O aralar sözlümle kötüydü aramız kayınvalidem bilmiyordu.
Acaba o mu içine doğdu garibimin
Çok sağol kuzum
peki son görüşmelerde geçmiş sorguladığın oldumu hiç. şimdi iyiyiz ama bir zamnalar küstük gibisinden. senin için önemli bir sanırsam. barışmak için uzun zamna beklemişsin. çok yol yürüdüğün bu manaya geliyor, yani baya uzun sürmüş küslük. bu arada yeni insanlar yeni dostlar tanımışsın. küs olduğunuz dönemi baya kafaya takmışsın. belki onun arkadaşlarını sorumlu tuttun bu yüzden. bu rüyada geçmiin sorgusu var canım. gelecekle ilgisi yok. arkadaşlığınız daim olsun.slm canım bende geçen hafta bir rüya görmüştüm yorumlar mısın?
rüyamda yürüyerek bir yere gidiyorum hava kararıyor gece yarısı oluyor
baya çok yürüyorum bir şehirden başka bir şehire gider gibi.
sonra bir siteye giriyorum kar yağmış her yer 2-3 metre kar,
apartmanın önünde bir kaç kişi var, kız yurdu nerde diyorum
bu sitenin sonunda biraz daha yürümen lazım diyorlar.
yürüyorum bir kadın görüyorum onada soruyorum oda aynı cevabı veriyor.
içim ürperiyor sanki yol hiç bitmiycek gibi.
peki diyorum kız yurdunu bulamazsam gece yarısı napıcam,kadında diyorki dönüşte
bize gel ben bu apartmanda oturuyorum bizde kalırsın diyor.
neyse yürüyorum peşimdede bir sokak köpeği,çatıdan düşen karın altında kalıyor.
sonra yurda varıyorum,kapıdan girer girmez gördüğüm kıza arkadaşımı soruyorum
işte şu odada kalıyor diyor,gidiyorum 4-5 kız aynı odadalar ama beni hiç sıcak karşılamıyorlar.
arkadaşım çok soğuk davranıyor, karnın açmı diyor,
bende evet tabi,sen bişeyler ısmarlarsın artık,kantin nerde hadi gidelim diyorum.
bön bön suratıma bakıyor yerinden kalkmıyor,hiç anlam veremedim bu rüyaya.
not:arkadaşımla üniversiteden sonra küsmüştük son 2 senedir konuşuyoruz,
aramız gayet iyi,farklı şehirlerdeyiz,ikimizde çalışıyoruz ve evliyiz.
bende yazayım o vakıt ,dün gece hayır olsun inşallah furkan'' ayetinin 11.12.13.kısımlarını gördüm hatta sayıklamaya başlamışım furkan 11,12,13 diye annem söyledi
peki son görüşmelerde geçmiş sorguladığın oldumu hiç. şimdi iyiyiz ama bir zamnalar küstük gibisinden. senin için önemli bir sanırsam. barışmak için uzun zamna beklemişsin. çok yol yürüdüğün bu manaya geliyor, yani baya uzun sürmüş küslük. bu arada yeni insanlar yeni dostlar tanımışsın. küs olduğunuz dönemi baya kafaya takmışsın. belki onun arkadaşlarını sorumlu tuttun bu yüzden. bu rüyada geçmiin sorgusu var canım. gelecekle ilgisi yok. arkadaşlığınız daim olsun.
yoğun bir stres altında oluğuna.burda önemli olan ilk rüya. ilk rüyan nedir yazıklarından tam çıkaramadım, bana yukardaki yazıklarından hangisini ilk grdün işaretlermisin
evet küslük uzun sürmüştü ama son konuşmalarda geçmişten hiç konuşmadık.
ona hediye göndermeyi düşünüyordum bilinç altım bana böyle bir rüya göstermiş olabilir.
hediyeyi dün postaladım.
allah rahmet eylesin . hayatta olsa babanın tasvip etmeyeceği bir şey yaptığını düşündüğünden suçluluk duygusu ile böyle bir rüya görmüşsün sanıırm. kişisel olarak babana benziyorsun galiba. ayna kendilnle yüzleşmen gerektiğini gösteriyor. ölüm korkusu taşıyorsu, daha doğsuru ölüme hazır olmadığını düşündüğün için bu korku. bu kokruya çok endesklenmişsin. 25 sayısı yaş ile alaklaı bir durum olabilir. kaç yaşındasın bilmiyorum. babnı genç mi kaybettin, galiba bir hastlaık sonucu ani bir ölümd oldu. bunlardan çok etkilenmiş olmalısın. hayr olsun inşallah. bol oku, rahatlamaya çalışCanım ilk gördüğüm rüyayı tekrar anlatıyorum. Rahmetli babamı görüyorum bana küsüyo rüyamda sırt çeviriyo diyoki sen çok değişmişsin yoldan çıkmışsın falan diyo ben ağlıyorum baba nolur yapma diye sonra bi anda kayboluyo. Birilerini arıyorum telefondan hemen anlatmaya çalışıyorum ağlayarak evin bi odasında uzun bi ayna var bizim o aynanın karşısındayım konuşurken sonra bi anda aynada bi görüntü beliriyo. Yeşil bi tepede babamı görüyorum yine arkasından sarı ışıklar saçıyo. Tam ona elimi uzatırken telefondaki ses babamın sesine dönüyo bi anda. Bana sabret 25 gün sonra yanıma geleceksin diyo. Sonra aniden önüme iskambil kağıtları açılıyo ve hepsinde 25 gün yazıyo. Bu kadar bu ilk gördüğüm diğeri son gördüğüm 1 hafta önceki.
Bu rüyalarımın yoruma çok ihtiyacı var lütfen yorumlarmısın
Yaklaşık 1 ay önce rahmetli babamı rüyamda gördüm bana küsüyordu yoldan çıkmışsın iyice diyordu ve gidiyordu telefonla konuşurken aynanın içinde yeşil bi tepede arkasında sarı ışıklar yanarken onu tekrar gördüm yanında ablamda vardı ablam yaşıyo bu arada sonra telefondaki ses birden babamın sesine döndü ve 25 gün sonra yanıma geleceksin sabret dedi önüme iskambil kağıtları açıldı 25 gün yazıyodu hepsinde. 1 hafta öncede tekrar bi rüya gördüm beyin ameliyatı olcakmışım bunun için yurt dışına gidiyorum hastanede kayıt yaptırıyorum ameliyat tarihim ayın 25i. Ama hangi ay ve yıl oldugu yazmıyor. Bumu öleceğim tarih diyip atıyorum kenara. Sonra dönüyorum konyaya. Çok yağmur yağıyo sevgilimle son kez görüşmek istiyorum ama yağmurdan bitmiş bi haldeyim gidemiyorum. Elime bi çanta geçiyo çantadan bi kağıt çıkıyo adres yazan. Adresi buluyorum yıkık dökük terkedilmiş bi ev. Sonra bi kağıt daha çıkıyo kırmızı okları takip etmemi söyleyen. Ediyorum okları ve beni kocaman bi terasa çıkarıyo. Terasın zemininde kocaman Ölüm tarihin 25 .. ... yazıyo. Hala ay ve günü yok ya göremiyorum yada yazmıyo bilmiyorum. Sizce bu rüyalar ne anlama geliyor
allah rahmet eylesin . hayatta olsa babanın tasvip etmeyeceği bir şey yaptığını düşündüğünden suçluluk duygusu ile böyle bir rüya görmüşsün sanıırm. kişisel olarak babana benziyorsun galiba. ayna kendilnle yüzleşmen gerektiğini gösteriyor. ölüm korkusu taşıyorsu, daha doğsuru ölüme hazır olmadığını düşündüğün için bu korku. bu kokruya çok endesklenmişsin. 25 sayısı yaş ile alaklaı bir durum olabilir. kaç yaşındasın bilmiyorum. babnı genç mi kaybettin, galiba bir hastlaık sonucu ani bir ölümd oldu. bunlardan çok etkilenmiş olmalısın. hayr olsun inşallah. bol oku, rahatlamaya çalış
Babamı 9 yaşında kaybettim kendisi 48 yaşındaydı öldüğünde. Ani beyin kanaması yüzünden vefat etti. gerçekten dediğin gibi ölümle alakalı korkularım var. Aynıda babama benzerim ve hala o olayın etkilerinden kurtulmuş değilim. Sanırım herşey dediğin gibi canım. Çok teşekkür ederim yorumun için hayırlara gelir inşallah
günlük kırgınılıkarını kızgınlıkların dan etkilenmişsin canım.belki bu ara birileri ile bir sürtüşme yaşayabilrsin
detaylı yzarsan sevinirm
evlimizn, çocuk var mı?merhaba. Ben gecen gece rüyamda cok tatli ve akili güzel bir kiz cocugu gördüm. Ve bu bebek benim bir arkadasimin yani samimi olmadigim orta okul arkadasimin kiziymis. zaten arkadasimin görmedim yalnizca bebegini ve annesini ve benim yengem vardi.
türkiye gündemi ile ilgilenrimisn, takip ediyormsuntabiki ,bilmediğim bir evden çıkmak üzereyken furkan ayetinin okunduğunu ve benimde içimden okuduğumu fark ediyordum 11,12 ve 13 kısımlarıydı ,ayetin mealine baktım uyanınca size de yazayım
11:. Onlar üstelik kıyameti de yalan saydılar. Biz ise, kıyameti inkâr edenler için alevli bir ateş hazırladık.
12. Cehennem ateşi uzak bir mesafeden kendilerini görünce, onun öfkelenişini (müthiş kaynamasını) ve uğultusunu işitirler.
13. Elleri boyunlarına bağlı olarak onun (cehennemin) dar bir yerine atıldıkları zaman, oracıkta yokoluvermeyi isterler.
rüyam bundan ibaretti.belki öncesi vardır ama ben hatırlamıyorum zaten sayıklayarak uyandım annem yanıma gelmiş , kızım furkan 11,12,13 diyip durdun noldu dedi
belkide o kişi sizi düşünmüştürruyamda eskı sevgılımı göruyorum. evıne oturmayamı konuşmayamı gıtmışım ne. kendısıde evlı bende. ne konuştuğumuzu hatırlamıyorum sadece ayrılırken eşının yanında yanağıma oyle bır opucuk konduruyorkı resmen hıssedıyorum. kardeşım bıle "abla eşının yanında senı nasıl optu "dıyor
bılınçaltı desem düşünmem etmem çok uzun zaman gectı aradan ne alaka yanı......
şuanda annenlemi oturyorsunuz canımslm dadltucadı
ben gene bir rüya gördüm geçen geceye benzer....
bu sefer gene annemle bir eve taşınıyoruz yeşilimsi ahşaptan çok katlı ve çok esi bir ev
ilk katları çok güzel ama son katların camları kırık yıpranmış...
annem de diyordu ki zamanla o camları da yaptırcaz...yerleştikten sonra kapı çalıyor ve genç bir adam geliyor bize bişeyler veriyor
ve ardından anneme telefonunu ver diyor ben anneme verme diyorum ama annem veriyor ve adam aldığı gibi telefonu kapıp gidiyor
yani hırsızlık yapıyor...bizi bir korku sarıyor
sonra nasıl oluyorsa eşimle en üst katlardan birinde uyuyoruz bir tanıdık komşu geliyor konuşurken o hırsız olan komşu da geliyor içeri giriyor
ben diyorum ki ba o hırsız bu adam yakalasana onu ...komşu da diyor ki ben yakalayamam baksana cüssesine
çok sonrada meğer anlıyoruz ki o hırsız olan anneme telefonunu geri verdi .
ama ev çok eski bir ev belliki çok yaşlı insanlar yaşamış orda bizden önce....birde hafif korkutucu bir havası vardı evin üst
katlarında
dadtlu cadı sorun şu ki ben bu ayın sonunda eşimle ayrı eve çıkmak istiyoruz ...ama bu gördüğüm rüyaların mesajlarını ben anlamıyorum...
yok evli degilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?