dün gece çok acayip bir rüya gördüm allahım çok mu arıyorum ben bu rüyaları
ben eşim ve bir kadın ayaktayız
biz kadınla karşılıklı duruyoruz sonra birden kadını biri silahla vuruyor
kadın ölürken ruhu bana benim ruhum da ona geçiyor ...
o kadar gerçekçiydi ki...ruhların nasıl yer değiştirdiğini gördüm resmen...
hayırdır derdine çok üzüldüğün birimi oldu?
aranızda böyle bir abhis olduysa belki ondan görmüşsündür, etkilenme yoksa bir sıkıntısı olabilir. hayrolsunMeraba,
Ben ruyamda sevgilimi sigara icerken gordum ve cok uzuldum yorumlayabilir misiniz?
(Sevgilim sigarayi birakali 3 yil oldu)
hımm anladım canımüzülme demeyelim de empati kurduğum annem işte
zaten empatim olmasaydı çok rahat olurdum ben
empatim sağolsun
aranızda böyle bir abhis olduysa belki ondan görmüşsündür, etkilenme yoksa bir sıkıntısı olabilir. hayrolsun
merhaba datlucadu, başlığı yeni keşfettim
ben rüyamda sağ üstteki kök dişimin önce çürük olduğunu, sonra kanayarak kırılıp elime geldiğini gördüm. kökü kaldı üstü kırıldı sadece. tabirlere baktım hepsi farklı birşey söylüyordu ama ölüm diyenler çoğunluktaydı. sen de yorum yapabilir misin acaba?
uzun zamandır var olan bir sıkıntından güçlüklede olsa kurtulduğun manasına gelebilir. samimi bir dostunla yaşadığın kırgınlık olabilri.hayrolsun
canım rica etsem benim rüyamı da yorumlarmısın ?
rüyalarım parça parça canım biraz karısık olabilir kusura bakma..
dün gece rüyamda ilkönce çok yağmur yağdı sonra büyük bi bahçedeymişim kuzenimle o bahçe dizlerimize kadar yağmur suyula doldu su kirliydi daha sonra bahcenin içindeki eve girdik ev sanki aydınlık olmayan loş bi odadan ibaretti..daha sonra bişeyi unuttugumu fakediyodum sonra ne oluyosa dısarıya cıkıyomusum birisini arıyoruz kuzenimle sonra da kuzenim kardeşim oluyo onunla gidip su alıyoruz kana kana içiyoruz sonra da ovalık bi yolda yürüyoruz.. daha sonra yine kuzenlerim ve yengemle birlikte yürürken adamın biri arabadan inip bana cips veriyo alıyorum ama cipsin ortasında eroin görüyorum bana diyo ki çok alma yakalanırım yoksa diyo falan :) nasıl bir rüyaysa daha sonra polis arabası görüyorum bizi durdurcakmıs gibi bakıyo falan o sırada kuzenime diyorum ki cips poşeti elimde bu polisler beni durdurursa napıcam atayım mı diyorum o telaşla uyandım..
bir yerlerin açık kalmıs dersen şaşırmam canım yorumlarsan sevinirim:)
hayroslun. ilk önce ,son günlerde özellikle İstanbul'a yağan ve tv'lerde görüğümüz su baskınlarından etkilendin mi acaba diye geldi aklıma.
olası bir etkilenme yok ise; dertleştiğin birisi var yada çok yoğun dertleşme ihtiyacı duyuyorsun. dertelştiysen rahatlamışsın dertleşmemişsen sıkıntını paylaştığında çok rahatlayacaksın. aile içi bir takım olaylar var sanırım. dedikodu türünden. bunlar seni rahatsız ediyor.
tekrar hayrolsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?