nasıl yıkayacağım diye düşünmenden belli, gönülsüz yıkadın aklın orda kaldı, temiz olmadı galiba diye kuruntu yapıyon sonra
bu arada imzan çok güzelmiş. orda da bir yılgınlık var sanki. hakkında hayırlısı olsun inşallah.
Kişilik analizimi cıkardın 2dkda valladoğru canım cidden öyleyim
etağfirullah, 2 dk da kişilik analizi yapılacak kadar sığ bir insan değilsin ki senbir huy sadece bu. bende güzel atıyom
olsun canım benim en azından olmayan şeyler değil söylediklerin.
biraz daha üstüne gitsem cv.mi çıkarıp koyarsın ortaya
DADLUCADIMMM bu son olsun söz bidaha sormıcam. vucuduma böck gibi derilerimin altına bişi giriyordu ben de elimle onları sıyırıp çıkarıyordum. kene gibi değil böyle buğday tanesi gibi koyu bi canlı vucuduma giriyordu kolumdan göbeğimden .sivilce gibi sıkıp sıyırıp çıkarıyordum. biliyorum iğrenç ama çok etkilendim.
bu arada aslan kaplanla ilgili b durumum olmadı. erkek arkadaşıma gelince haksızlığa uğradmım tabiki de. aldattı die düşündüm demek. yok be içine kapanık değilim. sadece bir senedir izdivaya çekildim sıkıldım yoruldum insanlardan çok. kalabalık bi yerde çalışıyordum iki iş falan fazla faal olunca şimdi kafamı dinliyorum.
sen kaç yaşındasın mesleğin ne merak ettim. bir ara rüya yorumlamaya ben de fazla takmıştım. bazen çıkıyordu yorumlarım.
selam bişey sormak istedim bu rüya yorumlama yı nasıl öğrendinz zor bişey vede etkileyici?ben seni iki rüyanla 1 gündür tanıyorum :) neşeli olman ço güzel. umarım en kıza sürede çekildiğin ünzivadan çıkarsın.
istedğin zaman rüyalarını anlatabilirsin sorun yok canım:)
rüyana gelince kendnle olan yüzleşmen bu. anlattığn şeylerden bir şeyler çıkardığımı düşünebilrisin ama öyle dğeil. ilk kez bu rüyayı anlatsan yine aynı şeyi söylerdim.düşünceler, kendile hesaplaşmlar kurt gibi içini kemiriyo. onları sıkman onlarla yüzleşmen mansına gelr. tekrar hayrolsun. mutlu günler.
ben seni iki rüyanla 1 gündür tanıyorum :) neşeli olman ço güzel. Umarım en kıza sürede çekildiğin ünzivadan çıkarsın.
Istedğin zaman rüyalarını anlatabilirsin sorun yok canım:)
rüyana gelince kendnle olan yüzleşmen bu. Anlattığn şeylerden bir şeyler çıkardığımı düşünebilrisin ama öyle dğeil. Ilk kez bu rüyayı anlatsan yine aynı şeyi söylerdim.düşünceler, kendile hesaplaşmlar kurt gibi içini kemiriyo. Onları sıkman onlarla yüzleşmen mansına gelr. Tekrar hayrolsun. Mutlu günler.
Dün gece rüyamda; soğuk bir günde akşam karanlığında etrafı ağaçlarla çevrili bir yerde yürürken Tayyip Erdoğanla karşılaştım...Bana selam verdi, gülümsedi, yalnızdı ve acelesi vardı. Takım elbiseliydi, kirli sakalı ve bıyığ vardı. Sonra aynı yöne doğru gittiğimizden benimle yanyana yürümeye başladı ve bir müddet yürüdük ve sohbet ettik...ne konuştuk hatırlamıyorum. Sonra onun ayrılacağı noktaya geldiğimizde benimle tokalaştı ve bir baktım elime 100 tl banknot para sıkıştırmış...enteresan bir rüya...yorumlayabilirsen sevinirim şekerim pardon datlum
dün gece rüyamda hamile olduğumu görüyorum en başta karnım çok şiş değildi 2arkadaşım karşıma oturmuş sen kilo aldın bu sıralar sanki dediler bende göbeğimi elleyip hamileyim ondan dedim ama bi merkez gibi bi yerdeyiz benim bütün akrabalarım arkadaşlarım falan var sanki
sonra o sırada orda bi kadınla beraber aynı anda sancımız tutuyo bi bakıyorum ki karnım doğurabileceğim kadar büyümüş dr o an hemen yanımda oluyo yatırıyo beni diğer kadınıdı yanıma o kadını sonradan hatırlamıyorum ama sonra birden karşımda halam kucağında bi bebek topaç gibi kara kaşlı kara gözlü aynı anası gibihalam diyo bana maşallah ne çabuk doğurdun bak oğlunda sanki 2-3aylık gibi sanki diyo o sırada uyanmışım
yorumun için şimdiden teşekkürler canım
hayrolsun.klasik sorum evlimi sınız, bebek istiyor musunuz?
ewet canım evliyim bebek istiyoruz 2düşüğüm var diğerlerinede hamile kalmadan önce böle rüyalar görmüştüm sürekli görmem yani
anladım. biraz acele var sanki . bi an önce hamile kalmak istiyorsun. inşallah bu sefrde çıkar rüyan.
ewet istiyorum artık biran önce hamile kalmak senin düşüncen ne bilinçaltımda olduğu için mi görmüş olabilirim başka yorumu var mı
bende canımın cok sıkıldıgı ve son zamanalarda gordugum bı ruyamı anlatmak ıstıyorum;eskı sevgılım ve aılesıyle bızım koyde bı evdeyız ben sonradan gelmısım oraya ve annesı bana sen neden geldın gıbı tavır takınıyo babası benımle hıc konusmuyo sonra annesı babası ve kardesı evden cıkıp gıdıyolar eskı sevgılım benım yanımda kalıyo ama o da hıc konusmuyo benımle sonrasında zaten ıcım sıkılarak uyandım bı anlam veremdım ben bu ruyaya acaba bılıncaltımı?
ayrıldıktan sonra mı gördün bu rüyayı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?