sırlarını paylaştığın sammi bir arkadaşın sanıırm. senin anlattıklarından etkileneerk görmüş olabilir. senin iyliğiniisteyen biri olduğu aşikar. sevgilinle olan sıkıntılarından daolyı mutsuz olduğunu düşünüyor olmalı, hayrolsun
annen için başın sağ olsun. babanene allah uzun ömür versin. babaneni kaybetme korkusu yaşıyosun. annenden sonra ona çok bağlanmışsın. galiba rahatsızlıkları var. annenin çıplaklığı şuan o öbür alemde ve savunmasız. gerçeklerle yüzleşiyor. inşllah sınavını güzel veiryordur. rüynda taksi parası çok tutar diyen bilinçaltın:) galiba maddiyat sıkıntısı yaşıyosun. belki annen haytta iken bu tür sıkıntılar vardı. maddiyatsızlık yüzünden elinden kaçan imkanlar var. hayrolsun.
canım ilgilendiğin için bilirsin de rüyaların büyük bölümü bilinçaltı kaynaklıdır. günlük telaşlarımız rüyalarımıza değişik simgelere bürünerek girer. senin rüyanda da aynı şey olmuş. belki kayınvalidenle yada eşinle sizin evliliğiniz öncesindeki konuları paylaştıysanız bunlar rüyana yansımış. kayınvalidenin tavırlarını farklı gelin arzusu var mış gibi algılıyorsun sanırım.datlucadu slm canm bende rüya tabirlerim kuzum fakat bugun ki rüyalarımı tabirleyemedim rica etsem ben annemden öğrendim o Farsçası arapcası var herkese r,ya tabirlenmez onuda biliyom kuzum şimdiden tsk ederim
- Öncelikle k.v pek aram yok bugünlerde rüyamda eşime tlf acıyo başka kızlar bulmuş evlendirmek istiyor ben gizlice duyuyom deliyorum işimdede müdür yardımcısı beni başka birime alıyolar daha kötü çamurlu bi bölüm cok üzlüyorum sabah kalktım kan ter içinde suya anlattım ama
benim rüyamda da erkek arkadaşım ve ailesi bize gelmiş normalde tanışmıyorlar ama rüyamda bizdeler ve annem sütlü bi tatlı yapmış ve sürekli bulaşıkları da yıkadım diyo ama mutsuzdu anlamı nedir? şimdiden teşekkürler
canım ilgilendiğin için bilirsin de rüyaların büyük bölümü bilinçaltı kaynaklıdır. günlük telaşlarımız rüyalarımıza değişik simgelere bürünerek girer. senin rüyanda da aynı şey olmuş. belki kayınvalidenle yada eşinle sizin evliliğiniz öncesindeki konuları paylaştıysanız bunlar rüyana yansımış. kayınvalidenin tavırlarını farklı gelin arzusu var mış gibi algılıyorsun sanırım.
bu olumsuz düşüncelerin hayatını negatif bir açıdan etkiliyor. kendini değersiz hissettiğin için iş hayatında da verimli olamdığını düşünüyorsun. buda rüyana iş değişkliği olarak girmiş.
hayrolsun.
annenin erkek arkadaşından haber var mı peki? var ise senin evliliğin üzerine düşünceler oluşmuş olabilir onda . buda sana yansımış babanın durumdan haberi var mı peki?
bugün sabaha dogru gördügüm bir rüyayi anlatmak istiyorum. Rüyamda bir kizim olmustu daha bi kac aylik. Bu bebis eski erkek arkadasimdanmis ama o suan nisanli, rüyamdada öyleydi (benden ayrilip ailesinin önerdigi bir kizla nisanlanmisti ayrildiktan bir hafta sonra, ayni gün sözlenmisti). Annesi beni istemiyordu ama bebegi istiyorlardi. Bende Istanbuladaydi ailemden gizli dogrumusum falan (ben yurtdisinda yasiyorum) Ben dönmeden bir kac gün evvel bebekle bir kac gün gecirmek icin onu yanima aliyorum. bu arada eski erkek arkadasimda israrla ve ailesi israrla bebegi istiyorlar. Eski erkek arkadasimda bana nisanlilmdanda yakinda bir erkek cocugum olacak diyordu ama bunun yalan oldugu cikiyor ortaya sirf beni üzmek icin diyormus bunu. neyse. Sonra bebek benimleyken annemle babam istanbula geliyor ve bebegi görüyorlar tabi. Sonra ücümüz karar veriyoruz bebegi onlara vermeyip kaciracagiz. Kaciramadan uyandim.
eski sevgilin baya mutsuz anlaşılan ona kırgınlığından baya bir ah etmişsin ilişkisi dışardan iyi gibi görünsede mutsuz olduğunu sende bir şekilde duyacaksın hatta bir ara görüşme olabilir aranızda fakat ondan sonra sen yeni bir hayata başlangıç yapabilirsin zaten bir şeyler sendede başlamış sanırım
arkadaşlar rüyalarınızı yorumlayabilirim ama biraz fazla soru sorarım kabul derseniz nacizane yorumlayabiirim.
ayrıca her rüyanın bir anlamı olacak diye bir kural yoktur. uyuduğumuzda su altında ne varsa su yüzeyine çıkar. oyüzden her rüyaya bir anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum.
ve herkeze tatlı rüyalar diliyorum.
tanışmalarını istiyorsun sanırım, ama annenin bu duurmdan hoşlanıp hoşlanmayacağından emin değilsin. biraz pimpirikli bir annenmi var yada şikayetçi. ama olay tatlı sonlu gelişecek gibi görünüyor. fazla endişelenmene gerek yok bencebenim rüyamda da erkek arkadaşım ve ailesi bize gelmiş normalde tanışmıyorlar ama rüyamda bizdeler ve annem sütlü bi tatlı yapmış ve sürekli bulaşıkları da yıkadım diyo ama mutsuzdu anlamı nedir? şimdiden teşekkürler
bu gördüğüm yüzlerce mistik rüyanın sadece bir tanesi herkez arar bana rüyasını yorumlatır hatta sıkıldıkları konularda danışırlar insanların enerjilerini hisseder cevaplarım ama bir de rüyalarımı başka bir ruhtan dinlemek istiyorum o yüzden birde size yazayım dedim rüyamda hastane gibi bir yere götürdüler beni ama üstümde öyle bir ağırlık varki hareket edemiyorum arı bakıcıları gibi bembeyaz kıyafet giymiş yüzleri görünmeyen iki kişi kollarımın altından tutatarak taşıyorlar beni her yer bembeyaz yalnız kapılar duvarlar ve son teknoloji herşey üstümde siyah bir kıyafet var derken cam bir şırınga çıkardılar 10 cm büyüklüğünde içinde yağ gibi kahverengi bir sıvı var onu kalbime encekte ettiler kalbime encekte ederlerken o sıvıyı hissettim resmen derken önemde bir kapı açıldı dışarı çıkardılar beni bulunduğum yer hilal şeklinde bir yere bağlı olmayan bir betonarme balkonama çok büyük balkonun üstü bembeyaz giyinmiş rüküya durmuş insanlarla dolu ama binlerce insan hilalin tam karşısındada dağla bir boy çok yakışıklı sarışın yeşil gözlü siyah cübbeli sarıhı yesil siyah bir delikanlı bana bakıyor ve gülümsüyor derken onun gözünden bir ışık hüzmesi geldi benim gözüme girdi bu arda masmavi bir gökyüzünün ortasında burası o ışık hüzmesi gözüme girince uyandım
şunuda belirtmek isterim sizinde kafanıza takılan bir şeyler varsa yardımcı olabilirim allahın izniyle
ayrılıktan sonra tam olarak bitiremedğin şeyler olmuş. içine oturan şeyler. bunu anlatıp rahatlamak istiyorsun. belki onun canını yakma arzun var. yalanlarına denk gelmişsin sanırım. srunlu bir ilşki yaşamışsın gibi algıladım. onun şu anki hayatına ilişkin meraklaın var. tam olarak bitirememişsin galiba . hayrolsun.bugün sabaha dogru gördügüm bir rüyayi anlatmak istiyorum. Rüyamda bir kizim olmustu daha bi kac aylik. Bu bebis eski erkek arkadasimdanmis ama o suan nisanli, rüyamdada öyleydi (benden ayrilip ailesinin önerdigi bir kizla nisanlanmisti ayrildiktan bir hafta sonra, ayni gün sözlenmisti). Annesi beni istemiyordu ama bebegi istiyorlardi. Bende Istanbuladaydi ailemden gizli dogrumusum falan (ben yurtdisinda yasiyorum) Ben dönmeden bir kac gün evvel bebekle bir kac gün gecirmek icin onu yanima aliyorum. bu arada eski erkek arkadasimda israrla ve ailesi israrla bebegi istiyorlar. Eski erkek arkadasimda bana nisanlilmdanda yakinda bir erkek cocugum olacak diyordu ama bunun yalan oldugu cikiyor ortaya sirf beni üzmek icin diyormus bunu. neyse. Sonra bebek benimleyken annemle babam istanbula geliyor ve bebegi görüyorlar tabi. Sonra ücümüz karar veriyoruz bebegi onlara vermeyip kaciracagiz. Kaciramadan uyandim.
bu son gezi parkı olayları rüyana girmiş olabilir mi acaba:44:rüyamda gece dışarda bir sürü çocuk bende varım bir park var .
parkın karşısında da uçurum var .ben parka girmek istiyordum ama gaipten gelen bir ses tam olarak ne dediğini duymadım ama
bilmem ne kişiler buraya diğerleri öteki tarafa diye seslendi
sonra bir baktım uyutulmuşlar gibi bir takım kişi o parka diğerleri uçuruma doğru ilerliyordu ve bende o parka girmesi yasak olanlardandım
ama ben uçuruma doğru gitmedim bisikletin üstündeydim arada kalmıştım
fakat o parkta olanlar çok da iyi niyetli değillerdi gibime geldi...
diğer rüyam da
canım rüyamda saçlarımı patlıcan moruna boyamayı uğraşıyorum ama tutmuyor renk ...
çok az bir morluk ve birer tutam pembe ve mavi tuttuyo...sonra eşimle çıkıp patlıcan moru saç boyası arıyoruz.
boya ararken girdiğimiz mağazaların hep çıplak kadın resimleri var ve eşim onlara bakıp duruyo derken mağza sorumlusu
kadın geliyor ve eşime boyalar yukarda değil ağşda diyor yani çemkiriyo...
bende o sinirle vazgeçip eve doğru geliyoruz sonra eşim saçımın görünmeyen yerinden yapışmış siyah tüylü bir toka çıkarıyor saçımdan
elime veriyor...
aşk istiyorsun. bünyen hazır :) aday lazım. belkide vardır "?"Bundan bir kac gün evvelde rüyamda söyle birsey görmüstüm rüyamda bir erkekle tanisiyorum. Tesadüf tanisiyoruz kendisi disarida geziyormus hatta bisiklet sürüyormus mu tam hatirlayamiyorum. Tatli tatli atisiyoruz. Hatta yasini falan da söylüyor 33 :). Neyse sonra birden arkadasimda geliyor zaten ben o arkadasimla bulusacakmisim ama bu erkegi arkadasim taniyormus. Karisik yazdim ama kusura bakmayin
bu rüyalar onu unutamadığını , içinde hala birleşme umudu olduğunu gösteriyor. geçmişe takılıp kalmışsın. hayrolsun.Canım arkadaşım yine 2 ay önce ayrıldığım çocuğu gördüm.....
Bir akşam caddede oturmuş sohbet ediyorum ama bir görsen öyle tatlıyız ki,tam yenmeliyiz böyle sohbetler sohbetler.....Sonra birden teli çalıyor ve gitmeliyim diyor üzerinde siyah bir t-shirt var.Dolmuş geliyor beyaz lüx bişi ben şimdi gidiyorum 11 de buluşalım gibi bişiy diyor sonra dolmuşa biniyor, ben üzülüyorum içimden dönmez diyorum sonra inip yanıma geliyor buluşucaz diyor tekrar biniyor beni görebilmek için koltuk değişiyor,sonra tekrar inip bana geliyor en sonunda buluşucaz diyip binip gidiyor....bana gelirken birden yüzü başbakanın yüzü oluyor, tam inip gelirken ama konuşurken o oluyor .....sonra ben binaların olduğu bir arsaya giriyorum üzgün üzgün asansöre biniyorum ve yukarı çıkıyorum asansör bozuluyor en tepede kalıyorum =( sonra kapıcı abi kurtarıyor beni.....
:) yeni ayrılıklarda normal eski sevgili görmek. didişen bri çifttiniz galiba. eski anılar şekil değiştirip girmi rüyana . hayrlsnben rüyamda eski sevgilimi gördüm, daha yeni ayrıldık..
birlikte yaşadığımız eve gidiyorum, bir bahçemiz vardı ekip diktiğimiz..
birde bu bahçeye açılan bir balkonumuz tamamen camla kapattığımız.
bu balkona çıkıyoruz.. bahçe yetmemiş gibi balkonun tam orta yerine sebze fideleri minik ağaçlar dikmiş ben yokken..
ne yaptın diyorum neden evin içine bunları diktin bahçeye dikseydin keşke..
diktim işte diyor.. burada daha iyi büyüyecekler.. evi çook dağıtmışsın nasıl toplanacak bu ev diye de azarlıyorum :)
uyandım sonra işte :)
ne anlatır bu rüya bana
bu son gezi parkı olayları rüyana girmiş olabilir mi acaba:44:
ve bu ara acaba eşinle yeterince ilgiledemediğini mi ve bakım yapamadığnı mı düşünüyorsun? bkımlı kadınlar dikkatini çeker mi acab adiye bir soru işaretide var sanırım.
evet sanırım bu aralar bakımsızım ruhen ve bedenen...
bu son gezi parkı olayları rüyana girmiş olabilir mi acaba:44:
ve bu ara acaba eşinle yeterince ilgiledemediğini mi ve bakım yapamadığnı mı düşünüyorsun? bkımlı kadınlar dikkatini çeker mi acab adiye bir soru işaretide var sanırım.
evet sanırım bu aralar bakımsızım ruhen ve bedenen...
bu gördüğüm yüzlerce mistik rüyanın sadece bir tanesi herkez arar bana rüyasını yorumlatır hatta sıkıldıkları konularda danışırlar insanların enerjilerini hisseder cevaplarım ama bir de rüyalarımı başka bir ruhtan dinlemek istiyorum o yüzden birde size yazayım dedim rüyamda hastane gibi bir yere götürdüler beni ama üstümde öyle bir ağırlık varki hareket edemiyorum arı bakıcıları gibi bembeyaz kıyafet giymiş yüzleri görünmeyen iki kişi kollarımın altından tutatarak taşıyorlar beni her yer bembeyaz yalnız kapılar duvarlar ve son teknoloji herşey üstümde siyah bir kıyafet var derken cam bir şırınga çıkardılar 10 cm büyüklüğünde içinde yağ gibi kahverengi bir sıvı var onu kalbime encekte ettiler kalbime encekte ederlerken o sıvıyı hissettim resmen derken önemde bir kapı açıldı dışarı çıkardılar beni bulunduğum yer hilal şeklinde bir yere bağlı olmayan bir betonarme balkonama çok büyük balkonun üstü bembeyaz giyinmiş rüküya durmuş insanlarla dolu ama binlerce insan hilalin tam karşısındada dağla bir boy çok yakışıklı sarışın yeşil gözlü siyah cübbeli sarıhı yesil siyah bir delikanlı bana bakıyor ve gülümsüyor derken onun gözünden bir ışık hüzmesi geldi benim gözüme girdi bu arda masmavi bir gökyüzünün ortasında burası o ışık hüzmesi gözüme girince uyandım
şunuda belirtmek isterim sizinde kafanıza takılan bir şeyler varsa yardımcı olabilirim allahın izniyle
sence neden bu kadar çok mistik rüya görüyorsunhayrolsun, evli misin?
evet evliyim 6 yıldır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?