Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

Bende anlatayım ..
Şimdi rüyamda bir arkadaşla benim ilkokulu okudugum okula gidiyoruz.Fakat reelde ben rüyamdaki arkadaşı tanımıyorum.
Gittik tüm sınıfları dolaştık elimizde süpürge kürek falan.
Anılarımızı anlatıyoruz gülüşüyoruz duygusala bağlıyoruz.
Sonra yerleri temizliyoruz süpürüyoruz..
Öyle sınıf sınıf dolaşıp temizlik yapıyorduk.Öyle işte,yorumlarsanız sevinirim

öncelilkle hayrolsun, ilk olarak bayram münasebeti ile mezarlık ziyaretinde bulundunuz mu diye sorayım? Dedenizin herhangi bir rahatsızlığı var mı?

hayrılsun. arkadaşı tanımıyorum derken hiç tanımadığınız birini mi gördünüz rüyada yoksa aranızda fazlaca muhabbet olmayan birisi mi?

Hiç tanımadığım biriydi..

muhtemelen ilkokul dönemi ile ilgili bir hafıza çağrışımı olmuş olabilir. ya eskilerden tanıdık biri, ya bir fotoğraf, yada bir sohbet konusu. çünkü ilkokul, lise üniversite anıları gibi kolay hatırlanacak ( olağanüstü bir şey yaşamadığın müddetçe) bir dönem değildir. tanımadığını söylediğin rüya arkadaşında muhtemelen yine böyle bir çağrışımın ürünü. alt beyinde geçmişten yüz bilgilerini depoladığın bir kimse. belki tanıdık birine benzettiğin, ( atıyorum markette, sokakta, okulda görmüşsündür birine benzetmişsindir ama ortak bir paylaşım olmadığı için unutmaya terketmişsindir) için rüyana girmiştir.
ama rüyanın ana fikrinin, sanki dertleşme ihtiyacın varmış gibi bir durum olduğunu söyleyebilirim. tekrar hayrolsun

Son düzenleme:
arkadaşlar merhaba ;
dünkü rüyamı yorumlarsan sevinirim .hala etkisindeyim ,çıldıracak gibiyim.

4 yaşında bir oğlum var.
rüyamda bir komşumuz bana göya fal bakıyor .oğlumun 10-11. ayda öleceğini söylüyor nasıl ağlıyorum anlatamam rüyamda
bir önceki rüyamdada göya hamileyim ve bebek kımıldıyor bende erkek olacak erkek bebekler erken kımıldar filan diyorum .

( bu arada hafta sonum çok sıkıntılı geçti kalp çarpıntım filan vardı acile gittik ekg çekildi filan bişe çımadı .ayrıca panik atak hastasıyım kalbim çarptıkçada kalp krizi geçirecem ölecem diye endişelerle geçti hafta sonum ..ayrıca dayımın akciğer kanseri oldugunu öğrendik 1-2 hafta önce sürekli evde onla ilgili filan muhabbetler etkilendimmi acaba ) ama hala çok kötü hissediyorum bu rüyanın üzerine.

Teşekkür ederim

muhtemelen empati yaptın. ayrıca bebek haberdir. hastalığın için çok geçmiş olsun. panik atak ksır dönü gibi. allah şifa versin. dayınızada geçmiş olsun. bu arada fal merakı var mı?
Teşekkür ederim
rica ederim

aşırı meraklı değilimdir yani öyle falcı peşinde koşmam. ama çok evhamlı bir tipimdir. özellikle oğlum konusunda 2-3 gün öncede gripten dolayı baya ateşlenmişti. belki ondan böyle bir rüya gördüm .yada ne bilim bir kaç gün değim gibi rahatsızdım hep ölüm geldi aklıma .ama hala kendime gelemedim oğluma bişey olacak diye ödüm kopuyor .allahım herkesin evladını esirgesin .

amin . tv de haber falan seyrediyorsan ondan da etkilenmiş olabilrsin. çok iğrenç bir haber vardı. allah yavrularımız bize bağışlasın

amin . tv de haber falan seyrediyorsan ondan da etkilenmiş olabilrsin. çok iğrenç bir haber vardı. allah yavrularımız bize bağışlasın

teşekkür ederim . evet malesef haberlere ister istemez denk geliyorum .elimden geldiği kadar içinde çocukların oldugu haberlere bakmak istemesemde bi şekilde ya görüyorum ya duyuyorum.

öncelilkle hayrolsun, ilk olarak bayram münasebeti ile mezarlık ziyaretinde bulundunuz mu diye sorayım? Dedenizin herhangi bir rahatsızlığı var mı?

yok tatlım çalıştığım için iki gün izinliydim ve eşim ameliyat olduğu için bu bayram bi yere çıkamadık dedemin her hangi bi rahatsızlığı yok anlamadığım hz meryem'in mezarı türbesi niye ben daha öncede rüyamda yatır gördüm ismini söylediler rüyamda ve senelerdir geçtiğim yolda hiç görmemiştim çarşının ortasında küçücük bi şehit türbesi varmış orası ismide doğru rüyamdaki gibi araya araya buldu orayı :44::44::44::44::44::44:

rüyanın geneli dedn ile ilgil sanrım. deden temiz kalpli bir insan olmalı. annen dedn için endişelniyor olabilir. annenin babası galiba . kiminle kalıyor? şu ara onunla ilgilenmeni tavsiye ederim. en azından telefon ile halini hatırnı sor. Hz. Meryem temziliğin simgesi. bu hem rüyayı gören kişinin temiz kalpliğine hem de rüyadaki baş faktör dedenin temiz kalpliliğne işaret. yatır olarak görmen ise bu konuda daha önceki yaşadığın tecrübe. o olaydan oldukça çok etkilendiğin için beynin onu etiketlemiş. yada simgeleştirmiş diyebiliriz. çocuk olayını da dedene bağlaycam , yaşlılar çocuk gibi olurlar ve onlar gibi ilgi beklerler.
tekrar hayrolsun

anladım tatlım sağol

Bir rüya daha anlatacağım :)
Bizim evin terası var,rüyamda o terasta delikli sepetler var ya onların içinde bir sürü balık gördüm,süs balığı değil ama normal yenilecek balık,suyun içinde yüzüyorlardı.
Odama gittim,sonra tekrar balıklara bakmaya geldim çırpınıyorlar,sepetin deliklerinden su sızmış,susuz kalmışlar,çığlık çığlığa ağlıyorum ölecekler anne nolur gel diye bağırıyorum.
Annem geliyor ne oldu diye su sızmış deliklerden ölecekler dedim kovaya suyu doldurduk baya büyük kova beraber taşıdık,gittik sepete boşalttık,tekrar yüzmeye başladılar.Böyleydi yorumlarsanız sevinirim

merhaba böyle bir konu açtığınızı gördüm sevindim bende bugünlerde rüya görmeye başladım uzun zamandır görmüyordum yada hatırlamıyorum belkide. evvelsi gün bir rüya gördüm yalnız yatmadan evvel erkek arkadaşımla ilgili sürekli ayrılıp barışıyoruz bizim durumumuz ne olacak böyle geleceğimiz varmı beni aldattı mı yada aldatır mı evlenirmiyiz diye Allah tan bana göstermesini isteyerek yattım rüyamı anlatayım yorumlarsanız çok sevinirim

rüyamda ben şehiriçi otobüsteyim bir yere gidiyorum otobüste önceden bizim işyerinde çalışırken bir çinli bayan bir müşterimizle aynı zamanda arkadaşım karşılaşıyorum.(yalnız gerçekte böyle birini hatırlamıyorum).neyse uzun zamandır görmediğim arkadaşla konuştuk otobüste falan sonra son durağa gelince ben ona bir hediye vermek istiyorum ama yanımda birşey de yok bende ona sütyenimi vermek istiyorum önce otobüste çıkarmaya çalışıyorum (bu arada otobüste pek kimse yok) otobüste olduğumuzu söylüyorlar mı benmi sonradan akıl ediyorum oradan kağıthanede bir mağaza var iç çamaşırı satan oraya gidiyoruz orada çıkarıp veriyorum ben ona sütyenimi.birde ona telimi veriyorum.neyse sonra ayrılıyoruz ben eve gidiyorum giderken eve yaklaşınca bir duvar var duvarın üstünde 35 yaşlarında deli gibi bir adam.hani çocuklar küçükken boruyla külah atarlar ya bu adamda ben oradan geçerken boruyla bana bişey atıyor ama plastik ince bişey bu bana isabet edince biraz canım acıyor.geçerken bana bunlardan atıyor birde orada yerde benim sütyenim var.birkaç gündür geçerken buralarda yerde hep sütyenime rastlıyorum.neyse geçiyorum oradan eve geliyorum. evde annem(bu arada annem vefat etti rüyamda genç kendisi 30 yaşlarında)annem beni görünce diyorki" ne bu halin" bende diyorum "yolda arkadaşıma ratladım ona sütyenimi hediye ettim sonra da o yoldaki adamı söylüyorum anneme diyorum sokakta yerde sütyenimin ne işi var" annem de diyorki " o adam biraz deli idare et sen" gibi bişeyler söyledi. sonrada uyandım.

canım uzun ve karışık ama yorumlarsan çok sevinirim

Merhaba dün gece hayatımda beni en çok etkileyen rüyayı gördüm. Yorumlayanilirseniz sevinirim.

Anlatmadan önce biraz rüyada geçen kişiler hakkında önemli olduğunu düşündüğüm bilgileri vereyim. Ben evliyim, babam ben evlenmeden önce bir hastalık sebebiyle vefat etmişti. Vefatından önce bir sene kadar ağır hastaydoı ve son altı ayını da yatalak geçirdi ( Allah rahmet eylesin. ) babaannem var en sonunda babaannem ile annem konuşmuyorlar. Ve halamla da konuşmuyorlar.

rüyamda annem babam ve ben köydeki evimizdeyiz. Hiçbirimizin keyfi yok, o an için bilmediğim bir sebepten dolayı canımız sıkkınmış üçümüzünde. Sonra uyumaya karar veriyoruz ve aynı yatakta yatacakmışız. Annem kapıları kilitlemek, tavukların kümesini kapatmak gibi yatma öncesi hazırlıkları için yanımızdan ayrılıyor ama biliyoruz ki o da gelip bizimle yatacak. Fakat biz onu beklerken babamla uyuyakalıyoruz. Bu arada uyumadan önce ben babamla bu canımızı sıkan konu hakkında konuşuyorum ama babam çok halsiz ve rüyamda da hataydı sanırım. Bütün kıyafetleri siyahtı. Babam bana hiç cevap vermiyor. Hep geçiştiriyor, kararsız, halsiz bir hali var gibi ve çok dertli gözüküyor.

Sonra ben uyanıyorum rüyamda ve annemi bizim yattığımız yatağın üstünde tavanda kendini asmış olarak buluyorum. Perişan oluyorum tabii. Yazması bile çok zor

Sonra babaannemle konuştuğumu görüyorum. Onunla tartışıyoruz. Ben halamları da kastederek " niye anneme iftira attınız, sizin yüzünüzden kendini öldürdü, gözünle gördün mü" falan gibi laflar söylüyorum. Annemin halamın kocası ile ilişkisi olduğu yolunda dedikodular çıkmış çünkü annem de bu sebeple intihar etmiş ve intiharından önce canımızın sıkkın olmasının sebebi de buymuş. Babaannem de" gözünle görmedim ama hareketleri de çok normal değildi, işveli cilveli halleri vardı eniştene karşı" diyor. Bumdan sonrasında karabasan falan mı geldi bilmiyorum ama bağırmak bbişeyler söylemek istiyorum babaaanneme ama bir türlü konuşamıyorum. Bişeyler diyorum ama kem küm ediyorum tam konuşamıyorum. En sonunda bağırarak uyandım.

Rüyamdan çok etkilendim. Evet rüya ama babamın o halleri ve annemi gördüğüm o sahne gözümün önünden gitmiyor. Zahmet olacak ama yorumlarınız belki yol gösterir bana. Şimdiden teşekkürler.

Ay ben de gece bir rüya gördüm. Çok saçmaydı. Zaten çok kısa bir rüyaydı.

Gece hastanede,nöbetçiyim. Gece saat 2den sonra bir boşluk oldu, az odada kestireyim,hasta gelirse nasılsa çağırıyorlar diye düşündüm. Buraya kadar gerçek. Sonra uyurken keşke sabaha kadar hasta gelmese diye düşünürken gece rüyamda bir hastanın geldiğini,odamın kapısına vurduğunu ve "doktor hanım,ben erken boşanıyorum" dediğini gördüm. Ne kadar istiyorsam artık gece hasta gelmese diye.

Üstelik rüyamda gelen hasta "erken boşalıyorum değil, erken boşanıyorum" diyor. Hayırdır inşallah.

Merhabalar tesadüf rüya yorumladığınızı gördüm. bazı rüyalarım nadiren gün içinde sonuç veriyor. Dün akşam da öyle bir rüya gördüm.Bulunduğum şehrin merkezinde yol kenarı parklar var oralarda ördek ve yavruları vardı. siyahlı yeşilli renklerde koyu renklilerdi. iki yavrusu kaçar gibi oldu ikisini de avucuma alıp annelerinin yanına koydum. oldukları yer yeşil ıslak otlardı. sonra birden aslanların çalılar arasından çıktığını gördüm. etrafı sayısını bilemediğim 4- 5 tane falan aslan sarmıştı. aslanlar basıyor şehri dedim. bir ağaca tırmandığımı hatırlıyorum. sonra iki üç kişi kaçmaya başladık aslanlar kovaladı. kızın birinin elinde sanırım et vardı versene dedim kasap gördüm. kasaba etleri at yoksa bize saldırıcak dedim. aslan bişi yapmadı. kurtulduğumu hatırlıyorum. ama herkes bi yere tırmanıyordu. bir ara da annemi bardakla su ile ıslattığımı hatırlıyorum. su temizdi. şaka niyetine yaptım ama tepkisini hatırlamıyorum. kızmamıştı sanırım.
aslanlar, ıslak çim üstünde ve avucumdaki yavru iki ördek ve su ile birilerini ıslatmam ne anlama gelmekte sizce. şimdiden teşekkürler.

hayrolsun,olmayacak bişey istiyorsun ama nazın geçiyo belli ki istediğin oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…