- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
öncelilkle hayrolsun, ilk olarak bayram münasebeti ile mezarlık ziyaretinde bulundunuz mu diye sorayım? Dedenizin herhangi bir rahatsızlığı var mı?dün sabah ezanlar okunurken uyandım ama kabus gibiydi içim ürperdi resmen rüyamda hayırlara gelsin mezarlıktayız annem kız kardeşlerim bide teyzemin kızı var aynı zamanda eltim oluyo teyzemin kızı ve mezarlığın içinde köşede bi yatır varmış biri bize mezarlığı tanıtıyor o yatırda Hz. Meryem'in yatırıymış böyle mezarının üzerinde ahşaptan oymalı kapak gibi bişey var üzerindede Hz. Meryem Türbesi yazıyo ve o yerin baş ucunda daha yukarı doğru ikişer sıralı bir sürü yuvarlak taş dizili onların her biride yatırmış. Sonra biz lavabo arıyoruz ve mezarlığın içinde bi lavaboya giriyoruz önce annem giriyor sonra ben onu lavabonun içinde beklerken kafamı bi çeviriyorum yanımda duvara bi yüzü yaslı şekilde duran yaşlı mavi gözlü yüzünün bi tarafı felçli gibi bi amca beliriyor bende kızar gibi bakma diyorum içerde bayanlar varya oda utanıp kafasını eğer gibi yapıyor ama çok mazlum biri gibi duruyor. Annemde bana kızıyor ona bağırma diyor meğer oda ordaki yatırlardan biriymiş sonra annemin yerinde birden kuzenim beliriyor lavabodayız yine ve küçük oğlu var 10 aylık o kucağımda oluyor o az önce yanımda beliren yaşlı adam birden dedem oluyor ve bana gülümseyip kuzenimin çocuğunu istiyor ama dedemi benden başka kimse görmüyor ve ben o an ürperiyorum tüylerim diken diken oluyor kuzenim annem kimse görmüyor dedemi yanlız ben görüyorum işte böyle kızlar bu arada dedem hayatta neye gelir anlamadım:44::44::44::44::44::44::44::44::44::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
Bende anlatayım ..
Şimdi rüyamda bir arkadaşla benim ilkokulu okudugum okula gidiyoruz.Fakat reelde ben rüyamdaki arkadaşı tanımıyorum.
Gittik tüm sınıfları dolaştık elimizde süpürge kürek falan.
Anılarımızı anlatıyoruz gülüşüyoruz duygusala bağlıyoruz.
Sonra yerleri temizliyoruz süpürüyoruz..
Öyle sınıf sınıf dolaşıp temizlik yapıyorduk.Öyle işte,yorumlarsanız sevinirim
Hiç tanımadığım biriydi..hayrılsun. arkadaşı tanımıyorum derken hiç tanımadığınız birini mi gördünüz rüyada yoksa aranızda fazlaca muhabbet olmayan birisi mi?
Bende anlatayım ..
Şimdi rüyamda bir arkadaşla benim ilkokulu okudugum okula gidiyoruz.Fakat reelde ben rüyamdaki arkadaşı tanımıyorum.
Gittik tüm sınıfları dolaştık elimizde süpürge kürek falan.
Anılarımızı anlatıyoruz gülüşüyoruz duygusala bağlıyoruz.
Sonra yerleri temizliyoruz süpürüyoruz..
Öyle sınıf sınıf dolaşıp temizlik yapıyorduk.Öyle işte,yorumlarsanız sevinirim
Hiç tanımadığım biriydi..
Teşekkür ederimmuhtemelen ilkokul dönemi ile ilgili bir hafıza çağrışımı olmuş olabilir. ya eskilerden tanıdık biri, ya bir fotoğraf, yada bir sohbet konusu. çünkü ilkokul, lise üniversite anıları gibi kolay hatırlanacak ( olağanüstü bir şey yaşamadığın müddetçe) bir dönem değildir. tanımadığını söylediğin rüya arkadaşında muhtemelen yine böyle bir çağrışımın ürünü. alt beyinde geçmişten yüz bilgilerini depoladığın bir kimse. belki tanıdık birine benzettiğin, ( atıyorum markette, sokakta, okulda görmüşsündür birine benzetmişsindir ama ortak bir paylaşım olmadığı için unutmaya terketmişsindir) için rüyana girmiştir.
ama rüyanın ana fikrinin, sanki dertleşme ihtiyacın varmış gibi bir durum olduğunu söyleyebilirim. tekrar hayrolsun
muhtemelen empati yaptın. ayrıca bebek haberdir. hastalığın için çok geçmiş olsun. panik atak ksır dönü gibi. allah şifa versin. dayınızada geçmiş olsun. bu arada fal merakı var mı?arkadaşlar merhaba ;
dünkü rüyamı yorumlarsan sevinirim .hala etkisindeyim ,çıldıracak gibiyim.
4 yaşında bir oğlum var.
rüyamda bir komşumuz bana göya fal bakıyor .oğlumun 10-11. ayda öleceğini söylüyornasıl ağlıyorum anlatamam rüyamda
bir önceki rüyamdada göya hamileyim ve bebek kımıldıyor bende erkek olacak erkek bebekler erken kımıldar filan diyorum .
( bu arada hafta sonum çok sıkıntılı geçti kalp çarpıntım filan vardı acile gittik ekg çekildi filan bişe çımadı .ayrıca panik atak hastasıyım kalbim çarptıkçada kalp krizi geçirecem ölecem diye endişelerle geçti hafta sonum ..ayrıca dayımın akciğer kanseri oldugunu öğrendik 1-2 hafta önce sürekli evde onla ilgili filan muhabbetler etkilendimmi acaba ) ama hala çok kötü hissediyorum bu rüyanın üzerine.
rica ederimTeşekkür ederim
muhtemelen empati yaptın. ayrıca bebek haberdir. hastalığın için çok geçmiş olsun. panik atak ksır dönü gibi. allah şifa versin. dayınızada geçmiş olsun. bu arada fal merakı var mı?
rica ederim
aşırı meraklı değilimdir yani öyle falcı peşinde koşmam. ama çok evhamlı bir tipimdir. özellikle oğlum konusunda 2-3 gün öncede gripten dolayı baya ateşlenmişti. belki ondan böyle bir rüya gördüm .yada ne bilim bir kaç gün değim gibi rahatsızdım hep ölüm geldi aklıma .ama hala kendime gelemedim oğluma bişey olacak diye ödüm kopuyor .allahım herkesin evladını esirgesin .
amin . tv de haber falan seyrediyorsan ondan da etkilenmiş olabilrsin. çok iğrenç bir haber vardı. allah yavrularımız bize bağışlasın
öncelilkle hayrolsun, ilk olarak bayram münasebeti ile mezarlık ziyaretinde bulundunuz mu diye sorayım? Dedenizin herhangi bir rahatsızlığı var mı?
dün sabah ezanlar okunurken uyandım ama kabus gibiydi içim ürperdi resmen rüyamda hayırlara gelsin mezarlıktayız annem kız kardeşlerim bide teyzemin kızı var aynı zamanda eltim oluyo teyzemin kızı ve mezarlığın içinde köşede bi yatır varmış biri bize mezarlığı tanıtıyor o yatırda Hz. Meryem'in yatırıymış böyle mezarının üzerinde ahşaptan oymalı kapak gibi bişey var üzerindede Hz. Meryem Türbesi yazıyo ve o yerin baş ucunda daha yukarı doğru ikişer sıralı bir sürü yuvarlak taş dizili onların her biride yatırmış. Sonra biz lavabo arıyoruz ve mezarlığın içinde bi lavaboya giriyoruz önce annem giriyor sonra ben onu lavabonun içinde beklerken kafamı bi çeviriyorum yanımda duvara bi yüzü yaslı şekilde duran yaşlı mavi gözlü yüzünün bi tarafı felçli gibi bi amca beliriyor bende kızar gibi bakma diyorum içerde bayanlar varya oda utanıp kafasını eğer gibi yapıyor ama çok mazlum biri gibi duruyor. Annemde bana kızıyor ona bağırma diyor meğer oda ordaki yatırlardan biriymiş sonra annemin yerinde birden kuzenim beliriyor lavabodayız yine ve küçük oğlu var 10 aylık o kucağımda oluyor o az önce yanımda beliren yaşlı adam birden dedem oluyor ve bana gülümseyip kuzenimin çocuğunu istiyor ama dedemi benden başka kimse görmüyor ve ben o an ürperiyorum tüylerim diken diken oluyor kuzenim annem kimse görmüyor dedemi yanlız ben görüyorum işte böyle kızlar bu arada dedem hayatta neye gelir anlamadım:44::44::44::44::44::44::44::44::44::18::18::18::18::18::18::18::18::18:
rüyanın geneli dedn ile ilgil sanrım. deden temiz kalpli bir insan olmalı. annen dedn için endişelniyor olabilir. annenin babası galiba . kiminle kalıyor? şu ara onunla ilgilenmeni tavsiye ederim. en azından telefon ile halini hatırnı sor. Hz. Meryem temziliğin simgesi. bu hem rüyayı gören kişinin temiz kalpliğine hem de rüyadaki baş faktör dedenin temiz kalpliliğne işaret. yatır olarak görmen ise bu konuda daha önceki yaşadığın tecrübe. o olaydan oldukça çok etkilendiğin için beynin onu etiketlemiş. yada simgeleştirmiş diyebiliriz. çocuk olayını da dedene bağlaycam , yaşlılar çocuk gibi olurlar ve onlar gibi ilgi beklerler.yok tatlım çalıştığım için iki gün izinliydim ve eşim ameliyat olduğu için bu bayram bi yere çıkamadık dedemin her hangi bi rahatsızlığı yok anlamadığım hz meryem'in mezarı türbesi niye ben daha öncede rüyamda yatır gördüm ismini söylediler rüyamda ve senelerdir geçtiğim yolda hiç görmemiştim çarşının ortasında küçücük bi şehit türbesi varmış orası ismide doğru rüyamdaki gibi araya araya buldu orayı :44::44::44::44::44::44:
rüyanın geneli dedn ile ilgil sanrım. deden temiz kalpli bir insan olmalı. annen dedn için endişelniyor olabilir. annenin babası galiba . kiminle kalıyor? şu ara onunla ilgilenmeni tavsiye ederim. en azından telefon ile halini hatırnı sor. Hz. Meryem temziliğin simgesi. bu hem rüyayı gören kişinin temiz kalpliğine hem de rüyadaki baş faktör dedenin temiz kalpliliğne işaret. yatır olarak görmen ise bu konuda daha önceki yaşadığın tecrübe. o olaydan oldukça çok etkilendiğin için beynin onu etiketlemiş. yada simgeleştirmiş diyebiliriz. çocuk olayını da dedene bağlaycam , yaşlılar çocuk gibi olurlar ve onlar gibi ilgi beklerler.
tekrar hayrolsun
arkadaşlar rüyalarınızı yorumlayabilirim ama biraz fazla soru sorarım kabul derseniz nacizane yorumlayabiirim.
ayrıca her rüyanın bir anlamı olacak diye bir kural yoktur. uyuduğumuzda su altında ne varsa su yüzeyine çıkar. oyüzden her rüyaya bir anlam yüklememek gerektiğini düşünüyorum.
ve herkeze tatlı rüyalar diliyorum.
Bir rüya daha anlatacağım :)
Bizim evin terası var,rüyamda o terasta delikli sepetler var ya onların içinde bir sürü balık gördüm,süs balığı değil ama normal yenilecek balık,suyun içinde yüzüyorlardı.
Odama gittim,sonra tekrar balıklara bakmaya geldim çırpınıyorlar,sepetin deliklerinden su sızmış,susuz kalmışlar,çığlık çığlığa ağlıyorum ölecekler anne nolur gel diye bağırıyorum.
Annem geliyor ne oldu diye su sızmış deliklerden ölecekler dedim kovaya suyu doldurduk baya büyük kova beraber taşıdık,gittik sepete boşalttık,tekrar yüzmeye başladılar.Böyleydi yorumlarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?