Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

hayırdır derdine çok üzüldüğün birimi oldu?

Meraba,

Ben ruyamda sevgilimi sigara icerken gordum ve cok uzuldum yorumlayabilir misiniz?

(Sevgilim sigarayi birakali 3 yil oldu)
aranızda böyle bir abhis olduysa belki ondan görmüşsündür, etkilenme yoksa bir sıkıntısı olabilir. hayrolsun

üzülme demeyelim de empati kurduğum annem işte

zaten empatim olmasaydı çok rahat olurdum ben

empatim sağolsun
hımm anladım canım

merhaba datlucadu, başlığı yeni keşfettim
ben rüyamda sağ üstteki kök dişimin önce çürük olduğunu, sonra kanayarak kırılıp elime geldiğini gördüm. kökü kaldı üstü kırıldı sadece. tabirlere baktım hepsi farklı birşey söylüyordu ama ölüm diyenler çoğunluktaydı. sen de yorum yapabilir misin acaba?

uzun zamandır var olan bir sıkıntından güçlüklede olsa kurtulduğun manasına gelebilir. samimi bir dostunla yaşadığın kırgınlık olabilri.hayrolsun

canım rica etsem benim rüyamı da yorumlarmısın ?

rüyalarım parça parça canım biraz karısık olabilir kusura bakma..
dün gece rüyamda ilkönce çok yağmur yağdı sonra büyük bi bahçedeymişim kuzenimle o bahçe dizlerimize kadar yağmur suyula doldu su kirliydi daha sonra bahcenin içindeki eve girdik ev sanki aydınlık olmayan loş bi odadan ibaretti..daha sonra bişeyi unuttugumu fakediyodum sonra ne oluyosa dısarıya cıkıyomusum birisini arıyoruz kuzenimle sonra da kuzenim kardeşim oluyo onunla gidip su alıyoruz kana kana içiyoruz sonra da ovalık bi yolda yürüyoruz.. daha sonra yine kuzenlerim ve yengemle birlikte yürürken adamın biri arabadan inip bana cips veriyo alıyorum ama cipsin ortasında eroin görüyorum bana diyo ki çok alma yakalanırım yoksa diyo falan :) nasıl bir rüyaysa daha sonra polis arabası görüyorum bizi durdurcakmıs gibi bakıyo falan o sırada kuzenime diyorum ki cips poşeti elimde bu polisler beni durdurursa napıcam atayım mı diyorum o telaşla uyandım..
bir yerlerin açık kalmıs dersen şaşırmam canım yorumlarsan sevinirim:)

hayroslun. ilk önce ,son günlerde özellikle İstanbul'a yağan ve tv'lerde görüğümüz su baskınlarından etkilendin mi acaba diye geldi aklıma.
olası bir etkilenme yok ise; dertleştiğin birisi var yada çok yoğun dertleşme ihtiyacı duyuyorsun. dertelştiysen rahatlamışsın dertleşmemişsen sıkıntını paylaştığında çok rahatlayacaksın. aile içi bir takım olaylar var sanırım. dedikodu türünden. bunlar seni rahatsız ediyor.
tekrar hayrolsun

sağol canım inşallah hayırlara vesile olur..
yağmurlardan dolayı belkide etkilenmiş olabilirim..dertleşme ihtiyacı çok duydum ve paylaştım canım..aile içi de dediğin gibi skıntı ve dedikodular var canım çok doğru..inşallah hayra vesile olur..
çok tesekkür ederim canım..

rüyamda eşimle ben yeni bir eve taşınıyoruz ancak neredeyse hiç eşya yok, halı da yok, kendime patik bakıyorum o ara rahmetli babam geliyor ve ceketini asıyor hiç birşey demeden. ben de pencereden bakıyorum önce sağanak yağıyor sonra kar.

şimdiden teşekkürler

Canım benim annemin rüyası ;Kendisi sık rüya görmez gördüğünüde unutur =) ama bunu unutmamış

Sohbet arkadaşlarıyla oturuyormuş,her Cuma kuran okudukları arkadaşları annem onlara bana çok dua edin demiş,anneme neden dua edelim diyorlarmış annemin gözleri dolup işte çok dua edin diyormuş onlarda tabi ki ederiz ne demek diyormuş....

Bende aynı akşam rüya gördüm ;

Annem mutfakta pilav yapıyor ben onu yiycem onu bekliyorum,ama pilava koymak için ekmek thtasında domates ve yeşil bamyalar duruyor.....

şimdiden sağol tatlım :* Rüyalar kadını annneeemmmm

Rüyamda trendeyim ve trende açık büfe var çeşit çeşit pizzalar önce pizza yiyorum sonra ve et görüyorum pişmiş iri parçalar halinde ve çok fazla ondanda bi tabak alıp yiyorum sadece birtanede misket köfte alıyorum biri o köfteler benim diyo ama ben yinede bi tane alıyorum
işte rüyam böyle :)

.................................................................

Son düzenleme:
Selamlarr, esimin ruyasını anlatmak istiyorum çok etkilenmiş ve korkmuş benim annem babam abım ablam ben ve kızım yeşillik bi alanda duruyormuşuz. Eşimde balkon gibi bir yerden bize bakıyormuş hortum çıktığını bize doğru geldiğin görmüş bize bağırıyormuş cekılınnnn kaçınnnn dıye biz duymamısız ve kaçmamışız. Hortum bşzi içine katmış ve sadece kızımı dışarıya doğru atmış oda 3-4 yas buyumuş sekılde. görmüş eşim. Sizce yorumu nedir tesekkürler şimdiden

merhaba, ben iki farklı rüya yorumlatmak istiyorum

bir tanesi altın yüzüğümün birden ortadan ikiye ayrıldığını gördüm.

diğeri de görümcemin erkek bebeğe hamile olduğunu gördüm :111:

canım ben yine bi rüya gördüm de yorumlayabilir misin..
rüyamda kpss sınavına giricem saat 9.30 da ve ben 9.10 da orda oluyorum yerime oturuyorum ama 20 dakka var diye tuvalete gitmek için çıkıyorum ama geri gelirken sınav yerimi bulamıyorum sevgilimi arıyorum arabayla geliyor ana yolda arabayla ilerliyoruz bu bine mı bu bina mı diye soruyor sonra bi binayı tanıyorum bundan önceydi geride kalmış diyorum geç kalıcaz ama 5 dakkadan bişey olmaz alırlar diyoruz sınav yerine giderken uyandım canım 15 gün sonra da sınava giricem ve sevgilim de girecek

Bendeistiare rüyalarımı anlatmak istiyorum yorumlarsanız çoook sevinirim
İlk gece kalabalık gördm ama insanlar belirsiz böyle gölge şeklinde sadece biri var arkası dönük erkek üstündede beyaz bluz yeşil pantolonmu ne vardı 2 yada 3. gece yattığımdada yeşil kare gibi bişey gödüm hatrlamıyorum 7. kez yattığımda da okuduğum şehirdeki kaldığım yurtta beyaz bluz yeşil pantolon giyip herzamanki durağa gidiyorum durakta yabancı insanlarla konuşuyorum sonra telefon da hoşlandığım kişiyle konuşup duraktan ileriye yürüyorum adını söylüyorum falan ama sonra telefonu kapatıyor. yorumlarsanız çok sevinirim ş,mdiden teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…