çok mutlu oldum artık rahat bırakmama seni görüp yorum istediğim çok rüye var ama hatırlayamıyorum 2 rüyamda birinde bi öle var annem öldürmüş sanırım babam onu alıp yok ediyodu balkona çıkıyorum naptın diyorum babama aldım gömdüm taa uzaklara diyo bi bakıyorum kanlar yerde silmiş ama gitmemiş e buralar kan diyolarum aşaya bakıyorum balkondan ordada kan bi bakıyorum babam bi kedinin kafasını kesmiş neden yaptım bu diyorum öle korkarak uyanıyorum kedi acayip korkunçtu bir diğer rüyamdada annem ananemi öldürmüş bu ara böle öldürmeli rüyalar gördüm hep müge anlınında etkisi olabilirişte almış bizim bi uzakta arazi var oraya gömmüş onu tam hatırlayamadım ama babamı gördüğüm rüyayı unutamıyorum şimdiden teşekkür ederim
özel değilse neden ayrıldınızı, o hala seviyormuydu, belki duygusal bir iflas yaşıyordur.hayrolsun
sevlinle ayrı şehirlerdemisiniz? belki bir aldatılma korksuus yaşıyorsun, yada burada ki aldatma hikayelerine çok takılıyosun. ama bnece takılma , şekerde yemişsin ağzının tadını bozmahayrolsun
hayrolsun canım.bebek istiyomusun. bana çok anlamlı bir rüya gibi gelmedi. galiba doğum olayını kafana takmışsın biraz. acıyı derinden hissetmisin . buradan hassas bi kişiliğe sahip olduğunu anlıyorum. başkalarnın acısnı kendi acınmış gibi yaşıyorsun galiba . burda da öyle olmuş muhtemelen bir doğum olayından etkilendin.ayrıca acıyı bu kadar derinden hissettiğine göre bu yakınlarda olmuş omalı.
Evet sevgilimle ayrı şehirdeyiz yorumladığın için çoook teşekkür ederim .Rüyanın bilinçaltı olup olmadığını nasıl anlarım?bide eğer sıkılmazsan bi rüyam daha var.Rüyamda herkes yukarı bakıp alkışlıyor bi bakıyorum gökte ay var ama hava açık kapalı değildi ayın üzerinde sanki ayın şekli gelin ayakkabısı üzerinde sevgilim var kahverengi takım elbise giymiş ay dan inip eve girdi ben bi kanepede oturuyorum yanımda sevgilim vardı diyorum ki akrabalar var yanyana oturmayalım diyorum bu kadar şimdiden çook teşekkür ederim
sevgiline karşı bir hayranlığın var senin anladığım kadarı ile. sen o na hayran olduğun için herkesinde aynı görüşte olduğuna inanıyosun. evlilik beklentin var. ilk rüya ile ilintili bu . şeker yemiştin onda da. burda da yan yana oturma ve gelin ayakkabısı , takım elbise var. belkide yakında bir teklif alırsın
hayrolsun. müge anlı izlemeyi kes.ben bile babandan korkmaya başladım neden babana yükledin tüm cinayetleri analamadım. ona karşı bir çekincen mi var. yada ikisi arasındaki çatışmalara şahit oldun ve sen anneni haklı buluyordun babana karşı bir öfke taşıyorudn. son rüyanda annenide katil etmişsin . orda da yine sanırım anneni haksız gödüğün bir olay yaşadın.
hayrolsun diyecem ama müge anlıyı seyrettikçe sor görürüzün hayrı rüyandayinede hayrolsun
özel değilse neden ayrıldınızı, o hala seviyormuydu, belki duygusal bir iflas yaşıyordur.hayrolsun
sevlinle ayrı şehirlerdemisiniz? belki bir aldatılma korksuus yaşıyorsun, yada burada ki aldatma hikayelerine çok takılıyosun. ama bnece takılma , şekerde yemişsin ağzının tadını bozmahayrolsun
hayrolsun canım.bebek istiyomusun. bana çok anlamlı bir rüya gibi gelmedi. galiba doğum olayını kafana takmışsın biraz. acıyı derinden hissetmisin . buradan hassas bi kişiliğe sahip olduğunu anlıyorum. başkalarnın acısnı kendi acınmış gibi yaşıyorsun galiba . burda da öyle olmuş muhtemelen bir doğum olayından etkilendin.ayrıca acıyı bu kadar derinden hissettiğine göre bu yakınlarda olmuş omalı.
günlük kırgınılıkarını kızgınlıkların dan etkilenmişsin canım.belki bu ara birileri ile bir sürtüşme yaşayabilrsinRuyamda ayrildigim cocuga tokat atiyorum ama oyke boyle degil baya vuruyorum yuzune bi kac kere sonra baska odaya geciyoruz orada aglayip sariliyoruz oda bende agliyoruzzzz...o sirada kapi acikiyor annesi ona telefon veriyor konusuyorken birden ben birden ben kuzenmle yokus cikiyorum...bu nedir ne olur yorumlayin. ne olurr yorum istiyorummmmmmm
hayroslun. köpeğinizin sizinle konuşmasını görmeniz bazı şeyleir onunla paylaştığınızı, gösteriri. arkadaş gibi bi nevi. insanlar neden dertleir birilerinden cevaplar almak için. siz bunu köpeğinizle yapıyorsunuz ama o sadee dinliyor fakat rüyanızda onun konuşturyorsunuz. ev ile ilgil bölümde ise sanırım çeşitli problemler var. ve annenizde buna müdahil. bazen ondan destek bekliyorsunuz, bulamıyorsunuz. ötelediğiniz sorunlar var. evliliğinizi etkilemsinden korkuyorsunuzmerhaba dün gece rüyamda sözde eşimden ayrılıp
annemle ikimiz birilerinden saklanmaya çalışıyoruz ...
dağ başında bir evimiz var....oraya gidiyoruz
ev girilecek gibi değil ben ne yapıyor ne ediyorum evi bildiğin ellerimle çeviriyorum ama fazla çevirmiş olmalıyım ki
mutfak balkon ve wc yan yana geliyor ve dışardaki duvarla bitişiyor
sonra annem diyor ki ben birşey unuttum onu alıp gelicem diyor ...
köpeğim var benim o benle konuşmaya çalışıyor tabi ben şok
sonra üç harfli mi diyim ne diyim (ruhani varlık olduğu kesin köpeğimin içine girip oydu konuşan kendi itraf etti)görüktü..
ve alay ediyor benimle korkutmaya çalışıyor kendince ve başarılı
oluyor
akşam olup annem geri dönüyor ve ben anneme bağrıyorum nasıl gidersin diye ya adamlar seni takip edip bizi bulduysa diyorum
deli gibi bağırıyorum...bilseydim öyle yapıcağını hiç evi çevirmek için uğraşmazdım zaten mutfak balkon wc birbirine girmiş aceleden dedim
o arada ev hafif ağşaya doğru kayıyor birden bir kaç santim toprak kayması gibi bişey oluyor
ve bu arad uyanıyorum ...uyandığımda da o kaçtığımız adamların izimizi bulduğunu hissederek uyanıyorum..
dipnot: gerçek hayatta köpeğim var
annem de bende köpeğimizi rüyamızda gördüğümüzde hep konuşuyor bizimle
ama ne ben ne annem hatırlamıyoruz sabahına....
yorumlarsan minnettarım...
bebeğim bu gecede sevgilimi gördüm rüyamda şimdi eski evimiz müstakildi orda oturuyomuşuz bende 1de kursa gitcem diye evden çıkıyom ama sevgilim saat 6ya kadar gelmiyo bekliyorum sonra klozet varmış önümde tuvaletimi yapıyorum bi baktım regl olmuşum sonra geliyo buluşuyoruz bu kırık beyaz gymiş baştan aşaya iğrenç ama saçlarınıda UZATMIŞ AY BU NE HAL DİYE DALGA GEÇİYORUM BEN BUNLAutanıyo utandıkça üstündeki kıyafet maviye dönüyo ha öncesinde evden çıkarken babamlar görmesin diye koşarak gidiyorum bahçeden ve arka sokaklara dolanıyorum işte sonra lacoste giriyoruz çok uzun 10 lira falan diyo açık diye aldırmıyo kötü kıyafetler kalmış ben gidiyorum rujlara bakıyorum çok koyu çürük vişne rengi bi ruj sürüyorum fondoten sürüyorum ruj çatlak oluyo dudamda ama fondoten harika öle uyanıyorum saçma ama yorumlancak bişeyi var mıo bilmeme böle alışveriş rüyaları çok görürüm
Cadım kayınvalidem haftasonu rüyasında görmüş sözlüm ben annem et parçalıyormuşuz.
Çiğ et :18: bildiğim kadarıyla kötü derler ama birde sen yorumlayabilir misin?
Sözlümle hiç konuşmuyormuşuz iki kişi et parçalıyormuşuz annemde yanımızdaymış
aranız nasıl kayınvalideyle canım, belki oğlunu kıskanıyordu sizden biraz, annelik iç güdüsü işte, olabilrmi
Aksine kuzum aramız çok iyidir maşallah.
Kavgada bile beni korur kollar.Kimseye ezdirmedi şimdiye kadar.
Eti doğrarken yanımızdaki benim annemiş :18:
günlük kırgınılıkarını kızgınlıkların dan etkilenmişsin canım.belki bu ara birileri ile bir sürtüşme yaşayabilrsin
hayroslun. köpeğinizin sizinle konuşmasını görmeniz bazı şeyleir onunla paylaştığınızı, gösteriri. arkadaş gibi bi nevi. insanlar neden dertleir birilerinden cevaplar almak için. siz bunu köpeğinizle yapıyorsunuz ama o sadee dinliyor fakat rüyanızda onun konuşturyorsunuz. ev ile ilgil bölümde ise sanırım çeşitli problemler var. ve annenizde buna müdahil. bazen ondan destek bekliyorsunuz, bulamıyorsunuz. ötelediğiniz sorunlar var. evliliğinizi etkilemsinden korkuyorsunuz
hayrolsun inşalah
çiğ et yenmesi iyi değildir diye bilirm canım. siz et doğramışsınız.acaba kişisel bir alıngalık yaptımı diye geldi aklıma sadece . rüyayı gören o olduğu için onun duyguları üzerinden yorum yapabilirm ancaki kaynanı getir demrişimhayrolsun inşallah. mutluluğunuz daim olsun
yoğun bir stres altında oluğuna.burda önemli olan ilk rüya. ilk rüyan nedir yazıklarından tam çıkaramadım, bana yukardaki yazıklarından hangisini ilk grdün işaretlermisinBu rüyalarımın yoruma çok ihtiyacı var lütfen yorumlarmısın
Yaklaşık 1 ay önce rahmetli babamı rüyamda gördüm bana küsüyordu yoldan çıkmışsın iyice diyordu ve gidiyordu telefonla konuşurken aynanın içinde yeşil bi tepede arkasında sarı ışıklar yanarken onu tekrar gördüm yanında ablamda vardı ablam yaşıyo bu arada sonra telefondaki ses birden babamın sesine döndü ve 25 gün sonra yanıma geleceksin sabret dedi önüme iskambil kağıtları açıldı 25 gün yazıyodu hepsinde. 1 hafta öncede tekrar bi rüya gördüm beyin ameliyatı olcakmışım bunun için yurt dışına gidiyorum hastanede kayıt yaptırıyorum ameliyat tarihim ayın 25i. Ama hangi ay ve yıl oldugu yazmıyor. Bumu öleceğim tarih diyip atıyorum kenara. Sonra dönüyorum konyaya. Çok yağmur yağıyo sevgilimle son kez görüşmek istiyorum ama yağmurdan bitmiş bi haldeyim gidemiyorum. Elime bi çanta geçiyo çantadan bi kağıt çıkıyo adres yazan. Adresi buluyorum yıkık dökük terkedilmiş bi ev. Sonra bi kağıt daha çıkıyo kırmızı okları takip etmemi söyleyen. Ediyorum okları ve beni kocaman bi terasa çıkarıyo. Terasın zemininde kocaman Ölüm tarihin 25 .. ... yazıyo. Hala ay ve günü yok ya göremiyorum yada yazmıyo bilmiyorum. Sizce bu rüyalar ne anlama geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?