- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
belkide o kişi sizi düşünmüştürbelkide evli olduğu halde bekarmış gibi davraran birileri ne şahit oldunuz
şuanda annenlemi oturyorsunuz canım
anladım canım, o halde ciddi manada bir duygu karmaşası yaşıyorsun. içten içe anneni bırakmak istemiyorsun. ama bu konuda sıkıntıların var yani ayrı eve ihtiyacın var. ama anneni bırakmak istemeyişinden ötürü rüyalarında eşinle değil annenle ev arıyorsunuz. artık bu sadatkat tenmi ona kızgınlıktanmı bilemeyeceğim ama ben sadakat varsayıyorum. şuan oturduğun ev ile ilgili sıkıntılar var bunları bahanede ediyorsun yeni ev için. kendi içinde tabi bu bahaneler. kendini ikna içerisndesin galiba. hayrolsun inşallahevet canım...kısmet olursa kredi çekip çıkıcaz bu ay sonu...
slm dadltucadı
ben gene bir rüya gördüm geçen geceye benzer....
bu sefer gene annemle bir eve taşınıyoruz yeşilimsi ahşaptan çok katlı ve çok esi bir ev
ilk katları çok güzel ama son katların camları kırık yıpranmış...
annem de diyordu ki zamanla o camları da yaptırcaz...yerleştikten sonra kapı çalıyor ve genç bir adam geliyor bize bişeyler veriyor
ve ardından anneme telefonunu ver diyor ben anneme verme diyorum ama annem veriyor ve adam aldığı gibi telefonu kapıp gidiyor
yani hırsızlık yapıyor...bizi bir korku sarıyor
sonra nasıl oluyorsa eşimle en üst katlardan birinde uyuyoruz bir tanıdık komşu geliyor konuşurken o hırsız olan komşu da geliyor içeri giriyor
ben diyorum ki ba o hırsız bu adam yakalasana onu ...komşu da diyor ki ben yakalayamam baksana cüssesine
çok sonrada meğer anlıyoruz ki o hırsız olan anneme telefonunu geri verdi .
ama ev çok eski bir ev belliki çok yaşlı insanlar yaşamış orda bizden önce....birde hafif korkutucu bir havası vardı evin üst
katlarında
dadtlu cadı sorun şu ki ben bu ayın sonunda eşimle ayrı eve çıkmak istiyoruz ...ama bu gördüğüm rüyaların mesajlarını ben anlamıyorum...
her hangi bir etkilenme yokise güzel bir haber alacaksın inşallah
anladım canım, o halde ciddi manada bir duygu karmaşası yaşıyorsun. içten içe anneni bırakmak istemiyorsun. ama bu konuda sıkıntıların var yani ayrı eve ihtiyacın var. ama anneni bırakmak istemeyişinden ötürü rüyalarında eşinle değil annenle ev arıyorsunuz. artık bu sadatkat tenmi ona kızgınlıktanmı bilemeyeceğim ama ben sadakat varsayıyorum. şuan oturduğun ev ile ilgili sıkıntılar var bunları bahanede ediyorsun yeni ev için. kendi içinde tabi bu bahaneler. kendini ikna içerisndesin galiba. hayrolsun inşallah
evet çok doğru....hem kızgınım hemde herşeye rağmen annem sonuçta diyorum...
umarım yeni evimiz hayırlı olur inşallah teşekkür ederim ....
evlimizn, çocuk var mı?
türkiye gündemi ile ilgilenrimisn, takip ediyormsun
ilgilenirim ne olmuş ne bitmiş kimin tavrı nedir bakarım,ama taraf tutmuyorum, ben bu rüyayı kandil gecesi gördüm:)
bende bi tane anlatmak istiyorum.
hortumun içinden siyah bi yılan görünüyo ama yılanın ortası işte.
sonra ben o hortumu yırtıyorum yılanı çıkartmak için ve yılan çıkıyo tamamen
ben sağa sola kaçarken ayağımdan sokuyo maalesef
yorumlarsanız sevinirim
sınav olayı telaşından dolayı görülmüş. bir ümitsizlk var galiba bu konuda. arı olayı canını sıkan bir ayrıntı, kafana takılan bir pürüz. polis olayı son günlerdeki biber gazı mevzu:)) şu ara kafan karışık sanırım ve yapmayacağını dşündüğün şeyler yapıyosun. tekrar kafanım eşgul eden küçük ayrıntılar var. aslında sorun başkası kaynaklı ama sonuçları seni etkiliyo.dadlu cadu günaydın bebeğim 2 aydan az kısa bir süre sonra konservatuar sınavlarına giricem dün rüyamda sınava girmişim benmde okuldan bi hocadan kurs almıştım ama memnun kalmadım bıraktım rüyamda bi baktım o hoca kompoziisyon kuruyo çizmemiz için işte kurstan arkadaşlarla çiziyorum sonucunu öğrenemeden galiba olumsuzdu içim sıkılıyodu otobüste beni arı sokuyo kolumdan bi poliste bi şey sıkıyo bu her şeye iyi gelir diyo ben ağlıyorum tabi eve geliyorum bi odanın kapısının önüne kedi doğurmuş küçük küçük yavrular hayatta yapmıycam bişey ama ben onları alıp sokak kapısına koyuyorum rahatsız oluyorum istemiyorum taşı taşı 7 tane falan bitiyo sonunda daha var mı diye bakıyorum yorganın içinde kocaman bi kedi korkuyorum çıkaramıyorum onu şimdiden yorumlarıniçin teşekküğr ederim
annen için başın sağ olsun. babanene allah uzun ömür versin. babaneni kaybetme korkusu yaşıyosun. annenden sonra ona çok bağlanmışsın. galiba rahatsızlıkları var. annenin çıplaklığı şuan o öbür alemde ve savunmasız. gerçeklerle yüzleşiyor. inşllah sınavını güzel veiryordur. rüynda taksi parası çok tutar diyen bilinçaltın:) galiba maddiyat sıkıntısı yaşıyosun. belki annen haytta iken bu tür sıkıntılar vardı. maddiyatsızlık yüzünden elinden kaçan imkanlar var. hayrolsun.rüyamda babannemi görüyorum..babannem yanımda oturuyor ama bir taraftan ölüm haberi geliyor çok üzülüyorum..Bu arada gerçek hayatta babannem sağ..
birkaç gün önce de rüyamda halamlarla geziyoruz ve babannemin ölüm haberi geliyor çok üzülüyoruz...
umarım bu rüyalarım çıkmaz ya babannemi kaybedersem çok üzülürüm..
gördüğüm bir diğer rüya rahmetli annemle ilgili...annem çırılçıplak yanımda oturuyormuş bir ingilizce sınavına yetişmeye çalışıyorum..hadi anne giyin de yetişelim diyorum ama annem bir türlü giyinmiyor..taksiyle gideyim diyorum, birisi de çok para tutar diyor..sonuç olarak taksiye binmekten de vazgeçiyorum ve sınava gidemiyorum..
yorumlarsanız çok sevinirim.
hayrolsun canım. annen bunu annelik iç güdüleri le görmüş olabilir. öğrencisin sanıırm. malum ortalıkta karışık senin için endişleniyor muhtemelen. belki kafasında sana zarar verebilceğini düşündüğü kimseler var. belki senin evliliğine dair kafasında geçen düşünceler var. anneliğini tam yapıp yapmadığı konusunda endişeleri var. kızımı ihmal ediyormuyum acaba diye düşünüyor olabilr. uykuyu gaflete yoryorum. çıplaklığı gerçeklere.Merhaba ben de annemin bir rüyasını yorumlatmak istiyorum.
Beraber bir yatakta uyuyormuşuz. Yanımıza uzun boylu esmer bir adam uzanmış. Sonra annem kalkıp gitmiş yataktan. Bazı kadınlar onu konuşturup onu meşgul etmişler. Annem de son anda ayyy kızımı orada yalnız bıraktım deyip yanıma gelmiş. Gelsin ki ne görsün bu adam beni çırılçıplak etmiş arkadan tekmeliyor, dövüyor sonra beni yatağa yatırıyor gene zorla cinsi münasebette bulunmaya çalışıyor ben de çığlık ata ata bağırıyormuşum, titriyormuşum. Sonra bu adam çırılçıplak namaz kılmaya çalışmış tam secdeye vardığında annem elinde bir taş sanırım onun kafasını ezerek parçalamış.
İkimiz de bu rüyadan çok ürktük. İnşallah güzel bir şeyler söylersin.
beklentilerin var belki büyüklü küçüklü beklentiler özellikle sevgilinden. güzel haberlerde olabilir bu arada hayrolsunRüyam'da bir erkek ama kim oldunu anımsamıyorum sevgilimdi sanırım doğum günü süprizi olarak bir ağaç vardı üzeri pembe ve sarı çiçeklerle dolu.. çiçekleri toplamak istedim elimi sürdüğüm gibi o pembe ve sarı çiçekler minik minik kelebek olup uçuştular:S resmen kelebek sürüsü olup uçtu bir sürü pembe ve sarı kelebek... çok güzellerdi sevindim ama rüyanın manasını çok merak ediyorum.. yorumlayabilecek olan var mı ://
Datlucadı Bu sefer bi arkadaşım rüyasında beni görmüş..Rüyasında ben evden gelinlikle çıkıyomuşum arkadaşımda belime kurdele bağlamış bide benim gözlerim dolu doluymuş.Bunuda yorumlarsan çook sevinirim.Teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?