Rüya Yorumları Naçizane Rüyalarınızı Yorumlayabilirim..

öncelikle hayrolsun. aslında karışık değil rüyanız karışık olan sizin aklınız. anladığım kadarı ile sizin için çok özel olan bir durumu samimi gördüğünüz birisi ile paylaşmışsınız. yada erkek arkadaşınla sonrasında pişman olduğun bir yakınlık yaşamışsın. ya bu gereksiz bilgi paylaşımı, yada erkek arkadaşından seni çok incitecek geri dönüşler olmuş. canın yanmış. anneni çok özlüyorsun. belkide annem bu halimi görse üzülür diye geçiryorsun aklından.

hayrolsun. acaba dışarda ki konuşmalar mı girdi rüyanıza, yada siz bu iki kelimeyi öncesinde espiri niyetine birbirnin yerine kulanırmıydırnız

hayrolsun. birilerinin tepsikini çekeceğini düşündüğün bir şey yaptın mı?

Ya isten cıktım kpss alana gircem. Strese grdim kafamdan saç cekip yoluyorum 1tel olarak. Buna tepki werdi annem yapma die. Bunun gbi mi?
(kusura bakma güldüm , çok hoşsun) daha büyük bir tepkiyi kasdetmiştim. savunmasız kaldığını düşünüyor olabilr misin. dünyada hep güçlülerin kazandığını, zayıfların korunmaya muhtaç olduğunu vesaire. bir korku ve panik hali var sanki. insanlara karşı bir tavır. rüyandan çıkarbilidğim şeyler bunlar. muhtemelen içinde bulunduğu psikolojin ile alakalı bir durum. yeni tercihleri hayırlı olur umarım.

Üniversiteye hazırlanıyorum onunla ilgilidir inşaallah

hadi hayrlısı bakalım . inşallah olur.

rüyamda iki gögsümden nasıl süt akıodu nasıl ne acaba ??

sende hep süt görüyon fallenim. daha önceki rüyanda süt hatırlıyonmu bilmem ama . detayı hatırlıyorsan yazabilrmisin

canım gögüslerime bakıom kocaman olmuşlar elliyorum ellememle elime süt gelio aaa felan derken süt fışkırmaya başladı :)
sapıkmıyım acaba ben

senden korkulur walla. Korkmam mı canımı yakmışlardı şiddete maruz kaldım. Ewet malesef hayata karşı savunmasız kaldım. Ya yazmama gerek yok kelimenin kelimesine ewet işte. Korku panik halinden boynumda küçük bıçak taşıyorum o derece yani haksız yere biri canımı yaksın da bundan sonra göreyim diye. Görsen öyle biri değilim ama canımı haksız yere yaktılar sen olsan sen de böyle olurdun inan.

çok üzüldüm, geçmiş olsun. öyle bir insan olmadığını tahmin ediyorum ama bıçak kullanmak çözüm olacak mı, ne diyeceğimi şaşırdım.

mERHABALAR GENE RÜYAMDA KAPLANLAR KOVALIYORDU YA. ZOR KAÇTIM ELLERİNDEN ELİMDE POŞET İÇİNDE BALIK VARDI ONU ATTIM KAÇARKEN YESİNLR DİYE SONRA YOKUŞ AŞAĞI SİYAH DEMİRLİ BİR BAHÇEYE ATLADIK İKİ KİŞİ YAKALAMASINLAR DİYE. DÜN AKŞAM ERKEK ARKADAŞIMIN EVİNE GİTTİM AYRILDIĞIM RÜYAMDA TABİ. EWDE SEVGİLİSİ VARDI ORDA UYUDUM. KIZD ONLA UYUDU KANEPEDE. BANA KÖTÜ DAVRANMADI KIZ. AYNI MASADA YEMEK YEDİK. SABAH OLDU ERKEK ARKADAŞIM KAHVALTIYA DAVETLİYMİŞ ÇIKTI GİTTİ. KIZDA BİRİLERİYLE KONUŞURKEN EWİNİ KURCALADIM SEVGİLİMİN NELER YAPMIŞ DİYE ARKASINDAN GÖRDÜM ZAYIFLAMIŞ DEDİM. KIZ SESSİZ SAKİN MIYMIYDI. GALİBA KULLANIYORDU KIZI SEVDİĞİ DEĞİLDİ YANİ. AMA KIZ BANA KÖTÜ DAVRANMADI ONU HATIRLIYORUM. HANİ AYRILDIKTAN SONRA EWE ARKADAŞ GİBİ GİTMİŞİM SANKİ TABİ SOĞUK VE SESSİZDİ. ÖZLEDİM SANIRIM..

YA BAYILIYOUM BU SİTEYE HERŞEYİNLE İLGİLİİ AKTİVİTEMİZ VAR CANIM

gün içerisinde canın sıkıldıkça gece rüyanda aslan kaplan kovalayacak seni :) bu bir tür tepki yada sembol gibi olmuş. gücü, yada güç durumda kalmayı, can sıkıntısını bu hayvanlarla eşleştiriyor beynin. bunu sebebide bu hayvanlardan olan korkun olabilir. belki bunla ilgili bir anın vardır vesaire. Erkek arkadaş mevzuuna gelince, cinselliğe düşkün olduğunu mu düşünüyordun. ona karşı kalbind e bir art niyet var sanki. kullnaıyordu, lafından bunu anlıyorum. ayrıca onun tarafından hakszılığa uğramışsın gibi bir izlenim doğdu bende. genel olarak çekingen, içe kapanık, ürkek biryapın olduğunu söyleyebilirim. hayır olsun inşalah.

datlum rüyalarımın yorumunu pek merak etmem ama bugün gördüğümü anlatayım yorumlarsan sevinirim.
belki anlamı bile yoktur ama içimden geldi komsumuzun düğünü mü ne var böyle kalabalık bir ortam ben de şort giymişim komsum bana bulasıkları veriyor yıka diye böyle bir iki bardak tabak falan
mutfakları da biraz uzakta ama lavabolarında bir türlü temizce yıkanmıyor bulasıklar.
ya sabun köpürmüyor ya su bir garip akıyor.
zarzor yıkadım bulasıgı ama son bir tava kalmıstı o da bayagı kirli şimdi bunu nasıl yıkayım diye düşünyorum
en sonunda onu da yıkadım ama temiz olmadı sanırım:44:

hayrolsun canım:) kendini eleştiren bir insan mısın Rengina, yada başkalarıyla kıyaslayan? sorumlukuk sahibisn ayrıca anladığım kadarı ile. zorluklar karşısında yoruluyor ama pes etmiyorsun.

düğünde şort giymek:) galiba biraz yazı özlemek:)
genel olarak rüyanın kurgusu da yukarda anlattığım şeylerin beynin tarafından somutlaştırılmış hali . bende hiç sevmem yağlı tavaları, hele su soğuksa ve deterjan köpürmüyosa. galiba sende buna gıcıksın

Son düzenleme:

kıyaslamam ama cok eleştirirm cadım haklısın
pes etmedğim de doğru ama artık yoruluyor insan bir yerden sonra
cok sağol canım ağzına sağlık

bu arada imzan çok güzelmiş. orda da bir yılgınlık var sanki. hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…