arkadaşlar rüyalarınızı yorumlayabilirim ama biraz fazla soru sorarım kabul derseniz nacizane yorumlayabiirim.
ayrıca her rüyanın bir anlamı olacak diye bir kural yoktur. uyuduğumuzda su altında ne varsa su yüzeyine çıkar. oyüzden her rüyaya bir anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum.
ve herkeze tatlı rüyalar diliyorum.
arkadaşlar rüyalarınızı yorumlayabilirim ama biraz fazla soru sorarım kabul derseniz nacizane yorumlayabiirim.
ayrıca her rüyanın bir anlamı olacak diye bir kural yoktur. uyuduğumuzda su altında ne varsa su yüzeyine çıkar. oyüzden her rüyaya bir anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum.
ve herkeze tatlı rüyalar diliyorum.
hayrolsun
datlucaducanım bir ruya gördüm sana zahmet yorumlarmısın ruyamda işyerinden bir abi onun evindeymişiz evin bir akıl hastası kalıyor bir oadaya kapatmıslar ama öle duvar acık cam yok oaradan bakıyor yanına gidiyom yardım etmeye calısıyom herkes zarar verecek diye korkuyo ama bişe yapmıyo uzanıyo ben ona kitap okuyorum böle gördüm canım sana zamet şimdiden tsk ederim
canım selam sana bir rüya sorucam,
geçen gün sevgilimin iş yerinden biraz tavırlarını beğenmediğim erkeklere karşı aşırı samimi davranan evli bir kız hakkında tartıştık. kızın yavşaklığına yüz veriyor gibi hissediyorum, hani aldatma gibi bişey yapacağını düşünmüyorum ama kızın o yavşaklığı hali belki de onore ediyordur bilmiyorumbu kız iş arkadaşlarıyla iş toplantısı vs ne olursa olsun sevgilimin dibinde her fotoda öyle görüyorum artık çok sıkıldım
rüyama gelince bu gece rüyamda sevgilimin iş arkadaşlarıyla bir otobüs toplanmışız gidiyoruz, ben de ona destek olayım diye gelmişim. ama ben ön taraflarda oturuyorum otobüste o arkada oturuyor, neden gelmiyor diye düşünüyorum sonra iş arkadaşlarıyla oturması gerektiğini söylüyor resmiyet açısından, sonra nedense arkaya bakıyorum ama onu göremiyorum, diyorum yanında o kız mı oturuyordu, allem kullem ediyor velhasıl kelam o kız oturuyormuş, gülüşüp eğlenmişler, esip gürlüyorum yarı ağlamaklı uyanıyorum
aslında bilinç altımdan kaynaklı rüyam farkındayım ama yine de bi yorumun olur mu merak ettim, zaten canım sıkkın aynı duyguları tekrar yaşamak çok canımı sıktı
tahmin ettiğin gibi meşhur bilinçaltı. kafayı ona çok takmaz sen rüyalarına girmez , bari geceleri rahat uyu
bende sürekli bir erkek cocugu yada bebek görüyorum ne demek acaba :44:
Datlum izninle bunu ben cevaplayım.İyi haberalacaksınız inş:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?