bilemedim :) Teşekkür ederim

Teşekkür ederim. Ağzına sağlık

Teşekkür ederim. Ağzına sağlık
rica ederim

hoşlandığın çocuğun dikkatini meziyetlerini görrerk çekmek istiyorsun. sanat ve şiirden hoşlanıyorsun anladığım kadar ile. belki o kişi ile daha öncesine dair bir kütüphane, yada kitap satılan yerlerde yaşan küçük bir ayrıntı var yada şiiri sevdiğin için beynin onun ile şiiri aynı karede buluşturmuş. ayrıca onunla yalnız kalıp ona açılmak istiyorsun, belkide denemelisn. hayrolsun inşalah

Son düzenleme:

Evet ben sanatla ilgileniyorum o da şiirle Teşekkür ederim

Merhaba, benim rüyamida yorumlarsaniz cok sevinirim...
Eski sözlüm rüyamda iflas etmis üzerinde cöpcü kiyafeti vardi, karsilasiyoruz ve birbirimize bakiyoruz, uyandim sonrasinda...

Yaa bi tanede benden:))
rüyamda elimde cep telefonu vardı haritası açıldı telefondan haritaya bakarken kendimi Samsunda buluyorum neyse ara sokaklardan ilerliyorum bi eve giriyorum orda benim sevgilim varmış ama ev loştu yani aydınlık değil sonra banyo tarafından ses geldi oraya baktım benim aşkım var orda bide kadın tabi ben sinirleniyorum bu bana diyoki benim karım sensin.Aldatıldım yaniii Sonramı öncemi bilemiyorum 4 tane akide şekeri vardı birini yedim.yorumlarsan çook sevinirim saol.

Son düzenleme:
günaydın...
sabaha karşı bir rüya gördüm ve etkisi altında kaldım..
kendi başıma doğum yapıyorum...erkek bebek doğuruyorum...bebek çok güzel...esmer kara kaşlı kara gözlü..sonra annem geliyor kordonunu kesiyoruz...ardından annem bakıyor kanamam var..bana dikiş atılması lazım diyor..
alt komşu bu işi yapıyormuş..ben ağlayarak aşağı inerken uyanıyorum..
lütfen yorumlarmısınızz rica etsemmm

Merhaba, benim rüyamida yorumlarsaniz cok sevinirim...
Eski sözlüm rüyamda iflas etmis üzerinde cöpcü kiyafeti vardi, karsilasiyoruz ve birbirimize bakiyoruz, uyandim sonrasinda...
özel değilse neden ayrıldınızı, o hala seviyormuydu, belki duygusal bir iflas yaşıyordur.hayrolsun
sevlinle ayrı şehirlerdemisiniz? belki bir aldatılma korksuus yaşıyorsun, yada burada ki aldatma hikayelerine çok takılıyosun. ama bnece takılma , şekerde yemişsin ağzının tadını bozmahayrolsun
hayrolsun canım.bebek istiyomusun. bana çok anlamlı bir rüya gibi gelmedi. galiba doğum olayını kafana takmışsın biraz. acıyı derinden hissetmisin . buradan hassas bi kişiliğe sahip olduğunu anlıyorum. başkalarnın acısnı kendi acınmış gibi yaşıyorsun galiba . burda da öyle olmuş muhtemelen bir doğum olayından etkilendin.ayrıca acıyı bu kadar derinden hissettiğine göre bu yakınlarda olmuş omalı.

çok mutlu oldum artık rahat bırakmama seni görüp yorum istediğim çok rüye var ama hatırlayamıyorum 2 rüyamda birinde bi öle var annem öldürmüş sanırım babam onu alıp yok ediyodu balkona çıkıyorum naptın diyorum babama aldım gömdüm taa uzaklara diyo bi bakıyorum kanlar yerde silmiş ama gitmemiş e buralar kan diyolarum aşaya bakıyorum balkondan ordada kan bi bakıyorum babam bi kedinin kafasını kesmiş neden yaptım bu diyorum öle korkarak uyanıyorum kedi acayip korkunçtu bir diğer rüyamdada annem ananemi öldürmüş bu ara böle öldürmeli rüyalar gördüm hep müge anlınında etkisi olabilir işte almış bizim bi uzakta arazi var oraya gömmüş onu tam hatırlayamadım ama babamı gördüğüm rüyayı unutamıyorum şimdiden teşekkür ederim

Günaydın cadummm kız sende ne meziyetlr varmış anamm bacım :))

neyse gelelim neticeye :)))

ben gün gece rüyamda kocaman bir süt arabası gördüm inekleri sağıp bu tanker gibi kamyona alıyorlardı.
o kadar çok süt gördümki anlatamam ne demek acep :26::26::26::26::26:

teşekkürler canım amannn klasik 6. his işte

gelelim rüyana, öncelikle hayrolsun. ilk olarak trafikte falan denk geldiğin süt tankerlirnden etkilenmiş olabilr misin acaba diyecem .ikinci olarak aklıma birikim geldi. şu ara maddi olarak birikim yapmayı düşünüyor olabilir misin ? son olarak şunu ekleyim , her zaman dedğim gibi her rüyanın bir anlamı olacak diye bir kural yok. bilinç altı süzgeç gibidir. ama bazen incelir bu süzgecin delikleri bazen irilleşir. yan ne zaman neyi alıp hard diske kaydettiğini anlayamaız. rüyalar bu hardiskte kayıtlı imgelrin su yüzüne çıktığı anlardır. muhtemel senin rüyanda da böyle bir şey var. tekrar hayrolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…