arkadaşlar rüyalarınızı yorumlayabilirim ama biraz fazla soru sorarım kabul derseniz nacizane yorumlayabiirim.
ayrıca her rüyanın bir anlamı olacak diye bir kural yoktur. uyuduğumuzda su altında ne varsa su yüzeyine çıkar. oyüzden her rüyaya bir anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum.
ve herkeze tatlı rüyalar diliyorum.
kız kardeşi senin ile ilgili bir düşünce geçirmi olabilir içinden, buda sana yansılmıtır, evlilik olayı ise belki zamnaında böyle bir beklenti içindeydin ondan yada aileler bu beklentildelerdi, bunlardan etkilenmiş olabilrisin canımMerhaba benim rüyamı da yorumlarsan çok sevinirim :)
RüyamdA eski erkek arakadaşımın ailesini gördüm,kız kardeşi beni çok severdi.Kız kardeşi rüyamda bana sarılıyor sıkıca durup dururken.O esnada biraz ötede duran eski erkek arkadaşım bana pat diye "benimle evlenir misin?" diyor.Yüzük almış oluyor ben teklifini duyunca çok seviniyorum.Kabul ediyorum.Gerçek gbi çok etkilenmiştim.Bu arada ayrılalı çok uzun zaman oldu
bebek görme sebebin tabiki hamilelik. her hamile bayan bebeği doğana kadar bu tür rüyalar görür, bebek ve yavru köpek eşlemeside galiba ikisnide sevimli buluyor olmandan. bebeğe hareketlilik atfetmişsin burda da yavru köpeklerin hareketliliği ile eşleştirme yapmış beynin, hayrolsunMerhaba,
25 haftalık hamileyim, hayırlısıyla bi kızım olacak inşallah..
Rüyamda evde doğum yapıyordum eşim beni doğurtuyor sancım varmış ama ben hiç acı hissetmiyorum.. ben ellerimle karnımı bastırıyorum sonra kafası çıkıyor. eşim bebeği çıkartıp bana veriyor o kadar ıslak ki yapış yapış ben öpüyorum onu...
Bebek o kadar hareketli ki bu arada 4 5 aylık gibi sürekli yattığı yerden dönüyor kıpır kıpır...
Sonra aynı rüyanın içinde köpek yavrusu görüyorum benimmiş çok sevimli bir köpekti sürekli kaçıyormuş ben hep peşinden koşuyorum hep uçurum kenarında yakalıyorum onu tam düşmek üzereyken..
Sanırım bi tarafım açıkta kalmış
Yorumlarınız için şimdiden teşekkür ederim..
kız kardeşi senin ile ilgili bir düşünce geçirmi olabilir içinden, buda sana yansılmıtır, evlilik olayı ise belki zamnaında böyle bir beklenti içindeydin ondan yada aileler bu beklentildelerdi, bunlardan etkilenmiş olabilrisin canımhayrolsun
bebek görme sebebin tabiki hamilelik. her hamile bayan bebeği doğana kadar bu tür rüyalar görür, bebek ve yavru köpek eşlemeside galiba ikisnide sevimli buluyor olmandan. bebeğe hareketlilik atfetmişsin burda da yavru köpeklerin hareketliliği ile eşleştirme yapmış beynin, hayrolsunhayrlı doğumlar
rica ederimTeşekkür ederim. Ağzına sağlık
Ben de çok değişik bir rüya gördüm.Benim hoşlandığım birisi var tam o mu yüzünden emin olmamakkla beraber o olduğunu hissetmiştim.Şöyle rüyam; babası bir ev gibi bir yer ayarlamış ben de güzel resim yaptğım için he yeri boyayarak orayı bir sergi salonuna çeviriyordum.Sonra ben bir koltukta otururken ümitsizce (ne ara oldu bilmiyorum ama işte hoşlandığım çocuğa hoşlandığımı belirten bir söz yazıp kağıtla vermişim) O geliyor bana pek bakmadan kitaplıkta bi kitabın arasına bi şiir koyuyor sonra çok ama çok mutlu oluyorum.Ümitsiz bir aşk değilmiş diyorum şaşırıyorum. Başka ayrıntılar da vardı ama hep unuttum öyle işte.Bilinçaltı mı acaba yoksa yorumlanır mı bilemedim :) Teşekkür ederim
rica ederim
hoşlandığın çocuğun dikkatini meziyetlerini görrerk çekmek istiyorsun. sanat ve şiirden hoşlanıyorsun anladığım kadar ile. belki o kişi ile daha öncesine dair bir kütüphane, yada kitap satılan yerlerde yaşan küçük bir ayrıntı var yada şiiri sevdiğin için beynin onun ile şiiri aynı karede buluşturmuş. ayrıca onunla yalnız kalıp ona açılmak istiyorsun, belkide denemelisn. hayrolsun inşalah
arkadaşlar rüyalarınızı yorumlayabilirim ama biraz fazla soru sorarım kabul derseniz nacizane yorumlayabiirim.
ayrıca her rüyanın bir anlamı olacak diye bir kural yoktur. uyuduğumuzda su altında ne varsa su yüzeyine çıkar. oyüzden her rüyaya bir anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum.
özel değilse neden ayrıldınızı, o hala seviyormuydu, belki duygusal bir iflas yaşıyordur.hayrolsunMerhaba, benim rüyamida yorumlarsaniz cok sevinirim...
Eski sözlüm rüyamda iflas etmis üzerinde cöpcü kiyafeti vardi, karsilasiyoruz ve birbirimize bakiyoruz, uyandim sonrasinda...
sevlinle ayrı şehirlerdemisiniz? belki bir aldatılma korksuus yaşıyorsun, yada burada ki aldatma hikayelerine çok takılıyosun. ama bnece takılma , şekerde yemişsin ağzının tadını bozmaYaa bi tanede benden:))
rüyamda elimde cep telefonu vardı haritası açıldı telefondan haritaya bakarken kendimi Samsunda buluyorum neyse ara sokaklardan ilerliyorum bi eve giriyorum orda benim sevgilim varmış ama ev loştu yani aydınlık değil sonra banyo tarafından ses geldi oraya baktım benim aşkım var orda bide kadın tabi ben sinirleniyorum bu bana diyoki benim karım sensin.Aldatıldım yaniii Sonramı öncemi bilemiyorum 4 tane akide şekeri vardı birini yedim.yorumlarsan çook sevinirim saol.
hayrolsun canım.bebek istiyomusun. bana çok anlamlı bir rüya gibi gelmedi. galiba doğum olayını kafana takmışsın biraz. acıyı derinden hissetmisin . buradan hassas bi kişiliğe sahip olduğunu anlıyorum. başkalarnın acısnı kendi acınmış gibi yaşıyorsun galiba . burda da öyle olmuş muhtemelen bir doğum olayından etkilendin.ayrıca acıyı bu kadar derinden hissettiğine göre bu yakınlarda olmuş omalı.günaydın...
sabaha karşı bir rüya gördüm ve etkisi altında kaldım..
kendi başıma doğum yapıyorum...erkek bebek doğuruyorum...bebek çok güzel...esmer kara kaşlı kara gözlü..sonra annem geliyor kordonunu kesiyoruz...ardından annem bakıyor kanamam var..bana dikiş atılması lazım diyor..
alt komşu bu işi yapıyormuş..ben ağlayarak aşağı inerken uyanıyorum..
lütfen yorumlarmısınızz rica etsemmm
özel değilse neden ayrıldınızı, o hala seviyormuydu, belki duygusal bir iflas yaşıyordur.hayrolsun
sevlinle ayrı şehirlerdemisiniz? belki bir aldatılma korksuus yaşıyorsun, yada burada ki aldatma hikayelerine çok takılıyosun. ama bnece takılma , şekerde yemişsin ağzının tadını bozmahayrolsun
hayrolsun canım.bebek istiyomusun. bana çok anlamlı bir rüya gibi gelmedi. galiba doğum olayını kafana takmışsın biraz. acıyı derinden hissetmisin . buradan hassas bi kişiliğe sahip olduğunu anlıyorum. başkalarnın acısnı kendi acınmış gibi yaşıyorsun galiba . burda da öyle olmuş muhtemelen bir doğum olayından etkilendin.ayrıca acıyı bu kadar derinden hissettiğine göre bu yakınlarda olmuş omalı.
Günaydın cadummm kız sende ne meziyetlr varmış anamm bacım :))
neyse gelelim neticeye :)))
ben gün gece rüyamda kocaman bir süt arabası gördüm inekleri sağıp bu tanker gibi kamyona alıyorlardı.
o kadar çok süt gördümki anlatamam ne demek acep :26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?