Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

bi kaç kez rüyamda eski erkek arkadaşımı arıyorum msj atıyrum bana ters tepki veriyor arama diyo msj atma diyo gerçektede aramıyorum hiç bi şekilde iletişim kurmuyorum yorumlar mısınız lütfeen ?

bir rüya gördüm yorumlarsan sevinirim benim 1 kız 1 erkek iki bebeğim var rüyamda onlara bir mağzadan eşya alıyorum büyük ihtimalle iç çamaşırı ve beyaz olduğunu biliyorum ama görmüyorum aldıklarımı kasaya gidiyorum çok tutacak nasıl ödücem falan diye düşünüyorum içimdem bakıyorum kasada en yakın arkadaşım duruyor kasiyere uzatıyorum eşyaları o bana hesabı arkadaşımın ödediğini söylüyor ve bana lasa fişi ile beraber bir külçe altın veriyor külçenin üstünde arapça yazılar vardı

merhaba!ben rüyamda saç tokamı gördüm.bu simge olarak her okuduğum yerde evlilik veya nişan anlamındadır yazıyor ama rüyamın bütün olarak ne anlama geldiğini merak ediyorum.rüyamda saç tokamı halamın kızı be başka bir kız arkadaşım istiyor.ben de önce tereddüt edip arkasından kendimden emin bir şekilde onlara şöyle diyorum:ben bu tokamı çok seviyorum tam benim saçıma göre.zaten bu tokayı zor buldum onu kimseye vermeyeceğim.rüyamı yorumlarsanız çok sevineceğim.şimdiden teşekkür ederim...

rüyamı yorumlarsanız çok mutlu olurum:

rüyamda yakın zamanda küsüp hayatımdan çıkardığım kişiyle konuştuğumu gördüm. o birşeyleri itiraf ediyor ama bir yandanda itiraf etme konusunda kararsızdı. tabi konuşması sırasında üzgün gibiydi. bense onun üzüntüsünü hiç önemsemiyordum istediğim tek şey ona itiraf ettirerek düşündüğüm seylerin doğruluğunu onaylatmaktı.

slm benim rüyamı da yorumlar mısınız
babam şu an memlekette
rüyamda memleketten gelmişti ve 5 yaşındaki çocuk gibi davranıyordu
tuhaf konuşmaları ve hareketleri vardı
üstündekiler bile çocuk kıyafetleriydi
ısrarla torununu (ablamın oğlu) yanına çağırıyordu
teşekkürler.......

Merabaaa.
bugün rüyamda ananemlerin evinin tuvaletinin önünde bi kanepe varmış güyya.orda ben kardeşim hamile teyzem ve teyzemin kızıyla oturuyoruz.2 tane yılan oluyo.ikisi de açık renkli. bi tanesi bi şey yapmıyo ama diğeri kanepeye doğru kafasını uzatıyo.2 tane sopam varmış benim de ama sopalar sert değil o yüzden yılana vurunca etki etmiyo.ben pencereye koşuyorum teyzemin kocasını çağırmaya.sabahın da 4üymüş bu arada o da sabah namazı için camiye gitmiş. neys ben geri dönünce kız kardeşim yılana o sopayla vurmuş etkisiz hale getirmiş ve geçenlerde akciğerinden dolayı riskli bi ameliyat geçiren ve hastanede yatan dedem de yılanın kafasını koparmış.
bi başka rüyamda evimizin garajının içinde bi ev daha görüyorum ve o evin içinde bir ev daha.evin içinde ev görmek neyi işaret eder acaba?
yorumlarsanız çoook sevinirim ^^

Sag yanagim kucuk pinpon topu olurya ayni bu sekilde sismisti ve sismeye devam ediyodu oyle geriliyoduki siserken yanagim
Sonra bi odada tanimadigim 3 kisi var biri ben digerleri biri erkek birde bayan odada butun hersey beyaz dolap carsaflar falan ben kizin yataginda oturuyorum erkekse kendi yataginda kiz erkegin gozlugunu takyi ve o anda ben
Gulme krizine tutuluyorum ama her dk guluyorum sonunda sinirlerim lackalasti diyip tek gozumden yas geliyo ama sanki gulerken agladi derizya sonunda sanki agladigimi hissetim yada artik guluyomudum anlamadim cunki hemen uyandim
Simdiden yorumuna saglik canim

Datlucadu rüyamda bir sürü rengarenk kuşların olduğu bir odam vardı kuşların hepsi benimdi papağanlar muhabbetler çeşit çeşit renk renk çok güzellerdi bazıları çiftti, sonra annem girdi içeri işte kapıları açık filan bırakacak kuşlar kaçacak diye korktum(burası bilinçaltı olabilir nitekim annem eskiden kuşum varken hiç umursamazdı kuş kaçacak mı kaçmayacak mı kapıları açık bırakabilirdi) sonra ben bir tane yaralı eskiden beri çok sevdiğim bir muhabbet kuşumu özelllikle kaçmasın diye kollamaya çalışıyordum onun peşinden epey uğraştım kaçmasın diye hüzünlüydü yaralı kuşum.Böyle bir rüyaydı...Teşekkür ettim :)

Son düzenleme:

canım bu gece çok farklı bir rüya gördüm hayrolsun diyerek anlatıyorum..
bayram günüymüş ve ben ve kız arkadasım birlikte el öpmeye kutlamaya gidiyoruz,bir yaşlı kadın ve adam var ben o nineyi öpüyorum daha sonra gülüp dedenin elini öpmeye gidiyorum dede konuştuğu anda ağzıma birşey girdiğini görüyorum o an çok insan var diye tüküremiyorum kçük bişey galiba deyip 1.dk falan bekliyip dayanamıyorum hemen dısarı atıyorum kendimi elimi ağzıma götürdüğüm anda ağzımda kocaman bir dil oldugunu görüyorum benim dilimden hariç (anlatırken resmen midem kalktı) rüyada da midem bulanıyo zaten sonra çöpe atıyorum gerisini hatırlayamadım..rüyamı yorumlarsan sevinirim canım..şimdiden teşekkür ettim..

datlucadu sana geldim 2 rüya var birisi annemin ve baya etkilenmiş.
diğeri ise benim.

1. annemin: annemin babası annem 10 yaşında iken ölmüş.

rüyasında da annem hastaneye götürülen babasınndan sonra evdeki gelen misafirleri ağırlıyormuş. neyse ertesi gün kadınlar gelmiş aralarında konuşuyorlarmış.''nasıl söylesek? nasıl desek?'' diye.
ama annem babasının öldüğünü zaten biliyormuş.
ama yine de elindeki tepsiyi yere düşürmüş şaşkınlıktan ve hüngür hüngür ağlamış(annem normalde ağlamayan biri. hayatımda 2 kez ağladığını gördüm)

2,si benim rüyam:
tv ünitemiz var. onun üst tarafında 3 kapaklı bir bolap var. yan yana 3 kapak.
altında televizyon onun altında da dolap var.
üst dolaptan o kadar berrak bir su akıyor ki ben hem televizyona zarar gelmesin diye telaşlanıyorum hem de o kdr berrak ki neye doldursam boşa akmasın diye düşünüyorum.
birden telaşlandım gidip bir kova bulayım dedim.

yorumunu çok merak ediyorum:18::18::18:
şimdiden teşekkürler

datlucadu canım bir ruya gördüm sana zahmet yorumlarmısın ruyamda işyerinden bir abi onun evindeymişiz evin bir akıl hastası kalıyor bir oadaya kapatmıslar ama öle duvar acık cam yok oaradan bakıyor yanına gidiyom yardım etmeye calısıyom herkes zarar verecek diye korkuyo ama bişe yapmıyo uzanıyo ben ona kitap okuyorum böle gördüm canım sana zamet şimdiden tsk ederim

acaba o iş arkadaşınla ailesi hakkında konuştunmu. yaşlı anne babası var mı? yaşlılara , hastalara bakış açısı konusunda fikrini öğrendin mi? böye şeyler olmuşsa kafana takıldığı için görmüş olabilrsin. aranızda geçen konuşmalar, yada ona dair beslediğin duygular snin içindeki yardım etme duygusunu tetiklemiş olabilr. hayrolsun

canım selam sana bir rüya sorucam,

geçen gün sevgilimin iş yerinden biraz tavırlarını beğenmediğim erkeklere karşı aşırı samimi davranan evli bir kız hakkında tartıştık. kızın yavşaklığına yüz veriyor gibi hissediyorum, hani aldatma gibi bişey yapacağını düşünmüyorum ama kızın o yavşaklığı hali belki de onore ediyordur bilmiyorum bu kız iş arkadaşlarıyla iş toplantısı vs ne olursa olsun sevgilimin dibinde her fotoda öyle görüyorum artık çok sıkıldım

rüyama gelince bu gece rüyamda sevgilimin iş arkadaşlarıyla bir otobüs toplanmışız gidiyoruz, ben de ona destek olayım diye gelmişim. ama ben ön taraflarda oturuyorum otobüste o arkada oturuyor, neden gelmiyor diye düşünüyorum sonra iş arkadaşlarıyla oturması gerektiğini söylüyor resmiyet açısından, sonra nedense arkaya bakıyorum ama onu göremiyorum, diyorum yanında o kız mı oturuyordu, allem kullem ediyor velhasıl kelam o kız oturuyormuş, gülüşüp eğlenmişler, esip gürlüyorum yarı ağlamaklı uyanıyorum

aslında bilinç altımdan kaynaklı rüyam farkındayım ama yine de bi yorumun olur mu merak ettim, zaten canım sıkkın aynı duyguları tekrar yaşamak çok canımı sıktı

tahmin ettiğin gibi meşhur bilinçaltı. kafayı ona çok takmaz sen rüyalarına girmez , bari geceleri rahat uyu

Merhabaaa benimde ruyam cookk garip yorumlayabilir misinizz:)) ruyamda telefonumun ekranina bakiorum guya 3 ekimmis aa diorum daha bayram tatilinin bitmesine coook varmiss bu ruyayi dun gordum yanliz 17 ekimde bu ne anlama geliyor ??

dün sabah ezanlar okunurken uyandım ama kabus gibiydi içim ürperdi resmen rüyamda hayırlara gelsin mezarlıktayız annem kız kardeşlerim bide teyzemin kızı var aynı zamanda eltim oluyo teyzemin kızı ve mezarlığın içinde köşede bi yatır varmış biri bize mezarlığı tanıtıyor o yatırda Hz. Meryem'in yatırıymış böyle mezarının üzerinde ahşaptan oymalı kapak gibi bişey var üzerindede Hz. Meryem Türbesi yazıyo ve o yerin baş ucunda daha yukarı doğru ikişer sıralı bir sürü yuvarlak taş dizili onların her biride yatırmış. Sonra biz lavabo arıyoruz ve mezarlığın içinde bi lavaboya giriyoruz önce annem giriyor sonra ben onu lavabonun içinde beklerken kafamı bi çeviriyorum yanımda duvara bi yüzü yaslı şekilde duran yaşlı mavi gözlü yüzünün bi tarafı felçli gibi bi amca beliriyor bende kızar gibi bakma diyorum içerde bayanlar varya oda utanıp kafasını eğer gibi yapıyor ama çok mazlum biri gibi duruyor. Annemde bana kızıyor ona bağırma diyor meğer oda ordaki yatırlardan biriymiş sonra annemin yerinde birden kuzenim beliriyor lavabodayız yine ve küçük oğlu var 10 aylık o kucağımda oluyor o az önce yanımda beliren yaşlı adam birden dedem oluyor ve bana gülümseyip kuzenimin çocuğunu istiyor ama dedemi benden başka kimse görmüyor ve ben o an ürperiyorum tüylerim diken diken oluyor kuzenim annem kimse görmüyor dedemi yanlız ben görüyorum işte böyle kızlar bu arada dedem hayatta neye gelir anlamadım:44::44::44::44::44::44::44::44::44::18::18::18::18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…