ayrılıktan sonra tam olarak bitiremedğin şeyler olmuş. içine oturan şeyler. bunu anlatıp rahatlamak istiyorsun. belki onun canını yakma arzun var. yalanlarına denk gelmişsin sanırım. srunlu bir ilşki yaşamışsın gibi algıladım. onun şu anki hayatına ilişkin meraklaın var. tam olarak bitirememişsin galiba . hayrolsun.
aşk istiyorsun. bünyen hazır :) aday lazım. belkide vardır "?"
evet dogru oldu cünkü bana pek adice ve dürüst oldugu söylnemez guruma ve kendime yediremedim yaptigini sirtimdan vuruldum. Yok canini yakma arzum yok ah bile etmedim benden uzak olsun istiyorum ama pesimi birakmadi bende izin verdim simdi tam kopardim baglari daha iyiyim. Evet iliskide bazi sorunlar vardi. fazla uzun bir zamanda olmadi ayrilikta sancili oldugu icin tam bitiremedim icinde kizginlik, kirginlik var.
evet evet istiyorum aSk. ama aday yok ya keske olsa(( Hayirlisi :) ama artik tüm pismanliklari, hayal kirikliklarini unuturacak birini istiyorum evettttt :)))
hakkında hayırlısı olsun
amin insaAllah, bu ara cok rüya görüyorum hayir olur insaAllah
kafan çok dolu demekki. biz kadınlar çok rüya görürüüz. herşeyi kendi içimizde tekrar yaadığımız için. bu normaldir. ama bir erkek rüya görüyorsa ya psikolojisi çok bozuktur yada ciddi bir problemi vardır :)
bu rüyalar onu unutamadığını , içinde hala birleşme umudu olduğunu gösteriyor. geçmişe takılıp kalmışsın. hayrolsun.
Canım sağol yorumun için
Bu rüyalar sadece beni mi bağlıyor, yani karşı taraf için bişiy yok mu? Ben bu rüyayı gördükten sonra ondan haber alıyorum hiç bişiy yokken sence tevafuk mu? ...şimdiden teşekkürler
olur mu canım. bazen o kadar derinden düşünürüzki karı taraf bunu hisseder. yada siz o na dair birşeyler hissedersinizderinlikle alakalı
çok hassas bir bayansın sen canım. çokda temiz kalplisin sanırım
bağlamak derken rüyayı gören sensin, sen demekki bu konuyu çok kafana takıyosun ve görüyorsun. çok canın yanmış . buda etkiler. ayrıca sürekli onu düşündüğün için aşırı hassalaşmışsın.Yani nasıl bu haftada ayda gördüğüm rüuyalar ikimizide bağlıyor mu? çünkü sabah bişiyler oluyor...offf keşke ayrılırken bi neden söylesydi beni bomboş bıraktı....
niye üzülüyorsun ki, kötü bişey değil buevet sanırım öyleyim...rüyalarıma yansıyor resmen ...yani bakıyor....sanırım
bağlamak derken rüyayı gören sensin, sen demekki bu konuyu çok kafana takıyosun ve görüyorsun. çok canın yanmış . buda etkiler. ayrıca sürekli onu düşündüğün için aşırı hassalaşmışsın.
sanırım
üzülmuyorum ama çoğu şeyi hissedip bilebilmek ama ıspatlayamamak çok hırpalayıcı oluyor
ikilemde kaldıkça insan kendinden şüphe ettikçe deliriyor...
tanışmalarını istiyorsun sanırım, ama annenin bu duurmdan hoşlanıp hoşlanmayacağından emin değilsin. biraz pimpirikli bir annenmi var yada şikayetçi. ama olay tatlı sonlu gelişecek gibi görünüyor. fazla endişelenmene gerek yok bence
hayrolsun, evli misin?
ayrılıktan sonra tam olarak bitiremedğin şeyler olmuş. içine oturan şeyler. bunu anlatıp rahatlamak istiyorsun. belki onun canını yakma arzun var. yalanlarına denk gelmişsin sanırım. srunlu bir ilşki yaşamışsın gibi algıladım. onun şu anki hayatına ilişkin meraklaın var. tam olarak bitirememişsin galiba . hayrolsun.
sence neden bu kadar çok mistik rüya görüyorsun
bilmem bunu düşünmedim bu kendimi bildim bileli böyle bu sadece rüyalarla sınırlı değil zaten olacak şeylerin kulağıma fısıldanması yada tanimadığım birinin evinin içine kadar düşüncelerimde görebilmem ve tarif etmem ve bu tariflerimim yüzde 90 nın tutması insanların yaşamış olduğu şeyleri hissetmem ve hiç bir falcının benim falıma bakamaması yada hiç bir hocanın benle alakalı şeyleri görememesi sadece söyledikleri tek şey hislerin çok kuvvetli ama dediğim gibi 5 yaşında bir çocukkende oluyordu şimdi 34 yaşındayım hala devam ediyor. artık insanlar telefon edip ya acaba bana büyümü yapıldı yaa eşim kardeşim neyse bana bunun yapmasındaki asıl sebep sence ne diye bilmediğim konularda bile sorular yöneltiyorlar ve benim dilimden cümleler dökülmeye başlıyor ben bu durumu çözemedim sence nedir bunun açıklması
rüyamda yağmurun yağdığını görüyorum sonra bir kova getirip onun dolmasını bekliyorum yağmur suyuyla sonra o kova doluyor ve ben yağmur suyunu kafamdan aşağa döküyorum her yerim ıslanıyor tabi :) yorumlarsanız sevinirim..teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?