- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Ay inşaallah :))hayrolsun,olmayacak bişey istiyorsun ama nazın geçiyo belli ki istediğin oluyor
merhaba böyle bir konu açtığınızı gördüm sevindim bende bugünlerde rüya görmeye başladım uzun zamandır görmüyordum yada hatırlamıyorum belkide. evvelsi gün bir rüya gördüm yalnız yatmadan evvel erkek arkadaşımla ilgili sürekli ayrılıp barışıyoruz bizim durumumuz ne olacak böyle geleceğimiz varmı beni aldattı mı yada aldatır mı evlenirmiyiz diye Allah tan bana göstermesini isteyerek yattım rüyamı anlatayım yorumlarsanız çok sevinirim
rüyamda ben şehiriçi otobüsteyim bir yere gidiyorum otobüste önceden bizim işyerinde çalışırken bir çinli bayan bir müşterimizle aynı zamanda arkadaşım karşılaşıyorum.(yalnız gerçekte böyle birini hatırlamıyorum).neyse uzun zamandır görmediğim arkadaşla konuştuk otobüste falan sonra son durağa gelince ben ona bir hediye vermek istiyorum ama yanımda birşey de yok bende ona sütyenimi vermek istiyorum önce otobüste çıkarmaya çalışıyorum (bu arada otobüste pek kimse yok) otobüste olduğumuzu söylüyorlar mı benmi sonradan akıl ediyorum oradan kağıthanede bir mağaza var iç çamaşırı satan oraya gidiyoruz orada çıkarıp veriyorum ben ona sütyenimi.birde ona telimi veriyorum.neyse sonra ayrılıyoruz ben eve gidiyorum giderken eve yaklaşınca bir duvar var duvarın üstünde 35 yaşlarında deli gibi bir adam.hani çocuklar küçükken boruyla külah atarlar ya bu adamda ben oradan geçerken boruyla bana bişey atıyor ama plastik ince bişey bu bana isabet edince biraz canım acıyor.geçerken bana bunlardan atıyor birde orada yerde benim sütyenim var.birkaç gündür geçerken buralarda yerde hep sütyenime rastlıyorum.neyse geçiyorum oradan eve geliyorum. evde annem(bu arada annem vefat etti rüyamda genç kendisi 30 yaşlarında)annem beni görünce diyorki" ne bu halin" bende diyorum "yolda arkadaşıma ratladım ona sütyenimi hediye ettim sonra da o yoldaki adamı söylüyorum anneme diyorum sokakta yerde sütyenimin ne işi var" annem de diyorki " o adam biraz deli idare et sen" gibi bişeyler söyledi. sonrada uyandım.
canım uzun ve karışık ama yorumlarsan çok sevinirim
Ay ben de gece bir rüya gördüm. Çok saçmaydı. Zaten çok kısa bir rüyaydı.
Gece hastanede,nöbetçiyim. Gece saat 2den sonra bir boşluk oldu, az odada kestireyim,hasta gelirse nasılsa çağırıyorlar diye düşündüm. Buraya kadar gerçek. Sonra uyurken keşke sabaha kadar hasta gelmese diye düşünürken gece rüyamda bir hastanın geldiğini,odamın kapısına vurduğunu ve "doktor hanım,ben erken boşanıyorum" dediğini gördüm. Ne kadar istiyorsam artık gece hasta gelmese diye.
Üstelik rüyamda gelen hasta "erken boşalıyorum değil, erken boşanıyorum" diyor. Hayırdır inşallah.
Merhabalar tesadüf rüya yorumladığınızı gördüm. bazı rüyalarım nadiren gün içinde sonuç veriyor. Dün akşam da öyle bir rüya gördüm.Bulunduğum şehrin merkezinde yol kenarı parklar var oralarda ördek ve yavruları vardı. siyahlı yeşilli renklerde koyu renklilerdi. iki yavrusu kaçar gibi oldu ikisini de avucuma alıp annelerinin yanına koydum. oldukları yer yeşil ıslak otlardı. sonra birden aslanların çalılar arasından çıktığını gördüm. etrafı sayısını bilemediğim 4- 5 tane falan aslan sarmıştı. aslanlar basıyor şehri dedim. bir ağaca tırmandığımı hatırlıyorum. sonra iki üç kişi kaçmaya başladık aslanlar kovaladı. kızın birinin elinde sanırım et vardı versene dedim kasap gördüm. kasaba etleri at yoksa bize saldırıcak dedim. aslan bişi yapmadı. kurtulduğumu hatırlıyorum. ama herkes bi yere tırmanıyordu. bir ara da annemi bardakla su ile ıslattığımı hatırlıyorum. su temizdi. şaka niyetine yaptım ama tepkisini hatırlamıyorum. kızmamıştı sanırım.
aslanlar, ıslak çim üstünde ve avucumdaki yavru iki ördek ve su ile birilerini ıslatmam ne anlama gelmekte sizce. şimdiden teşekkürler.
Ay inşaallah :))
Bide bugün 3 farklı rüya da hep ankarayı gördüm,duydum
Varmıdır anlamı
Ya isten cıktım kpss alana gircem. Strese grdim kafamdan saç cekip yoluyorum 1tel olarak. Buna tepki werdi annem yapma die. Bunun gbi mi?hayrolsun. birilerinin tepsikini çekeceğini düşündüğün bir şey yaptın mı?
Üniversiteye hazırlanıyorum onunla ilgilidir inşaallahbelki bir işarettir. benim ne zman başıma öyle bişey gelse mutlaka onunla ilgili bir haber alırım
Ya isten cıktım kpss alana gircem. Strese grdim kafamdan saç cekip yoluyorum 1tel olarak. Buna tepki werdi annem yapma die. Bunun gbi mi?
Üniversiteye hazırlanıyorum onunla ilgilidir inşaallah
(kusura bakma güldüm , çok hoşsun) daha büyük bir tepkiyi kasdetmiştim. savunmasız kaldığını düşünüyor olabilr misin. dünyada hep güçlülerin kazandığını, zayıfların korunmaya muhtaç olduğunu vesaire. bir korku ve panik hali var sanki. insanlara karşı bir tavır. rüyandan çıkarbilidğim şeyler bunlar. muhtemelen içinde bulunduğu psikolojin ile alakalı bir durum. yeni tercihleri hayırlı olur umarım.
hadi hayrlısı bakalım . inşallah olur.
rüyamda iki gögsümden nasıl süt akıodu nasıl ne acaba ??
sende hep süt görüyon fallenim. daha önceki rüyanda süt hatırlıyonmu bilmem ama . detayı hatırlıyorsan yazabilrmisin
(kusura bakma güldüm , çok hoşsun) daha büyük bir tepkiyi kasdetmiştim. Savunmasız kaldığını düşünüyor olabilr misin. Dünyada hep güçlülerin kazandığını, zayıfların korunmaya muhtaç olduğunu vesaire. Bir korku ve panik hali var sanki. Insanlara karşı bir tavır. Rüyandan çıkarbilidğim şeyler bunlar. Muhtemelen içinde bulunduğu psikolojin ile alakalı bir durum. Yeni tercihleri hayırlı olur umarım.
Hadi hayrlısı bakalım . Inşallah olur.
senden korkulur walla. Korkmam mı canımı yakmışlardı şiddete maruz kaldım. Ewet malesef hayata karşı savunmasız kaldım. Ya yazmama gerek yok kelimenin kelimesine ewet işte. Korku panik halinden boynumda küçük bıçak taşıyorum o derece yani haksız yere biri canımı yaksın da bundan sonra göreyim diye. Görsen öyle biri değilim ama canımı haksız yere yaktılar sen olsan sen de böyle olurdun inan.
mERHABALAR GENE RÜYAMDA KAPLANLAR KOVALIYORDU YA. ZOR KAÇTIM ELLERİNDEN ELİMDE POŞET İÇİNDE BALIK VARDI ONU ATTIM KAÇARKEN YESİNLR DİYE SONRA YOKUŞ AŞAĞI SİYAH DEMİRLİ BİR BAHÇEYE ATLADIK İKİ KİŞİ YAKALAMASINLAR DİYE. DÜN AKŞAM ERKEK ARKADAŞIMIN EVİNE GİTTİM AYRILDIĞIM RÜYAMDA TABİ. EWDE SEVGİLİSİ VARDI ORDA UYUDUM. KIZD ONLA UYUDU KANEPEDE. BANA KÖTÜ DAVRANMADI KIZ. AYNI MASADA YEMEK YEDİK. SABAH OLDU ERKEK ARKADAŞIM KAHVALTIYA DAVETLİYMİŞ ÇIKTI GİTTİ. KIZDA BİRİLERİYLE KONUŞURKEN EWİNİ KURCALADIM SEVGİLİMİN NELER YAPMIŞ DİYE ARKASINDAN GÖRDÜM ZAYIFLAMIŞ DEDİM. KIZ SESSİZ SAKİN MIYMIYDI. GALİBA KULLANIYORDU KIZI SEVDİĞİ DEĞİLDİ YANİ. AMA KIZ BANA KÖTÜ DAVRANMADI ONU HATIRLIYORUM. HANİ AYRILDIKTAN SONRA EWE ARKADAŞ GİBİ GİTMİŞİM SANKİ TABİ SOĞUK VE SESSİZDİ. ÖZLEDİM SANIRIM..
YA BAYILIYOUM BU SİTEYE HERŞEYİNLE İLGİLİİ AKTİVİTEMİZ VAR CANIM
gün içerisinde canın sıkıldıkça gece rüyanda aslan kaplan kovalayacak seni :) bu bir tür tepki yada sembol gibi olmuş. gücü, yada güç durumda kalmayı, can sıkıntısını bu hayvanlarla eşleştiriyor beynin. bunu sebebide bu hayvanlardan olan korkun olabilir. belki bunla ilgili bir anın vardır vesaire. Erkek arkadaş mevzuuna gelince, cinselliğe düşkün olduğunu mu düşünüyordun. ona karşı kalbind e bir art niyet var sanki. kullnaıyordu, lafından bunu anlıyorum. ayrıca onun tarafından hakszılığa uğramışsın gibi bir izlenim doğdu bende. genel olarak çekingen, içe kapanık, ürkek biryapın olduğunu söyleyebilirim. hayır olsun inşalah.
datlum rüyalarımın yorumunu pek merak etmem ama bugün gördüğümü anlatayım yorumlarsan sevinirim.
belki anlamı bile yoktur ama içimden geldikomsumuzun düğünü mü ne var böyle kalabalık bir ortam ben de şort giymişim komsum bana bulasıkları veriyor yıka diye böyle bir iki bardak tabak falan
mutfakları da biraz uzakta ama lavabolarında bir türlü temizce yıkanmıyor bulasıklar.
ya sabun köpürmüyor ya su bir garip akıyor.
zarzor yıkadım bulasıgı ama son bir tava kalmıstı o da bayagı kirli şimdi bunu nasıl yıkayım diye düşünyorum
en sonunda onu da yıkadım ama temiz olmadı sanırım:44:
hayrolsun canım:) kendini eleştiren bir insan mısın Rengina, yada başkalarıyla kıyaslayan? sorumlukuk sahibisn ayrıca anladığım kadarı ile. zorluklar karşısında yoruluyor ama pes etmiyorsun.
düğünde şort giymek:) galiba biraz yazı özlemek:)
genel olarak rüyanın kurgusu da yukarda anlattığım şeylerin beynin tarafından somutlaştırılmış hali . bende hiç sevmem yağlı tavaları, hele su soğuksa ve deterjan köpürmüyosa. galiba sende buna gıcıksın
pes etmedğim de doğru ama artık yoruluyor insan bir yerden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?